cute_eyes Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 στην αρχή και εγώ δεν την άντεχα τώρα που δεν τη βάζουν και τόσο συχνά την εχω ψιλοσυνηθίσει...δεν μπορώ να κρατήσω κακία στο αγαπημένο ικεα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 +1000000 Αφανταστα σπαστικη και εκνευριστικη διαφημιση.Απο την πρωτη στιγμη που την ειδα ειπα"Τι ηλιθια διαφημιση.Ti ΙQ ειχε αυτος που την σκευτηκε?"Ιδιετερα αυτο το Yahoooooooooooo μου την δινει στα νευρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Είχα την ατυχία να δω την διαφήμιση gama του μουλτιραμα. Ωχχχχχ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
star_ Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ 11850...ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ...ΕΛΕΟΟΟΣΣΣ!!!:knife:: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Η καινούργια της Vodafone με τους ήρωες του '21. Έλεος... :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
star_ Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΗΣ VODAF. ΜΕ ΤΟ ΄21...ΕΝΤΑΞΕΙ..ΟΚ!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ...ΑΠΛΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 star_ η χρήση κεφαλαίων χαρακτήρων απαγορεύεται στο φόρουμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Μα φυσικα δεν αντεχω να βλεπω τον κλαψιαρη Πορτογαλο να λεει 'my name is Christiano Ronaldo and i use ULTREX for men' και να προσθετει αλλα τοσα δισεκατομμυρια στο πορτοφολι του λεγοντας αυτη την π@π@ρια..ελεος..κουραστηκε πολυ να μαθει την ατακα απ εξω και να κανει ενα τακουνακι με το μπουκαλι του σαμπουαν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 οι ραδιοφωνικές διαφημίσεις του Jumbo... νοιώθω ότι υποτιμούν την νοημοσύνη του κόσμου, και σκέφτομαι να τους στείλω και επιστολή. Εγώ πάντως πραγματικά δεν θέλω να δω Jumbo μπροστά μου.. έλεος... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Οι πανηλιθιες διαφημισεις της amita motion(http://www.youtube.com/watch?v=a3S-l5sGj1A ,http://www.youtube.com/watch?v=s4lW0my5Hvs,http://www.youtube.com/watch?v=sNQIJXZoYeA).Αμα ειναι να σε κανει ετσι οπως στην διαφημιση καλυτερα να μην το πιεις ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo24 Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Μηπως ξερετε που μπορω να βρω την νεα διαφημιση του Γερμανου,αυτη με το gps τον περιπτερα?Συγνωμη αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω. Ευχαριστω και καλως σας βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 ^ για δοκίμασε να ρωτήσεις και στο νήμα με τις Διαφημίσεις που μας αρέσουν. Η καινούργια της Vodafone με τους ήρωες του '21. Έλεος... :wacko: Σήμερα την είδα και έμεινα χαζή! Δεν μπορώ να πω τίποτα, δεν είμαι σε θέση να το σχολιάσω ακόμα. :blink: Το μόνο καλό είναι ότι παίζουν κάμποσοι ηθοποιοί και βγάζουν κανένα μεροκάματο :lol:. Το οποίο μεροκάματο πληρώνουν οι συνδρομητές της βόντα :(... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Η καινούργια της Vodafone με τους ήρωες του '21. Έλεος... :wacko:Έλεος είναι το λιγότερο... Είμαι γνωστός για την αντίθεσή μου με «πατριωτικές» (προσοχή στα εισαγωγικά) θέσεις, αλλά είπαμε, έχει και ένα όριο η... χειρωνακτική εργασία. :mad: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Δεν ξέρω, νομίζω ότι τελικά θα πρέπει να υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να πει και να γράψει κανείς, από την στιγμή που προσβάλλονται και γελοιοποιούνται κατ' αυτόν τον τρόπο άνθρωποι τους οποίους δεν θα έπρεπε να τολμήσουν να αγγίξουν. Εντάξει, κλασσικά, έγινε για να έχουμε να μιλάμε. Ως γνωστόν η αρνητική διαφήμιση είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει ντόρος και αίσθηση. Προσωπικά πάντως δε νομίζω να αντλήσει περισσότερους πελάτες η Vodafone με αυτή τη διαφήμιση. Απλά προστίθεται στο ενεργητικό της ακόμα μία διαφήμιση-σαχλαμάρα. ;) Και επίσης έλεος με το "ανλίμιτΕντ". Αγγλικά δεν ξέρουν οι τύποι; Το "unlimited" προφέρεται "ανλίμιτΙντ" ή κάνω λάθος; :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Και επίσης έλεος με το "ανλίμιτΕντ". Αγγλικά δεν ξέρουν οι τύποι; Το "unlimited" προφέρεται "ανλίμιτΙντ" ή κάνω λάθος; :wacko: Το σωστό δεν είναι ούτε με Ιντ ούτε με Εντ. Είναι κάπου στο ενδιάμεσο. http://www.howjsay.com/index.php?word=unlimited&submit=Submit Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Το σωστό δεν είναι ούτε με Ιντ ούτε με Εντ. Είναι κάπου στο ενδιάμεσο. http://www.howjsay.com/index.php?word=unlimited&submit=Submit Πιο κοντά στο "ι" είναι παρά στο "ε". Όπως και να έχει, στην εν λόγω διαφήμιση προφέρεται λάθος. Και δεν είναι η μόνη διαφήμιση στην οποία υπάρχει λάθος προφορά κάποιας ξενόγλωσσης λέξης. Εδώ υπάρχουν κοτζάμ εταιρίες "υψηλής τεχνολογίας" που η επωνυμία τους προφέρεται λάθος εξαρχής, βλ. Multirama. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
star_ Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 η διαφημιση του johny walker με τον τυπο-star που μιλαει στον καθρεφτη...μου την δινει αφανταστα η τερμα αμερικανικη προφορα του οπως και oλες οι και καλα ανατρεπτικες, φιλοσοφημενες διαφημισεις του johny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 γενικα οι διαφημισεις για ουίσκι ειναι ακυρες...πρεπει να εισαι υπεράνθρωπος για να πιεις ενα ποτηρι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 τραγική η καινούργια της vodafone κάθε φορά που τη βλέπω αλλάζω κανάλι Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 τραγική η καινούργια της vodafone κάθε φορά που τη βλέπω αλλάζω κανάλι συμφωνω, πολυ χαζη διαφημιση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 την καινουρια της βοντα δε την εχω δει... παντως απο το πρωι μου εχει κολλησει το "για σμς στις ερημιες/και να σου πει η μαμα πως γινονται τα γεμιστα/σημααα καμπααανααααα" και ειναι αηδιαστικο. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
star_ Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 χαχαχαχα..οντως ειναι τραγικο..εμενα μου χει μεινει ακομη το παριζακι υφαντης..ακομη πιο αισχος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 cosmote με το στρατο στο φυλακιο vodafone με την επανασταση Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 οταν ημουν αγγλια και επαιζε αυτη η διαφημιση με εκνευριζε αφανταστα(παρολο που το ειχα και εγω!). ειναι mp3 player και επειδη ειναι γελοιο(θα λεγα κατι αλλο αλλα σεβομαι το φορουμ) σε specs απλα σου δειχνει οτι ειναι μικρο και δε λεει καν οτι παιζει μουσικη το ρημαδι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Οι πανηλιθιες διαφημισεις της amita motion(http://www.youtube.com/watch?v=sNQIJXZoYeA) εχεις καποιο προβλημα με τα ριγε καλαμακια???:hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts