asmodeus Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Την οθονη, το 3G, την ποιοτητα ηχου στα 2 ηχεια, την ποιοτητα ηχου στο ακουστικο και την ποιοτητα υλικων και αισθησης. Οταν εγραψα οτι το Ε1000 βρισκεται μονο του στην κορυφη αναφερομουν συγκεκριμενα στα υλικα και την αισθηση ποιοτικης κατασκευης! και να υποθεσω και η ποιοτητα οθονης...τελικα ισχυει αυτο για τους 70 χαρακτηρες στο μηνυμα?ειναι βασικο κριτηριο για να το αγορασω..ας μου απαντησει καποιος :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 και να υποθεσω και η ποιοτητα οθονης...τελικα ισχυει αυτο για τους 70 χαρακτηρες στο μηνυμα?ειναι βασικο κριτηριο για να το αγορασω..ας μου απαντησει καποιος :worry: ναι ισχυει αλλα η μοτοελλας εβγαλε νεο firmware για το κινητο που νομιζω οτι λυνει το συγκεκριμενο προβλημα!απο δευτερα λεω να το παω για αναβαθμιση και θα ξερω καλυτερα... Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 ναι ισχυει αλλα η μοτοελλας εβγαλε νεο firmware για το κινητο που νομιζω οτι λυνει το συγκεκριμενο προβλημα!απο δευτερα λεω να το παω για αναβαθμιση και θα ξερω καλυτερα... Re paidia egw pou exw to E1000 ma agorasmeno apo Italia h MOTO HELLAS tha mou kanei thn anabathmish arge? An nomizetai pws nai pou tha mporousa na thn kanw?Exei arage pararthma sth Boreio Ellada h tha prepei na to steilw Athina? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Re paidia egw pou exw to E1000 ma agorasmeno apo Italia h MOTO HELLAS tha mou kanei thn anabathmish arge? An nomizetai pws nai pou tha mporousa na thn kanw?Exei arage pararthma sth Boreio Ellada h tha prepei na to steilw Athina? για το πρωτο σου ερωτημα δεν ξερω να σου απαντησω! σε ενα καταλογο που εχω για motorola service info αναφερει οτι υπαρχει καταστημα service στη θεσσαλονικη(αναγεννησεως 38 τηλ 2310-501566/7)δεν χανεις τιποτα να τους παρεις τηλ να τους ρωτησεις... Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moto Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Dusthxws to E1000 me 3g kai 2g de ta katafernei katholou kala sth diarkeia...........an milhseis polu opws ola sxedon ta 3g tha ftaseis apla sto bradaki kai meta FORTISH!!!!! Metaksi twn 2 apo thema mpatarias kalutero to SE alla den einai 3g! Apo kei kai pera to E1000 einai tromero! Mpataria megaluterh den tha breis mias kai h Moto den exei bgalei akoma. :( ...γιατί??? μ' ενδιαφέρει πολύ η αυτονομία, η ποιότητα αλλά και η ομορφιά! προσωπικά βρίσκω το Ε1000 πιο όμορφο από το Κ750, βέβαια πιο όμορφο είναι το μαύρο V3 ... έχω μπερδευτεί λιγάκι με τα νέα τηλέφωνα! κι αυτό με τους 70 χαρακτήρες είναι επίσης αποκρουστικό! Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσες σημαντικές ελλείψεις στα νέα κινητά! Πάντα κάτι λείπει... Σκέψη: μήπως να έπαιρνα το μαύρο V3 να κάνω τη δουλειά μου? έστω και με 5 MB μνήμη! πάντως το κινητό αυτό ...μου μιλάει!!! Παράθεση :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos_m28 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Το κινητό αυτό φαίνεται αρκετά ελκυστικό και ενδιαφέρον!!! (π.χ τα σχόλια του φίλου GTV είναι πολύ ενθαρρυντικά!!!) Η Motorola ανέβηκε αρκετά στην εκτίμησή μου μετά το Razor V3! Είμαι όμως ανάμεσα σ' αυτό και το SE K750i!!! Το πρώτο μου κριτήριο είναι η ποιότητα κατασκευής (ακριβώς γιατί βαρέθηκα τις πλαστικούρες και τις σαγιονάρες της Νοκι@!!!) και το δεύτερο η αυτονομία! Αλήθεια με κανονική χρήση πόσο κρατάει η μπαταρία? δε σκοπεύω να κάνω χρήση 3G... Αν δεν έχει διάρκεια αλλά το κινητό αξίζει την προσοχή μας, θα βρώ μπαταρία με καλύτερη αυτονομία? και που? πόσο σύντομα? epeidi oute egw proswpika xrisimopoiw 3g katholou , me 20-30 lepta omilias th mera 4-5 sms kai 5-10 xrisis bluetooth to kinito mou krataei 4 meres . apo poiothta kataskeyhs to kinito skizei! poli stibaro omws einai kai ligo pio bary apo to 750. mpataria stin ellada apoklietai pisteyw na breis , mono an paragkeileis apo eksw. Παράθεση Ποτέ μην διαπληκτίζεσαι με εναν χαζό , θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω πείρας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos_m28 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 το ειδα κιεγω σημερα το κινητακι σε ενα καταστημα της tim.