oPatrinos Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 εγω θα προτεινα την εξης λυση. εγκατεστησε με φλασ τουλ την οφισιαλ 4.4.4 ρομ αν χαθουν τα ιμει περνα τα ξανα και κοιτα να δεισ αν δουλευει το εχω κανει και αυτό....δεν τα χανει τα ιμει..μονο αν κανω φορμάτ τα χανει Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 το πηγα σε τεχνικο και αλλαξε κεραιες και μου ειπε οτι εφτιαξε....δεν το εχω παραλαβει ακομα...αν εχει φτιαξει παντως και παλευα μονος μου ενα χρονο κοντα για να φτιαχτει σε μιση ωρα τι να πω!! Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 να κανω μια ερωτηση παιδια?τα ιμει σας ιδια δεν ειναι και για τις δυο σιμ? Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 να κανω μια ερωτηση παιδια?τα ιμει σας ιδια δεν ειναι και για τις δυο σιμ? Στο Jiayu ειναι διαφορετικα, σε ενα ουκιτελ ειχε 2 ιδια και στις δυο σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 να κανω μια ερωτηση παιδια?τα ιμει σας ιδια δεν ειναι και για τις δυο σιμ? Και τα δύο είναι ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Όποιος ενδιαφέρεται δίνω το s3adv μου, φουλ λειτουργικό με rc5.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Και τα δύο είναι ίδια οκ ευχαριστω! Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 γεια σας παιδιά και πάλι.....ξερει κανεις πως μπορω να βαλω/βγαλω απο το stand by τη μια σιμ;γιατι οταν εχω ακι τις δυο σιμ η λια μου μπαινει σε stand by.....Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 γεια σας παιδιά και πάλι.....ξερει κανεις πως μπορω να βαλω/βγαλω απο το stand by τη μια σιμ;γιατι οταν εχω ακι τις δυο σιμ η λια μου μπαινει σε stand by.....Ευχαριστώ εκ των προτέρων τι εννοεις να βγαλεις απο το stand by Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 τι εννοεις να βγαλεις απο το stand by για καποιο λογο η δευτερη σιμ μπαινει σε stand by μόνιμα...όποια επιλεξω σαν 4g δουλευει και η αλλη αδρανοποιειται..οποτε καπως δεν το αφήνει να δουλευουν συγχρόνως...σε ολες τις ρομ το ιδιο γίνετε τις εχω δοκιμάσει Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 είσαι σίγουρος? μήπως λες για ένα Χ που βγάζει πάνω στο σχηματάκι του σήματος? εκείνο σημαίνει ότι εκείνη η κάρτα δεν είναι ενεργή για δεδομένα κινητής μόνο...όχι για το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 για καποιο λογο η δευτερη σιμ μπαινει σε stand by μόνιμα...όποια επιλεξω σαν 4g δουλευει και η αλλη αδρανοποιειται..οποτε καπως δεν το αφήνει να δουλευουν συγχρόνως...σε ολες τις ρομ το ιδιο γίνετε τις εχω δοκιμάσει Μα, ετσι ειναι ... οταν η μια ειναι 4g η αλλη μπαινει σε 3g ή αδρανοποιειτε. Μια απο τις δυο καρτες θα ειναι 4 G οχι και οι δυο ταυτοχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 ναι παιδια βγάζει χ πανω απο το σιμα της δευτερης αλλα δεν στελνει σιμα ουτε για κλήση...το ξερω πτι η 2η μπαίνει σε 2g οταν η πρωτη ειναι 4g το θέμα είναι οτι η μια είναι 4g και η αλλη τίποτα...και δεν ειναι λπγικο να αδρανοποιειται γιατί αρχικα εμενα ήταν κανονικα 4g η μια και 2g η αλλη μεχρι που ξαφνικα τα έπαιξε και επαθε αυτο... Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 ναι παιδια βγάζει χ πανω απο το σιμα της δευτερης αλλα δεν στελνει σιμα ουτε για κλήση...το ξερω πτι η 2η μπαίνει σε 2g οταν η πρωτη ειναι 4g το θέμα είναι οτι η μια είναι 4g και η αλλη τίποτα...και δεν ειναι λπγικο να αδρανοποιειται γιατί αρχικα εμενα ήταν κανονικα 4g η μια και 2g η αλλη μεχρι που ξαφνικα τα έπαιξε και επαθε αυτο... Μήπως τα έχεις μπερδέψει λιγάκι ; :p Οι επιλογές για τις κάρτες είναι : 1) Ορίζεις την μία κάρτα για δεδομένα κινητής τηλεφωνίας .2) Ορίζεις μία κάρτα για τις κλήσεις ή ερώτηση για επιλογή κάθε φορά που κάνεις κλήση 3) Ορίζεις μία κάρτα για μηνύματα SMS Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές . Πάντα και σε όλες τις ρόμ , από την 4.4 μέχρι την 7.1.Χ έτσι ήταν . Εκτός και άν εννοείς κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω. Η δεύτερη κάρτα είναι για να δέχεται μόνο κλήσεις ή και να κάνεις κλήσεις (εάν έχεις αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις των Sim) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Μήπως τα έχεις μπερδέψει λιγάκι ; :p Οι επιλογές για τις κάρτες είναι : 1) Ορίζεις την μία κάρτα για δεδομένα κινητής τηλεφωνίας .2) Ορίζεις μία κάρτα για τις κλήσεις ή ερώτηση για επιλογή κάθε φορά που κάνεις κλήση 3) Ορίζεις μία κάρτα για μηνύματα SMS Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές . Πάντα και σε όλες τις ρόμ , από την 4.4 μέχρι την 7.1.Χ έτσι ήταν . Εκτός και άν εννοείς κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω. Η δεύτερη κάρτα είναι για να δέχεται μόνο κλήσεις ή και να κάνεις κλήσεις (εάν έχεις αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις των Sim) :) ναι βρε παιδιά τα ξερω αυτά...σας λέω η δεύτερη δεν παιρνει σιμα ουτε για κλήσεις!!!ειναι σαν ανενεργη... Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 ναι βρε παιδιά τα ξερω αυτά...σας λέω η δεύτερη δεν παιρνει σιμα ουτε για κλήσεις!!!ειναι σαν ανενεργη... Τότε θα φταίει η κάρτα . Ή δεν πατάει καλά στην θέση της ή τάπαιξε και θέλει αλλαγή . Το έχω πάθει κι εγώ αυτό . Είχα μία παλαιού τύπου κάρτα που ήταν μεγαλύτερη , την έκοψα , δέν πατούσε καλά και τελικά πήγα και την άλλαξα . Έσκασα βέβαια και ένα πεντόευρο :lol: Το ότι θα μπορούσε να έχει πρόβλημα το τηλέφωνο θα ήταν το τελευταίο που θα μπορούσα να σκεφτώ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Τότε θα φταίει η κάρτα . Ή δεν πατάει καλά στην θέση της ή τάπαιξε και θέλει αλλαγή . Το έχω πάθει κι εγώ αυτό . Είχα μία παλαιού τύπου κάρτα που ήταν μεγαλύτερη , την έκοψα , δέν πατούσε καλά και τελικά πήγα και την άλλαξα . Έσκασα βέβαια και ένα πεντόευρο :lol: Το ότι θα μπορούσε να έχει πρόβλημα το τηλέφωνο θα ήταν το τελευταίο που θα μπορούσα να σκεφτώ :( δεν ειναι hardware σίγουρα ειναι software το πρόβλημα...οι σιμ ειναι καινουριες δεν ειναι κομμένες...δεν φταινε οι σλοτς γτ δουλεύουν και οι δυο μονες τους αρα software Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Παιδια καλησπέρα, αντιμετωπίζω ενα προβλημα!! Ενω στο φβ, στον καιρο και στους χαρτες εμφανιζει κανονικα την τοποθεσία στο Instagram μου γραφει δεν ειναι δυνατη η φορτώση την τοποθεσίας!! Εχει συμβει σε κανεναν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Θέλω να αυξήσω την ένταση στο ακουστικό γιατί όταν με παίρνει κάποιος και μιλάμε δεν είμαι ικανοποιημένος από τον ήχο. Πως πρέπει να γίνουν οι ρυθμίσεις ; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) Θέλω να αυξήσω την ένταση στο ακουστικό γιατί όταν με παίρνει κάποιος και μιλάμε δεν είμαι ικανοποιημένος από τον ήχο. Πως πρέπει να γίνουν οι ρυθμίσεις ; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Στο τέταρτο σχόλιο είναι η απάντηση . Ξεκίνησε με +10 σε κάθε παράμετρο και απο κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας . Πριν όμως (γιατί είναι κάπως επικίνδυνο να παίζεις μ αυτά ) κοίταξε μήπως έχουν μαζευτεί διάφορες σαβούρες στο πανάκι που προστατεύει το ακουστικό Τα ανωτέρω ισχύουν για ρομ πριν τις 7.1.χ Edited April 4, 2017 by george26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Στο τέταρτο σχόλιο είναι η απάντηση . Ξεκίνησε με +10 σε κάθε παράμετρο και απο κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας . Πριν όμως (γιατί είναι κάπως επικίνδυνο να παίζεις μ αυτά ) κοίταξε μήπως έχουν μαζευτεί διάφορες σαβούρες στο πανάκι που προστατεύει το ακουστικό Κατεβασε Dolby atmos εφαρμογη σε zip μορφη (https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=13100) και περασε την με recovery...μετα πας στις ρυθμισεις της εφαρμογης και πραγματικα κουφαινεσαι... Edited April 4, 2017 by nliossis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Θέλω να αυξήσω την ένταση στο ακουστικό γιατί όταν με παίρνει κάποιος και μιλάμε δεν είμαι ικανοποιημένος από τον ήχο. Πως πρέπει να γίνουν οι ρυθμίσεις ; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατεβασε Dolby atmos εφαρμογη σε zip μορφη (https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=13100) και περασε την με recovery...μετα πας στις ρυθμισεις της εφαρμογης και πραγματικα κουφαινεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stambolos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Καλησπέρα και πάλι παίδες Λοιπόν ένα πρόβλημα με το 4G (αλλά και το 3G μάλλον) αν και το είχα παρατηρήσει και νωρίτερα δεν του έδωσα σημασία μιας και δε το χρησιμοποιούσα συχνά... Το κινητό το έχω πάντα στο 3G και το γυρνούσα στο 4G μόνο όταν δεν είχε κοντά μου wifi (σπάνιο στις μέρες μας) και χρειαζόμουνα "γρήγορο" internet. Παρατήρησα λοιπόν πως από τότε που έβαλα την RC5 δεν έχω συνδεθεί ποτέ σε 3G ή 4G δίκτυο. Πάντα στο σήμα του κινητού δείχνει το R. Επίσης όταν το γυρνάω στο 4G το σήμα χάνεται τελείως και δεν μπορώ να πάρω ούτε τηλέφωνο (στο σήμα δείχνει Χ). Στο 3G και στο 2G δείχνει πάντα το R. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος τέτοιο πρόβλημα? Υ.Γ.1 Με το KitKat δεν είχα κανένα πρόβλημα όσον αφορά τα δίκτυα. Κανονικά 4G, 3G τα πάντα. Υ.Γ.2 Προσπάθησα να επιλέξω χειροκίνητα με πιο δίκτυο να συνδεθεί αλλά δεν υπάρχει κανένα 4G στα διαθέσιμα!!!! Έχω Q αν παίζει κάποιο ρόλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 δεν φταιει το κινητο απλα εχεισ Q WIND η οποια λειτουργει απο το δυκτιο της wind μεσω roaming για αυτο και το R Τωρα για το 4G μαλλον εχεις παλια καρτα ( για αυτο δεν ποιανεις καθολου σημα) και πρεπει να πας wind να σου δωσουν μια 4G καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Στην δικια μου συσκευη η Wind ειναι μονιμος με το σημα Χ αλλα δεχομαι και καλω κανονικα. Η αλλη καρτα εξωτερικου την δειχνει με το R oπως ειναι κανονικα. Οταν ημουν εξω η ντοπια καρτα δεν ειχε κανενα συμβολο και η ελληνικη ειχε το σημα τις περιαγωγης. Λιγο περιεργο, αλλα δεν το σκαλιζω εφοσον δουλευει. Ειμαι με την 7 σταθερη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts