Jump to content

Αναζήτηση Dual SIM, πολύ καλή φωτογραφική, με οθόνη ως 5",

myst77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Ψάχνουμε αυτό που λέει ο τίτλος με έμφαση στη φωτογραφική, ως 200€

Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη!

• Administrators
Για να έχεις πολύ καλή φωτογραφική πρέπει να δώσεις περισσότερα χρήματα. Ας μη τα θέλουμε όλα δικά μας!

Modpic.gif

:)

Αναλογικά και για τη κατηγορία αυτή;

πάλι θα απογοητευτείς πολύ από camera..... ανεβα έστω ενα 50 ευρω να πάρεις το zte nubia z7 mini η το honor 6 dual sim

χα χα χα χα χα χα @immortal207 :respect: :rotfl: :lol:

Γα.ώ τις προτάσεις!!!!

Μήπως έχει και καμιά πατέντα για να δέσεις τη ψηιακή πάνω στο κινητό έτσι ώστε να την έχεις πάντα μαζί σου??? :lol: :p :rotfl:

Αυτό Lenovo A806 μαζί μ'αυτό και είσαι ΟΚ.

Και τα 2 μαζί σε ένα δεν......

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γα.ώ τις προτάσεις!!!!

Μήπως έχει και καμιά πατέντα για να δέσεις τη ψηιακή πάνω στο κινητό έτσι ώστε να την έχεις πάντα μαζί σου??? :lol: :p :rotfl:

αφού λει θέλει καλή camera και μετά λέει δίνει 200 euro.......... τι να του απαντήσει το παιδί...... η ανεβαινει έστω και 50 60 ευρώ (το ελάχιστο) η θα πάρει camera κάτω από το μέτριο

Nokia Lumia 730 dual sim

after shot zoom - crop ανύπαρκτο (κατι σαν το htc one λόγο ανάλυσης)

για fb καλό είναι αλλά μέχρι εκει.........

+ εχει wp

@egodemis

Απλως lol

Μια χαρα εχει zoom και crop και καλυτερο από καθε droid της τιμης του.

Μονον Αν ψαχνεις noise generator σε μεγαλο κάδρο , πας σε κινεζικο με πολλα mpixels.

@egodemis

Απλως lol

Μια χαρα εχει zoom και crop και καλυτερο από καθε droid της τιμης του.

Μονον Αν ψαχνεις noise generator σε μεγαλο κάδρο , πας σε κινεζικο με πολλα mpixels.

δεν ξέρω εγώ στο one όταν τα έβαζα στο pc ουτε λίγο crop δεν γινόταν χάλαγε η εικόνα και πχ στο xperia z3 μπορώ να δω ακόμη και πινακίδες σε αυτοκίνητο που είναι μακρυά σχεδόν χωρίς απώλειες

αμα δεν το θεορεις αυτό μειονέκτημα πάω πάσο :)

δεν ξέρω εγώ στο one όταν τα έβαζα στο pc ουτε λίγο crop δεν γινόταν χάλαγε η εικόνα και πχ στο xperia z3 μπορώ να δω ακόμη και πινακίδες σε αυτοκίνητο που είναι μακρυά σχεδόν χωρίς απώλειες

αμα δεν το θεορεις αυτό μειονέκτημα πάω πάσο :)

Ποιος μίλησε για τo one?

Μια που είναι κλειστά τα κινεζόπουλα εως τις 24/2 , να το κάνω πιο spicy το θέμα;

*ZTE Blade S6

*JIAYU S3 3GB

*THL2015 (η μόνη περίπτωση που με φοβίζει λίγο η μπαταρία)

αυτό που με κάνει κυρίως αναποφάσιστο είναι πως θα ήθελα αυτή τη φορά η συσκευή μου να έχει ένα είδος "κεντρικό κουμπί" ή έστω σοβαρό σημείο για τις ενδείξεις του. Από εκεί και πέρα ξέρω πως για την ποιότητα κάμερας ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος και τέλος πάμε στα 3GB τα οποία ακούγονται πολύ δελεαστικά.

ΥΓ , δεν κάνω συμβιβασμό ώς προς την λειτουργία dual SIM + 4G, προέρχομαι απο ZopoC2 και χωρίς αυτές τις προϋποθέσεις δεν υπάρχει λόγος αλλαγής συσκεύης έστω και μετά από 2 χρόνια.

ευχαριστώ

Αυτό Lenovo A806 μαζί μ'αυτό και είσαι ΟΚ.

Και τα 2 μαζί σε ένα δεν......

Γα.ώ τις προτάσεις!!!!

http://www.e-shop.gr/images/TLS/BIG/TLS.240020.jpg

Δεν υπάρχει ούτε μία κινεζιά που να έχει υποτυπωδώς καλή κάμερα, ειδικά σε αυτό το επίπεδο τιμής....Άσε τους Κινέζους να απολαύσουν τις διακοπές τους γιατί αν παραγγείλεις δεν θα απολαύσεις εσύ το Πάσχα σου (τότε θα έρθει και θα κλαίς με μαύρο δάκρυ αντί να ψήνεις αρνάκι)!

δεν είναι o κύριος λόγος μου η καλή κάμερα βέβαια, απλά το ανέφερα. εκεί που κολλάει το θέμα εντός των σκέψεών μου είναι αυτή η "γλύκα" που προσφέρουν τα "μαμίσια 3GB".

Καλά για τις διακοπές των κινέζων δε το συζητώ...πόσο μάλλον να αποστείλουν και όσες παραγγελίες θα μαζευτούν.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.