πραγματικα ειναι πολυ ομορφο.αληθεια ειδα να εχει ενα σηματακι της tim επανω.υπαρχει καποια τροποποιηση στο μενου του?(βλεπε vf live :shifty: ).και αν καταλαβα καλα γραφει μονο 70 γραμματα με ελληνικους χαρακτηρες στο sms? Kammia apolitws tropopoihsh sto menu! Ayto me tous 70 xarakthres distixws isxyei. na doume mipws diorthothei me tin kainourgia anabathmisi. btw to idio problima exei kai to mpx220. Παράθεση Ποτέ μην διαπληκτίζεσαι με εναν χαζό , θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω πείρας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moto Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 epeidi oute egw proswpika xrisimopoiw 3g katholou , me 20-30 lepta omilias th mera 4-5 sms kai 5-10 xrisis bluetooth to kinito mou krataei 4 meres . apo poiothta kataskeyhs to kinito skizei! poli stibaro omws einai kai ligo pio bary apo to 750. mpataria stin ellada apoklietai pisteyw na breis , mono an paragkeileis apo eksw. άρα κρατάει 3-4 μέρες! γιατί κι εγώ τέτοιος χρήστης είμαι!!! δεν το "σκαλίζω" και πολύ!!! Παράθεση :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 άρα κρατάει 3-4 μέρες! γιατί κι εγώ τέτοιος χρήστης είμαι!!! δεν το "σκαλίζω" και πολύ!!! Emena pou einai se dual mode paidia ME TO ZORI bgazw 2 meres!Sunithws mia gemmath kai h allh isa isa prollabainw na paw spiti na to fortisw. :( Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 αν παρω τηλεφωνο σε κανενα service της moto δεν θα ξερουν αν η καινουρια version φτιαχνει το προβλημα των 70 χαρακτηρων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 παιδια θα επειδη με ενδιαφέρει το κινητο αυτο θα ήθελα να σας κανω καποιες ερωτήσεις 1) Μπορεις να δημιουγήσεις δικούς σου φακέλους (videos-images) 2) Μπορείς να βάλεις δικούς σου ηχους στα sms ?? και στο ξυπνυτήρι (mp3) 3) Οι ήχοι μορούν να αποθηκευτούν στην καρτα μνημης και απο εκει να είναι ring tones ??????? 4) Το μενού του ειδικά με χρήση themes ειναι γρήγορο ή κολάει ??????(μερικα 1-2 sec) επίσης που βρίσκετε themes ???? 5) η κάμερα είναι αρκετά καλή ??(τουλαχιστον σαν το qtek s100 η το d500 ?? τραβάει video ???? και αν ναι απεριόριστο ????? επίσης έχει επιλογή timer ???? 5) η αυτονομία του με μέτρια χρήση πώς είναι ??? 6) Συνεργάζεται με το Outlook ??? για τις επαφές ??? 7) Η φώτο του καλούντα υπάρχει και αν ναι σε ολη την οθόνη ????? Σας Παρακαλώ όποιος έχει την διάθεση να με βοηθήσει ας απαντήσει σε καθε ένα απο αυτα Σας Ευχαριστώ ...... :cool: Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 παιδια θα επειδη με ενδιαφέρει το κινητο αυτο θα ήθελα να σας κανω καποιες ερωτήσεις 1) Μπορεις να δημιουγήσεις δικούς σου φακέλους (videos-images) 2) Μπορείς να βάλεις δικούς σου ηχους στα sms ?? και στο ξυπνυτήρι (mp3) 3) Οι ήχοι μορούν να αποθηκευτούν στην καρτα μνημης και απο εκει να είναι ring tones ??????? 4) Το μενού του ειδικά με χρήση themes ειναι γρήγορο ή κολάει ??????(μερικα 1-2 sec) επίσης που βρίσκετε themes ???? 5) η κάμερα είναι αρκετά καλή ??(τουλαχιστον σαν το qtek s100 η το d500 ?? τραβάει video ???? και αν ναι απεριόριστο ????? επίσης έχει επιλογή timer ???? 5) η αυτονομία του με μέτρια χρήση πώς είναι ??? 6) Συνεργάζεται με το Outlook ??? για τις επαφές ??? 7) Η φώτο του καλούντα υπάρχει και αν ναι σε ολη την οθόνη ????? Σας Παρακαλώ όποιος έχει την διάθεση να με βοηθήσει ας απαντήσει σε καθε ένα απο αυτα Σας Ευχαριστώ ...... :cool: 1) Nαι 2)Ναι 3)Ναι 4)Το μενου δεν μου εχει κολησει ποτε και ειναι αρκετα γρηγορο!