Jump to content

Κινητό για κοπέλα (150-200€ max. | Κινα/Ελληνικο )

gokarbou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Ενδιαφέρομαι για ένα κινητό για κοπέλα μέχρι 150€ max αν όντως κάτι αξίζει μέχρι 200€.

-Κατα προτίμηση android λογω συνήθειας. Windows Phone δεκτό αν δεν υπάρχει αντίσοιχη εναλλακτική σε android

-Κινέζικο ευπρόσδεκτο

-Μέγεθος ιδανικά μέχρι 5.0, γίνεται και παραπάνω

-'Οσο το δυνατόν καλύτερες κάμερες πίσω και μπρος (Full seflies, φωτος κτλ :lol: ) το ξέρω ότι τα κινέζικα δεν έχουν πολύ καλές αλλά τεσπά μια αξιοπρεπής σε αυτά τα λεφτά όσο το δυνατόν καλύτερη.

-Άμα βγαίνει και σε ωραίο σχέδιο / χρώμα, αλλιώς θα του πάρω καμιά θήκη :p

Έχω δεί redmi note, lenovo a806, s3 neo

'Ολες οι προτάσεις δεκτές :)

Edited by gokarbou

ψαχνεις android μονο;

Κατά προτίμηση ναι, αλλά και WP δεκτά αν κάτι αξίζει όντως και δεν υπάρχει αντίστοιχη πρόταση σε android.

Συμφωνω με το 735, εχει τον συνδυασμο των καμερων που θες, διαφορα χρωματα και προσωπικα το θεωρω αρκετα ομορφο.

Απο android, moto g και δες και τα διαφορα μοντελα της lg στην κατηγορια αυτη πχ lg l90, g2 mini, bello κλπ.

Moto g 2014,φθηνό γρήγορο και ωραία κάμερα για το price range..

Αυτο ακριβως.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

To Α806 σε άσπρο με ροζ θήκη το πήρα για μια φίλη μου.

Δες και Lenovo S90 Sisley και το S850.

Το τελευταίο το έχει και στο Public.

Edited by immortal207

στα γρηγορα:

samsung s4 mini

lg g2 mini

lumia 735

Συμφωνω με το 735, εχει τον συνδυασμο των καμερων που θες, διαφορα χρωματα και προσωπικα το θεωρω αρκετα ομορφο.

Απο android, moto g και δες και τα διαφορα μοντελα της lg στην κατηγορια αυτη πχ lg l90, g2 mini, bello κλπ.

Moto g 2014,φθηνό γρήγορο και ωραία κάμερα για το price range..

Παιδιά όλοι λέτε για το 735, έχει όντως καλή κάμερα? Γιατί βλέπω 6,7 και 5 mp. Τα WP από τις απλές εφαρμογές τύπου fb/insta πως τα πάνε, είναι stable χωρις bug κτλ?

Moto g ε? Καλή προταση και αυτό

Το sar του το είδες? :X :cry: :blink:

πωπω τωρα το εψαξα 1,52 θα μας φυτρωσει κανα δευτερο κεφαλι :wacko: :cry:

Μακριά από samsung σε αυτό το επίπεδο τιμής.. κοίτα το xiaomi redmi note 4g από κίνα που είναι πολύ καλό με 2gb ram που είναι απαραίτητα καθώς και το meizu m1 note που είναι πιο καινούργιο και έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, αν θες κάτι εξίσου καλό γύρω στα 120 ευρώ κοίτα το redmi 2. από Ελλάδα μόνο το moto g.

Παιδιά όλοι λέτε για το 735, έχει όντως καλή κάμερα? Γιατί βλέπω 6,7 και 5 mp. Τα WP από τις απλές εφαρμογές τύπου fb/insta πως τα πάνε, είναι stable χωρις bug κτλ?

Moto g ε? Καλή προταση και αυτό

Μη βλέπεις ποτέ τα mp αλλά την ποιότητα του φακού!!!!!!

Άλλωστε τι να τα κάνεις τα πολλά mp? Γιγαντοαφίσα θα εκτυπώσεις?

Εγώ στο δικό μου (13mp) το ρυθμίσω στα 6mp.Από εκεί και πάνω "παίρνει" περισσότερες πληροφορίες που για απλή απεικόνιση είναι άχρηστες.

Υ.Γ. Lenovo A806......!!!