Gizaha Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Ψηλοπλάκα έχει όμως. Σίγουρα ειναι χαμηλού επιπέδου, απλά έχουν βάλει ωραίους ήχους και καλές γκριμάτσες. :rolleyes: ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΟΣ Μια συμβουλή. Κλείστε τον ήχο όταν βλέπετε διαφημίσεις, και δε θα πιστεύετε πόσο πιο ανόητες δείχνουν πλέον... Θα έλεγα οτι έτσι βλέπεις τον πηγαίο κώδικα της διαφήμισης και συνεπώς όλη τη βρώμα που πάει να σου περάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Gizaha πατώντας το "τροποποίηση" ανοίγεις ξανά το αρχικό σου ποστ και συμπληρώνεις ό,τι θελεις. :) Οντως, θυμαμαι κι εγώ, τον Αλέκο, αλλά δε θυμάμαι τι διαφήμιζε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Gizaha πατώντας το "τροποποίηση" ανοίγεις ξανά το αρχικό σου ποστ και συμπληρώνεις ό,τι θελεις. :) Οντως, θυμαμαι κι εγώ, τον Αλέκο, αλλά δε θυμάμαι τι διαφήμιζε :p 'Ηταν διαφήμηση για την Ηλεκτρονική Αθηνών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Τρομερά ενοχλητική είναι η διαφήμιση του Dimple ... ... νοσταλγώ την παλιά με το μπουκάλι που μεταφερόταν με τους πιο απίστευτους τρόπους χωρίς να σπάσει. Και μετά από τόση ταλαιπωρία, το μπουκάλι έσπαζε μόλις έφτανε στον προορισμό του!!! :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 plati ευχαριστώ :) Αλλη πολύ αντιπαθητική είναι αυτή με την ηλικιωμένη που κανει σουσι, γιατί μονο απο τα χεράκια της το τρώνε. Διαφημίζει τη helmans νομίζω ή κατι παρεμφερές.:cold: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 plati ευχαριστώ :) Αλλη πολύ αντιπαθητική είναι αυτή με την ηλικιωμένη που κανει σουσι, γιατί μονο απο τα χεράκια της το τρώνε. Διαφημίζει τη helmans νομίζω ή κατι παρεμφερές.:cold: Mια απ'τις πιο εξυπνες διαφημισεις φετος :lol: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Δεν αντιλέγω. Η προφορά της γριάς όμως και η (χαζο)φατσα του νεαρού με σκοτώνει :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Μα υποτιθεται οτι ειναι η παραδοσιακη γιαγια απο το χωριο και αυτο το στυλ και η προφορα κανει την διαφημιση ακομα πιο σουρεαλιστικη, μαζι με το γεγονος οτι πρεπει να ανοιξει φυλλο για σουσι :lol: Καλα η χαζοφατσα αυτου οντως ειναι....χαζη :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Aυτο που είναι το καλυτερο πάντως σ' αυτή τη διαφήμιση είναι το πως στραβώνει η πρώτη πρώτη γιαγια, αυτή που μπαίνοντας ρωτάει "τι κάνεις εκεί Κατίνα?". Εχεις προσέξει πως κάνει το προσωπο της όταν ακουει την απάντηση απο την Κατίνα?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Xαχα, το πως στραβωνει την μουρη οταν βλεπει το ωμο ψαρι και τα φυκια ολα τα λεφτα... Tι φτιανς εκει Κατινα :lol: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 "φτιάχν' σούσι για τα παιδιά" η προφορά τους είναι όλα τα λεφτά hehehe Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 43 selides thread k kaneis dn 8umi8ike tin xontrelw apt Mega me t megalicious??? 8a 8a 8a 8a 8a ti skotwsw, dn antexw allo.. eidika otan kanei pws paizei ntrams i ti kanei telospantwn, amaaaaan... ax k na tin eixa mprosta m.. :pig: :whip: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 i alli omws me ta mple..?!?!e?!?!ta spaei....:grin: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 43 selides thread k kaneis dn 8umi8ike tin xontrelw apt Mega me t megalicious??? 8a 8a 8a 8a 8a ti skotwsw, dn antexw allo.. eidika otan kanei pws paizei ntrams i ti kanei telospantwn, amaaaaan... ax k na tin eixa mprosta m.. :pig: :whip: Με ρόπαλο, *ΜΠΑΜ* και κάτω με τα μούτρα Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Μα υποτιθεται οτι ειναι η παραδοσιακη γιαγια απο το χωριο και αυτο το στυλ και η προφορα κανει την διαφημιση ακομα πιο σουρεαλιστικη, μαζι με το γεγονος οτι πρεπει να ανοιξει φυλλο για σουσι :lol: Καλα η χαζοφατσα αυτου οντως ειναι....χαζη :p Χουρχου, δεν ανοίγει φύλλο για σουσι, φύκια ανοίγει :lol: Η προφορά γαρ, σε μπέρδεψε :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Εστω, δεν την εχω δει πανω απο 2-3 φορες :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 άσχετο αλλα που χαθηκε ο ηλιας? το παιδι της τιμ που λεει θελω... κτλ... θελω .... κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Ο Ηλίας δεν ξέρω που χάθηκε, αλλά αυτή η διαφήμιση της τιμ με τον τύπο που πάει να παίξει γκολφ και σκάβει μια τρύπα για να ρίξει τη μπαλα ειναι σκέτο ...μπλιαχχχχχχχχ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Αυτή με ένα πολυκάτι δάνειο. Με κάτι μολύβια.. :X Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Γενικά οι διαφημίσεις των τραπεζών είναι κάπως..ΣΠΑΣΤΙΚΕΣ!!!:mad: Τελευταία...Ένας πάει στην γιατρό γιατί νίωθει ένα βάρος στο στήθος και εκείνη βγάζει απο την εσωτερική του τσέπη τα χαρτιά των τραπεζών...:wacko: ΕΛΕΟΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 43 selides thread k kaneis dn 8umi8ike tin xontrelw apt Mega me t megalicious??? 8a 8a 8a 8a 8a ti skotwsw, dn antexw allo.. eidika otan kanei pws paizei ntrams i ti kanei telospantwn, amaaaaan... ax k na tin eixa mprosta m.. :pig: :whip: Κάθε φορά που την βλέπω, ξερένωμαι στα γέλια. Μου θυμίζει μια φίλη της μάνας μου που της μοιάζει ακριβώς και χωρίς πλάκα είναι 130 κιλά. Σκέφτηκα να την γράψω σε βιντεοκασέτα και να της την στείλω :p (Μένει Ιταλία και δεν την έχει δει!). Μαρέσει που κάνει και "ου" στο τέλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Ολες οι καινουριες διαφημισεις της ΤΙΜ και ολες των τραπεζων (με εξαιρεση τον ο Μπαμπης?? Μπαααααα):lol: :lol: Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Κάθε φορά που την βλέπω, ξερένωμαι στα γέλια. Μου θυμίζει μια φίλη της μάνας μου που της μοιάζει ακριβώς και χωρίς πλάκα είναι 130 κιλά. Σκέφτηκα να την γράψω σε βιντεοκασέτα και να της την στείλω :p (Μένει Ιταλία και δεν την έχει δει!). Μαρέσει που κάνει και "ου" στο τέλος! Emένα σ' εκείνο ακριβώς το σημείο, μου 'ρχεται να της ρίξω μια φτυαριά στο χοντροκέφαλο της να πάει απο κει που 'ρθε! Και να σκεφτείς πως δεν είμαι καθόλου βίαιος άνθρωπος!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Emένα σ' εκείνο ακριβώς το σημείο, μου 'ρχεται να της ρίξω μια φτυαριά στο χοντροκέφαλο της να πάει απο κει που 'ρθε! :lol: :lol: Και να σκεφτείς πως δεν είμαι καθόλου βίαιος άνθρωπος!:rolleyes: ναι συμφωνω:rolleyes: :X Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Emένα σ' εκείνο ακριβώς το σημείο, μου 'ρχεται να της ρίξω μια φτυαριά στο χοντροκέφαλο της να πάει απο κει που 'ρθε! Και να σκεφτείς πως δεν είμαι καθόλου βίαιος άνθρωπος!:rolleyes: Και εμένα παιδιά αυτή απο το Megalisious μου θυμίζει το άσμα που λέει "μιά κότα στρουμπουλή μιά όμορφη πουλάδα......":food: :food: :yahoo: Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts