Jump to content

taniapil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About taniapil

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

taniapil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Super δώρο για ακόμη μία φορά :D Καλή επιτυχία σε όλους!!
  2. Ό,τι πρέπει για δώρο στη μητέρα μου! Καλή επιτυχία σε όλους! :)
  3. Καλή επιτυχία σε όλους και καλά Χριστούγεννα!!
  4. Ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο! Καλή επιτυχία σε όλους! :)
  5. 8 Νοεμβρίου θα γίνει η κλήρωση;;; Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή μου!!! :D Χωρίς πλάκα πάντως το κινητό εκτός από πολύ καλά χαρακτηριστικά είναι και πολύ όμορφο!! Καλή επιτυχία σε όλους και να το χαρεί όποιος το κερδίσει!!
  6. Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους... γιατί για μένα δεν το βλέπω :p
  7. Καλή επιτυχία σε όλους, αν και ένας θα είναι ο τυχερός ;)
  8. Και δεν έχω tablet. Ό,τι πρέπει!!! Καλή επιτυχία σε όλους!! :)
  9. Σε ποιο κατάστημα είδες ότι είναι διαθέσιμα; Διότι εγώ πήρα στα καταστήματα Χολαργού και Αγίας Παρασκευής και δεν έχουν παραλάβει.
  10. Με singpost ερχεται; Αν ναι, πρέπει να κάνεις υπομονή. Πολλά άτομα με παραγγελίες τέλη Μαρτίου - αρχές Απριλίου είναι στην ίδια μοίρα με σένα. Δες τις τελευταίες σελίδες στο thread εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316
  11. OK θα τα δοκιμάσουμε όλα αυτά και ελπίζω να διορθωθεί το πρόβλημα. Ίσως θα ήταν καλό να δοκιμάσει και για λίγες μέρες τη stock εφαρμογή μηνυμάτων για να δούμε αν εμφανίζεται και εκεί το ίδιο πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως :)
  12. Καλή επιτυχία σε όλους και συγχαρητήρια στο myphone που καταφέρνει να έχει πάντα στους διαγωνισμούς αξιόλογες συσκευές τελευταίας τεχνολογίας!! :)
  13. Παιδιά καλημέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας αν είναι εφικτό! Το συγκεκριμένο κινητό το έχει ο φίλος μου εδώ και 3 εβδομάδες και από τότε αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα: δεν του έρχονται όλα τα SMS. Έχει Cosmote, χρησιμοποιεί την εφαρμογή ChompSMS (αν και δε νομίζω ότι φταίει αυτό) και το φαινόμενο έχει παρουσιαστεί με τουλάχιστον 3 άτομα από τις επαφές του που του έχουν στείλει κάποιο μήνυμα και δεν το έλαβε ποτέ. Το περίεργο είναι ότι από την ίδια επαφή κάποια μηνύματα τα λαμβάνει και κάποια άλλα όχι. Έχει κανείς ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό και πώς θα μπορούσε να διορθωθεί;;
  14. Θα την παραγγείλω και πιστεύω ότι με αυτήν θα μείνω ικανοποιημένη. Σ'ευχαριστώ πολύ κιόλας που την συνέκρινες χρωματικά με την αυθεντική. :)
  15. Με αυτήν τη φωτογραφία νομίζω ότι με έπεισες να την αγοράσω από τον ίδιο πωλητή με σένα. Σε ευχαριστώ πολύ κιόλας για τις φωτογραφίες που ανέβασες :)
×
×
  • Create New...