Narsilea Δημοσιεύτηκε February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 5, 2015 καλησπέρα εχω ένα Samsung s4 με android 4.4.2 και ενώ ειχα για καιρο ένα σπασμενο sygic ειπα να το διαγραψω και να βαλω μια νεοτερη εκδοση... κατεβασα λοιπον το sygic 14.5.2. σε rar στο pc μου εβαλα τους χαρτες και την φωνη στους φακελους του το περασα στο τηλεφωνο, όπως και το apk αρχειο (δεν εχω sdcard) το ετρεξα, εκανε εγκατασταση και όταν το ανοιξα μου λεει downloading resource file from googleplay faild επειδή δεν το εχω αγορασει... αυτό το πρόβλημα δεν το ειχα με το παλιο...και δεν μπορω να το βρω για να το βαλω τωρα πια.... τι νμπορω να κανω; ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Στο παρον φόρουμ απαγορεύεται η οποιαδήποτε συζήτηση για "σπασμένο" λογισμικό για τον απλό λόγο ότι είναι παράνομο. Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών για να μην υπάρξουν κυρώσεις αποκλεισμού πρόσβασης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts