Dem Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Πραγματικά εκνευριστικές όλες οι διαφημίσεις του είδους... Ο Αρναούτογλου δεν τις ξεκίνησε? :confused: Nαι αλλά του Αρναούτογλου δεν είναι τόσο.... :down: Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 εμενα μου τη σπαει μια για ενα απορρυπαντικο που ριχνουν πανω τους λεκεδες και το χαιρονται!!ειδικα μια με σατεν φουστα στο συνεργειο λεει και ευχαριστω! Πολύ καλή αυτή! Ειδικά το σημείο με την κοπέλα :w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Μη μου πείτε ότι σας αρέσει η διαφήμιση της Fanta με την αντιπαθέστατη ατάκα stay bubancha!! Έλεοοος. Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Μη μου πείτε ότι σας αρέσει η διαφήμιση της Fanta με την αντιπαθέστατη ατάκα stay bubancha!! Έλεοοος. Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας Eμένα ναι.....γιατί έχω γελάσει πολύ με κάτι που έχει σχέση με αυτήν τη διαφήμιση...... :p Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 και μενα αστεία μου φένεται. Δεν κατάλαβα γιατί λές ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη μας? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 και μενα αστεία μου φένεται. Δεν κατάλαβα γιατί λές ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη μας? Γιατί η διαφήμιση δεν σημαίνει ακριβώς τίποτα. Εκτός και άν εγώ είμαι τόσο ηλίθιος που δεν την καταλαβαίνω. Αυτό το stay bubuncha τι σκατά σημαίνει? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Ξαναχτύπησε η κυρία με τα εμπριμέ μαλλιά και το χαρακτηριστικό ψεύδισμα στη φωνή που διαφημίζει ή κρέμες ή ζελατίνες ή κάτι τέτοιο για αδυνάτισμα. Βάζουν τις κρέμες ή τυλίγονται στη ζελατίνα και αδυνατίζουν. Αντιπαθέστατη κι αυτή και η διαφήμιση της. Η παρακμή σε όλο της το μεγαλείο!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Γιατί η διαφήμιση δεν σημαίνει ακριβώς τίποτα. Εκτός και άν εγώ είμαι τόσο ηλίθιος που δεν την καταλαβαίνω. Αυτό το stay bubuncha τι σκατά σημαίνει? :!: :!: :!: Να τι σημαίνει :!: :!: :!: Τι είναι, όμως, Bambaacha ;;; Bambaacha! Πολυνησιακή λέξη που σημαίνει να ζεις τη ζωή σου στο maximum! Πρωταγωνιστές στην τηλεοπτική διαφήμιση, είναι ο Jimmy Humuhumunukunukuapa-a , ο μικρός αδελφός του και οι φίλοι τους, οι οποίοι ζουν σε ένα εξωτικό, Πολυνησιακό μέρος και μας εξηγούν βήμα προς βήμα τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βιώνουμε την κάθε στιγμή της ζωής μας με στυλ... Bambaacha Τα μηνύματα μιας Bambaacha ζωής είναι: «Να είσαι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες», «Να ζεις τη ζωή με πάθος και ένταση...», «Να διασκεδάζεις με απλά πράγματα...», «Να απολαμβάνεις τη ζωή και ότι σου προσφέρει...» Όπως η Bambaacha συμβολίζει τον αυθορμητισμό και τις μοναδικές εμπειρίες που προτιμούν οι νέοι, έτσι και η Fanta ταυτίζεται απόλυτα με την αγαπημένη γεύση τους. πηγή http://www.presspoint.gr/release.asp?id=63191 πάντως και τίποτε να μη σήμαινε πάλι έξυπνη διαφήμιση θα μου φενόταν δηλαδή και η διαφήμιση της Q με τα Q που σε όλη την διαφήμιση έλεγε το ένα στο άλλο q q q q q υποτιμούσε και αυτή την νοημοσύνη μας? :lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Θέμα αισθητικής lefkal ... Προσωπικά αυτό το bambaκάτι, με εκνευρίζει και μένα. Το qqqq πάλι, όχι. Ισως έχω δει πολλά κινούμενα και αυτόματα με παραπέμπει σε γνωστά και αγαπητά θέματα, τι να σου πω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Δεν διαφωνώ γούστα είναι αυτά :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 οι διαφημίσεις του αντ1 για το πρόγραμμά του "όλα παιζουν" :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Καλά ο Αντένα είναι πρώτος σ' αυτά. Δε θυμάσαι την περσυνή, η ζωή θέλει Αντένα? Η τελευταία του Κωτσόβολου, κάτι με χορό, χορεύεται, κάτι τέτοιο. Και κλασικά τα γιαούρτια. Ενας που βγαίνει και λέει ότι τον πλησιάσαν και του ζητήσαν να κάνουν γιαούρτια με το γάλα του!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 hahahaha sosth h garfield... giati h allh? xoriseS?pes to me ena sms... agapas?pes to me ena sms... eroteythkes?pes to me ena sms... exeis kopsimo?oes to me ena sms... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Η καινούργια ραδιοφωνική του jumbo.. να μου πείτε και οι παλιότερες χάλια ήταν αλλά η καινούργια είναι ότι χειρότερο έχει κυκλοφορήσει την τελευταία δεκαετία.Απορώ πως τους πληρώνουν αυτούς που την έφτιαξαν.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Καλά, αυτές των Jumbo είναι διαχρονικές βλακείες...:down::spam: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Tora teleytaia exei arxisei na moy thn spaei h diafhmish toy ANT1 me thn giagia kai ton Thanasakh.Einai plhros paralogh... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Tora teleytaia exei arxisei na moy thn spaei h diafhmish toy ANT1 me thn giagia kai ton Thanasakh.Einai plhros paralogh... :mad: x2... Αυτή η διαφήμιση suckάρει, έλεος :p :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Μωρε και του Αντένα με τη γιαγια και του Mega με τη γαλάζια κοπέλα, που λες και βγήκε απο την κατάψυξη! Χάλια!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Eμένα αυτή η διαφήμιση μου αρέσει garfield ειδικά άμα τη συγκρίνω με αυτές του Αnt1...(Έλεος δηλαδή...το καταλάβαμε πως όλα παίζουν στο Αnt1 :cry: ) Στo mega έχει και ωραία χρώματα.... :p και γενικά είναι καλύτερο! Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Αυτά τα γραφικά (από τα Χριστούγεννα νομίζω άρχισαν να παίζουν) του Mega, είναι τα καλύτερα που έχω δει ever. Φυσικά η νέα "σειρά" δε θα μπορούσε παρά να είναι στα ίδια κορυφαία επίπεδα. :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Νέα είσοδος στις ΑΘΛΙΕΣ διαφημίσεις, αυτή του ΠΡΟΠΟ. Τόσο οι τηλεοπτικές όσο, κυρίως, οι ραδιοφωνικές... :knife::fool: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Η καινούργια ραδιοφωνική του jumbo.. να μου πείτε και οι παλιότερες χάλια ήταν αλλά η καινούργια είναι ότι χειρότερο έχει κυκλοφορήσει την τελευταία δεκαετία.Απορώ πως τους πληρώνουν αυτούς που την έφτιαξαν.. :confused:μα γιατίιιιιι έχουν πλάκα οι τελευταίες :D αδελφοί κατσάμπα...αρίμπα αρίμπα :lol: άλλαξαν και την ατάκα "τα παιχνίδια είμαστε εμείς"( καιρός ήταν....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 O Big Brother έγραψε ιστορία. Τώρα ξαναγύρισε!!! Με τη μαμά του... :wacko: :cry: :alien: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Ετσι. Επιτέλους κάτι αξιολογο στην ελληνικη τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 off topic: Bayern, κορυφαία υπογραφή ;) Όσο για διαφημίσεις, προσθέστε μια αρνητική ψήφο στα Jumbo και τον μεξικανοτυπάκο που (κλασσικά) ξηλώνεται για σχολικά ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΤΩΝ ΣΩΝΟΥΝ (μπλιάαααααααααχ), και της Autoplus ραδιοφωνική πάλι με έναν μπάρμπα που ζητάει πλατοκαθίσματα (yuck!!!!) Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts