Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 18/2/2025 at 6:41 ΜΜ, johnny_htc said:

Οι διαφημίσεις για τοστόψωμα, πάσης φύσεως, οποιασδήποτε εταιρείας, είναι άκρως γελοίες και προμοτάρουν περίεργο στυλάκι καθημερινότητας, σε σημείο που σου την "σπάει" θα έλεγα 😏 Πέρα από την ποιότητα των προϊόντων ζύμης που δεν μπορείς να πεις ότι ήταν όπως κάποτε έτσι και αλλιώς,.. 😏

Και να φανταστείτε, ότι στα 90s και στα 00s, οι 2 κραταιοι ανταγωνιστές, πριν από τον Καραμολέγκο, ηταν η οικογένεια Δαυιδ-Λεβεντη (Coca Cola, Παπουτσάνης κ.λπ.) με τον Κατσέλη, και η οικογένεια Φιλίππου (ΦΑΓΕ, Αλλατίνη, ΕΒΓΑ κ.λπ) με το Κρις Κρις. Εκείνη την εποχή οι διαφημίσεις γι' αυτές τις εταιρείες, είχαν ντυθεί με την φωνη του Κώστα Καστανα και αργότερα του Γιώργου Λιαντου (τις φωνες τις οποίες ανεφερα και σε προηγουμενο μου ποστ παρακαλώ, όσον αφορά τις αντίστοιχες ρεκλαμες για τις οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες).

Edited by EvangelosAngelos
Διορθωση

Δεν αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα, ειλικρινά. Σε άλλους αρέσουν οι διαφημίσεις, σε άλλους όχι.

Τα κριτήρια στην περίπτωση αυτή είναι απολύτως υποκειμενικά.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Aκόμα σας πετάγονται διαφημίσεις, ενώ βλέπετε βίντεο στο Youtube;

Τώρα κανά μήνα μάθατε το ιντερνέτ;

Προσωπικά, μου αρέσουν οι διαφημίσεις των Jumbo, αλλά πάνε... άχρηστες, γιατί ψωνίζω μια φορά στα 5 χρόνια!

Εκείνες που με κάνουν έξαλλο και θέλω να ξεράσω, είναι οι διαφημίσεις των στοιχηματικών εταιρειών, που ακούω στο ράδιο, και συνήθως έχουν ηλίθια τυπάκια που προσπαθούν να μας πείσουν πως θα τα κονομίσουμε.

Χαιρετίσματα στα κορόιδα που παίζουν στοίχημα και λοιπά....

Edited by BASSstarlet

16 ώρες πριν, BASSstarlet said:

Aκόμα σας πετάγονται διαφημίσεις, ενώ βλέπετε βίντεο στο Youtube;

Τώρα κανά μήνα μάθατε το ιντερνέτ;

Προσωπικά, μου αρέσουν οι διαφημίσεις των Jumbo, αλλά πάνε... άχρηστες, γιατί ψωνίζω μια φορά στα 5 χρόνια!

Εκείνες που με κάνουν έξαλλο και θέλω να ξεράσω, είναι οι διαφημίσεις των στοιχηματικών εταιρειών, που ακούω στο ράδιο, και συνήθως έχουν ηλίθια τυπάκια που προσπαθούν να μας πείσουν πως θα τα κονομίσουμε.

Χαιρετίσματα στα κορόιδα που παίζουν στοίχημα και λοιπά....

Εμεις φίλε, μια χαρά μαθαίνουμε από ίντερνετ, εδώ και πολλά χρόνια βέβαια.

Όσο και για τις στοιχηματικες, ναι ξέρω, μου έρχεται να γίνω σαν την γνωστή παλαβή φανατική θρησκευόμενη, δηλαδή την κα. Ελενη Λουκά.