για themes δεν εχω ψαξει 5)Καμερα ανταξια των 1,3 mp με αριστα χρωματα στις φοτο(απο την καμερα του qtek s100 πολυ ανωτερη,για το d500 δεν ξερω)Video μεγιστο 3 min,αυτονομια 1.5-2 μερες 6)νομιζω συνεργαζεται 7)Η φοτο του καλουντα καλυπτει την μιση οθονη Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 που μπορω να βρω καρτες transflash(εκτος απο το ιντερνετ) για το κινητο?μια 256 ποσο κοστιζει? Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 που μπορω να βρω καρτες transflash(εκτος απο το ιντερνετ) για το κινητο?μια 256 ποσο κοστιζει? Se katasthmata alla giati oxi apo to net? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Στο Γερμανο η 256 εχει 48€. Αν την βρεις σε e-shop εξωτερικου το πολυ κανα 10€ φθηνοτερη δεν αξιζει να πληρωνεις μεταφορικα. Δωστα τα 48 και ξεμπερδευε! ;) Sto 247 eides poso exei? gia na mh milhsw gia to ebay..... Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=14_32_83&products_id=795 Ποσο εχει cicilianos;;;...48,54€! Τωρα αν θελει κανεις να κανει προσφορες σε διεθνεις πλειστηριασμους για να γλυτωσει λιγα ευρω ειναι κατι που δεν ειναι του γουστου μου. Ας αποφασισει ο "πλερωνων"! Egw apla eipa pws uparxei kai ekei,den iksera-kserw thn timh tou play247 oso omws gia to e-bay exei polu kales prosfores alla egw proswpika to fobamai. Ksereis mhpws poso paei h 512? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 παιδια στο Ε1000 σε κάθε όνομα μπαινει μόνο ένας αριθμός ???????????? επίσης το mobilereview.com μαλλον το θαβει λέγοντας ότι "Functionally, the device differs from Motorola E398 (if not considering the camera) and Motorola V635 in nothing" τελικα τι ισχύει ????????? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos_m28 Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 παιδια στο Ε1000 σε κάθε όνομα μπαινει μόνο ένας αριθμός ???????????? επίσης το mobilereview.com μαλλον το θαβει λέγοντας ότι "Functionally, the device differs from Motorola E398 (if not considering the camera) and Motorola V635 in nothing" τελικα τι ισχύει ????????? stin praksi an eksereseis to 3G kai tin camera , oi leitourgies me ta alla 2 montela einai idies opws to leei . i diafores einai aytes ^^ , i terastia othoni , kai o pio grigoros epeksergasths. Παράθεση Ποτέ μην διαπληκτίζεσαι με εναν χαζό , θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω πείρας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Πηρα κι εγω το Ε1000 απο την Ιταλια καρτοκινητο απο την 3.....εδω και 2 βδομαδες..... Εκπληκτικο τηλεφωνο.....Αναμενουμε και το Α1010......Μοτο και τα μυαλα στα καγκελα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Πηρα κι εγω το Ε1000 απο την Ιταλια καρτοκινητο απο την 3.....εδω και 2 βδομαδες..... Εκπληκτικο τηλεφωνο.....Αναμενουμε και το Α1010......Μοτο και τα μυαλα στα καγκελα.... Pros wras anamenoume to A1000i meta,legemai kalo octombrio,tha doume kai to A1010 :) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Μπορώ, κατά την video κλήση, να χρησιμοποιήσω την πίσω κάμερα έτσι ώστε να δείχνω κάτι με αυτή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Μπορώ, κατά την video κλήση, να χρησιμοποιήσω την πίσω κάμερα έτσι ώστε να δείχνω κάτι με αυτή; ναι,μπορεις να κανεις εναλλαγη με τις 2 καμερες κατα τη διαρκεια της βιντεο-κλησης!Ας πουμε εκανα βιντεοκληση με ενα φιλο μου οταν ημουν σε μια παραλια και εκανα εναλλαγη στην πισω καμερα και του εδειξα κατι ωραια κορμακια που εκαναν μπανιο και ηλιοθεραπεια :D Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1k0z Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 hi boyz & girlz.mporei na mou pei kapoios an to exei agorasei apo tin tim k an nai einai kseklidoto to bluetooth??? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 hi boyz & girlz.mporei na mou pei kapoios an to exei agorasei apo tin tim k an nai einai kseklidoto to bluetooth??? :) Το τηλέφωνο δεν είναι κλειδωμένο. Όλα λειτουργούν κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 @ cicilianos Αν σε ενδιαφερει ακομα, η motorola περναει το ελληνικο λογισμικο.Κοστιζει 22 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts