tsiv Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Eυχαριστώ φίλε.''Το κατέβασα , το έψαξα αλλά δεν είδα να κάνει κάτι γι' αυτό που θέλω...:( Πάμε για το επόμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Kαλησπέρα και χρόνια πολλά , καλή χρονιά. Θα ήθελα ένα module που να αλλάξω τη διάταξη των πλήκτρων της navbar. Nα έρθει δεξιά το back δηλαδή. Μόνο αυτό και τίποτα άλλο (δεν θέλω gravity) κ.λ.π Ευχαριστώ Άκυρος ο συναγερμός , το είχε στις ρυθμίσεις (στραβoμάρα) Κατέβασα όμως αυτό και έχει αρκετά εικονίδια , χρώματα Έβαλα το μπλε , πολύ μ' αρέσει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Καλημέρα. Υπάρχει xposed για Nougat 7.1.1? Ψάχνω κάμποση ώρα χωρίς αποτέλεσμα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Απο όσο γνωρίζω δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη για την 7 Στάλθηκε από το WOLDER_34 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Καλημέρα. Υπάρχει xposed για Nougat 7.1.1? Ψάχνω κάμποση ώρα χωρίς αποτέλεσμα...:( Δες αυτό,αν και δεν θα το πρότεινα https://www.gammerson.com/2016/12/xposed-nougat-7-1-xposed-framework.html Sent from my Lenovo P70 using Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Τα έχω δει αυτά αλλά όλα λένε... Links will be available soon below once it is available. Δεν υπάρχει τίποτα για κατέβασμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Όχι, δεν έχει βγει. Αν θέλεις να ενημερωθείς από την πλέον έγκυρη πηγή όταν αυτό γίνει, μπορείς να παρακολουθείς το παρακάτω thread στο xda όπου ο rovo κάνει τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα είναι μούφες. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Η τελευταία ανακοίνωση από προχθές, εμμέσως δηλώνει ότι θα αργήσει αρκετά ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 kost7... ευχαριστώ αλλά δεν ξέρω αγγλικά οπότε δεν είμαι γραμμένος καν στο xda. Ως εκ τούτου θα ενημερωθώ από εδώ. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 OK, όταν (αν ; ) βγει επίσημα, σου υπόσχομαι ότι θα σε ενημερώσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Από ότι φαίνεται θα λέμε κάποια στιγμή "είχαμε κάποτε xposed framework".. εκτός και αν η google απο την 7 και μετά κρατησει σταθερό χωρίς αλλαγές τον τρόπο που θα γίνονται compile οι εφαρμογές για όλες τις επόμενες εκδοσεις android Στάλθηκε από το WOLDER_34 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Eχει κυκλοφορήσει (επιτέλους) εδώ και κάποιες ημέρες 'εστω και ανεπίσημη έκδοση του xposed για την nougat. https://forum.xda-developers.com/xposed/xposed-android-nougat-sdk-25-arm64-t3639221 Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία και θα ενημερώσω σχετικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Πολύ καλά νέα αυτά. Ελπίζω να βγει και για Miui γρήγορα Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Το χρησιμοποιω εδώ και 2 ημέρες σε aosp custom rom 7.1.1 mtk κινητό.Κάποια modules δουλεύουν οκ και κάποια άλλα θέλουν αναβάθμιση.το θετικό είναι ότι έγινε η αρχή πλέον Στάλθηκε από το Doogee Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Το χρησιμοποιω εδώ και 2 ημέρες σε aosp custom rom 7.1.1 mtk κινητό.Κάποια modules δουλεύουν οκ και κάποια άλλα θέλουν αναβάθμιση.το θετικό είναι ότι έγινε η αρχή πλέον Στάλθηκε από το Doogee Y6 Max μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔουλεύω το XPOSED στο OP3T με 7.1.1 χωρίς reboot ή άλλα θέματα που υπάρχουν σε άλλες συσκευές. Δουλεύω minminguard, amplify, uret, lucky patcher. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 εγώ στο 1+3 έφαγα κάτι reboot αλλά δεν ξέρω απο που είναι.κάποιο mod δεν θα παίζει καλά και υποψιάζομαι το gravitybox. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 εγώ στο 1+3 έφαγα κάτι reboot αλλά δεν ξέρω απο που είναι.κάποιο mod δεν θα παίζει καλά και υποψιάζομαι το gravitybox.Δεν το έχω περάσει το GB, οπότε δεν έχω άποψη για αυτό Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 (edited) Μπορειτε να δοκιμασετε μια unofficial εκδοση του xposed installer για nougat κανοντας κλικ εδω . Δεν υπαρχει πληρη υποστηριξη σε ολα τα modules στην παρουσα φαση. Οσοι χρησιμοποιουν miuι rom μπαινουν εδω . Edited September 1, 2017 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Επιτέλους επίσημη κυκλοφορία και για nougat https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Οποιος το εγκατάστησε ας δωσει και κανά feedback Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Μόλις το πέρασα k3 note σε aosp extended... όλα οκ σε αυτά που δουλεύω. Sent from my Lenovo K3 Note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Επιτέλους επίσημη κυκλοφορία και για nougat https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Οποιος το εγκατάστησε ας δωσει και κανά feedbackΕυχαριστούμε για την ενημέρωση. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Λοιπόν παλεύω με το 3Τ μου εδώ και ώρα χωρίς αποτέλεσμα. Δεν μπορώ με τίποτα να βγάλω το framework 87 και να βάλω το 88. Το νέο apk το έβαλα, αλλά ούτε uninstaller κάνει δουλειά, ούτε φλασαρισμα μέσω TWRP. Τρελό κόλλημα! Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Λοιπόν παλεύω με το 3Τ μου εδώ και ώρα χωρίς αποτέλεσμα. Δεν μπορώ με τίποτα να βγάλω το framework 87 και να βάλω το 88. Το νέο apk το έβαλα, αλλά ούτε uninstaller κάνει δουλειά, ούτε φλασαρισμα μέσω TWRP. Τρελό κόλλημα! Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Καλησπερα Θωμα,μηπως προσπαθεις να βαλεις το xposed μεσω του magisk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Καλησπερα Θωμα,μηπως προσπαθεις να βαλεις το xposed μεσω του magisk?Καλησπέρα. Όχι δεν ασχολήθηκα με το Magisk. Δοκίμασα τα πάντα μέσω TWRP και μέσω της εφαρμογής, αλλά δεν μπαίνει το 88 με τίποτα. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Καλησπέρα. Όχι δεν ασχολήθηκα με το Magisk. Δοκίμασα τα πάντα μέσω TWRP και μέσω της εφαρμογής, αλλά δεν μπαίνει το 88 με τίποτα. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Δεν γινετε δυστυχως,ακομα εχει θεματα. Καταφερα να το ενεργοποιησω ομως μολις παω να ενεργοποιησω ενα mobule,μετα το reboot λεει οτι δεν ειναι ενεργοποιημενο το framework. Ολοι εχουν το ιδιο προβλημα, οποτε περιμενουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Δεν γινετε δυστυχως,ακομα εχει θεματα. Καταφερα να το ενεργοποιησω ομως μολις παω να ενεργοποιησω ενα mobule,μετα το reboot λεει οτι δεν ειναι ενεργοποιημενο το framework. Ολοι εχουν το ιδιο προβλημα, οποτε περιμενουμε :)Δεν κατάλαβες. Το framework μια χαρά δούλευε και δουλεύει για μένα, όπως και τα modules. Απλά έχω το προηγούμενο 87 και δεν μπορώ να αναβαθμίσω στο 88. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts