Pitsikoulina Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Πολύ χαζή μου φαίνεται η διαφήμιση για το activia με την Σμαράγδα Καρύδη.. Παίζει λοιπόν στην tv ένα πολιτικό πρόγραμμα.. Αυτή κλείνει την τηλεόραση και λέει "Όλο περικοπές και ακρίβεια.. Μας πρίξανε! Αλλά δεν θα σκάσουμε!" Και καταλαβαίνουμε όλοι τι εννοεί.. Και το κορυφαίο είναι η τιμή.. "Με λιγότερα από 2 ευρώ" μας λέει, ενώ κοστίζει 1,99.. Ασχολίαστο.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Η ραδιοφωνική των Jumbo με το Μικρούτσικο που μιλάει στον Καραγκιόζη και μόνο που δεν τους βγάζουν αδελφό λαό τους Τούρκους... ΠΟΣΟ lame;;;;; Πρώτον: πότε -καλώς ή κακώς- ο Έλληνας ένιωσε αδελφό του τον Τούρκο; Δεύτερον: Hello!!!! Η Τουρκία πάει να γίνει παγκόσμια οικονομική υπερδύναμη, τα Jumbo τους έλειψαν; Και τρίτον και σημαντικότερον: Κάθε πρωί που φτάνω μισοκοιμισμένη στη δουλειά παίζει στο τοπικό ραδιόφωνο και κάθε φορά την πατάω όταν ακούω τον Μικρούτσικο. Νομίζω ότι του δώσανε εκπομπή και σφίγγεται η καρδιά μου γιατί νομίζω ότι επέστρεψε :fool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Η ραδιοφωνική των Jumbo με το Μικρούτσικο που μιλάει στον Καραγκιόζη και μόνο που δεν τους βγάζουν αδελφό λαό τους Τούρκους... ΠΟΣΟ lame;;;;; Πρώτον: πότε -καλώς ή κακώς- ο Έλληνας ένιωσε αδελφό του τον Τούρκο; Δεύτερον: Hello!!!! Η Τουρκία πάει να γίνει παγκόσμια οικονομική υπερδύναμη, τα Jumbo τους έλειψαν; Και τρίτον και σημαντικότερον: Κάθε πρωί που φτάνω μισοκοιμισμένη στη δουλειά παίζει στο τοπικό ραδιόφωνο και κάθε φορά την πατάω όταν ακούω τον Μικρούτσικο. Νομίζω ότι του δώσανε εκπομπή και σφίγγεται η καρδιά μου γιατί νομίζω ότι επέστρεψε :fool: οι διαφημισεις των jumbo στο ραδιο ειναι απλα ηλιθιες..τωρα με τον Μικρουτσικο ειναι απλα ηλιθιοτερες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 O gummi bear μας προειδοποιει οτι θα δωσει μια νεα υποσχεση οταν αρχισουν τα σχολεια.Ετοιμαστειτε για νεα διαφημιση απο Δευτερα.Ωχ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 δεν μου αρεσει η διαφημηση που η μαμα λεει το προγραμμα του παιδιου κρατωντας τον υπολογιστη.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 O gummi bear μας προειδοποιει οτι θα δωσει μια νεα υποσχεση οταν αρχισουν τα σχολεια.Ετοιμαστειτε για νεα διαφημιση απο Δευτερα.Ωχ.... Ωχ... Θα μας ζαλίσει πάλι το βρωμοάρκουδο με την εκνευριστικότατη φωνή του! :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Η καινούρια χαζή διαφήμιση του Υφαντή με το Gummy Bear, και το ακόμα χαζότερο trailer του star για το Φώτης & Μαρία live... Επίσης και το νέο trailer για τους Νηστικούς Πράκτορες.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 καποιος να το σκοτωσει το λαλακισμενο αυτο αρκουδι του υφαντη:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Αυτήν την καινούρια την έχετε δει? Της hellas online, με την ξεναγό που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της και ένας τουρίστας συνέχεια τη διακόπτει.. Πραγματικά μου σπάει τα νεύρα!.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Αυτήν την καινούρια την έχετε δει? Της hellas online, με την ξεναγό που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της και ένας τουρίστας συνέχεια τη διακόπτει.. Πραγματικά μου σπάει τα νεύρα!.. εγω την εχω δει..δικιο εχεις..κ μενα καπως μου τα σπαει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Αυτήν την καινούρια την έχετε δει? Της hellas online, με την ξεναγό που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της και ένας τουρίστας συνέχεια τη διακόπτει.. Πραγματικά μου σπάει τα νεύρα!.. οντως ειναι για σουτια ο τυπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Εμενα μου την σπαει της vodafone με τον περιχαρή γιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Ξαναβγαλανε την διαφημιση του molto με τον νεο που λεει ασυναρτησιες.Ελεος!Τοση επιτυχια ειχε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 καποιος να το σκοτωσει το λαλακισμενο αυτο αρκουδι του υφαντη:mad: Το gummy-bear λες? πραγματικά...είναι μάστιγα! Αυτό που πας στα Καρφουρ και σε αλλα πολυκαταστήματα και πετάγεται μες στο πλήθος μια μασκότ γκαμι-μπέαρ με ένα ραδιόφωνο που παιζει στη διαπασών το γνωστό τραγούδι στις διάφορες παραλλαγές το χετε πετύχει; Απ τη μια θέλω να το πυροβολήσω, απ' την άλλη λυπάμαι το φουκαριάρη που είναι μεσα στη μασκοτ (τι να κανει κι αυτός, το ψωμί του βγάζει) και με μια τρίτη σκέψη πάλι μου ρχεται να τον πυροβολήσω..."to put him out of his misery" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 επισης λιγο οτι νανε ειναι και αυτες απο τα multirama..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Εμενα μου την σπαει της vodafone με τον περιχαρή γιο. αν λες αυτη που καταλαβα ειναι της wind.....!αυτη που πηγαινει σε ενα ψιλικατζιδικο και λεει τσαρλατανο τον ψιλικατζη;;οντως αθλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Αυτη του Molto που μιλαει ασταματητα ο αλλος...:mad: Ελεος..ας του το βουλωσει καποιος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 αν λες αυτη που καταλαβα ειναι της wind.....!αυτη που πηγαινει σε ενα ψιλικατζιδικο και λεει τσαρλατανο τον ψιλικατζη;;οντως αθλια! ναι αυτη λέω. πωπω μου ρχεται να κοπανισω τη τηλεοραση οταν τη βλεπω χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 ναι αυτη λέω. πωπω μου ρχεται να κοπανισω τη τηλεοραση οταν τη βλεπω χαχαχ του εδωσες μια τοση δα καρτουλα και του εταξες διπλασιο χρονο ομιλιας..ζερλατανε:lol::lol::lol::lol:χαχαχα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Αυτη του Molto που μιλαει ασταματητα ο αλλος...:mad: Ελεος..ας του το βουλωσει καποιος :p Ναι είναι πολύ βλακεία... Και πολύ αγχωτική... Ας του κλείσουν το στόμα με κανένα molto :p Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Ναι είναι πολύ βλακεία... Και πολύ αγχωτική... Ας του κλείσουν το στόμα με κανένα molto :p :p και το χειρότερο είναι ότι τώρα την δείχνουν ολόκληρη.. επίσης, η διαφήμιση με την κοπέλα που λέει συνεχώς "με μισή" μου σπάει αφάνταστα τα νεύρα!! :dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 αυτους τους ηλιθιους που μιλανε στη διαφημιση των multirama τους εχετε δει?που τους βρισκουνε πια..ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Αμ, αυτή με τα μπισκότα Παπαδοπούλου; Αυτός ο γέρος στο λεωφορείο πιο LAME δε μπορεί να γίνει. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Απίστευτα εκνευριστική η διαφήμιση της Hellas OnLine με τον τύπο που διακόπτει συνέχεια την ξεναγό και λέει τα δικά του. Έλεος, τελικά η παράδοση βλακείας που έχουν δημιουργήσει οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών συνεχίζεται ακάθεκτη... :wacko: :knife: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Συμφωνώ. Απίστευτα κακόγουστη διαφήμιση... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts