Jump to content

Football Manager 2005

architect_duth
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sorry αμα εχει ξαναειπωθει. Μπορει να γινει save και load το παιχνιδι ακομα κι αν εχεις με ελληνικα το ονομα σου στα windows. Απλα μεσα στον φακελο του παιχνιδιου δημιουργεις εναν αλλο φακελο με το ονομα user data και μεσα του αλλον εναν με το ονομα games.

Ε ρε να μην το ηξερα νωρυτερα να μην χρειαζοταν να εκανα αλλο χρηστη και να εσβηνα τον παλιο :cry:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

• Απαντήσεις 183
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (16 Νοέ. 2004 , 15:16)

Vrika pws na kaneis save swsta. Loipon:

Dhmiourgeis sto fakelo pou vrisketai h efarmogi tou FM2005 ena fakelo kai ton onomazeis "user data". Mesa se auto ton fakelo ftiaxneis enan me to onoma "games". Mesa ekei vazeis ta swsmena paixnidia. Meta otan pas na kaneis load ea paixnidi sou to vgazei mono tou.

(Epishs sto prwto fakelo tha dhmiourghthoun dyo alloi fakeloi "training" kai "matches". MHN tous svisete!!!)

To xa grapsei! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος architect_duth (19 Νοέ. 2004 , 02:22)

Στέιλε μου με PM το e-mail σου ή γράψ'το δημόσια εδώ αν θες για να σου στείλω όλο το φάκελο με τις δικές μου προπονήσεις που τις πήρα για το CM 03-04 βέβαι από ένα παλιό site που έκλεισε τώρα αλλά κάνουν καλή δουλειά και στο FM!!! Τουλάχιστον μετά από 1 χρόνο με BARCA έχω 1 πρωτάθλημα, και 3 κύπελλα (1 UEFA (που το γράφει EURO CUP), 1 SUPER CUP Ισπανίας και 1 SUPER CUP Ευρώπης :p )

Ta thelw kai egw. Opote mporeis kirios1346@yahoo.gr

Thanx :)

Υπομονή παιδιά...το βραδάκι που θα πάω σπίτι θα το στείλω σε όλους!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Centerx (20 Νοέ. 2004 , 01:37)

den vgazw akri me tipota!Yparxei kaneis pou na exei to ***** h antigrafo tou paixnidiou apo athina kai mporei na mou to dwsei to sintomotero dynaton?Ton plirwnw kiolas!

Centerx με τι ακριβώς δεν βγάζεις άκρη???? Πες συγκεκριμένα φια να βοηθήσω...

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Παιδιά που θέλατε το ******* λάβατε το e-mail που έστειλα χθες (σ.σ. Παρασκευή βράδυ?). Έστειλα και το scout και τις προπονήσεις. Θα τις βάλετε σε ένα φάκελο training και θα τις κάνετε IMPORT μέσα από το παιχνίδι.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος architect_duth (20 Νοέ. 2004 , 17:48)

Παιδιά που θέλατε το ******* λάβατε το e-mail που έστειλα χθες (σ.σ. Παρασκευή βράδυ?). Έστειλα και το scout και τις προπονήσεις. Θα τις βάλετε σε ένα φάκελο training και θα τις κάνετε IMPORT μέσα από το παιχνίδι.

Emena pantws den mou hrthe...

To e-mail einai kirios1346@yahoo.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος architect_duth (20 Νοέ. 2004 , 17:48)

Που ακριβως πρεπει να τα βαλω και τι πρεπει να κανω για να ειναι ετοιμα; Παρακαλω με λεπτομερειες γιατι ποτε δεν χρησιμοποιουσα προπονησεις. Ευχαριστω

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (22 Νοέ. 2004 , 15:36)

Που ακριβως πρεπει να τα βαλω και τι πρεπει να κανω για να ειναι ετοιμα; Παρακαλω με λεπτομερειες γιατι ποτε δεν χρησιμοποιουσα προπονησεις. Ευχαριστω

Re paidia emena giati den mou hrthan? Mhpws me xehase o architect_duth :p ? Pantws prospathise na mou ta xsanasteileis sto palio e-mail alla kai se auto nji@in.gr. Ena apo ta dyo tha to parei.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (22 Νοέ. 2004 , 21:02)

Re paidia emena giati den mou hrthan? Mhpws me xehase o architect_duth :p ? Pantws prospathise na mou ta xsanasteileis sto palio e-mail alla kai se auto nji@in.gr. Ena apo ta dyo tha to parei.

Στα στειλα εγω στο 2ο :)

Δεν ξέχασα κανέν παιδιά απλά κάτιείχα πληκτρολογήσει λάθος! Λογικά πρέπει να τα έχετε πάρει τώρα. Πάντως μόλις πάω σπίτι θα τα ξαναστείλω!!!

egw pali exw ena allo koulo provlima,wres wres enw paizw kleinei o ypologistis mpam kai katw.exw tin entyposi oti to prokalese to auto save alla den eimai sigouros kai twra to swzw kathe ligo kai ligaki kserei kaneis ti to prokalei?

pantos to proigoumeno manager prepei na itan pio alithofanes. diladi prwti xronia 3 agwnistikes prin apo to telos me ton olympiako eimai prwtos me isovathmia me Paok kai irakli!!!!kai o panathinaikos einai 5os kai tou eriksa 4 sti leoforo ntropi diladi egw perimena na to kontrarw me ton panathinaiko.

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος madhack (23 Νοέ. 2004 , 13:56)

re mages telika bgalate akri me auto to provlima pou den boreis na kaneis save kai sou deixnei tetragonakia???

Des ligo pio pisw kati exw grapsei, pws lynetai. ;)

Εγω με τον Παο, ενω εχω παρει παιχτουρες στα στατιστικα κλπ την τρωω απολους :cry: . Δεν ξερω τι συμβαινει. Και ο τροπος που παιζω το παιχνιδι, τακτικες κλπ ειναι οι ιδιες μετο παλιο μανατζερ, αλλα ενω στο αλλο τα πηγαινα μια χαρα, σε αυτο ειμαι 6ος :wacko: στην βαθμολογια και με νικανε και κωλοπετινιτσες ακομα και μεσα στην εδρα μου. Δεν ξερω τι συμβαινει. Αφου στο champions league τελειωσα τον 1ο γυρο με..... 0 βαθμους!!!! Παντως δεν νομιζω να ειμαι εγω προπονητης του...λουτσου, γιατι σε ολα τα προηγουμενα μανατζερ μαμουσα κι εδερνα :worry:

Το παιχνίδι έχω την εντύπωση ότι έχει δυσκολέψει αρκετά σε σχέση με το προηγούμενο... Στο πρωτάθλημα τα πάω καλά, αλλά στο CL αποκλείστηκα από τον πρώτο γύρο με 2 βαθμούς (έχω πάρει την Τριφυλλάρα)... Ελπίζω η ομάδα να στρώσει και να τα πάει καλύτερα στη συνέχεια! :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pasalimani (23 Νοέ. 2004 , 15:06)

egw pali exw ena allo koulo provlima,wres wres enw paizw kleinei o ypologistis mpam kai katw.exw tin entyposi oti to prokalese to auto save alla den eimai sigouros kai twra to swzw kathe ligo kai ligaki kserei kaneis ti to prokalei?

pantos to proigoumeno manager prepei na itan pio alithofanes. diladi prwti xronia 3 agwnistikes prin apo to telos me ton olympiako eimai prwtos me isovathmia me Paok kai irakli!!!!kai o panathinaikos einai 5os kai tou eriksa 4 sti leoforo ntropi diladi egw perimena na to kontrarw me ton panathinaiko.

Στο FM για 1η χρονιά έχει πολύ καλές ομάδες τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, σε αντίθεση με το CM. Οπότε λογικό να βλέπετε τον ΠΑΟΚ σε καλές θέσεις.

Παιδιά ίσως δεν είμαι ο πιο κατάλληλος για παρηγοριά γιατί έχω πάρει την BARCA και έχω κάνει ομαδάρα!!! Ειδικά τώρα την 2η χρονιά μου δεν πιάνομαι εντός και εκτός. Ενδεικτικές μεταγραφές: Luque, Xabi Alonso, Tevez, Woodgate, Harbuzi, Tudor και το καλύτερο είναι ότι επέστρεψαν οι δανεισμένοι: Saviola, Riquelme! Πάντως αυτό που πρόσεξα είναι μεγάλη διαφορά στην ομάδα όταν παίζω σε EXTENDED απ'ότι σε KEY HIGHLIGHTS. Παίζει καλύτερα σε extented!!!!! :happy:

Λοιπόν παιδιά έχουν βγει ΦΟΒΕΡΑ downloads για την παιχνιδάρα μας με τα οποία:

1) Διορθώνεις ονόματα παικτών και διοργανώσεων

2) 418 (νομίζω) φωτογραφίες για Έλληνες παίκτες!!!!

3) Τρισδιάστατα (σχεδιαστικά) χρωματιστά δίχτια :D

4) Διορφωμένες φανέλες για Ελλάδα αλλά και για άλλα μεγάλα (όπως το ελληνικό :p :p :p ) πρωταθλήματα

5) μπλα μπλα μπλα......

Και όλα αυτά... ΕΔΩ: http://www.fmgreece.com/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=1

Βεβαίως πρέπει να είστε μέλη!

Γιατι στον φακελο οπου εχω τα save games μου δημιουργουνται και αλλα; Για παραδειγμα εχω ενα με το ονομα "1" και δημιουργηθηκαν αλλα δυο "1V2" και "1V3" :confused: . Τι συμβαινει;

Μηπως γινονται οταν κανει απο μονο του save; Γιατι αν θυμαμαι καλα κανα δυο φορες εχει κανει απο μονο του save

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (27 Νοέ. 2004 , 17:30)

Γιατι στον φακελο οπου εχω τα save games μου δημιουργουνται και αλλα; Για παραδειγμα εχω ενα με το ονομα "1" και δημιουργηθηκαν αλλα δυο "1V2" και "1V3" :confused: . Τι συμβαινει;

Einai ta saves pou kanei to autosave tou paixnidiou.... allazei onoma gia na min ginei kati ksafnika kai xaseis kai to palio save.....! Egw pantws opote teleiwnw ena paixnidi svinw ta ipoloipa kai krataw mono ena save, gia na min pianoun kai xwro.....!!!!

Wraio paixnidaki alla to bug me ton panathinaiko prepei na to ftiaksoun... eimai sto 2007 kai o pao einai 6os.... Exei poulisei tin misi omada tou kai mono o PAOK kapws me kontrarei...! exw 10+ vathmous diafora.... (Exw Olympiako...)

Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K.

Κι εγω με τον παναθηναικο την 1η χρονια εφαγα τον.....

Τωρα στην 2η με πολυ καλες μεταγραφες, να δω τι σκατα θα κανω :) .

-------------------------------

Αυτο με το autosave ειχα φανταστει κι εγω. Δες 1 post πιο πανω ;)