Sofaki15 Δημοσιεύτηκε January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 31, 2015 Καταρχάς καλησπέρα!Νέα στο φόρουμ εδώ αλλά σας διαβάζω αρκετό καιρό! όπως λέει και ο τίτλος ήρθε η ώρα να πάρω καινούργιο κινητό γιατί Neo V μετά από 3,5 χρόνια άρχισε να παραδίδει πνεύμα. Για να μην πολυλογώ η νέα συσκευή δεν έχω πρόβλημα αν είναι android ή Windows phone αλλά θέλω πχ να με βγάλει 3 χρόνια... Περνώντας από τον Γερμανό είδα το Nokia lumia 830 και το ερωτεύθηκα. Αξίζει όμως τα 400 ευρώ;; Μετά είδα το nokia 735 ψιλογκουμούτσα αλλά τρώγεται!Αυτό έκανε 270 ευρώ.. Το λεφτά που διαθέτω μέχρι στιγμής είναι 250 ευρώ. Ανάμεσα,στα δύο ποιο θα μου προτείνατε; Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας ταλαιπωρώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Καταρχάς καλησπέρα!Νέα στο φόρουμ εδώ αλλά σας διαβάζω αρκετό καιρό! όπως λέει και ο τίτλος ήρθε η ώρα να πάρω καινούργιο κινητό γιατί Neo V μετά από 3,5 χρόνια άρχισε να παραδίδει πνεύμα. Για να μην πολυλογώ η νέα συσκευή δεν έχω πρόβλημα αν είναι android ή Windows phone αλλά θέλω πχ να με βγάλει 3 χρόνια... Περνώντας από τον Γερμανό είδα το Nokia lumia 830 και το ερωτεύθηκα. Αξίζει όμως τα 400 ευρώ;; Μετά είδα το nokia 735 ψιλογκουμούτσα αλλά τρώγεται!Αυτό έκανε 270 ευρώ.. Το λεφτά που διαθέτω μέχρι στιγμής είναι 250 ευρώ. Ανάμεσα,στα δύο ποιο θα μου προτείνατε; Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας ταλαιπωρώ!! Καταρχήν το Lumia 830 το βρίσκεις στο skroutz με 243 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/5535986/Nokia-Lumia-830.html . Θα κάνω μία έρευνα αγοράς στα γρήγορα και θα σου πω σε λίγο για περισσότερες επιλογές, αλλά προς το παρόν δες αυτό για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα https://www.skroutz.gr/s/5595240/Xiaomi-Redmi-Note-4G-8GB.html και αυτό το οποίο στο προτείνω ανεπιφύλακτα (πάει στα 270 αλλά πιστεύω για 20 ευρώ σε αυτά τα λεφτά είναι μεγάλη αύξηση) https://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περισσότερες επιλογές είναι οι παρακάτω: Lumia 735 https://www.skroutz.gr/s/5536025/Nokia-Lumia-735-8GB.html?keyphrase=lumia+735 Asus Zenfone 5 https://www.skroutz.gr/s/5191714/Asus-Zenfone-5-Z2560-2GB-8GB.html HTC Desire 620G Dual Sim https://www.skroutz.gr/s/6044652/HTC-Desire-620G-Dual-Sim-8GB.html Huawei Ascend G750 https://www.skroutz.gr/s/5238704/Huawei-Ascend-G750-8GB.html Huawei Ascend G7 https://www.skroutz.gr/s/5808310/Huawei-Ascend-G7-16GB.html Huawei Ascend P7 https://www.skroutz.gr/s/4930126/Huawei-Ascend-P7-16GB.html Όλα τα παραπάνω κινητά που έχω παραθέσει αποτελούν πολύ καλές και αξιόλογες επιλογές. Θα σου έλεγα να δεις ποιο σου αρέσει περισσότερο σε εμφάνιση και επειδή είσαι και κοπέλα κοίτα ποια από αυτά έχουν τις καλύτερες κάμερες :p και έπειτα διάλεξε και πάρε. Όλα είναι εξίσου καλά! Όμως θα επιμείνω περισσότερο στα τρία πρώτα που ανέφερα και σε αυτά τα δύο, Lumia 735 και Asus Zenfone 5. ΥΓ: Αν έχεις απορίες εδώ είμαστε :D Edited January 31, 2015 by maxmouts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. January 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις maxmouts! Αρκετά ενδιαφέρουσες. To G2 το είδα και αυτό από κοντά.Ήταν δίπλα στο lumia 830.Δεν ξέρω!Δεν με ενθουσίασε πάρα πολύ με την έννοια ότι είναι πολύ λεπτό -για μένα- και το γεγονός ότι η μπαταρία του δεν είναι αποσπώμενη μου φαίνεται μειονέκτημα.:( Τα Xiaomi και Asus δεν τα γνωρίζω ως μάρκες.. Το P7 το έχω δει απο κοντά.Καλό κινητό δεν μπορώ να πω αλλά μου φαίνεται πώς είναι μεγαλύτερο σε όγκο του 830. Ασχετο: Γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά τιμών σε αυτό το skroutz σε σχέση με vodafone/germano/cosmote κλπ; Μήπως είναι απομιμήσεις;;Συγνώμη για την ερώτηση αλλά πρώτη φορά ακούω το skroutz.Ή μάλλον το έχω ακούσει απο τις διαφημίσεις στην TV αλλά δεν έχω ασχοληθεί με αυτό.. Από αυτές τις επιλογές που μου προτείνεις ποια θεωρείς ότι είναι η καλύτερη από άποψη στιβαρής κατασκευής/λετουργικότητας/αναβαθμίσεων για τα επόμενα 3 χρόνια ας πούμε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις maxmouts! Αρκετά ενδιαφέρουσες. To G2 το είδα και αυτό από κοντά.Ήταν δίπλα στο lumia 830.Δεν ξέρω!Δεν με ενθουσίασε πάρα πολύ με την έννοια ότι είναι πολύ λεπτό -για μένα- και το γεγονός ότι η μπαταρία του δεν είναι αποσπώμενη μου φαίνεται μειονέκτημα.:( Τα Xiaomi και Asus δεν τα γνωρίζω ως μάρκες.. Το P7 το έχω δει απο κοντά.Καλό κινητό δεν μπορώ να πω αλλά μου φαίνεται πώς είναι μεγαλύτερο σε όγκο του 830. Ασχετο: Γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά τιμών σε αυτό το skroutz σε σχέση με vodafone/germano/cosmote κλπ; Μήπως είναι απομιμήσεις;;Συγνώμη για την ερώτηση αλλά πρώτη φορά ακούω το skroutz.Ή μάλλον το έχω ακούσει απο τις διαφημίσεις στην TV αλλά δεν έχω ασχοληθεί με αυτό.. Από αυτές τις επιλογές που μου προτείνεις ποια θεωρείς ότι είναι η καλύτερη από άποψη στιβαρής κατασκευής/λετουργικότητας/αναβαθμίσεων για τα επόμενα 3 χρόνια ας πούμε;; Σχετικά με το skroutz. Το Skroutz είναι μία μηχανή αναζήτησης καταστημάτων. Οπότε έχουμε να κάνουμε με καταστήματα και όχι με το "Skroutz" αποκλειστικά. Ο λόγος που οι ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που ανέφερες πουλούν τόσο ακριβά τις συσκευές είναι επειδή θέλουν να σε κάνουν να βάλεις και κάποιο πρόγραμμα κινητής ώστε να πάρεις και το κινητό πιο φθηνά και γενικά είναι ένας φαύλος κύκλος αυτό το θέμα. Πέρα όμως αυτού, τα κινητά πωλούνται ακριβά σε μαγαζιού τύπου Public, Πλαίσιο, Κωτσόβωλος, Vodafone κ.α ,1) επειδή έχουν το όνομα προφανώς και ας πούμε ότι είναι πιο ασφαλείς οι επιλογές από εκεί και 2) για να φτάσουν τα κινητά σε αυτά τα μαγαζιά περνάνε από πολλά χέρια(κατασκευαστές, εργοστάσια, προμηθευτές και πάει λέγοντας), οπότε όσο περισσότερα τα χέρια τόσο αυξάνεται η τιμή. Όλοι από skroutz αγοράζουν εδώ και χρόνια και θα σου πρότεινα το ίδιο, κρίμα να πετάς λεφτά άδικα. Σχετικά με το 2ο σου ερώτημα: Να ξέρεις ότι ένα κινητό πλέον μετά τους 6-9 μήνες θεωρείται παλιό και ότι έχει βγάλει τα λεφτά του(όπως οι κοπέλες αλλάζετε παπούτσια :p ). Τα κινητά βγαίνουν πλέον κάθε τρίμηνο. Οπότε ένα κινητό το οποίο θα βγει σήμερα θα παίρνει updates για ένα χρόνο, max δύο χρόνια. Η Xiaomi θεωρείται πλέον η Apple της Κίνας, είναι στη κορυφή! Και αυτό το μοντέλο που έχω αναφέρει είναι από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα κινητά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή!(όταν ακούς κινέζικο, μην το παρεξηγείς, ότι είναι απομίμηση και καλά, καμία σχέση). Η Asus είναι καινούρια στον χώρο των smartphone συγκριτικά με τους υπόλοιπους κατασκευαστές, αλλά αυτό το κινητό που έχω αναφέρει είναι επίσης από τα καλύτερα και από ότι ξέρω παίρνει συνέχεια updates. Όσο για την στιβαρότητα, δυστυχώς πάνε αυτά, αν σου πέσει κάτω είναι θέμα τύχης. Σίγουρα θα του πάρεις θήκη και ένα screen protector. Αλλά οκ ας μην είμαι και υπερβολικός, τα παραπάνω κινητά πρόκειται για σοβαρές κατασκευές και όχι της πλάκας. ΥΓ: Αν κατασταλάξεις περισσότερο στα χαρακτηριστικά της συσκευής σου πχ μέγεθος οθόνης, καλή κάμερα, αυτονομία μπαταρίας, κάτι πιο συγκεκριμένο θα με βοηθήσεις και εμένα να σου προτείνω πιο εύκολα ένα τηλέφωνο και σίγουρα να μειώσω το εύρος των κινητών που ψάχνεις :) Edited January 31, 2015 by maxmouts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. January 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 τι θέλω;; οθόνη έως 5 ίντσες κάμερα καλή έως τέλεια;; αυτονομία μπαταρίας να βγάζει έως 2 μέρες--καλά αυτό παίζει ανάλογα την χρήση... Κοίτα το τι θέλω δεν μπορώ να το περιγράψω και ακριβώς...πχ να μπαίνω στο internet,ράδιο,μπλα μπλα και sms είναι τα βασικά.. Τα παραπάνω βοηθάνε καθόλου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) τι θέλω;; οθόνη έως 5 ίντσες κάμερα καλή έως τέλεια;; αυτονομία μπαταρίας να βγάζει έως 2 μέρες--καλά αυτό παίζει ανάλογα την χρήση... Κοίτα το τι θέλω δεν μπορώ να το περιγράψω και ακριβώς...πχ να μπαίνω στο internet,ράδιο,μπλα μπλα και sms είναι τα βασικά.. Τα παραπάνω βοηθάνε καθόλου;; Αφού θέλεις μέχρι 5 ίντσες, δες ποιο από τα παραπάνω έχει τις ίντσες που θες και πάρτο :) Το asus δεν έχει τόσο καλή κάμερα. Το lg όμως έχει καλή κάμερα και για εμένα αφού θες να δώσεις τόσα χρήματα θα σου έλεγα να το πάρεις, είναι η καλύτερη επιλογή από όλα. Μπορεί η μπαταρία να μην βγαίνει, αλλά με 3000mah δεν είναι πρόβλημα. Αν δεν θες το lg θα σου έλεγα να πας στο lumia 735. Είναι windows phone, ελαφρύ λογισμικό δεν θα έχει κολλήματα. Edited January 31, 2015 by maxmouts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 To Ascend P7 λεγεται οτι εχει την καλύτερη καμερα σε αυτο το εύρος τιμής. To πήρε η κοπέλα μου και μπορώ να πω ότι όντως οι φωτογραφίες του είναι πολυ καλές, χωρις όμως να έχω σοβαρο μέτρο σύγκρισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 To Ascend P7 λεγεται οτι εχει την καλύτερη καμερα σε αυτο το εύρος τιμής. To πήρε η κοπέλα μου και μπορώ να πω ότι όντως οι φωτογραφίες του είναι πολυ καλές, χωρις όμως να έχω σοβαρο μέτρο σύγκρισης. Η αυτονομία της μπαταρίας ? Κρατάει το κινητό 2 μέρες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Η αυτονομία της μπαταρίας ? Κρατάει το κινητό 2 μέρες ? με τι χρήση ? (μια μερα βγαζει ανετα αν δεν παιζεις παιχνιδια) αν παιζεις παιχνιδια και θελεις δυο μερες παιζει να μην υπαρχει καν συσκευη που να σε καλυψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Ερώτηση:Ολα τα κινητα σημερα ειναι θαύμα αν κρατάνε 1 μέρα?Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό! Η χρήση που κανω εγώ στο τηλέφωνο ειναι sms κυρίως,1 ώρα το πολύ ομιλία την μέρα και ράδιο μέχρι να παω και έρθω απο την δουλειά δηλαδή κανά 45λεπτο.Internet μπαινω μέσω wifi όταν πάω για καφέ.Τωρα για παιχνιδια που λες θελω να υπαρχουν κάποια αλλά οχι οτι παίζω και καθε μερα! Στο skroutz με ποια κριτήρια επιλέγω το κατάστημα?Τι παίζει από θέμα αξιοπιστίας με αυτά τα μαγαζιά?Εγγύηση εχουν αυτά τα μαγαζιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 με τι χρήση ? (μια μερα βγαζει ανετα αν δεν παιζεις παιχνιδια) αν παιζεις παιχνιδια και θελεις δυο μερες παιζει να μην υπαρχει καν συσκευη που να σε καλυψει Σε κανονική χρήση.. Εγώ προσωπικά το κινητό το κλείνω το βράδυ όταν κοιμάμαι, δεν το έχω ποτέ ανοικτό οπότε δεν χαλάει τόσο γρήγορα η μπαταρία.. ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ερώτηση:Ολα τα κινητα σημερα ειναι θαύμα αν κρατάνε 1 μέρα?Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό! Η χρήση που κανω εγώ στο τηλέφωνο ειναι sms κυρίως,1 ώρα το πολύ ομιλία την μέρα και ράδιο μέχρι να παω και έρθω απο την δουλειά δηλαδή κανά 45λεπτο.Internet μπαινω μέσω wifi όταν πάω για καφέ.Τωρα για παιχνιδια που λες θελω να υπαρχουν κάποια αλλά οχι οτι παίζω και καθε μερα! Στο skroutz με ποια κριτήρια επιλέγω το κατάστημα?Τι παίζει από θέμα αξιοπιστίας με αυτά τα μαγαζιά?Εγγύηση εχουν αυτά τα μαγαζιά? Τότε δεν θα έχεις πρόβλημα με την αυτονομία της μπαταρίας. Για τα μαγαζιά δες τις αξιολογήσεις και προτίμησε αυτά με τις περισσότερες 100+ δηλαδή και προφανώς με τις καλύτερες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Ερώτηση:Ολα τα κινητα σημερα ειναι θαύμα αν κρατάνε 1 μέρα?Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό! Η χρήση που κανω εγώ στο τηλέφωνο ειναι sms κυρίως,1 ώρα το πολύ ομιλία την μέρα και ράδιο μέχρι να παω και έρθω απο την δουλειά δηλαδή κανά 45λεπτο.Internet μπαινω μέσω wifi όταν πάω για καφέ.Τωρα για παιχνιδια που λες θελω να υπαρχουν κάποια αλλά οχι οτι παίζω και καθε μερα! Στο skroutz με ποια κριτήρια επιλέγω το κατάστημα?Τι παίζει από θέμα αξιοπιστίας με αυτά τα μαγαζιά?Εγγύηση εχουν αυτά τα μαγαζιά? με την χριση που κανεις μπορει να παει και 3 μερες......... αλλα πχ αν παιξεις κανα game σε ενα 4 ωρο παει η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Ακολούθησα την συμβουλή σας και κοίταξα στο skroutz.gr για μαγαζιά με πολλές αξιολογήσεις.Υπάρχουν αυτά: kaizerstore-tokinito.gr και το πιο ακριβό birdphone. Ποιο από αυτά είναι το "καλύτερο";;που δεν θα έχω πρόβλημα κατά την διάρκεια της αγοράς αλλά και μετά πχ σε περίπτωση ελαττωματικού προβλήματος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Ακολούθησα την συμβουλή σας και κοίταξα στο skroutz.gr για μαγαζιά με πολλές αξιολογήσεις.Υπάρχουν αυτά: kaizerstore-tokinito.gr και το πιο ακριβό birdphone. Ποιο από αυτά είναι το "καλύτερο";;που δεν θα έχω πρόβλημα κατά την διάρκεια της αγοράς αλλά και μετά πχ σε περίπτωση ελαττωματικού προβλήματος;; Και τα 2 αρκετά αξιόπιστα, διάλεξε το φθηνότερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Τελικά σε ποιο κινητό κατέληξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 δεν έχω καταλήξει ακόμα 100%...Τείνω προς nokia lumia 830. Είναι καλή η επιλογή μου; Αν παραγγείλω από skroutz τι πρέπει να προσέξω κατά την διάρκεια της παραγγελίας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) δεν έχω καταλήξει ακόμα 100%...Τείνω προς nokia lumia 830. Είναι καλή η επιλογή μου; Αν παραγγείλω από skroutz τι πρέπει να προσέξω κατά την διάρκεια της παραγγελίας;;; Αν σε ενδιαφέρει το lumia 830, τότε κοίτα και το lumia 735(είναι σχετικά καλύτερο και 50 ευρώ φθηνότερο. Εδώ είναι η σύγκριση http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6638&idPhone2=6639)-όπως θα δεις και στο λίνκ, το 735 θα πάρει και windows 10, σημαντικό νομίζω. Αν τελικά δεν σε συγκινήσει το lumia 735 και πας προς το lumia 830, τότε έχε υπ'όψιν σου το Lg g2. Edited February 1, 2015 by maxmouts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 σε ποια σημεία το nokia 735 είναι καλύτερο από το 830; Δεν μπορώ να καταλάβω.Ξέρω ότι η διαφορά τους είναι κυρίως η κάμερα. Τώρα ως προς το G2 το έχω δει από κοντά και να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα.Το θεωρώ πολύ λεπτό και φοβάμαι ότι θα μου πέσει από τα χέρια :( και θεωρώ μειονέκτημα το ότι η μπαταρία δεν είναι αποσπώμενη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 σε ποια σημεία το nokia 735 είναι καλύτερο από το 830; Δεν μπορώ να καταλάβω.Ξέρω ότι η διαφορά τους είναι κυρίως η κάμερα. Τώρα ως προς το G2 το έχω δει από κοντά και να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα.Το θεωρώ πολύ λεπτό και φοβάμαι ότι θα μου πέσει από τα χέρια :( και θεωρώ μειονέκτημα το ότι η μπαταρία δεν είναι αποσπώμενη! Θετικά: 1)Resolution 720 x 1280 pixels (~294 ppi pixel density) 720 x 1280 pixels (~312 ppi pixel density), το 735 έχει λίγο καλύτερη ανάλυση και ελαφρώς μικρότερη οθόνη και συνεπώς περίπου 1 εκατοστό πιο μικρό, δηλαδή θα σε βολεύει καλύτερα στο χέρι. 2)OS Microsoft Windows Phone 8.1 Microsoft Windows Phone 8.1, planned upgrade to Windows 10, το 735 θα πάρει τα windows 10, όποτε αυτά βγουν και αν το θες 3)Secondary 0.9 MP, 720p 5 MP, 1080p, το 735 έχει καλύτερη μπροστινή κάμερα ;) 4)BATTERY Li-Ion 2200 mAh battery (BV-L4A) Li-Ion 2200 mAh battery (BV-T5A) Stand-by Up to 528 h Up to 600 h Talk time Up to 12 h 54 min (2G) / Up to 14 h 48 min (3G) Up to 22 h (2G) / Up to 17 h (3G), το 735 έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας Αρνητικά: 1) Primary 10 MP, 3520 x 2640 pixels, Carl Zeiss optics, optical image stabilization, autofocus, LED flash 6.7 MP (6.1 MP effective), 2848 x 2144 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, LED flash, το 735 έχει χειρότερη κάμερα(πίσω κάμερα) 2)Internal 16 GB, 1 GB RAM 8 GB, 1 GB RAM, το 735 έχει 8gb χώρο αποθήκευσης ενώ το 830 έχει 16gb (αυτό λύνεται αγοράζοντας μία κάρτα micro sd που είναι φθηνές πλέον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Η Xiaomi είναι μια από τις κορυφαίες Κινέζικες εταιρίες όπως και οι Lenovo,Oppo,Meizu και 2-3 άλλες.Αν ήταν πάντως να διαλέξεις απ'αυτές τις μάρκες,καλύτερα από Κινεζομάγαζο.Γλυτώνεις αρκετά ευρά(~90) μιας κι απ'ότι είδα (Xiaomi) η εγγύηση είναι ίδια. Το Asus είναι εταιρία που βγάζει εξαρτήματα Η/Υ και αποφάσισε να βγει και στα κινητά. Και για τα 2 που προτάθηκαν,υπάρχουν σχετικά θέματα εδώ. Στα ~250Ε,lenovo vibe X2(δίκαρτο-dual active), Χiaomi m3(θρυλική συσκευή) και Meizu MX3.Το τελευταίο πρέπει να το έχει και ο Γερμανός και μάλιστα στη ίδια τιμή! Πρότασή μου,για να γλυτώσεις μια 100στάρα,θα σ'έλεγα για αυτό. Έχει μια προτίμηση σε πρώην κατόχους neoV ..... ;) Edited February 2, 2015 by immortal207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Λοιπόν,καταρχήν αφού είσαι επικεντρωμένη ως προς την αγορά πού θέλεις να κάνεις κι έχεις τις συσκευές έτοιμες θα σού πω αυτό. Μην ακούσεις καμία γνώμη περαιτέρω πέρα των 2 συσκευών πού σε ενδιαφέρουν. Κινεζικό επίσης αστο. Από τα 2 αυτά κινητά τώρα,προτείνω το 830,από skroutz βέβαια χωρίς να φοβηθείς το παραμικρό,επειδή είναι πιο φτηνό από τα καταστήματά. Θα προτείνω το 830,δεν ξέρω,είναι πιο μουρη στο μάτι και νομίζω και πιο ποιοτικό. Η κάμερα του εννοείται πως είναι καλή και θα σε αφήσει ευχαριστημένη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Η Xiaomi είναι μια από τις κορυφαίες Κινέζικες εταιρίες όπως και οι Lenovo,Oppo,Meizu και 2-3 άλλες.Αν ήταν πάντως να διαλέξεις απ'αυτές τις μάρκες,καλύτερα από Κινεζομάγαζο.Γλυτώνεις αρκετά ευρά(~90) μιας κι απ'ότι είδα (Xiaomi) η εγγύηση είναι ίδια. Το Asus είναι εταιρία που βγάζει εξαρτήματα Η/Υ και αποφάσισε να βγει και στα κινητά. Και για τα 2 που προτάθηκαν,υπάρχουν σχετικά θέματα εδώ. Στα ~250Ε,lenovo vibe X2(δίκαρτο-dual active), Χiaomi m3(θρυλική συσκευή) και Meizu MX3.Το τελευταίο πρέπει να το έχει και ο Γερμανός και μάλιστα στη ίδια τιμή! Πρότασή μου,για να γλυτώσεις μια 100στάρα,θα σ'έλεγα για αυτό. Έχει μια προτίμηση σε πρώην κατόχους neoV ..... ;) Η κυρία, μέχρι τώρα είχε απλά ακουστά το skrout και εσύ της λες για κινεζομάγαζα. Είναι μπερδεμένη, έχω αφιερώσει χρόνο να της εξηγήσω και εσύ θες να την μπερδέψεις κιάλλο. Καταλαβαίνω, θέλεις να τη βοηθήσεις να γλυτώσει χρήματα, δεκτό, αλλά και εμείς δεν ζούμε πίσω από τον κόσμο. Πιστεύεις δεν γνωρίζαμε για τα κινεζομάγαζα να της πούμε? Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι δεν έχεις διαβάσει όλο το θέμα.. Φιλικά και με όλο το θάρρος :) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν,καταρχήν αφού είσαι επικεντρωμένη ως προς την αγορά πού θέλεις να κάνεις κι έχεις τις συσκευές έτοιμες θα σού πω αυτό. Μην ακούσεις καμία γνώμη περαιτέρω πέρα των 2 συσκευών πού σε ενδιαφέρουν. Κινεζικό επίσης αστο. Από τα 2 αυτά κινητά τώρα,προτείνω το 830,από skroutz βέβαια χωρίς να φοβηθείς το παραμικρό,επειδή είναι πιο φτηνό από τα καταστήματά. Θα προτείνω το 830,δεν ξέρω,είναι πιο μουρη στο μάτι και νομίζω και πιο ποιοτικό. Η κάμερα του εννοείται πως είναι καλή και θα σε αφήσει ευχαριστημένη. Θα συμφωνήσω με τον κύριο. Πήγαινε για το 830. Αφού το είδες και σου έκανε το κλικ από την αρχή μην έχεις ενδοιασμούς. Οι διαφορές με το 735 είναι πολύ μικρές έως αμελητέες. Σκοπός είναι να σου αρέσει και εμφανισιακά εννοείται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 maxmouts με γέρασες πριν την ώρα μου!!!Γράψε κοπέλα..μα κυρία;;;κυρία;;; :lol::lol::lol::lol: Λοιπόν,διαβάζοντας και τα τελευταία posts είμαι ανάμεσα στα nokia 735 και nokia 830. Οι διαφορές που μου γράφεις για ppi και τέτοια μου είναι ψιλοκινέζικα αφού δεν ασχολούμαι με τέτοια. Οι κυριότερες διαφορές είναι κάμερα και Ram και η εμφάνιση! Βέβαια,τώρα που έψαξα στο skroutz είδα ότι το 735 δεν υπάρχει σε μαύρο! (αυτό το χρώμα θέλω). Οπότε καταλήγω στο 830! σε όλα τα κινητά υπάρχει ένα EU!Τι σημαίνει αυτό;ότι είναι "ίου" σαν κινητά;; Κατά την παραγγελία ή κατά την παραλάβή του κινητού πχ από το kaizerstore, τι θα πρέπει να προσέξω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 maxmouts με γέρασες πριν την ώρα μου!!!Γράψε κοπέλα..μα κυρία;;;κυρία;;; :lol::lol::lol::lol: Λοιπόν,διαβάζοντας και τα τελευταία posts είμαι ανάμεσα στα nokia 735 και nokia 830. Οι διαφορές που μου γράφεις για ppi και τέτοια μου είναι ψιλοκινέζικα αφού δεν ασχολούμαι με τέτοια. Οι κυριότερες διαφορές είναι κάμερα και Ram και η εμφάνιση! Βέβαια,τώρα που έψαξα στο skroutz είδα ότι το 735 δεν υπάρχει σε μαύρο! (αυτό το χρώμα θέλω). Οπότε καταλήγω στο 830! σε όλα τα κινητά υπάρχει ένα EU!Τι σημαίνει αυτό;ότι είναι "ίου" σαν κινητά;; Κατά την παραγγελία ή κατά την παραλάβή του κινητού πχ από το kaizerstore, τι θα πρέπει να προσέξω;;; Με συγχωρείς, παραφέρθηκα λόγω της σύγχυσης :D Όπως έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα, οι διαφορές είναι πολύ μικρές και δεν πρέπει να σε απασχολούν τελικά. Έτσι καλά κάνεις και επιλέγεις το 830 που σου άρεσε και πολύ! Μία μικρή διόρθωση μόνο, έχουν την ίδια ram(1gb), ο αποθηκευτικός χώρος είναι αυτός που αλλάζει(λέγεται ROM-εγκυκλοπαιδικά να το γνωρίζεις :) ) Όσο για το χρώμα που λες, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στα καταστήματα και να ρωτήσεις πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Αυτό το EU σημαίνει ότι το κινητό προορίζεται για χώρες της Ευρώπης, δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί, όλα έτσι είναι. Κατά την παραγγελία δεν θεωρώ ότι πρέπει να προσέξεις κάτι πέρα του καταστήματος. Για την παραλαβή: έχω διαβάσει ότι τα κινητά του έρχονται μέσα στη συσκευασία τους και πάντα υπάρχει η πλαστική ταινία ασφαλείας. Όταν το παραλάβεις τσέκαρε το και αν δεις ότι δεν υπάρχει ταινία στο κουτί καλό είναι πριν κάνεις οτιδήποτε στο κινητό να το αναφέρεις στο μαγαζί που το πήρες(μία πιθανότητα λέω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Η κυρία, μέχρι τώρα είχε απλά ακουστά το skrout και εσύ της λες για κινεζομάγαζα. Είναι μπερδεμένη, έχω αφιερώσει χρόνο να της εξηγήσω και εσύ θες να την μπερδέψεις κιάλλο. Καταλαβαίνω, θέλεις να τη βοηθήσεις να γλυτώσει χρήματα, δεκτό, αλλά και εμείς δεν ζούμε πίσω από τον κόσμο. Πιστεύεις δεν γνωρίζαμε για τα κινεζομάγαζα να της πούμε? Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι δεν έχεις διαβάσει όλο το θέμα.. Φιλικά και με όλο το θάρρος :) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα συμφωνήσω με τον κύριο. Πήγαινε για το 830. Αφού το είδες και σου έκανε το κλικ από την αρχή μην έχεις ενδοιασμούς. Οι διαφορές με το 735 είναι πολύ μικρές έως αμελητέες. Σκοπός είναι να σου αρέσει και εμφανισιακά εννοείται :)Σιγά το τεράστιο θέμα! 1,5 σελίδα όλο είναι !!!! Και πριν πω τη γνώμη μου,τα διαβάζω όλα.Ανάφερε κάποιος για 2 Κινέζικα κινητά και είπα να βοηθήσω. Θα μάθει στο skroutz για να μη πληρώνει άδικα την διαφορά με τα "επώνυμα"μαγαζιά ,αλλά αν αποφασίσει για κινέζικο γιατί να μη ξέρει,έστω περιληπτικά,πως η αγορά από Κίνα έχει διαφορά (~100 ευρώ!!!) από τα αντίστοιχα στο skroutz. Προσπαθώ να βοηθήσω,όχι να τα ανακατέψω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts