Sofaki15 Δημ. February 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ωραία,θα κοιτάξω να είναι class 10.Μια 16αρα πιστεύετε είναι καλή ή να πάρω μεγαλύτερη; Είδα στο insomnia.gr ένα παιδί που έλεγε σε κάποιον που αγόρασε το nokia 830 να πάρει τηλέφωνο την Nokia Hellas για να δει αν ισχύει η εγγύηση του.. Και πως έμπλεξε αφού η Arvato είναι το επίσημο service.Γιατί το είπαν αυτό;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Γιατί είμαι τόσο άτυχη πια;; Πάλι το κινητό ήρθε με κομμένη ταινία.Έλεος δηλαδή!! Μάλλον δεν με θέλει το συγκεκριμένο κινητό!!Τι άλλο να πω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Γιατί είμαι τόσο άτυχη πια;; Πάλι το κινητό ήρθε με κομμένη ταινία.Έλεος δηλαδή!! Μάλλον δεν με θέλει το συγκεκριμένο κινητό!!Τι άλλο να πω;; Τίποτα να μην πεις. Πακετάρισμα και πίσω, αρνητική αξιολόγηση και προχωράς στο επόμενο μαγαζί. Θα βρεθεί κάποτε ο σωστός επαγγελματίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Πριν από μία εβδομάδα, παρήγγειλα το Lumia 535 για την κοπέλα μου και αύριο το περιμένω. Το πήρα από το Terrabytenet, ένα μαγαζί στα Χανιά. Σήμερα μίλησα μαζί τους για να κανονίσω το θέμα της πληρωμής. Έτσι βρήκα την ευκαιρία να τους τονίσω ότι το κουτί της συσκευής το θέλω ανέπαφο!!!Μου είπαν ότι όπως το παραλαμβάνουν από τον προμηθευτή τους θα μου το στείλουν. Αύριο θα ξέρω και θα σας πω. Αυτό είναι το κατάστημα αν θες να το παραγγείλεις από εκεί, http://www.terrabytenet.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Γιατί είμαι τόσο άτυχη πια;; Πάλι το κινητό ήρθε με κομμένη ταινία.Έλεος δηλαδή!! Μάλλον δεν με θέλει το συγκεκριμένο κινητό!!Τι άλλο να πω;; Μήπως το κάνουν για να δουν αν είναι όλα ΟΚ; Τους έχεις ζητήσει να είναι ανέπαφη η συσκευασία; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Γιατί είμαι τόσο άτυχη πια;; Πάλι το κινητό ήρθε με κομμένη ταινία.Έλεος δηλαδή!! Μάλλον δεν με θέλει το συγκεκριμένο κινητό!!Τι άλλο να πω;; Εγώ για κάτι άλλο είμαι περίεργος. Όταν έστειλες πίσω το κινητό, την πρώτη φορά, το μαγαζί δεν σε ρώτησε για ποιο λόγο το έκανες αυτό? Όταν τους είπες τον λόγο, αν μιλήσατε δηλαδή, ποια ήταν η απάντησή τους?? Πραγματικά απορίας άξιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Εγώ για κάτι άλλο είμαι περίεργος. Όταν έστειλες πίσω το κινητό, την πρώτη φορά, το μαγαζί δεν σε ρώτησε για ποιο λόγο το έκανες αυτό? Όταν τους είπες τον λόγο, αν μιλήσατε δηλαδή, ποια ήταν η απάντησή τους?? Πραγματικά απορίας άξιο.. Μίλησε ο αδερφός μου μαζί τους-μιας και είχα δώσει το τηλέφωνό του στην παραγγελία-και όταν τους είπε τον λόγο της επιστροφής του απάντησαν "Είναι σοβαρός λόγος για να επιστραφεί το τηλέφωνο;;" και τους απάντησε "Ναι,είναι γιατί όσες φορές έχω αγοράσει κινητό η συσκευασία είχε πάντα ταινία ασφαλείας και σημαίνει ότι το τηλέφωνο αυτό μπορεί να είναι πειραγμένο". Τους είπε αυτό και έκλεισαν το τηλέφωνο! billphone ναι, τους το είχα επισημάνει να είναι κλειστή η συσκευασία. Bill_thes πόσα μαγαζιά να ψάξω ακόμα;;; Πάει,δεν με θέλει!!! Ο Ερμής φταίει;Δεν ξέρω!!! Edited February 9, 2015 by Sofaki15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Μίλησε ο αδερφός μου μαζί τους-μιας και είχα δώσει το τηλέφωνό του στην παραγγελία-και όταν τους είπε τον λόγο της επιστροφής του απάντησαν "Είναι σοβαρός λόγος για να επιστραφεί το τηλέφωνο;;" και τους απάντησε "Ναι,είναι γιατί όσες φορές έχω αγοράσει κινητό η συσκευασία είχε πάντα ταινία ασφαλείας και σημαίνει ότι το τηλέφωνο αυτό μπορεί να είναι πειραγμένο". Τους είπε αυτό και έκλεισαν το τηλέφωνο! billphone ναι, τους το είχα επισημάνει να είναι κλειστή η συσκευασία. Bill_thes πόσα μαγαζιά να ψάξω ακόμα;;; Πάει,δεν με θέλει!!! Ο Ερμής φταίει;Δεν ξέρω!!! Θα σου πρότεινα να μιλήσεις με το μαγαζί που ανέφερε παραπάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) αυριο περιμενω και εγω να φτασει κινητο απο το KaizerStore.Θα ενημερωσω εδω για την κατασταση του πακετου.Και τις δυο φορες απο KaizerStore την εκανες την παραγγελια?Βεβαια δεν ζητησα να ειναι κλειστη η συσκευασια του κινητου διοτι το θεωρω αυτονοητο... Τωρα με εβαλες σε σκεψεις ισως επρεπε να πω στο καταστημα να το στειλουν με ελεγχο πριν την παραλαβη ωστε να μπορω να δω τη συσκευασια πριν πληρωσω την αντικαταβολη. Edited February 9, 2015 by ntragas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Μίλησε ο αδερφός μου μαζί τους-μιας και είχα δώσει το τηλέφωνό του στην παραγγελία-και όταν τους είπε τον λόγο της επιστροφής του απάντησαν "Είναι σοβαρός λόγος για να επιστραφεί το τηλέφωνο;;" και τους απάντησε "Ναι,είναι γιατί όσες φορές έχω αγοράσει κινητό η συσκευασία είχε πάντα ταινία ασφαλείας και σημαίνει ότι το τηλέφωνο αυτό μπορεί να είναι πειραγμένο". Τους είπε αυτό και έκλεισαν το τηλέφωνο! billphone ναι, τους το είχα επισημάνει να είναι κλειστή η συσκευασία. Bill_thes πόσα μαγαζιά να ψάξω ακόμα;;; Πάει,δεν με θέλει!!! Ο Ερμής φταίει;Δεν ξέρω!!! Επίσης, απαράδεκτη η αντιμετώπιση του καταστήματος, ντροπή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 αυριο περιμενω και εγω να φτασει κινητο απο το KaizerStore.Θα ενημερωσω εδω για την κατασταση του πακετου.Και τις δυο φορες απο KaizerStore την εκανες την παραγγελια?Βεβαια δεν ζητησα να ειναι κλειστη η συσκευασια του κινητου διοτι το θεωρω αυτονοητο... Τωρα με εβαλες σε σκεψεις ισως επρεπε να πω στο καταστημα να το στειλουν με ελεγχο πριν την παραλαβη ωστε να μπορω να δω τη συσκευασια πριν πληρωσω την αντικαταβολη. Επειδή δεν ξέρω πόσους υπαλλήλους έχει το kaizerstore και δεν ξέρω ποιος έφτιαξε την δική μου παραγγελία στο μαγαζί ίσως το δικό σου έρθει κανονικά. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω όσο για το μαγαζί τη δεύτερη φορά το παρήγγειλα από αλλού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αμα θέλουν να ανοίξουν το κινητό και να το κλείσουν πάλι με ταινία ασφαλείας χαμπάρι δεν θα πάρουμε ότι έχει ανοιχτεί. Το ότι έχει ανοιχτεί δεν πάει να πει ότι έχει χρησιμοποιηθεί κιόλας... Αντε να ναι από καμία Βουλγαρία παίζει να ναι και από επισκευή Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αμα θέλουν να ανοίξουν το κινητό και να το κλείσουν πάλι με ταινία ασφαλείας χαμπάρι δεν θα πάρουμε ότι έχει ανοιχτεί. Το ότι έχει ανοιχτεί δεν πάει να πει ότι έχει χρησιμοποιηθεί κιόλας... Αντε να ναι από καμία Βουλγαρία παίζει να ναι και από επισκευή Το λες για καλό αυτό? Και γιατί να μου στείλουν επισκευασμένο?Να μου στείλουν κανονικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Είπαμε.από βουλγαρία να φοβάσαι λίγο. Το ότι ένα κουτί είναι ανοιχτό δεν πάει να πει πως έχει χρησιμοποιηθεί κιόλας. Το θέμα είναι να σού έρθει κομπλέ μαζί με παρελκόμενα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Ηρθε σημερα το κινητο.Μπορω να παω απο Acs Και να να στειλουμε αιτηση στην kaizerstore για να ανοιξω το πακετο πριν πληρωσω την αντικαταβολη,αν θα το δεχτουν δεν ξερω ... Sofaki15 εσεις πως ανοιξατε το πακετο και μετα το στειλατε πισω ?Ειχατε κανονισει πριν απο την αποστολη ελεγχο ή το πληρωσατε και μετα το στειλατε? Edited February 10, 2015 by ntragas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Ηρθε σημερα το κινητο.Μπορω να παω απο Acs Και να να στειλουμε αιτηση στην kaizerstore για να ανοιξω το πακετο πριν πληρωσω την αντικαταβολη,αν θα το δεχτουν δεν ξερω ... Sofaki15 εσεις πως ανοιξατε το πακετο και μετα το στειλατε πισω ?Ειχατε κανονισει πριν απο την αποστολη ελεγχο ή το πληρωσατε και μετα το στειλατε? ο αδερφός μου πριν δώσει τα λεφτά στο κούριερ του είπε απλά ότι θέλει να ελέγξει το κινητό/συσκευασία για να δει αν έχει έρθει σώα!! και κουριεράς συμφώνησε. Άνοιξαν με προσοχή το πακέτο και τότε είδε ότι έλειπαν οι ταινίες. Έβαλαν σελοτέιπ στο πακέτο και το έστειλε πίσω! Αν θες να πάρεις εσύ τηλέφωνο στο kaizer και να τους το πεις κάντο!Δεν νομίζω να αρνηθούν.Αλλά συνήθως μπορείς να πεις στον κουριερά να το ελέγξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Ειναι παρανομο να ανοιγεις πακετο με αντικαταβολη χωρις την συγκαταθεση του πωλητη.Αυτο ξερω και αυτο μου τόνισε και η κουριερ.Εστηλε αιτηση βεβαια στο μαγαζι για ελεγχο πριν την αγορα.Τωρα περιμενουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Ειναι παρανομο να ανοιγεις πακετο με αντικαταβολη χωρις την συγκαταθεση του πωλητη.Αυτο ξερω και αυτο μου τόνισε και η κουριερ.Εστηλε αιτηση βεβαια στο μαγαζι για ελεγχο πριν την αγορα. Τωρα περιμενουμε Μικρή διόρθωση-είχα τηλεφωνική άδεια να το ανοίξω για έλεγχο.Την μέρα της επιβεβαίωσης της παραγγελίας τους το είπα και το είχαν σημειώσει.Βέβαια,ο συγκεκριμένος κουριεράς δεν είχε ιδέα αλλά με τηλέφωνο στην εταιρία του με άφησε. Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο στο μαγαζί να τους ρωτήσεις μπροστά στην κουριερ;Για να μην περιμένεις γραπτή απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Είπαμε.από βουλγαρία να φοβάσαι λίγο. Το ότι ένα κουτί είναι ανοιχτό δεν πάει να πει πως έχει χρησιμοποιηθεί κιόλας. Το θέμα είναι να σού έρθει κομπλέ μαζί με παρελκόμενα. Συμφωνησε το καταστημα να το ανοιξω το πακετο.Αν δω στην συσκευασια οτι ειναι απο Βουλγαρια να το στηλω πιαω? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Συμφωνησε το καταστημα να το ανοιξω το πακετο.Αν δω στην συσκευασια οτι ειναι απο Βουλγαρια να το στηλω πιαω? :O για wp μην φοβασαι και τοσο,για android θα ελεγα ναι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Αψογο το κινητο .Αψογη συσκευασια (δεν ελειπε τιποτα).Αμεση εξυπηρετηση ,αποστολη Αθηνα -Καστορια σε 18 ωρες απο την παραγγελια...τι να πω ...Μακαρι για ολους ετσι να ναι μια ζωη οι αγορες!!! :) οτι και να πω ειναι λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Αψογο το κινητο .Αψογη συσκευασια (δεν ελειπε τιποτα).Αμεση εξυπηρετηση ,αποστολη Αθηνα -Καστορια σε 18 ωρες απο την παραγγελια...τι να πω ...Μακαρι για ολους ετσι να ναι μια ζωη οι αγορες!!! :) οτι και να πω ειναι λιγο Από ποιό κατάστημα το παρήγγειλες;Για να δοκιμάσω και εγώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Τελικά,παιδιά αγοράστηκε το κινητό.Μου έκαναν δώρο ένα lumia 735. έχω όμως κάποιες απορίες... 1.Που μπορώ να βρω οδηγίες για την χρήση του;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts