bandi650 Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 κατεβαζεις τη ρομ ξανα και κανεις ξανα εγκατασταση μεσω του ρεκοβερυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 On 15/11/2021 at 1:01 ΜΜ, sokolataki said: Γεια σας παιδια το θρυλικο jiayu s3 μου επεσε θυμα της ανηψιας μου.. αποτελεσμα σπασμενη οθονη αν καποιος απο εσας εχει καποια οθονη η κινητο που να εχει χαλασει αλλα να εχει οθονη ας μου στειλει μηνυμα για να δωσω μια ακομα ευκαιρια στην μικρη μου ανηψια ευχαριστωωωωωω εχω 2 απο αυτα!! το θεμα τους ειναι στη θυρα φορτισης. αθηνα εισαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 Όχι φίλε μου είμαι Κρήτη... Στείλε μου προσωπικό μήνυμα πόσο τα δίνεις ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts