Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Just now, spy14 said:

Δεν είναι θέμα προσώπων.δεν μου αρέσει το θέαμα μας το κρέας και τα άντερα.

Τα Jumbo πάντα ηλίθιες διαφημίσεις έχουνε.

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

13 ώρες πριν, NovaPlay said:

Η Καραβάτου είναι εξαιρετική, ο Φερεντίνος είναι τσόκαρο...

Καλά, μην φτάσουμε εμείς οι δύο, δηλαδή εγώ κι εσείς, να τσακωθούμε, για το ποιός από τους δύο είναι τσόκαρο. Κρίμα είναι. Ας τα κρατήσουμε προσωπικά εμείς οι δυο.

13 ώρες πριν, NovaPlay said:

Τα Jumbo πάντα ηλίθιες διαφημίσεις έχουνε.

Αυτό το ξέρουμε, δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζετε.

Edited by EvangelosAngelos

Kαι οι δυο είναι ανύπαρκτοι, και αν έλειπαν από την τηλεόραση, δεν θα χάναμε τίποτα.

Θλιβερές προσωπικότητες που ξεχωρίζουν (τρομάρα τους) μέσα από τη τηλεοπτικό σκουπιδαριό των βοθροπορνοκάναλων.

Θέλουμε την Τσίπρα!

1 hour ago, BASSstarlet said:

Kαι οι δυο είναι ανύπαρκτοι, και αν έλειπαν από την τηλεόραση, δεν θα χάναμε τίποτα.

Θλιβερές προσωπικότητες που ξεχωρίζουν (τρομάρα τους) μέσα από τη τηλεοπτικό σκουπιδαριό των βοθροπορνοκάναλων.

Φτάνει παιδί μου, μην το παρακανετε!!! Ξέρω, ότι εγώ δεν βλέπω πια τηλεόραση. Αφού ενημερώνομαι πιο πολύ από το ραδιόφωνο και το ίντερνετ. Αλλά μην νομίζετε, ειδικά στο δεύτερο, εκεί κι αν έχουμε και την παγιδα των fake news, που η τεχνίτη νοημοσύνη, την κάνει ακόμη πιο χειρότερη και άτρωτη από ποτέ δυστυχώς. Δεν λέω, κάποιες φορές θα μας χρησιμεύσει, αλλά  με τις στρατιές των bots, των trolls, και των ψεύτικων προφιλ στα social media, εκεί κι αν ανησυχώ πιο πολύ.

5 ώρες πριν, BASSstarlet said:

η Καραβάτου είναι δικό μας παιδί, από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε 

18 ώρες πριν, BASSstarlet said:

Να την χαίρεστε μαζί με πλείστα όσα μπουμπούκια από 'κει...

BASSstarlet, κουλάρετε και λίγο βρε παιδί μου.

1 hour ago, EvangelosAngelos said:

BASSstarlet, κουλάρετε και λίγο βρε παιδί μου.

έχουμε δίκιο που είμαστε μπουμπουκία😂😂😂😂

Εκνευρίζομαι πολύ με τις ραδιοφωνικές ρεκλαμες, σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης, και το Ελλάδα 2.0. Τώρα που τελειωνουν τα χρήματα από απο την πρώτη περίπτωση, ελπίζω να μην δω μερικές κομπίνες και λαμογιες, όπως στην περίπτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

On 13/3/2026 at 2:06 ΜΜ, EvangelosAngelos said:

Εκνευρίζομαι πολύ με τις ραδιοφωνικές ρεκλαμες, σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης, και το Ελλάδα 2.0. Τώρα που τελειωνουν τα χρήματα από απο την πρώτη περίπτωση, ελπίζω να μην δω μερικές κομπίνες και λαμογιες, όπως στην περίπτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Και στη τηλεόραση παίζουν αυτές οι διαφημίσεις...

Υπόψην πως για έργα κλπ που χρηματοδοτούνται από την Ευρώπη, είναι υποχρεωτικές οι διαφημίσεις, ώστε να ενημερώνονται τα πρόβ... εεε οι πολίτες!

Θέλουμε την Τσίπρα!

• 3 weeks later...

Αυτή του Jumbo με την Καραβάτου και τον Φερεντίνο σε στυλάκι ''διαφήμιση Αγίου Βαλεντίνου αλλά και πασχαλινή ταυτόχρονα'' επιεικώς άθλια. Χίλιες φορές ο Ζαμπούνης πρόπερσι με τα φοπά και τα σαβουάρ βιβρ, παρά η φετινή αηδία που τυλίγουν τα άντερα με αισθησιακή μουσική υπόκρουση και χασκογελάνε επειδή πιτσιλιούνται από τα ζουμιά, με το ηλίθιο σλόγκαν στο τέλος ''Το γέλιο ρίχνει τη χοληστερίνη'' και την Καραβάτου να τσιρίζει ''ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΕΡΟ'' επειδή ο άλλος περιστρέφει γρήγορα το κοκορέτσι. Κάθε πέρσι, και καλύτερα... 

Αμ η άλλη του Rio Mare, με τον τύπο που πάει σε γκουρμέ εστιατόρια και δεν ικανοποιείται από την μοριακή κουζίνα και τα φλεγόμενα πιάτα, αλλά τρώει ευχαριστημένος τον κονσερβοποιημένο τόνο σαν να είναι το πιο αγνό και υγιεινό πράγμα, χαμογελώντας ηλίθια. 

Και αυτή για τα κουφώματα της ΕΤΕΜ, με τις ατάκες - ρίμες, που θυμίζουν φαρσοκωμωδία του '80 ή ποιηματάκια που σκαρφίζονται τα νήπια, που τελειώνει με το ζευγάρι στο κρεβάτι και τη γυναίκα να φωνάζει διαπεραστικά: ''Εμ, και εμ, και εμ! Εμείς γιατί δεν βάλαμε ΕΤΕΜ?" αφού έχουν δει τα πλεονεκτήματα των εν λόγω κουφωμάτων σε φιλικό σπίτι. 

Ολες οι καινουριες της ΔΕΗ ειναι τερμα κακογουστες και ηλιθιες με αποκορυφωμα εκεινη με τον βλακαμα που το παιζει μοντελο για ζωγραφικη και του ερχεται λογαριασμος στο κινητο και οχι μονο χαιρεται λες και του εστειλε μυνημα η γκομενα αλλα καιγεται και να τον πληρωσει επι τοπου.Ποτε κανεις δεν ενωσε χαρα και ενθουσιασμο οταν του ηρθε λογαριασμος ρευματος.

On 30/3/2026 at 11:33 ΜΜ, konstantinos11 said:

Αμ η άλλη του Rio Mare, με τον τύπο που πάει σε γκουρμέ εστιατόρια και δεν ικανοποιείται από την μοριακή κουζίνα και τα φλεγόμενα πιάτα, αλλά τρώει ευχαριστημένος τον κονσερβοποιημένο τόνο σαν να είναι το πιο αγνό και υγιεινό πράγμα, χαμογελώντας ηλίθια. 

Και μιας και ειπατε Rio Mare, ωρα και για λιγη νοσταλγια με 2 παμπαλαιες ρεκλαμες απο τα '80s, με τον αξεχαστο και συναμα "καλο μας ανθρωπο" Θαναση Βεγγο. Οριστε λοιπον:

ΡΙΟ ΜΑΡΕ ΒΕΓΓΟΣ

Rio Mare Veggos Children 1984

On 30/3/2026 at 11:33 ΜΜ, konstantinos11 said:

Αυτή του Jumbo με την Καραβάτου και τον Φερεντίνο σε στυλάκι ''διαφήμιση Αγίου Βαλεντίνου αλλά και πασχαλινή ταυτόχρονα'' επιεικώς άθλια. Χίλιες φορές ο Ζαμπούνης πρόπερσι με τα φοπά και τα σαβουάρ βιβρ, παρά η φετινή αηδία που τυλίγουν τα άντερα με αισθησιακή μουσική υπόκρουση και χασκογελάνε επειδή πιτσιλιούνται από τα ζουμιά, με το ηλίθιο σλόγκαν στο τέλος ''Το γέλιο ρίχνει τη χοληστερίνη'' και την Καραβάτου να τσιρίζει ''ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΕΡΟ'' επειδή ο άλλος περιστρέφει γρήγορα το κοκορέτσι. Κάθε πέρσι, και καλύτερα... 

Α, και επειδή είπατε Jumbo, αυτό το ολοκαίνουργιο βίντεο απο το PCsteps του κ. Κυρίτση, σχετικά με αυτές τις αμφιλεγόμενες ρεκλαμες, για τις οποίες, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε και το ότι φέρνουν κέρδη και στην ίδια την εταιρεία, αλλά και στον ίδιο τον διαφημιστή της, τα λέει όλα, και τα δείχνει όλα.

Όπως και να 'χει, Enjoy Responsibly!!! 😉

Η ιδιοφυΐα πίσω από τις διαφημίσεις Jumbo

• 2 weeks later...

Η καινουρια των Misko,εντελως αμερικανια και εκτος πραγματικοτητας.Ηθελα να ξερα ο διαφημιστης που εμπνευστηκε την ιδεα, εχει δει πολλα παιδια στην χωρα μας να παιζουν D&D στο υπογειο του σπιτιου τους?Μαλλον ειδε πολυ stranger things και επηρεαστηκε.

On 16/4/2026 at 12:15 ΜΜ, NetSurfer_g7 said:

Η καινουρια των Misko,εντελως αμερικανια και εκτος πραγματικοτητας.Ηθελα να ξερα ο διαφημιστης που εμπνευστηκε την ιδεα, εχει δει πολλα παιδια στην χωρα μας να παιζουν D&D στο υπογειο του σπιτιου τους?Μαλλον ειδε πολυ stranger things και επηρεαστηκε.

Μου στέλνετε παρακαλώ το λινκ με το βίντεο αυτής της συγκεκριμένης ρεκλαμας, για να την καταλάβω; Ευχαριστώ!!!

On 9/3/2026 at 3:35 ΜΜ, spy14 said:

η καινουργια πασχαλινη του jumbo με καραβατου και φερεντινο.αηδια.

ευτυχώς που δεν έχουμε πάσχα,και πλέον έχει σταματήσει να προβάλλεται.άλλη μία τέτοια μαλακία διαφήμιση των jumbo,θα προβληθεί το καλοκαίρι με φουσκωτά,φλαμίνγκο και κάστρα,και λογικά προς το τέλος του αυγούστου,με τα «σχολικά».

Edited by NovaPlay

• 2 weeks later...
On 5/4/2026 at 2:19 ΜΜ, NetSurfer_g7 said:

Ολες οι καινουριες της ΔΕΗ ειναι τερμα κακογουστες και ηλιθιες με αποκορυφωμα εκεινη με τον βλακαμα που το παιζει μοντελο για ζωγραφικη και του ερχεται λογαριασμος στο κινητο και οχι μονο χαιρεται λες και του εστειλε μυνημα η γκομενα αλλα καιγεται και να τον πληρωσει επι τοπου.Ποτε κανεις δεν ενωσε χαρα και ενθουσιασμο οταν του ηρθε λογαριασμος ρευματος.

Ασχετο με την διαφημιση που μολις αναφερατε, αγαπητε NetSurfer, αλλα μιας και ειπατε για την ΔΕΗ, μολις πριν απο λιγο πηγαμε μαζι με την μητερα μου, σε ενα καταστημα στην περιοχη οπου μενω, και μας φερθηκαν και αψογα και ευγενικα. Ειλικρινα, η μητερα μου ειναι ευτυχισμενη, για το οτι μας εξυπηρετησαν τελεια. Καμια σχεση η ιδια η ΔΕΗ με το "αμαρτωλο" της παρελθον, στην οποια ηταν αυτοπτης μαρτυς η ιδια η μητερα μου, για προφανεστατους και ευνοητους λογους, που καλυτερα να μην το αναφερω, για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα για το οποιο και συζηταμε. Ευχαριστω για την κατανοηση σας.

διορθωση και περαιτερω διευκρινηση

Πριν από λίγο, άκουσα στο ραδιόφωνο, στον Σπορ FM, εκείνη την ολοκαίνουρια ραδιοφωνική ρεκλαμα της Cosmote TV, για τον τελικό του Champions League, με κάτι φαλτσες φωνές σαν να μου φαίνονται από σκετσάκι των Ράδιο Αρβύλα, να τραγουδούν στις διάφορες γλώσσες τον ύμνο της διοργάνωσης. Όπως και να 'χει, υπάρχει κανείς άλλος εκτός από 'μενα, που να του έτυχε να την ακούσει αυτήν την ρεκλαμα;

Α, και κάτι άλλο, έχει αναφερθεί στα σχόλια και εκείνη η ραδιοφωνική ρεκλαμα της ΔΕΗ, με κάποιον να τσιριζει κάνοντας ήχο κούκου και να λέει "Coupons, coupons";

Ευχαριστώ!!!