Pitsikoulina Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 (edited) θέλει να μας πει οτι ο ελληνας ειναι τζαμπατζής και οτι κρύφτηκε στο χαλί για να πάει κούτρα στην τουρκια?? Το ότι ο ελληνας είναι τζαμπατζής το ξέρουμε, ήταν ανάγκη να γίνει και διαφήμιση? :rolleyes: Αλλα σοβαρά τώρα, εμένα με προσβάλει :worry: Edited August 25, 2010 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Εμένα πάλι η διαφήμιση με το χαλί και τον οπαδό, μου αρέσει. Βασικά μου αρέσει εκεί που κοιτάνε όλοι σα χαμένοι και γυρίζει και λέει στους πελάτες του "Μουσαφίρ" χαχαχαχαχα Δε νομίζω πως η διαφήμιση θέλει να πει "οι Έλληνες είναι τόσο τζαμπατζήδες που θα κάνουν ακόμα και το πιο κουφό για να μην πληρώσουν". Νομίζω πως είναι προφανές πως θέλει να πει πως "οι Έλληνες είναι τόσο κολλημένοι με τη μπάλα που θα έρθουν στο mundobasket με όποιο τρόπο βρουν". Σας έπιασαν όλους τα εθνικιστικά σας... (και αναρωτιέμαι γιατί;; τζαμπατζήδες δεν είμαστε;; ) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Εμένα πάλι η διαφήμιση με το χαλί και τον οπαδό, μου αρέσει. Βασικά μου αρέσει εκεί που κοιτάνε όλοι σα χαμένοι και γυρίζει και λέει στους πελάτες του "Μουσαφίρ" χαχαχαχαχα Δε νομίζω πως η διαφήμιση θέλει να πει "οι Έλληνες είναι τόσο τζαμπατζήδες που θα κάνουν ακόμα και το πιο κουφό για να μην πληρώσουν". Νομίζω πως είναι προφανές πως θέλει να πει πως "οι Έλληνες είναι τόσο κολλημένοι με τη μπάλα που θα έρθουν στο mundobasket με όποιο τρόπο βρουν". Σας έπιασαν όλους τα εθνικιστικά σας... (και αναρωτιέμαι γιατί;; τζαμπατζήδες δεν είμαστε;; ) +1 Στο κάτω-κάτω δεν είναι τούρκικη διαφήμιση... Ελληνική δεν είναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Αυτή η διαφήμιση της vodafone με έναν τύπο που γνώρισε μια κοπέλα σε ένα κατάστημα vodafone και αυτή του έδωσε το τηλέφωνό της αλλά σκίστικε το χαρτάκι με το τηλέφωνο και του λένε οι φίλοι του να πάρει όλα τα τηλέφωνα vodafone για να τη βρει.Ναι ρε θα πάρω μερικά εκατομμύρια τηλέφωνα μέχρι να τη βρω:blink: Ποοο τη σκέφτηκαν πολύ πριν τη φτιάξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) Αυτή η διαφήμιση της vodafone με έναν τύπο που γνώρισε μια κοπέλα σε ένα κατάστημα vodafone και αυτή του έδωσε το τηλέφωνό της αλλά σκίστικε το χαρτάκι με το τηλέφωνο και του λένε οι φίλοι του να πάρει όλα τα τηλέφωνα vodafone για να τη βρει.Ναι ρε θα πάρω μερικά εκατομμύρια τηλέφωνα μέχρι να τη βρω:blink: Ποοο τη σκέφτηκαν πολύ πριν τη φτιάξουν? Όντως είναι πολύ κουφή... Παρεπιπτόντως, χρόνια σου πολλά!! :) Επείσης, να προσθέσω και εκείνη των ikea, που μια γυναίκα αφού τελειώσει τα ψώνια βλέποντας την απόδειξη αρχίζει να φωνάζει στον άντρα της "βάλε μπρος, βάλε μπρος".. Και στο τέλος φωνάζει και "γιαχουυυ"... Τη βρίσκω γελοία :fool: :down: Edited August 29, 2010 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Καλά κι αυτή τραγική είναι ναι.Επίσης άλλη μια που μου ήρθε στο μυαλό.Είναι λίγο παλιά αλλά δεν ξεχνιέται τέτοια βλακεία.Εκεί που μια γυναίκα παει σε ένα σούπερ μάρκετ να αγοράσει κασέρι ή τυρί δεν θυμάμαι και φεύγει έξω κρύβοντας το προσωπό της λες κι αγόρασε ναρκωτικά.Και όλα αυτά επειδή το κασέρι ήταν παχυντικό και την κοιταζαν όλοι.Και τη διαφήμιζαν?Κασέρι με χαμηλά λιπαρά! Μα πόσο χαζοι μπορεί να είναι μερικοί διαφημιστες? Ευχαριστώ :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikman Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Ρε παιδιά, μία ερώτηση έχω γιατί θα σκάσω! Υήρχε μια διαφήμιση (μάλλον Κωτσόβολου ή Ηλεκτρονικής ήταν :wacko:) με έναν μαλλιά και μια γιαγιά που χάζευαν τιμές σε κάτι πλυντήρια. Όταν είδε την τιμή ο μαλλιάς μένει κάγκελο και πετάει ένα "ωωω να γα....ω!!!!" :X. Οπότε η γιαγιά παθαίνει πατατράκ και τον κοπανάει με την τσάντα και αυτός δεν ξέρει από που να φύγει... Αν την θυμάται κανένας και την βρει, πείτε καμιά κουβέντα! Ήταν απαράδεκτη αλλά καταντούσε κάφρικα αστεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 η νεα διαφημιση της voda με εναν περιεργο που τρεχει, δεν ειναι αθλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 .....χαλια ειναι! οντος! .....οπως και μερικες του 11888 καποιες ειναι εξυπνες...αλλες ειναι........χαλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Η διαφήμιση σε στυλ eurovision των κέντρων ξένων γλωσσών EUROPALSO. Eκνευριστική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 η νεα διαφημιση της voda με εναν περιεργο που τρεχει, δεν ειναι αθλια? φιλε αυτην την διαφημηση δεν την εχω πετυχει ποτε Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 φιλε αυτην την διαφημηση δεν την εχω πετυχει ποτε Περίεργο γιατί τη δείχνει συχνά... Την έχω πετύχει πολλές φορές στον ALPHA ειδικά μετά τον Καιρό γιατί χορηγός είναι η Vodafone.. Οι διαφημίσεις του 11880 έχουν καταντήσει απλά γελοίες... :down: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Αυτή με τους "νηστικούς πράκτορες" και το νέο βιβλίο συνταγών. :food: :down: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 H διαφημιση με το Σημα καμπανα ...δηλαδη ελεος Και να πω οτι ειχε σημα καμπανα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Εκείνη με το dirollo.. Όπου όλη η οικογένεια είναι χαρούμενη που τρώνε dirollo, ενώ η άλλη τραγουδάει 'dirollo dirollo dirollo'.. Πωωπωωω.. ΈΛΕΟΣ! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 ενώ η άλλη τραγουδάει 'dirollo dirollo dirollo'.. Και φυσικά δεν είναι η φωνή της...:lol: Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Η διαφημιση του reload του whats up και του jumbo στο ραδιο...απλα απαισιες.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 (edited) Και φυσικά δεν είναι η φωνή της...:lol: Εννοείται! Αυτό έλλειπε! :lol: Επίσης και εκείνη η παλιά με το τυρί φινα.. 'βάλε φινα, βάλε φινα' :lol: :lol: Η διαφημιση του reload του whats up και του jumbo στο ραδιο...απλα απαισιες.... Συμφωνώ απόλυτα.. Ειδικά αυτές οι διαφημίσεις του jumbo.. Χάλια.. Edited September 5, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Αυτή με τους "νηστικούς πράκτορες" και το νέο βιβλίο συνταγών. :food: :down: Ναι οντως πολυ σπαστικη διαφημιση.Οπως και οι διαφημισεις του 11880 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Η διαφήμιση του Deal ήταν ότι να'ναι... Ακόμη δεν μπήκε ο Σεπτέμβρης, και η διαφήμιση δείχνει έναν Άι Βασίλη να κάθεται στεναχωρημένος σ'ένα παγκάκι, από πάνω led φώτα να γράφουν Sorry Santa και από πίσω να παίζει το Santa Baby.. :blink: :wacko: http://www.sherv.net/cm/emo/christmas/santa-dance.gif Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Η διαφήμιση του Deal ήταν ότι να'ναι... Ακόμη δεν μπήκε ο Σεπτέμβρης, και η διαφήμιση δείχνει έναν Άι Βασίλη να κάθεται στεναχωρημένος σ'ένα παγκάκι, από πάνω led φώτα να γράφουν Sorry Santa και από πίσω να παίζει το Santa Baby.. :blink: :wacko: http://www.sherv.net/cm/emo/christmas/santa-dance.gif Διαφωνώ! Το βρίσκω πολύ έξυπνο σαν mini trailer... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 (edited) Η διαφήμιση του Deal ήταν ότι να'ναι... Ακόμη δεν μπήκε ο Σεπτέμβρης, και η διαφήμιση δείχνει έναν Άι Βασίλη να κάθεται στεναχωρημένος σ'ένα παγκάκι, από πάνω led φώτα να γράφουν Sorry Santa και από πίσω να παίζει το Santa Baby.. :blink: :wacko: http://www.sherv.net/cm/emo/christmas/santa-dance.gif Ειναι ωραιο και εξυπνο Mini τρειλερ.Το concept ειναι οτι λενε συγνωμη στον Αη Βασιλη που το deal θα μοιρασει φετος τα δωρα.Το μινι τρειλερ του ραδιο αρβυλα δεν μου αρεσε τοσο.Πολυ φουτουριστικο μου φανηκε.Σαν να βγηκε απο το μελλον. Edited September 6, 2010 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Εμένα δεν μου αρέσει γιατί παίζει τώρα... Αν για παράδειγμα το έδειχναν από τις αρχές Δεκέμβρη θα μου άρεσε περισσότερο.. :cool: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Εμένα δεν μου αρέσει γιατί παίζει τώρα... Αν για παράδειγμα το έδειχναν από τις αρχές Δεκέμβρη θα μου άρεσε περισσότερο.. :cool: Ε αφου τωρα θα αρχισει το deal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Εμένα δεν μου αρέσει γιατί παίζει τώρα... Αν για παράδειγμα το έδειχναν από τις αρχές Δεκέμβρη θα μου άρεσε περισσότερο.. :cool: Δεν έχει να κάνει με την εποχή... Απλά το trailer θέλει να περάσει το μήνυμα που περιέγραψε ο NetSurfer_g7 παραπάνω (και το πετυχαίνει μια χαρά κατά τη γνώμη μου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts