dBpanos Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 εγω του εχω βαλει μια 128αρα.... αλλα αν δεν κανω λαθος οι transflash δεν βγαινουν μονο σε 128 και 256ΜΒ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavatzoulas Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 εγω του εχω βαλει μια 128αρα.... αλλα αν δεν κανω λαθος οι transflash δεν βγαινουν μονο σε 128 και 256ΜΒ? vgainoyn maximum se 512mb kai nai to e1000 shkwnei 512mb times 128mb 30 euro 256 45 euro 512 70 euro Παράθεση Samsung Galaxy S I-9000 CM10 RuLeZ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Ηξερα μεχρι 256.... Παντως 512 δεν εχω βρει σε καποιο καταστημα.... Πλαισιο Γερμανος δεν φερνουν καν transflash..... Στο Multirama πηρα την 128 μου επειδη τους ειχε τελειωσει η 256... Ουτε αυτοι φερνουν 512... Τελοσπαντων.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Paliotera eixa grapsei edw s auto to thread oti legotan pws oi 512 de einai sumbates me to E1000.Diabaste ta sxetika posts;) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1k0z Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 512 θα βρεις στο Γερμανο στο the Mall προχθες βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 8a paw na psaksw...thanx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Οι προσόψεις καθώς και το καπάκι της μπαταρίας, μπορούν να αλλάξουν;;, υπάρχουν ανταλλακτικά;;; Γιατί το` χεί ο θειός μου και σε λιγό καιρό θα πάρει καινούρια συσκευή και θα μου δώσει το Ε1000. Εχεί πολλές γρατσουνιές η οθόνη και δυσκολεύεσαι να την διακρίνεις. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Γνωρίζει κανείς που θα βρώ το συγκεκριμένο Flex;;; SAE1000T672UKR26016_1FF Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Την τελευταία ελληνιή έκδοση firmware για το Ε1000, που θα την βρούμε;;; Η μήπως είναι αυτή που μου υποδείχθηκε πρίν κάνα μήνα;;; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cx65i Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Εχω το v1050 με fw Ε1000. Κατεβασα το LeaderGLflexeditor και μου σπαει τα νευρα γιατι ολο ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ USB!!!!!! Κανω κατι ΛΑΘΟΣ? Υπαρχει πιθανοτητα με seem να βελτιωθει η καμερα? Ηταν 1,3 mp,και τωρα 1,2 mp ΜΕ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!!! Στο τηλεφωνο εκανa flash που σημαινει οτι σε αλλη περιπτωση το ΒΛΕΠΕΙ!!!! Καποια στιγμη το ΕΙΔΕ το usb,E1000 εγραψε,αλλα μετα τιποτα............... Παράθεση AEKαρα ole ole ole ole ole!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Προσπαθώ να μπώ στον Web browser με ΤΙΜ GPRS+ και μου βγάζει το εξής μήνυμα : 413 Αδύνατη η εμφάνιση της σελίδας. Τι φταίει;;; Επίσης θέλω να αλλάξω την μπροστινή πρόσοψη, θα βρώ καινούρια σε κάποιο service της Μοτορόλα;;; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Και αφου επλυνα και τα χερια μου απ'το χωμα.... Μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν μπορω να εγκαταστησω java εφαρμογη στο Ε1000? Περναω την εφαρμογη μεσω του card reader στο φακελο kjava, παω να την κανω install απο το κινητο αλλα τιποτα... plz help... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Και αφου επλυνα και τα χερια μου απ'το χωμα.... Μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν μπορω να εγκαταστησω java εφαρμογη στο Ε1000? Περναω την εφαρμογη μεσω του card reader στο φακελο kjava, παω να την κανω install απο το κινητο αλλα τιποτα... plz help... Η εγκατασταση εφαρμογων java γινεται μονο μεσω bluetooth η' καλωδιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 δοκιμασα να τα στειλω μεσω bluetooth, μου εγραψε για OBEX File Transfer πατησα grant εγραψε οτι το εστειλε αλλα δεν τα βρισκω πουθενα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1k0z Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 re paidia erwthsh:exei problhma to joystick sas apo skonh? merikes fores emena kounietai alla den anoigei tis epiloges pou tou exw balei!! k exei gemisei kai h o8onh skonh!HELP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Επειδή το έχει φέρει ένας φίλος από Αγγλία, υπάρχει κάποιο κατάστημα να μας το "φλασάρει" ώστε να αποκτήσει ελληνικό μενού και να φύγει και το κλείδωμα της Ο2;;; Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Η τελευταία unbranded ελληνική έκδοση firmware που μπορεί να βρεθεί;;; Δέχεται το κινητό μνήμη 1 GB;;; Η μέχρι 512 ΜΒ;;; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 re paidia erwthsh:exei problhma to joystick sas apo skonh? merikes fores emena kounietai alla den anoigei tis epiloges pou tou exw balei!! k exei gemisei kai h o8onh skonh!HELP de mporeis na kaneis kati.Etsi ginetia h othonh kai telos.an to anoikseis to katharizeis kai teleiwses. Oso gia to magazi pou kanei tetoies douleies einai pasignwsto.....des poio panw!;) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Η τελευταία unbranded ελληνική έκδοση firmware που μπορεί να βρεθεί;;; Δέχεται το κινητό μνήμη 1 GB;;; Η μέχρι 512 ΜΒ;;; Kapote mou eixan pei pws h 1gb den epezai.Auto bebaia mou ton pane sthn Sigapourh kai den htan kai polu standart.....den mporw na sou milhsw apo proswpikh empeiria omws:O Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts