Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

*Noκ νοκ*

-Ποιος ειναι;

-Η κορη σου.

-Δεν ειμαι η μανα σου

*Ζντουπ*

"Για να μην παρετε μια εγκυκλοπαιδεια που δεν την ξερει ουτε η μανα της κλπ κλπ."

:wacko: :wacko: :blink:

Ειλικρινα χειροτερη διαφημιση δεν πρεπει να εχει βγει την τελευταια δεκαετια τουλαχιστον. Ξεπερναει καθε οριο βλακειας.

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Υπάρχει και μία άλλη σχετικά με δόντια, το ίδιο εκνευριστική. Είναι η colgate total. Τη διαφημίζει ένας τύπος ο οποίος έχει κάνει μία φοβερή λεύκανση στα δόντια του, μόνο που στη χλωρίνη δεν τα χει βάλει και είναι και πολύ ψημένος - καμένος απο τον ήλιο. Κάτι σαν τον Λάκη Γαβαλά, στο αντρικό δηλαδή!

Ο τύπος λοιπον προσπαθεί να μας πείσει ότι τα εκτυφλωτικά του δόντια, τα έκανε με την colgate και όχι με την λεύκανση που είναι και κατά της!

Αυτή κι αν είναι!! :X

giati exeis dei diafhmish odontopastas pou na einai ths prokophs?h mia pio geloia apo thn allh einai

h 8a exoun kataleuka dontia xarh sthn odontopasta tous :D ,h 8a ksupnane mesa sth trelh xara kai 8a mas tous deixnei na xazogelane eno bourtsizoun ta dontia tous(kai fusika ekei h odontopasta de trexei kai de pasaleivontai) :X h 8a deixnei ti polles ores pou krataei h droserh tous anapnoh xarh sthn odontopasta :w00t:

ki erxomai ego kai se roto xrysh mou....pou einai oi an8ropoi pou ta kanoun ola ayta?ego giati murizo mia zoh skordiles kai kremudiles otan eksetazo kosmo?giati de diarkei h droserh anapnoh esto ena trioro??8a tous kano dusfhmhsh....

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ενώ η άλλη διαφήμηση οδοντόκρεμας , που είναι ένας κατα τ' άλλα συμπαθέστατος νέος και πλένει τα δόντια του και αναφωνεί "sweet" , και οι κοπέλες απ' έξω νομίζουν ότι τις φλερτάρει!!!

Οδοντόκρεμα με γεύση παστίτσιο υπάρχει;

:p

HOT MAMA!!!

:lol:

Ξεχάσατε κι αυτή με τον κάστορα. :p

O καστορας ηταν γλυκουλης :D

Μόλις την άκουσα, κι αφού η τηλεόραση πίσω μου είναι ανοιχτή και παίζει, καλά να πάθω!

Η αντιπαθέστατη ηλικιωμένη που με μια εξ ίσου αντιπαθητική φωνή τσιρίζει 11 8 80 και βγάζει τις αντίστοιχες φωτογραφίες και βάζει και την αντιπαθητική της μούρη στην τελευταία κορνίζα.

Η αντιπαθέστατη ηλικιωμένη που με μια εξ ίσου αντιπαθητική φωνή τσιρίζει 11 8 80 και βγάζει τις αντίστοιχες φωτογραφίες και βάζει και την αντιπαθητική της μούρη στην τελευταία κορνίζα.

Πωπω! Δίκιο έχεις. Είναι όντως αντιπαθέστατη!

Επίσης, στο ραδιόφωνο, αυτή που μου τη δίνει απίστευτα στα νεύρα είναι οι διαφημίσεις του jumbo! :mad:

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα τι λέτε τώρα; :worry: Garfield και συ; :X Η διαφήμιση της γιαγιάς με τα κάδρα είναι καταπληκτική :p

Για τα jumbo συμφωνώ 1000% :down:

Bασίλη, ομολογώ :p ότι η ιδέα είναι καταπληκτική ( :D :D ), αρκεί να βάζανε μια κανονική γιαγιά κι όχι τον λύκο στη φάση Μόλις-κατάπια-τη-γιαγια-της-Κοκκινοσκουφίτσας-και-πήρα-τη-θέση-της :lol: :lol:

Μόλις την άκουσα, κι αφού η τηλεόραση πίσω μου είναι ανοιχτή και παίζει, καλά να πάθω!

Συμφωνώ!! και με πόσο πάθος προσπαθούν να μας περάσουν το νούμερο τους!! :mad:

Γιατί η άλλη με αυτόν στο μπαλκόνι!! Τι αηδία!! :wacko:

Είναι η πρώτη φορά που είμαι με τον ΟΤΕ!! :p :lol:

η διαφημιση με το 11880 δεν ειναι αντιπαθητικη...απλα μας κουραζουν!! δηλαδη τοσο καιρο αυτη η εταιρια μαζευε λεφτα για να τα ριξει στις διαφημησεις??

ελεοοοοοοοοοοοςςςςςςςς!!!

αυτη που δεν μου αρεζε ηταν του γερμανου "25 χρονια...κανουμε τα παντα για σας!"

ειναι αυτο που λεμε...μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη λες!! :w00t::w00t:

Never Give Up:!:

Join friend!

ΦΤΑΝΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ.... :p

"Θα μας εκουζουλάνεις!" :lol:

Eμενα παλι μου την δινει απιστευτα αυτη της Cosmote με την παρελαση. Ενα μηνα μετα ακομα κραταει και ειναι εντελως ηλιθια ομως. :mad:

Τι θυμήθηκα τώρα... Αυτή την παντελως γελοία διαφήμιση με τα γιαούρτια, που υποτίθεται πως ήταν τόσο νόστιμα, έτσι που όσοι τα δοκιμάζανε βγαινανε με τα κουτάλια κολλημένα στο στόμα. Μπλιαχ και μπλιαξ κι αηδία! :cry:

"Θα μας εκουζουλάνεις!" :lol:

Eμενα παλι μου την δινει απιστευτα αυτη της Cosmote με την παρελαση. Ενα μηνα μετα ακομα κραταει και ειναι εντελως ηλιθια ομως. :mad:

Του ΟΤΕ ήταν αλλά συμφωνώ μαζί σου ήταν παντελώς ηλίθια!!

Άκρως ενοχλητική είναι και η ραδιοφωνική διαφήμιση του 11 8 80 στην οποια το λένε πλέον και τραγουδιστά... :down:
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

δεν είναι λίγο σπαστική η διαφήμιση με το άσπρο τσάι :blink: με τον παππού που κάνει μπανιστίρι τα τσάγια;;; :lol: :lol: :lol:

Η καινουρια του Αριελ με τον Αρναουτογλου, την κυρατσα και το σεντονι της γιαγιας της που ασπρισε και τωρα με ατελειωτη χαρα μπορει να το δωσει στις κορες της. Ε Λ Ε Ο Σ :down:

Η καινουρια του Αριελ με τον Αρναουτογλου, την κυρατσα και το σεντονι της γιαγιας της που ασπρισε και τωρα με ατελειωτη χαρα μπορει να το δωσει στις κορες της. Ε Λ Ε Ο Σ :down:

Χαχαχα! Δίκιο έχεις.Και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου!

Και λέω πάλι για τις Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις του jumbo. Πωπω! Δεν μπορώ να τις ακούω άλλο. :mad:

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]