Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ χαζή μου φαίνεται η διαφήμιση για το activia με την Σμαράγδα Καρύδη..

Παίζει λοιπόν στην tv ένα πολιτικό πρόγραμμα.. Αυτή κλείνει την τηλεόραση και λέει "Όλο περικοπές και ακρίβεια.. Μας πρίξανε! Αλλά δεν θα σκάσουμε!" Και καταλαβαίνουμε όλοι τι εννοεί..

Και το κορυφαίο είναι η τιμή.. "Με λιγότερα από 2 ευρώ" μας λέει, ενώ κοστίζει 1,99..

Ασχολίαστο..

Η ραδιοφωνική των Jumbo με το Μικρούτσικο που μιλάει στον Καραγκιόζη και μόνο που δεν τους βγάζουν αδελφό λαό τους Τούρκους... ΠΟΣΟ lame;;;;;

Πρώτον: πότε -καλώς ή κακώς- ο Έλληνας ένιωσε αδελφό του τον Τούρκο;

Δεύτερον: Hello!!!! Η Τουρκία πάει να γίνει παγκόσμια οικονομική υπερδύναμη, τα Jumbo τους έλειψαν;

Και τρίτον και σημαντικότερον: Κάθε πρωί που φτάνω μισοκοιμισμένη στη δουλειά παίζει στο τοπικό ραδιόφωνο και κάθε φορά την πατάω όταν ακούω τον Μικρούτσικο. Νομίζω ότι του δώσανε εκπομπή και σφίγγεται η καρδιά μου γιατί νομίζω ότι επέστρεψε :fool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ραδιοφωνική των Jumbo με το Μικρούτσικο που μιλάει στον Καραγκιόζη και μόνο που δεν τους βγάζουν αδελφό λαό τους Τούρκους... ΠΟΣΟ lame;;;;;

Πρώτον: πότε -καλώς ή κακώς- ο Έλληνας ένιωσε αδελφό του τον Τούρκο;

Δεύτερον: Hello!!!! Η Τουρκία πάει να γίνει παγκόσμια οικονομική υπερδύναμη, τα Jumbo τους έλειψαν;

Και τρίτον και σημαντικότερον: Κάθε πρωί που φτάνω μισοκοιμισμένη στη δουλειά παίζει στο τοπικό ραδιόφωνο και κάθε φορά την πατάω όταν ακούω τον Μικρούτσικο. Νομίζω ότι του δώσανε εκπομπή και σφίγγεται η καρδιά μου γιατί νομίζω ότι επέστρεψε :fool:

οι διαφημισεις των jumbo στο ραδιο ειναι απλα ηλιθιες..τωρα με τον Μικρουτσικο ειναι απλα ηλιθιοτερες:p

O gummi bear μας προειδοποιει οτι θα δωσει μια νεα υποσχεση οταν αρχισουν τα σχολεια.Ετοιμαστειτε για νεα διαφημιση απο Δευτερα.Ωχ....

δεν μου αρεσει η διαφημηση που η μαμα λεει το προγραμμα του παιδιου κρατωντας τον υπολογιστη..

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

O gummi bear μας προειδοποιει οτι θα δωσει μια νεα υποσχεση οταν αρχισουν τα σχολεια.Ετοιμαστειτε για νεα διαφημιση απο Δευτερα.Ωχ....

Ωχ... Θα μας ζαλίσει πάλι το βρωμοάρκουδο με την εκνευριστικότατη φωνή του! :down:

Η καινούρια χαζή διαφήμιση του Υφαντή με το Gummy Bear, και το ακόμα χαζότερο trailer του star για το Φώτης & Μαρία live...

Επίσης και το νέο trailer για τους Νηστικούς Πράκτορες..

Αυτήν την καινούρια την έχετε δει?

Της hellas online, με την ξεναγό που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της και ένας τουρίστας συνέχεια τη διακόπτει.. Πραγματικά μου σπάει τα νεύρα!..

Της hellas online, με την ξεναγό που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της και ένας τουρίστας συνέχεια τη διακόπτει.. Πραγματικά μου σπάει τα νεύρα!..

εγω την εχω δει..δικιο εχεις..κ μενα καπως μου τα σπαει

Φιλικά Γιώργος

οντως ειναι για σουτια ο τυπος

Ξαναβγαλανε την διαφημιση του molto με τον νεο που λεει ασυναρτησιες.Ελεος!Τοση επιτυχια ειχε?

καποιος να το σκοτωσει το λαλακισμενο αυτο αρκουδι του υφαντη:mad:

Το gummy-bear λες? πραγματικά...είναι μάστιγα! Αυτό που πας στα Καρφουρ και σε αλλα πολυκαταστήματα και πετάγεται μες στο πλήθος μια μασκότ γκαμι-μπέαρ με ένα ραδιόφωνο που παιζει στη διαπασών το γνωστό τραγούδι στις διάφορες παραλλαγές το χετε πετύχει; Απ τη μια θέλω να το πυροβολήσω, απ' την άλλη λυπάμαι το φουκαριάρη που είναι μεσα στη μασκοτ (τι να κανει κι αυτός, το ψωμί του βγάζει) και με μια τρίτη σκέψη πάλι μου ρχεται να τον πυροβολήσω..."to put him out of his misery"

Εμενα μου την σπαει της vodafone με τον περιχαρή γιο.

αν λες αυτη που καταλαβα ειναι της wind.....!αυτη που πηγαινει σε ενα ψιλικατζιδικο και λεει τσαρλατανο τον ψιλικατζη;;οντως αθλια!

αν λες αυτη που καταλαβα ειναι της wind.....!αυτη που πηγαινει σε ενα ψιλικατζιδικο και λεει τσαρλατανο τον ψιλικατζη;;οντως αθλια!

ναι αυτη λέω. πωπω μου ρχεται να κοπανισω τη τηλεοραση οταν τη βλεπω χαχαχ

ναι αυτη λέω. πωπω μου ρχεται να κοπανισω τη τηλεοραση οταν τη βλεπω χαχαχ

του εδωσες μια τοση δα καρτουλα και του εταξες διπλασιο χρονο ομιλιας..ζερλατανε:lol::lol::lol::lol:χαχαχα

Φιλικά Γιώργος

Αυτη του Molto που μιλαει ασταματητα ο αλλος...:mad:

Ελεος..ας του το βουλωσει καποιος :p

Ναι είναι πολύ βλακεία... Και πολύ αγχωτική... Ας του κλείσουν το στόμα με κανένα molto :p

Ναι είναι πολύ βλακεία... Και πολύ αγχωτική... Ας του κλείσουν το στόμα με κανένα molto :p

:p και το χειρότερο είναι ότι τώρα την δείχνουν ολόκληρη.. επίσης, η διαφήμιση με την κοπέλα που λέει συνεχώς "με μισή" μου σπάει αφάνταστα τα νεύρα!! :dash:

αυτους τους ηλιθιους που μιλανε στη διαφημιση των multirama τους εχετε δει?που τους βρισκουνε πια..ελεος

• 2 weeks later...
Αμ, αυτή με τα μπισκότα Παπαδοπούλου; Αυτός ο γέρος στο λεωφορείο πιο LAME δε μπορεί να γίνει.

Απίστευτα εκνευριστική η διαφήμιση της Hellas OnLine με τον τύπο που διακόπτει συνέχεια την ξεναγό και λέει τα δικά του. Έλεος, τελικά η παράδοση βλακείας που έχουν δημιουργήσει οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών συνεχίζεται ακάθεκτη... :wacko: :knife:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Συμφωνώ. Απίστευτα κακόγουστη διαφήμιση...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