ahill2 Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος unforgiven (16 Νοέ. 2004 , 16:29) Μερικές επισημάνσεις: -Τα γρηγορότερα PC είναι πολύ πιο γρήγορα από τα Macintosh, αν δεν υπάρχει θέμα κόστους (πχ δείτε 4-πλα ή 8-πλα Xeon) Αν συγκριθούν ένα PC και ένα Mac της ίδιας τιμής, τα PC είναι γρηγορότερα. Αν συγκριθούν στα ίδια Mhz, το Mac είναι γρηγορότερο γιατί είναι διαφορετικής αρχιτεκτονικής, αν και με τη μετάβαση στα 64bit πολλά θα αλλάξουν. -Τα PC δεν χρειάζονται συχνές αναβαθμίσεις. Υπάρχει αυτή η εντύπωση γιατί απλά οι αναβαθμίσεις στα PC υπάρχουν σε αφθονία, ενώ στα Mac όχι. Προσπαθείστε πχ να βρείτε νέο επεξεργαστή ή m/b για Mac και τα ξαναλέμε. -Τα Mac έχουν έλλειψη σε πραγματικά γρήγορες κάρτες γραφικών. Πχ δεν υπάρχουν οι γρηγορότερες OpenGL, πχ Wildcat. -Tα Mac μοιάζουν πιο σταθερά γιατί δεν υπάρχουν εκατοντάδες utilities, χιλιάδες κομάτια hardware από κάθε καρυδιάς-καρύδι κατασκευαστή και γενικώς δεν προσφέρονται τόσο πολύ για σκάλισμα. (Το τι "βόμβες" έχω φάει από Mac... :rolleyes: ) -Τα Mac έχουν εξαιρετικό λειτουργικό και είναι γεγονός ότι πέρασαν λίγο δύσκολα στο Os X (ασυμβατότητες προγραμμάτων). Τα ίδια πιστεύω ότι θα συμβούν κατά τη μετάβαση των Windows στα 64-bit... -Τα Mac είναι πολύ όμορφα, έχουν μεγάλη εγκατεστημένη βάση σε επαγγελματίες (κυρίως του DTP) λόγω παράδοσης στο χώρο. Δυστυχώς χάνουν γρήγορα το όποιο προβάδισμα έχουν σε κάποιους τομείς. Δυστυχώς γιατί ο ανταγωνισμός κάνει καλό σε όλους μας... Μιλάς για σέρβερς οταν λές χεον? Εδώ μιλάμε για σπιτικά πισι . Δηλαδή το πισι δεν χάνει την αξία του γρήγορα?η δεν χρειάζεται αναβάθμηση?γιατί εγώ άλλα ξέρω (πισι χρήστης ειμαι ;) ) μέχρι και κάρτα γραφικών για να μπορεί να παίξει το ντούμ βγήκε φίλε μου. Η αφθονία δεν σημαίνει καλό μάλλον μπερδεύει το χρήστη περισσότερο αυτοί να πουλήσουν θέλουν. Μετάβαση στα 64μπιτ τώρα απο τα πισι πρόπερσυ απο τα μακ. Το οτι δεν υπάρχει M/b η επεξεργαστης είναι γιατι δεν χρειάζεται :happy: οσο για κάρτεσ γραφικών για τι πράγμα?για το ντουμ? Τα μακ μοιάζουν ποιο σταθερά?αστο καλύτερα μεγάλε το τη κολήματα έχω φάει απο το πισι είναι στο πρόγραμμα κάθε βδομάδα οσο για της βόμβες σε μακ πέστα αλλού αυτά σε χρήστες υπολογιστών μιλάς οχι στο θεό των απαιτήσεων. :lol: Οσο για το λειτουργικό που εκεί βασικά είναι το μέγα προβλημα του πισι αστο καλυτερα longti? tiger στο πρώτο τρίμηνο του 05. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 (16 Νοέ. 2004 , 15:43) Στα mac δεν έχουμε directx και τέτοιες μπούρδες." Να θυμήσω οτι ένας τεράστιος αριθμός παιχνιδιών τρέχουνε κάτω απο DirectX ;) -Τα γρηγορότερα PC είναι πολύ πιο γρήγορα από τα Macintosh, αν δεν υπάρχει θέμα κόστους (πχ δείτε 4-πλα ή 8-πλα Xeon) Και δεν χρειάζεται κάν να πάμε σε τόσο υψηλές κατηγορίες. Η σύγκριση μεταξύ ενός G5 και ενός Athlon64 FX-53 στα 64bit και οι δύο είναι αρκετή. -Τα PC δεν χρειάζονται συχνές αναβαθμίσεις. Υπάρχει αυτή η εντύπωση γιατί απλά οι αναβαθμίσεις στα PC υπάρχουν σε αφθονία, ενώ στα Mac όχι. Προσπαθείστε πχ να βρείτε νέο επεξεργαστή ή m/b για Mac και τα ξαναλέμε. Εδώ ο φίλος unforgiven έχει απόλυτο δίκιο ;) οσο για κάρτεσ γραφικών για τι πράγμα?για το ντουμ? Για σχεδιαστές CAD, 3D Animation και πολλά, πολλά άλλα. Οσο για το λειτουργικό που εκεί βασικά είναι το μέγα προβλημα του πισι αστο καλυτερα longti? tiger στο πρώτο τρίμηνο του 05. Τουλάχιστον τα PC σου παρέχουν μια σχετική ελευθερία γιατί αν δεν θέλεις Windows, μπορείς να βρείς πάρα πολλές διανομές Linux για PC σε σχεδόν όλα τα μεγάλα Ελληνικά καταστήματα υπολογιστών. Ενώ αν έχεις Mac ή βάζεις MacOS ή κατεβάζεις ολόκληρη διανομή Linux που να είναι συμβατή με Mac (και που θα βρείς σε ελάχιστα αν όχι καθόλου) Ελληνικά καταστήματα. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker (16 Νοέ. 2004 , 21:14) Να θυμήσω οτι ένας τεράστιος αριθμός παιχνιδιών τρέχουνε κάτω απο DirectX ;) Και δεν χρειάζεται κάν να πάμε σε τόσο υψηλές κατηγορίες. Η σύγκριση μεταξύ ενός G5 και ενός Athlon64 FX-53 στα 64bit και οι δύο είναι αρκετή. Εδώ ο φίλος unforgiven έχει απόλυτο δίκιο ;) Για σχεδιαστές CAD, 3D Animation και πολλά, πολλά άλλα. Τουλάχιστον τα PC σου παρέχουν μια σχετική ελευθερία γιατί αν δεν θέλεις Windows, μπορείς να βρείς πάρα πολλές διανομές Linux για PC σε σχεδόν όλα τα μεγάλα Ελληνικά καταστήματα υπολογιστών. Ενώ αν έχεις Mac ή βάζεις MacOS ή κατεβάζεις ολόκληρη διανομή Linux που να είναι συμβατή με Mac (και που θα βρείς σε ελάχιστα αν όχι καθόλου) Ελληνικά καταστήματα. Φιλε μου δεν αμφιβαλω οτι το πισι εχει παραπανω επιλογες σε πολλα πραγματα οπως hardware kai software ως στιγμης αλλα δεν ειναι αυτο που ρωτησε ο ανθρωπος εδω περα ρωτησε αν αξιζει το μακ οσο για καρτες γραφικων που κοστιζουν 500 + ευρω δεν το συζηταω καν.Τα παιχνιδια οπως εχουμε ξαναπει δεν ειναι για μακ το μηχανημα δεν ειναι παιχνιδομηχανη. Οσο για την συγκριση athlon 64 bit ειναι τουλαχιστον αστοχη αν οχι πες μου σε τι βασεις το υπολογισες? Στο μακ τρεχουν και linux και windows που θα τα βρεις συγνωμη αλλα αν ειναι να δωσεις λεφτα για μακ τα βρισκεις ολα οσα χρειαζεσαι μην τα θες ολα στο χερι :whistle: . ΥΓ Οταν αναφερομαστε σε πισι εννοουμε windows λειτουργικο και οχι το Harware. ;) Οσο για καρτες γραφικων τωρα ποιο πανω απο dual 2,5 ghz επεξεργαστη?και επεκτασιμοτητα εχουν και πολυ μαλιστα .http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/72604/wo/WQ21rAhN7q1y3DmOPBz1qGEg8rz/0.0.11.1.0.6.13.0.4.1.3.0.5.1.3.1.1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 (16 Νοέ. 2004 , 17:34) Μιλάς για σέρβερς οταν λές χεον? Εδώ μιλάμε για σπιτικά πισι . Δηλαδή το πισι δεν χάνει την αξία του γρήγορα?η δεν χρειάζεται αναβάθμηση?γιατί εγώ άλλα ξέρω (πισι χρήστης ειμαι ;) ) μέχρι και κάρτα γραφικών για να μπορεί να παίξει το ντούμ βγήκε φίλε μου. Η αφθονία δεν σημαίνει καλό μάλλον μπερδεύει το χρήστη περισσότερο αυτοί να πουλήσουν θέλουν. Μετάβαση στα 64μπιτ τώρα απο τα πισι πρόπερσυ απο τα μακ. Το οτι δεν υπάρχει M/b η επεξεργαστης είναι γιατι δεν χρειάζεται :happy: οσο για κάρτεσ γραφικών για τι πράγμα?για το ντουμ? Τα μακ μοιάζουν ποιο σταθερά?αστο καλύτερα μεγάλε το τη κολήματα έχω φάει απο το πισι είναι στο πρόγραμμα κάθε βδομάδα οσο για της βόμβες σε μακ πέστα αλλού αυτά σε χρήστες υπολογιστών μιλάς οχι στο θεό των απαιτήσεων. :lol: Οσο για το λειτουργικό που εκεί βασικά είναι το μέγα προβλημα του πισι αστο καλυτερα longti? tiger στο πρώτο τρίμηνο του 05. -Όχι, δεν μιλάω για servers, μιλάω για 3D/graphics workstations. -Και βέβαια τα PC χάνουν την αξία τους γρήγορα γιατί εξελίσσονται πιο γρήγορα σε σχέση με τα Mac. -"Η αφθονία μπερδεύει τον χρήστη"; Μην ψάχνεις δικαιολογίες. Δηλαδή θα προτιμούσες μια εντελώς κλειστή πλατφόρμα, χωρίς περιφερειακά, για να μην μπερδεύεσαι; -"Τα Mac δεν χρειάζονται m/b ή επεξεργαστές"; Γιατί; Γιατί απλά δεν υπάρχουν και δεν εξελίσσονται τόσο γρήγορα, Γιατί οι καινοτομίες αργούν να εφαρμοστούν. Γιατί η Apple θέλει να τα παίρνει "χοντρικά" βγάζοντας νέο μηχάνημα όποτε βγαίνει κάτι νέο. Προτιμάς να αγοράσεις νέο μηχάνημα επειδή βγήκε πχ Sata ή απλά να αλλάξεις m/b; Προτιμάς να μείνεις στη CPU που έχεις ή να αναβαθμιστείς μετά από 6 μήνες πληρώνοντας ένα πολύ μικρό ποσό; -Οι κάρτες γραφικών δεν είναι μόνο για το Doom. Μίλησα για Wildcat και OpenGL. Μπορεί να μην σε ενδιαφέρουν, ενδιαφέρουν όμως τους επαγγελματίες στους οποίους υποτίθεται ότι απευθύνεται η Apple. -Ποιός είναι ο Θεός των απαιτήσεων; Όποιος θέλει πχ να παίζει η ICE (κάρτα 15,000€) χωρίς να σκάει βόμβα; Αν είναι έτσι, πάω πάσο, θα παίζω Doom μόνο στον Mac. Για εμένα το πρόβλημα των Mac στην Ελλάδα είναι στην υποστήριξη. Πραγματικό γεγονός: Σε παλιό Mac (δεν θυμάμαι τι τύπος) που τρέχει Avid Express (hardware realtime μοντάζ, σχεδόν ανεξάρτητο από την ισχύ του υπολογιστή) χάλασε το mouse, με απότέλεσμα ολόκληρη εφαρμογή καναλιού που έπαιζε στον αέρα να μην τρέχει. Τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία, το Mouse δεν υπάρχει, πρέπει να παραγγείλουμε απ' έξω. Κόστος γύρω στα 20000δρχ, αν θυμάμαι καλά, για ενσύρματο mouse ενός κουμπιού. Αλλά δεν μπορούσαν να φέρουν ένα, θα έπρεπε να πάρουμε καμία δεκαριά. Πράδοση άγνωστο πότε. Αποτέλεσμα: Ξήλωμα του Mac, πέταμα στην αποθήκη, αντικατάσταση από ένα παλιό IBM Intellistation και όλα καλά. Μετά από λίγο καιρό σκάει το τροφοδοτικό. Πεταγόμαστε στο Πλαίσιο δίπλα και σε 20 λεπτά το μηχάνημα ήταν στον αέρα. Αν ήταν Mac τι θα γινόταν; :rolleyes: Πολύ καλά μηχανήματα, αλλά μην τα Θεοποιούμε. Ούτε να δαιμονοποιούμε τα PC... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
__0__ Δημ. November 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 παιδια εγω ειμαι ενας απλος χρηστης και το μηχανημα που θα παρω το θελω μονο για ψυχαγωγια,δηλαδη να αρχειθετισω την μουσικη μου,τις φωτογραφιες μου(ειμαι και γω μελος του dpgr unforgiven :) με το nick argiris_k ) , να παιζω κανενα παιχνιδακι απο τα καινουρια και να βλεπω και κανενα dvd.βαριες εφαρμογες δεν θα τρεχω εκτος απο κανενα προγραμμα για μιξη μουσικης.σκεφτομαι σοβαρα να παρω φορητο και θα ηθελα να εχει καποια διαχρονικοτητα γιατι θα μου φυγουν αρκετα λεφτα και δεν σκοπευω να τον αλλαξω μετα απο καναδυο χρονια.μεχρι τωρα ακουσα πολλες αποψεις αλλα για ποιο επαγγελματικες εφαρμογες.επισης ακουσα πολλα παραπονα για την σταση της rainbow.μια ομαδικη διαμαρτυρια στην μαμα apple μπορει να ελεινε καποια προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος __0__ (17 Νοέ. 2004 , 17:45) παιδια εγω ειμαι ενας απλος χρηστης και το μηχανημα που θα παρω το θελω μονο για ψυχαγωγια,δηλαδη να αρχειθετισω την μουσικη μου,τις φωτογραφιες μου(ειμαι και γω μελος του dpgr unforgiven :) με το nick argiris_k ) , να παιζω κανενα παιχνιδακι απο τα καινουρια και να βλεπω και κανενα dvd.βαριες εφαρμογες δεν θα τρεχω εκτος απο κανενα προγραμμα για μιξη μουσικης.σκεφτομαι σοβαρα να παρω φορητο και θα ηθελα να εχει καποια διαχρονικοτητα γιατι θα μου φυγουν αρκετα λεφτα και δεν σκοπευω να τον αλλαξω μετα απο καναδυο χρονια.μεχρι τωρα ακουσα πολλες αποψεις αλλα για ποιο επαγγελματικες εφαρμογες.επισης ακουσα πολλα παραπονα για την σταση της rainbow.μια ομαδικη διαμαρτυρια στην μαμα apple μπορει να ελεινε καποια προβληματα Φίλε μου απο το στόμα μου το πήρες και εγώ απλός χρήστης είμαι και έχω και τα δύο συστήματα σίγουρα δεν ασχολούμε με κάρτες γραφικών των 15000 ευρώ :blink: ειλικρινά το λέω ούτε σαν μακ φαν η πισι νομίζω και όλοι η άλλοι διαχρονικότητα και μεταπώληση θα σου δώσει το μακ και οσο για της φωτό κτλ. ιδανικός για μουσική το garageband που έχει δωρεάν είναι και απλό και π΄ρα πολύ καλό νομίζω. Αυτά όλα ειναι σχετικά βέβαια όλα καλά είναι κτλ. :happy: Παιχνίδια σε φορητό?χμμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
__0__ Δημ. November 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Φιλε μου ahill2 χωρις να γνωριζω νομιζω οτι υπαρχουν φοριτοι στην αγορα που τα καταφερνουν αρκετα καλα με τα παιχνιδια ,αν και δεν φτανουν σε αποδοση τα desktop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Για απλή χρήση, ένα PC θα σε καλύψει μια χαρά. Και ένα Mac θα σε καλύψει το ίδιο, αλλά με κάπως μεγαλύτερο κόστος και πολύ μεγαλύτερη δυσκολία μεταπώλησης και αναβάθμισης. Διαχρονικότητα δεν θα έλεγα ότι έχει κανένα προϊόν πληροφορικής. Μπορεί η Apple να αργεί να βγάλει, σχετικά, μοντέλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η τεχνολογία εν τω μεταξύ δεν τρέχει. Επειδή θα ασχοληθείς με ψηφιακή φωτογραφία, πρόσεξε ποιά Utilities αρχειοθέτησης και επεξεργασίας θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Υπάρχουν σε Mac; Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος unforgiven (18 Νοέ. 2004 , 17:16) Για απλή χρήση, ένα PC θα σε καλύψει μια χαρά. Και ένα Mac θα σε καλύψει το ίδιο, αλλά με κάπως μεγαλύτερο κόστος και πολύ μεγαλύτερη δυσκολία μεταπώλησης και αναβάθμισης. Διαχρονικότητα δεν θα έλεγα ότι έχει κανένα προϊόν πληροφορικής. Μπορεί η Apple να αργεί να βγάλει, σχετικά, μοντέλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η τεχνολογία εν τω μεταξύ δεν τρέχει. Επειδή θα ασχοληθείς με ψηφιακή φωτογραφία, πρόσεξε ποιά Utilities αρχειοθέτησης και επεξεργασίας θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Υπάρχουν σε Mac; No comment :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Για διαχρονικότητα και μόνο πάρε mac. Έχει καλή μεταπώληση (δες πόσο πουλιούνται τα ibooks και πόσο μεταχειρισμένα και θα καταλάβεις), η εταιρεία υποστηρίζει και μηχανήματα παλαιότερης γενιάς (δεν θα χρειαστεί να αλλάζεις κάρτες, επεξεργαστές, +μνήμη για να τρέχεις ένα καινούριο πρόγραμμα). Οι περισσότερες γενικές εφαρμογές υπάρχουν και στο mac. Παιχνίδια λίγο χλωμό, αλλά μεταξύ μας αμα καθε χρόνο ή 2 δεν κανεις αναβαθμιση στο PC ούτε και εκεί παίζεις παιχνίδια. Πάρε PS2 ή ΧΒοx. Η υποστήριξη των apple είναι πολύ καλή στη Ελλάδα, αλλά και τα πάντα τα κατεβάζεις από το site της μαμάς. Για φορητό: αυτονομία, ποιότητα και φυσικά ομορφιά. @unforgivenΚαι ένα Mac θα σε καλύψει το ίδιο, αλλά με κάπως μεγαλύτερο κόστος Αν αγοράσεις HP,Compaq, Sony φορητούς και άλλες "καλές" μάρκες τα ίδια ή περισσότερα θα πληρώσεις; το μικρό ibook έχει 1000€. Για σύγκριση ταχύτητας εδώ (ενδεικτικά) Επειδή θα ασχοληθείς με ψηφιακή φωτογραφία, πρόσεξε ποιά Utilities αρχειοθέτησης και επεξεργασίας θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Υπάρχουν σε Mac; Η Nikon, HP, Canon αυτές ξέρω σίγουρα δίνουν τα ίδια προγράμματα για mac και pc. Αν πάρεις mac δεν πρόκειται να ξαναλλάξεις , αυτό είναι σίγουρο. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murex (18 Νοέ. 2004 , 18:35) Για διαχρονικότητα και μόνο πάρε mac. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει διαχρονικότητα; Το ότι τα Mac δεν αναβαθμίζονται στα βασικά τους σημεία και ότι η Apple δεν βγάζει συχνά νέα μοντέλα; Αν είχα πάρει πχ ένα G3 πριν δύο-τρία χρόνια τι αξία έχει σήμερα; Δεν έχει πέσει μόνο και μόνο από την πρόοδο που έχουν κάνει τα PC; Δεν το άγγιξε το γεγονός ότι εν τω μεταξύ έχουν βγει ένα σωρό νέες τεχνολογίες; Είσαι πιο ικανοποιημένος με ένα Mac που δεν αναβαθμίζεται στα βασικά του μέρη, όταν σε τρία χρόνια θα πρέπει να το πετάξεις ολόκληρο; Δεν είναι καλύτερα εν τω μεταξύ να μπορείς να αλλάζεις mb, cpu, ram κτλ; δεν θα χρειαστεί να αλλάζεις κάρτες, επεξεργαστές, +μνήμη για να τρέχεις ένα καινούριο πρόγραμμα Υπάρχει κάτι μαγικό στα Mac δηλαδή και δεν επηρεάζονται από τις εξελίξεις στο software; Αν κάποιος έχει αγοράσει ένα Mac πριν τρία χρόνια για επεξεργασία video, είναι ανταγωνιστικός και παραγωγικός σε σχέση με κάποιον που χρησιμοποιεί πρόγραμμα με realtime επεξεργασία, την ώρα που αυτόν τον τρώει το render; Η υποστήριξη των apple είναι πολύ καλή στη Ελλάδα Μα νομίζω ότι αυτή είναι η αχίλλειος πτέρνα των Mac στην Ελλάδα: η έλλειψη υποστήριξης. Και σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει ανταγωνιστικότητα όταν ένα-δύο μαγαζιά φέρνουν Mac και από PC-ομάγαζα έχει γεμίσει ο κόσμος. Για σύγκριση ταχύτητας εδώ (ενδεικτικά) Τέτοιου είδους συγκρίσεις δεν έχουν κανένα νόημα. Έχω ξαναρωτήσει πάλι, τι συγκρίνουμε όταν συγκρίνουμε Mac και PC; Ίδιας συχνότητας επεξεργαστές που δεν έχει νόημα; Ίδιας αξίας μηχανήμτα; Τα κορυφαία από κάθε πλατφόρμα; Και πώς γίνεται μια ξερή σύγκριση του Χ Pentium με τον Y G Mac, όταν η απόδοση επηρεάζεται τόσο από τα παρελκόμενα του υπολογιστή; Η Nikon, HP, Canon αυτές ξέρω σίγουρα δίνουν τα ίδια προγράμματα για mac και pc Δεν μιλάω για προγράμματα που δίνουν οι εταιρίες, αλλά για για άλλα... Γιατί να μην έχει ο σοβαρός ερασιτέχνης ή επαγγελματίας με Mac τη δυνατότητα να δουλέψει με το focalblade, ή το Neat Image; Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artech Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Κάνε μια βόλτα από κάποιο Applestore να τα δοκιμάσεις και βλέπεις έπειτα! ;) Παράθεση παυσίφωνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος artech (18 Νοέ. 2004 , 22:47) Κάνε μια βόλτα από κάποιο Applestore να τα δοκιμάσεις και βλέπεις έπειτα! ;) Άστο φίλε άδικα κουράζεσαι ο ασυγχώρητος είχε μια κακιά εμπειρία το 1821 με ένα μακ :lol: και απο τότε μαύρη πέτρα. που να ξέρει τη κάνουν οι μακ τώρα μιλάει για ερασιτέχνη και για προγράμματα όταν ο μακ έχει οτι χρειαζεται ενας ερασιτέχνης (και κάτι παραπάνω)απο τη μαμά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
__0__ Δημ. November 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 παιδια θα περιμενω δυο τρεις μηνες μηπως και βγει το καινουριο powerbook και τοτε θα αποφασισω .ακουσα οτι στις καινουριες γενιες των φορητων pc θα μπορεις να αλλαξεις και την καρτα γραφικων.αυτο ειναι σιγουρα ενα πλεονεκτημα.απο την αλλη πλευρα παιρνω σαν παραδειγμα το δικο μου pc που ειναι ηλικιας τριων ετων καισκεφτομαι οτι για να το αναβαθμισω θα πρεπει να αλλαξω μητρικη ,καρτα γραφικων και μνημη πραγμα ασυμφορο.γενικα πιστευω οτι οιν αναβαθμισεις πρεπει να γινονται σε μηχανηματα ηλικιας ως δυο ετων το πολυ.αν ειναι πιο παλια κανεις μια αναβαθμιση μονο οταν εισαι π.χ επαγγελματιας και θελεις να τρεξεις καποιο καινουριο προγραμμα που εχει πιο πολλες απαιτησεις.ενα αρνητικο των windows ειναι οτι τα καινουρια τα longhorn ακομη και τα σημερινα συγχρονα pc θα τα τρεχουν στην κουτσουρεμενη εκδοση :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 (18 Νοέ. 2004 , 23:59) Άστο φίλε άδικα κουράζεσαι ο ασυγχώρητος είχε μια κακιά εμπειρία το 1821 με ένα μακ :lol: και απο τότε μαύρη πέτρα. που να ξέρει τη κάνουν οι μακ τώρα μιλάει για ερασιτέχνη και για προγράμματα όταν ο μακ έχει οτι χρειαζεται ενας ερασιτέχνης (και κάτι παραπάνω)απο τη μαμά του. (Αν και δεν απαντάς σε ουσιαστικά :rolleyes: ) Δεν χρειάζεται να πάω σε κανένα Applestore, μιας και στη δουλειά μου έχουμε αρκετά... Έλα, ντε... Πού να ξέρω τι κάνουν οι Mac τώρα... Σάμπως έχω δει και ποτέ μου... :rolleyes: Μην το μαρτυρήσεις σε παρακαλώ στον προϊσταμενό μου... Σοβαρά τώρα, σου φαίνεται να μην έχω πείρα (κακή μάλιστα) από Mac; :p (Και, ναι ξέρω... Ο Mac τα έχει όλα από τη μάνα του, έχει λίγα, αλλά τα καλύτερα προγράμματα, δεν κολλάει ποτέ, είναι επαγγελματικό εργαλείο μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα... ) :p Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος __0__ (17 Νοέ. 2004 , 17:45) παιδια εγω ειμαι ενας απλος χρηστης και το μηχανημα που θα παρω το θελω μονο για ψυχαγωγια,δηλαδη να αρχειθετισω την μουσικη μου,τις φωτογραφιες μου(ειμαι και γω μελος του dpgr unforgiven :) με το nick argiris_k ) , να παιζω κανενα παιχνιδακι απο τα καινουρια και να βλεπω και κανενα dvd.βαριες εφαρμογες δεν θα τρεχω εκτος απο κανενα προγραμμα για μιξη μουσικης.σκεφτομαι σοβαρα να παρω φορητο και θα ηθελα να εχει καποια διαχρονικοτητα γιατι θα μου φυγουν αρκετα λεφτα και δεν σκοπευω να τον αλλαξω μετα απο καναδυο χρονια.μεχρι τωρα ακουσα πολλες αποψεις αλλα για ποιο επαγγελματικες εφαρμογες.επισης ακουσα πολλα παραπονα για την σταση της rainbow.μια ομαδικη διαμαρτυρια στην μαμα apple μπορει να ελεινε καποια προβληματα Φιλε μου καλησπερα και απο εμενα! Με βαση κυριως τα παραπανω λεγομενα σου και εφ οσον εισαι απλος χρηστης ενα P.C. ειτε P4 ειτε ΑΜD θα καλυψει κατα 99% τις αναγκες σου! Δυστηχως στην αγορα αυτο που εχει επικρατησει ειναι το PC (στην ελλαδα ζουμε)και αν το αποφασισεις τελικα για apple δεν θα απογοητευτεις, αλλα θα δυσκολευτεις οσο αφορα το software διοτι οπου και να πας ακομα και σε σουπερ μαρκετ θα βρισκεις προγραμματα εφαρμογες και παιχνιδιαγια P.C., ενω για apple θα πρεπει να το ψαξεις λιγο περισσοτερο και ισως να μην βρισκεις παντα αυτο που θελεις, ειτε γιατι δεν θα υπαρχει ,ειτε γιατι δεν θα ειναι διαθεσιμο ( δεν στοκαρουν τα καταστηματα τις περισσοτερες φορες) και θα πρεπει να γινει παραγγελια ,ειτε γιατι θα σε κοιτανε οι υπαλληλοι με ανοιχτο το στομα μια και οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν σχεδον καθολου απο APPLE!.....Οσο αφορα το service λιγοι ειναι και αυτοι που αναλαμβανουν και γνωριζουν καλα τα mac! ! Επισεις αρκετες ασυμβατοτητες θα συναντησεις και σε περιφεριακα αλλα και σε drivers! Ολα τα παραπανω ειναι αποτελεσμα της μεγαλης εμπορικης αναπτηξης και του μαρκετινγκ που εχει εστιαστει στα pc ,μια και απο θεμα λειτουργικου και hardware οι apple εχουν μεγαλυτερη σταθεροτητα, και ειναι ποιοτικα και κατασκευαστικα πιο σωστοι και πιο αξιοπιστοι (γνωμη μου),αν και σημερα και τα PC τουλαχιστον απο πλευρας hardware εχουν φτασει σε αρκετα υψηλο επιπεδο! Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Μα και γω ανέφερα τα benchmarks ενδεικτικά! Μετά από 15 χρόνια περίπου που ασχολούμε με PC (Spectrum, Amstrad, Amiga δεν τα βάζω, είναι προϊστορία) έχω ΒΑΡΕΘΕΙ να κάνω αναβαθμίσεις μόνο και μόνο για να τρέχει αξιοπρεπώς ένα πρόγραμμα και να μην μου σπάει τα νεύρα (δεν μιλάω για παιχνίδια). Επίσης έχω ΒΑΡΕΘΕΙ να τρέχω ένα πρόγραμμα επεξεργασίας δεδομένων που θέλει κανα 2 μέρες proccessing και εκτός από το γεγονός ότι τα πάντα σέρνονται (multi tasking σου λέει μετά, εντάξει έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, φταίει και η αρχιτεκτονική το ξέρω αλλά δεν φταίει και το λειτουργικό; ;) )παίρνω μετά από 2 μέρες που ανοίγω το μονιτορ αυτό αυτό :D Το μηλαράκι θα δουλεύει αξιοπρεπώς για 3-4 χρόνια, και για μια 7ετία θα μπορείς να δουλεύεις καινούριες εφαρμογές υποφερτά ΧΩΡΙΣ αναβάθμιση (άντε, μόνο μνήμη). Μερικοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να κάνουν απλώς τη δουλεία τους, όχι να γίνονται beta testers των εταιρειών.Αν η microsoft έβγαζε τα windows 2000, XP μαζί με τα service packs ο χρόνος παρουσίασης του λειτουργικό θα ήταν τουλάχιστον ίσος με 5 χρόνια (windows 2000 κυκλοφόρησαν το 99, το τελευταίο SP φέτος). Κάποιοι άλλοι σκέφτονται το value for money που προσωπικά πιστεύω ότι τα της apple το έχουν (Σκέψου μόνο μηχάνημα laptop PC π.χ. 6μηνών να το πουλήσεις από ανάγκη θα χάσεις 30%, δεν θα χάσεις;). Επίσης, το neatimage κυκλοφορεί και για mac http://www.neatimage.com/mac/ ενώ το focalblade θα βγεί, αναμένεται. Συμφωνώ σε όλα την επικράτηση των PC την αφθονία προγραμμάτων και hardware. Το λάθος ήταν της apple που στα τέλη του '80 δεν άνοιξε στις εταιρείες την πόρτα και φυσικά πληρώνει τα λάθη της. Δεν με νοιάζει αν και πια θα επικρατήσει τελικά, εγώ διαλέγω open source (ακόμα και mac να πάρω gentoo για PPC θα βάλω). @unforgiven δεν είμαι γνώστης - επαγγελματίας πάνω στη φωτογραφία και στο βιντεο εσύ θα ξέρεις καλύτερα και σέβομαι τη γνώμη σου όσο αφορά τον τομέα αυτό (και τους άλλους φυσικά, μην παρεξηγηθώ) . Εγώ μόνο photoshop θέλω και ο mac το έχει. edit: Ρε γα**το, τελικά κάτι που να τα έχει όλα δεν υπάρχει το ένα δεν έχει(μακ), το άλλο δεν τρέχει (PC) :D :D :p Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Το θέμα είναι ότι τα Windows σε όλες τους τις μορφές πρέπει να τρέχουν σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες, με ΤΡΟΜΕΡΗ διαφοροποίηση στην σύνθεση. Αυτό είναι που τα κάνει δύσκολα στην ανάπτυξη και προκαλεί πολλά από τα προβλήματά τους. Αν μπορούσε η Microsoft να ορίσει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό την μορφοποίηση της πλατφόρμας στην οποία θα τρέχουν τα Windows, δεν θα είχαμε ούτε το 1/10 αυτών των προβλημάτων. Επίσης μην ξεχνάς ότι τα Service Pack κυκλοφορούν καθώς ανακαλύπτονται τα exploits και οι τρύπες στα συστήματα...Οι προγραμματιστές της MS δεν μπορούν να καλύψουν το 100% των περιπτώσεων όταν ψάχνουν για exploits στο λειτουργικό τους. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (19 Νοέ. 2004 , 12:09) Το θέμα είναι ότι τα Windows σε όλες τους τις μορφές πρέπει να τρέχουν σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες Δεν κατάλαβα τι εννοείς, τα windows τρέχουν μόνο σε χ86. Τα Service packs των windows είναι τεράστια και καλύπτουν εκτός από τα κενά ασφαλείας και προβλήματα κρεμάσματος, διαχείρισης μνήμης κ.α. τα οποία κατά την γνώμη μου πρέπει διορθώνονται πριν την κυκλοφορία. Γι'αυτό μας αποκαλώ beta testers. Η MS νοιάζεται να κυκλοφορήσει κάτι - οτιδήποτε - κάθε 2 χρόνια περίπου χωρίς να υπάρχει πάντα ο χρόνος για εκτενές testing. Τα προβλήματα ανακαλύπτονται εκ των υστέρων. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Στην Ελλάδα το PC δυστυχώς ή ευτυχώς, όπως το δει κανείς, είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murex (19 Νοέ. 2004 , 11:18) Το λάθος ήταν της apple που στα τέλη του '80 δεν άνοιξε στις εταιρείες την πόρτα και φυσικά πληρώνει τα λάθη της. Το επιχείρησε αλλά με λάθος τρόπο... Τα διακαιώματα που έπρεπε να πληρώσουν οι κατασκευαστές συμβατών ήταν υπέρογκα με αποτέλεσμα οι κλώνοι να είναι πιο ακριβοί από τα μηχανήματα της Apple... Αν άνοιγε την αγορά θα γινόταν ό,τι και με τα PC. Οι πιο κλειστές πλατφόρμες έχουν τα καλά τους αλλά και τα κακά τους... (Σχετικό-άσχετο παράδειγμα: Για να αναβαθμίσουμε τη ram τριών Silicon Graphics Ο2 που έχουμε χρειάστηκε τόσο υπεβολικό ποσό που τελικά δεν το κάναμε. Η silicon είναι στο άλλο άκρο των κλειστών συστημάτων. Τα PC στο "μπάτε σκύλοι αλέστε". Τα Apple στο ενδιάμεσο...) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος unforgiven (19 Νοέ. 2004 , 00:59) (Αν και δεν απαντάς σε ουσιαστικά :rolleyes: ) Δεν χρειάζεται να πάω σε κανένα Applestore, μιας και στη δουλειά μου έχουμε αρκετά... Έλα, ντε... Πού να ξέρω τι κάνουν οι Mac τώρα... Σάμπως έχω δει και ποτέ μου... :rolleyes: Μην το μαρτυρήσεις σε παρακαλώ στον προϊσταμενό μου... Σοβαρά τώρα, σου φαίνεται να μην έχω πείρα (κακή μάλιστα) από Mac; :p (Και, ναι ξέρω... Ο Mac τα έχει όλα από τη μάνα του, έχει λίγα, αλλά τα καλύτερα προγράμματα, δεν κολλάει ποτέ, είναι επαγγελματικό εργαλείο μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα... ) :p Συγνώμη αλλα το ολο θεμα ειναι ανουσιο εσυ λες τη δικη σου αποψη εγω τη δικη μου κτλ το θεμα ειναι προτεινεις κατι λεγοντας παρε πισι γιατι στο μακ εχω φαει βομβα και λεω οκ ενταξει εφαγε βομβα, το θεμα ειναι το εξης αν στο μακ εφαγες βομβα οπως λες (μαλλον αυτο συνεβη τη δεκαετια του 80)συγνωμη αλλα στο πισι τη τρως? κορνφλεικς? γιατι ας μην γελιωμαστε το πισι τα κολληματα τα εχει επι καθημερινης βασεις σαν να λεμε φραπες καθε μερα ενας σιγουρα εγω το εχω ξαναπει εχω και πισι και μακ δεν εχω κατι εναντιον του hardware αλλα με τα windows ειναι το προβλημα και λογω του μονοπωλειου που ειχαν μεχρι τωρα να ειμαστε εδω που ειμαστε με χιλιαδες λειτουργικα προβληματα κτλ. Οσο για της αναβαθμισεις μην λες τι μπορεις να κανεις εννοωντας οτι ναι μπορεις να κρατησης ενα μηχανημα χωρις αναβαθμισει αλλα τι κανεις και πες μου ποση δεν θα πανε να αλαξουν επεξεργαστη κτλ η καρτα γραφικων οταν μαλιστα το πολυποθητο για αρκετους doom βγαινει αλλα δεν τρεχει με τιποτα στην καρτα που εχουν. Οπως ειπα μπορουμε να μιλαμε συνεχεια και να κραταει ο καθενας της θεσης του,μπλα μπλα μπλα....... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 (19 Νοέ. 2004 , 16:02) Συγνώμη αλλα το ολο θεμα ειναι ανουσιο εσυ λες τη δικη σου αποψη εγω τη δικη μου κτλ το θεμα ειναι προτεινεις κατι λεγοντας παρε πισι γιατι στο μακ εχω φαει βομβα και λεω οκ ενταξει εφαγε βομβα, το θεμα ειναι το εξης αν στο μακ εφαγες βομβα οπως λες (μαλλον αυτο συνεβη τη δεκαετια του 80)συγνωμη αλλα στο πισι τη τρως? κορνφλεικς? γιατι ας μην γελιωμαστε το πισι τα κολληματα τα εχει επι καθημερινης βασεις σαν να λεμε φραπες καθε μερα ενας σιγουρα εγω το εχω ξαναπει εχω και πισι και μακ δεν εχω κατι εναντιον του hardware αλλα με τα windows ειναι το προβλημα και λογω του μονοπωλειου που ειχαν μεχρι τωρα να ειμαστε εδω που ειμαστε με χιλιαδες λειτουργικα προβληματα κτλ. Οσο για της αναβαθμισεις μην λες τι μπορεις να κανεις εννοωντας οτι ναι μπορεις να κρατησης ενα μηχανημα χωρις αναβαθμισει αλλα τι κανεις και πες μου ποση δεν θα πανε να αλαξουν επεξεργαστη κτλ η καρτα γραφικων οταν μαλιστα το πολυποθητο για αρκετους doom βγαινει αλλα δεν τρεχει με τιποτα στην καρτα που εχουν. Οπως ειπα μπορουμε να μιλαμε συνεχεια και να κραταει ο καθενας της θεσης του,μπλα μπλα μπλα....... :whistle: Δεν είπα ότι απαντάς ανούσια, είπα ότι δεν απαντάς επί της ουσίας :) Δεν είπα "Πάρε PC". Απλά, τα Mac δεν είναι αυτά που πολλοί λένε ότι είναι, ότι δεν κολάνε ποτέ κτλ κτλ κτλ... Πάντα υποστήριζα ότι πρέπει να αγοράζουμε ό,τι μας κάνει για τη δουλειά που θέλουμε χωρίς κολλήματα και φανατισμούς... Έχω μερικά PC με σωστή χρήση με πολλά απαιτητικά προγράμματα και κάρτες και παρουσιάζουν πάρα πολύ σπάνια πρόβλημα, ενώ δουλεύουν 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα... Γιατί διαμαρτύρεσαι που χρειάζεται αναβάθμιση για το Doom 3; Είναι καλύτερα δηλαδή να μην έβγαινε καθόλου; :rolleyes: Επιπλέον, έχουμε PC που βγάζουν σοβαρή δουλειά εδώ και τέσσερα χρόνια χωρίς να τους αλλάξουμε τίποτα, παρά μόνο software. Αυτά γιατί δεν θέλουν αναβάθμιση; :rolleyes: (για την ιστορία είναι Dual PIII/850 με 1GB RAM από το 2000.) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος unforgiven (19 Νοέ. 2004 , 16:58) Δεν είπα ότι απαντάς ανούσια, είπα ότι δεν απαντάς επί της ουσίας :) Δεν είπα "Πάρε PC". Απλά, τα Mac δεν είναι αυτά που πολλοί λένε ότι είναι, ότι δεν κολάνε ποτέ κτλ κτλ κτλ... Πάντα υποστήριζα ότι πρέπει να αγοράζουμε ό,τι μας κάνει για τη δουλειά που θέλουμε χωρίς κολλήματα και φανατισμούς... Έχω μερικά PC με σωστή χρήση με πολλά απαιτητικά προγράμματα και κάρτες και παρουσιάζουν πάρα πολύ σπάνια πρόβλημα, ενώ δουλεύουν 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα... Γιατί διαμαρτύρεσαι που χρειάζεται αναβάθμιση για το Doom 3; Είναι καλύτερα δηλαδή να μην έβγαινε καθόλου; :rolleyes: Επιπλέον, έχουμε PC που βγάζουν σοβαρή δουλειά εδώ και τέσσερα χρόνια χωρίς να τους αλλάξουμε τίποτα, παρά μόνο software. Αυτά γιατί δεν θέλουν αναβάθμιση; :rolleyes: (για την ιστορία είναι Dual PIII/850 με 1GB RAM από το 2000.) Χμμ οταν ειπα ανοθσιο δεν αναφερομουν σε εμενα οπως και καλα το πηρες ανουσιο θεωρω το να καθομαστε να λεμε οχι το ενα ειναι καλο οχι το αλλο κτλ. Οπως ειπα πριν μην λες οτι το πισι δεν θελει αναβαθμιση συχνα γιατι καθε χρονο κανα δυο αναβαθμισεις κανονικα τις θελει αν παιζεις παχνιδια κτλ αν θες να βλεπεις τα παιχνιδια στυλ doom και οσο για το να δωσω 600 ευρω για να παρω την καρτα που τρεχει το ντουμ και καθε ντουμ που βγαινει ε το θεωρω ολιγον τι γελιο το να δινω κανα 1500 ευρω το χρονο για να παιζω παιχνιδια. Οσο για το συστημα που λες προ 4 ετων ποσο πηγε το μαλλι? :whistle: γιατι οχι αναβαθμιση?ε μονο ενα software τρεχουν αλιμονο. :rolleyes: Εγω εχω ενα P4 στα 2,4 εδω και 2 χρονια και μονο μια μνημη του εχω βαλει αλλα δεν παιζω παιχνιδια σε αυτο αν θελω υπαρχει το PS2 για τη δουλεια αυτη. ΥΓ πες μου ποσο λες να μπορω να το σκοτωσω το πισι μου?και θα σου πω ποσο παει ενα μακ 2 ετων επισης :rolleyes: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 (19 Νοέ. 2004 , 18:51) Οσο για το συστημα που λες προ 4 ετων ποσο πηγε το μαλλι? :whistle: γιατι οχι αναβαθμιση?ε μονο ενα software τρεχουν αλιμονο. :rolleyes: Εγω εχω ενα P4 στα 2,4 εδω και 2 χρονια και μονο μια μνημη του εχω βαλει αλλα δεν παιζω παιχνιδια σε αυτο αν θελω υπαρχει το PS2 για τη δουλεια αυτη. Ίσως βγούμε λίγο εκτός θέματος, αλλά μαζί με το software πρέπει να έκανε γύρω στα 30,000€ (τότε βέβαια είχαμε δραχμούλες) Βέβαια δεν τρέχει μόνο ένα software, αλλά τις τελευταίες εκδόσεις Combustion, After Effects, 3D Max, Photoshop, Premiere, Illustrator κτλ... Αλλά πάντα original... :rolleyes: Και παρ¨όλο που είναι γέρικο, ένα αντίστοιχο παίζει μια χαρά GTA... Πιστεύω ότι τα Mac κρατάνε περισσότερο την τιμή τους γιατί εξελίσσονται με πιο αργούς ρυθμούς. Άλλωστε η μεταπωλητική αξία δεν είναι δείγμα της πραγματικής αξίας του προϊόντος. Πχ μια BMW M5 χάνει αναλογικά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό της αξίας της σε σχέση με ένα Getz. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts