papajohn Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VaradeRo (18 Δεκ. 2004 , 23:03) Προσωπικά διαφωνώ με το +ν/2. Θα προτιμούσα να κρίνονταν από επιτροπή και αν υπήρχε ανάγκη να συνεχίζονταν οι παροχές. Επιτροπη==Η πανδαισία της αυθαιρεσίας και της καταχρησης. Δυστυχώς προτιμούμε κατι ελαφρα άδικο και αδιάβλητο παρα κατι απόλυτα σωστο και εύκολα εκμεταλεύσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (20 Δεκ. 2004 , 13:52) Φίλε μου, σε μια από αυτές τις φοιτητικές εστίες μένω. :alien: Μιλάμε για την ίδια εστία καταρχάς; Εγώ μιλάω για αυτήν επί της Ούλωφ Πάλμε δίπλα από την Πύλη. Αυτή που ήταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στέγη "εκπροσώπων Τύπου" που έλεγε. Ε λοιπόν περνάω καθημερινά και δεν βλέπω ψυχή. Όταν είχε κόσμο έβλεπες τουλάχιστον στα μπαλκόνια απλωμένα ρούχα, κάποια ψυχή σε κανά μπαλκόνι, κάτι τέλος πάντων... Δεν αμφισβητώ αυτά που λες απλά παραθέτω αυτά που βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (20 Δεκ. 2004 , 20:01) Μιλάμε για την ίδια εστία καταρχάς; Εγώ μιλάω για αυτήν επί της Ούλωφ Πάλμε δίπλα από την Πύλη. Αυτή που ήταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στέγη "εκπροσώπων Τύπου" που έλεγε. Nαι, για την ίδια εστία μιλάμε. Ε λοιπόν περνάω καθημερινά και δεν βλέπω ψυχή. Όταν είχε κόσμο έβλεπες τουλάχιστον στα μπαλκόνια απλωμένα ρούχα, κάποια ψυχή σε κανά μπαλκόνι, κάτι τέλος πάντων... Δεν αμφισβητώ αυτά που λες απλά παραθέτω αυτά που βλέπω. Εγώ πάλι που περνάω από μέσα και όχι απέξω μ ιας και μένουν αρκετοί φίλοι μου μέσα, βλέπω όχι ψυχή αλλά ψυχές. Ρούχα δεν βλέπεις απλωμένα γιατί οι νέες εστίες έχουν μέσα στεγνωτήρια ρούχων. Ειδικά η μεγάλη εστία πάντως δεν έχει γεμίσει ακόμα. Μέχρι την άνοιξη θα έχει φτάσει στο 100% της δυναμμικότητάς της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (21 Δεκ. 2004 , 15:48) Nαι, για την ίδια εστία μιλάμε. Εγώ πάλι που περνάω από μέσα και όχι απέξω μ ιας και μένουν αρκετοί φίλοι μου μέσα, βλέπω όχι ψυχή αλλά ψυχές. Ρούχα δεν βλέπεις απλωμένα γιατί οι νέες εστίες έχουν μέσα στεγνωτήρια ρούχων. Ειδικά η μεγάλη εστία πάντως δεν έχει γεμίσει ακόμα. Μέχρι την άνοιξη θα έχει φτάσει στο 100% της δυναμμικότητάς της. Οκ φίλε πάω πάσο. Άρα αυτό θα ισχύει. Απλά δεν υπάρχει μεγάλη πληρότητα της εστίας γιαυτό δεν βλέπω κόσμο. Παλιά πάντως έβλεπες γεμάτο αυτοκίνητα, μηχανάκια. Ήταν απλά μια δική μου διαπίστωση και όχι κάτι διασταυρωμένο. Οπότε το μάθαμε κι αυτό, η εστία κατοικείται! Καλό αυτό γιατί νόμιζα ότι θα έμενε κι αυτό το Ολυμπιακό έργο στα αζήτητα σαν τα πολλά εγκαταλελειμένα κτίρια των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (21 Δεκ. 2004 , 19:17) Οκ φίλε πάω πάσο. Άρα αυτό θα ισχύει. Απλά δεν υπάρχει μεγάλη πληρότητα της εστίας γιαυτό δεν βλέπω κόσμο. Παλιά πάντως έβλεπες γεμάτο αυτοκίνητα, μηχανάκια. Em, nai. Ειδικά όσον αφορά τα αυτοκίνητα, παλαιότερα ο χώρος της πανεπιστημιούπολης είχε καταντήσει δημόσιο πάρκινγκ και οι μισοι κάτοικοι των Ιλισίων πάρκαραν εκεί το κάρο τους.. Τώρα δεν είναι εντελώς ξέφραγο αμπέλι, ευτυχώς. Επιπλέον "φοιτητές" με αυτοκίνητα και μηχανάκια απστράπτοντα και γυαλιστερά... δεν παίζουν πλέον. Ευτυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VaradeRo (18 Δεκ. 2004 , 22:03) Στη Θεσσαλονίκη σπούδασα κι εγώ. Στα δικά μου χρόνια, σίτιση δικαιούταν περίπου 5500 φοιτητές (...) Στη λέσχη το μεσημέρι έκαναν 10000 μερίδες και το βράδυ 3000. Στο σύνολο ήταν καλυμμένοι και δεν έμενε παραπονεμένος κανείς. Απλά πράγματα. Μπορεί να ισχύει αυτό, αν και οι πληροφορίες οι δικές μου (που είναι και πιο πρόσφατες) λένε το αντίθετο. Αφου δεν έχω άμεση αντίληψη όμως δεν είναι σωστό να επιμένω. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι, πώς είναι δυνατόν να έχεις ένα ποσόν Χ στη διάθεσή σου και να παρασκευάζεις μερίδες που αναλογούν περίπου στο 2Χ. Π.χ. κάθε μεσημέρι έχω να σιτίσω μάξιμουμ 5500 φοιτητές, αλλά εγώ σιτίζω 10000! Αν όντως ισχύει είναι κατόρθωμα Η ουσία του ζητήματος όμως δεν είναι εκεί. Νομίζω ότι συμπηκνώνεται στην εξής διαπίστωσηΔεν αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό σου. Με την ίδια λογική δε σε ενοχλεί αν κάποιοι φοροδιαφεύγουν, αφού δεν επηρεάζει (ή έτσι μπορεί να νομίζεις) το τι πληρώνεις εσύ για φόρο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (17 Δεκ. 2004 , 22:18) Να θέσω ένα ρητορικό ερώτημα; Είναι άραγε σύμπτωση που οι περισσότεροι που το παίζετε νομοταγείς (μπορεί και να είστε δεν ξέρω) και είστε κατά των φοιτητών που καθυστερούν είστε όλοι από εξωτερικό; Δεν τους λέω αιώνιους γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική... Νόμος είναι το δίκιο του φοιτητή σε παράφραση άλλου συνθήματος... Τα ρητορικά ερωτήματα δεν απευθύνονται σε τρίτους αλλά στον εαυτό μας. Μια έντιμη στάση θα ήταν να κατονομάσεις αυτούς που υπονοείς , ώστε να λάβεις και την αρμόζουσα απάντηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostis (22 Δεκ. 2004 , 00:30) Τα ρητορικά ερωτήματα δεν απευθύνονται σε τρίτους αλλά στον εαυτό μας. Μια έντιμη στάση θα ήταν να κατονομάσεις αυτούς που υπονοείς , ώστε να λάβεις και την αρμόζουσα απάντηση. Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά. Απλά ξέρω και θα πω μια αλήθεια τώρα που είναι κοινό μυστικό ότι όσοι σπουδάζουν στο εξωτερικό βλέπουν τους φοιτητές που φοιτούν στα ελληνικά πανεπιστήμια με άλλο μάτι (πέστε το και ζήλεια ίσως...) Αν κάνω λάθος να με διορθώσετε. Από κει και πέρα το σκεπτικό μου είναι γνωστό πώς πάει και είναι αυτοί οι φοιτητές κατά των προνομίων των φοιτητών στα ελληνικά πανεπιστήμια. Απλά εκφέρω την άποψή μου, αν έχει κάποιος διαφορετική άποψη είμαι ανοιχτός σε διάλογο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostis (22 Δεκ. 2004 , 00:30) Τα ρητορικά ερωτήματα δεν απευθύνονται σε τρίτους αλλά στον εαυτό μας. Οι ρητορες ποτε δεν απευθυναν ερωτηματα στον εαυτο τους, διοτι ρητορευαν σε κοινο και οχι στον καθρεπτη του μπανιου τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (22 Δεκ. 2004 , 04:50) Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά. Απλά ξέρω και θα πω μια αλήθεια τώρα που είναι κοινό μυστικό ότι όσοι σπουδάζουν στο εξωτερικό βλέπουν τους φοιτητές που φοιτούν στα ελληνικά πανεπιστήμια με άλλο μάτι (πέστε το και ζήλεια ίσως...) Αν κάνω λάθος να με διορθώσετε. Από κει και πέρα το σκεπτικό μου είναι γνωστό πώς πάει και είναι αυτοί οι φοιτητές κατά των προνομίων των φοιτητών στα ελληνικά πανεπιστήμια. Απλά εκφέρω την άποψή μου, αν έχει κάποιος διαφορετική άποψη είμαι ανοιχτός σε διάλογο. ;) Συμφωνώ απόλυτα, είναι αναμενόμενο να υπάρχει ζήλια εκείνων που απέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις (εκτός και αν δεν δοκίμασαν καν οπότε ουδέν πρόβλημα) προς αυτών που πέρασαν. Ανήκοντας στην δεύτερη περίπτωση και έχοντας αποφοιτήσει από την σχολή μου εδώ και μερικούς μήνες θεωρώ ότι το σύστημα χρειάζεται αλλαγές, δεν μπορεί να υπάρχουν φοιτητές από τις αρχές του 1990, να γεμίζουν οι αίθουσες στην εξεταστική από κόσμο με αποτέλεσμα την επίσπευση της εξέτασης σε ομάδες ώστε να φύγουμε εμείς, να αδειάσει η αίθουσα για να έρθουν οι άλλοι (κτλ.), ενώ είναι τουλάχιστον τραγελαφικό να επιτρέπεται η χύμα δήλωση μαθημάτων ανεξάρτητα στο πιο εξάμηνο είσαι με αποτέλεσμα ο πρωτοετής ή δευτεροετής να προσπαθεί να περάσει μαθήματα του τέταρτου έτους ενώ δεν έχει ακόμα τις απαιτούμενες γνώσεις, καλύτερα τέτοιες Ελληνικές πατέντες να μην υπήρχαν καθώς έτσι το σύστημα είναι πολύ «χύμα» οπότε παρασύρει κόσμο στην «αιωνιότητα» της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (22 Δεκ. 2004 , 02:50) Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά. Απλά ξέρω και θα πω μια αλήθεια τώρα που είναι κοινό μυστικό ότι όσοι σπουδάζουν στο εξωτερικό βλέπουν τους φοιτητές που φοιτούν στα ελληνικά πανεπιστήμια με άλλο μάτι (πέστε το και ζήλεια ίσως...) Αυτό ισχύει με βάση την προσωπική μου εμπειρία, και το λέω μιας και έκανα πρώτο πτυχίο στην Ελλάδα και μεταπτυχιακο στην Αγγλία. Βέβαια ισχύει και το αντίθετο (οι φοιτητές των Ελληνικών πανεπιστημίων βέπουν όλους ανεξαιρέτως τους Ελληνες φοιτητές των ξένων ως άχρηστους και αποτυγχόντες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 isos na einai ki etsi..ego prosopika den exo kati na zhlepso apo kapoion pou spoudazei sthn ellada...na zhlepso ti dld? isos ayto na ofeilete sto gegonos pos de nio8o "apotyxhmenh" ka8os eixa perasei kai se sxolh sthn ellada...alla ti sxesh exoun ola ayta? opoios 8elei na spoudasei kati to kanei...eite ekso eite sthn ellada...ti zhleies kai kourafeksala? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (22 Δεκ. 2004 , 15:39) isos na einai ki etsi..ego prosopika den exo kati na zhlepso apo kapoion pou spoudazei sthn ellada...na zhlepso ti dld? isos ayto na ofeilete sto gegonos pos de nio8o "apotyxhmenh" ka8os eixa perasei kai se sxolh sthn ellada...alla ti sxesh exoun ola ayta? opoios 8elei na spoudasei kati to kanei...eite ekso eite sthn ellada...ti zhleies kai kourafeksala? Τώρα συγγνώμη αλλά με προκαλείς... Δηλαδή ήταν όνειρο ζωής σου να σπουδάσεις στην Σόφια και στην Βουλγαρία; Από τα παραπάνω αυτό προκύπτει. Δεν θα προτιμούσες να σπουδάζεις στην Θεσσαλονίκη ας πούμε; Μεταξύ σχολής στην Ελλάδα και σχολής στην Σόφια επέλεξες την Βουλγαρία; Ρε παιδιά λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει. Δεν λέω ότι κατ'ανάγκην η ζήλεια αυτή είναι κακοπροαίρετη. Προς θεού. Κι εγώ αν σπούδαζα στο εξωτερικό θα νοσταλγούσα να έρθω στην πατρίδα. Και ως πρώτη προτεραιότητα θα είχα ασφαλώς την πατρίδα μου. Εγώ μεγάλωσα στην Γερμανία και είχα την δυνατότητα να σπουδάσω στην Γερμανία όποια σχολή ήθελα. Επέλεξα όμως την Ελλάδα. Απλά παραθέτω την προσωπική μου εμπειρία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 allo h nostalgia gia thn patrida kai allo to na zhleuo aytous pou einai sthn ellada foithtes allo to pou spoudazo kai allo to giati eimai ekei pou spoudazo...ego den eixa oneiro moy na spoudaso sth sofia...h8ela omos na spoudaso odontiatrikh...de me endiefere pou,pos ,giati ktl ktl h epityxia kamia fora apaitei 8usies... fusika kai 8a protimousa na spoudazo sth 8essalonikh...gia kati tetoio eixa th dunanothta alla gia allh sxolh...efyga etsi ekso...giati na zhlepso kapoion allo apo th stigmh pou ego apofasisa na kano kati pou moy dinei eyxaristhsh? de ksero an me katalabaineis...de prospa8o na kryfto-kati tetoio 8a htan akros anohto... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmac (22 Δεκ. 2004 , 15:31) Αυτό ισχύει με βάση την προσωπική μου εμπειρία, και το λέω μιας και έκανα πρώτο πτυχίο στην Ελλάδα και μεταπτυχιακο στην Αγγλία. Βέβαια ισχύει και το αντίθετο (οι φοιτητές των Ελληνικών πανεπιστημίων βέπουν όλους ανεξαιρέτως τους Ελληνες φοιτητές των ξένων ως άχρηστους και αποτυγχόντες). Και αυτό ισχύει, άλλωστε όλη η υπόθεση δεν είναι παρά μια αμφίδρομη κοινωνιολογική διαδικασία, το κλειδί (όπως προανέφερε η FREAK_OF_NATURE) είναι να μπορείς να σπουδάζεις στην χώρα σου (εάν βέβαια το θέλεις) το αντικείμενο που επιθυμείς ώστε να είσαι ευτυχισμένος μα και επιτυχημένος στην δουλεία σου.. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostis (22 Δεκ. 2004 , 00:05) Μπορεί να ισχύει αυτό, αν και οι πληροφορίες οι δικές μου (που είναι και πιο πρόσφατες) λένε το αντίθετο. Αφου δεν έχω άμεση αντίληψη όμως δεν είναι σωστό να επιμένω. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι, πώς είναι δυνατόν να έχεις ένα ποσόν Χ στη διάθεσή σου και να παρασκευάζεις μερίδες που αναλογούν περίπου στο 2Χ. Π.χ. κάθε μεσημέρι έχω να σιτίσω μάξιμουμ 5500 φοιτητές, αλλά εγώ σιτίζω 10000! Αν όντως ισχύει είναι κατόρθωμα Η ουσία του ζητήματος όμως δεν είναι εκεί. Νομίζω ότι συμπηκνώνεται στην εξής διαπίστωση hostis, προφανώς έδρασε κάπου ο γνωστός δαίμων του πληκτρολογίου. Το σωστό είναι 7000 φοιτητές το μεσημέρι και 3000 το βράδυ. :o Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Πολύ ενδιαφέρουσα και στο θέμα μας η συνέντευξη του νέου προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας ΘΑΝΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ Να καταργηθεί η αιώνια φοίτηση «Πτυχίο το πολύ σε 6 χρόνια» http://www.enet.gr/online/online_text?c=112&id=44403856 Πέρα από τις διαφορετικές απόψεις που μπορεί να έχει ο καθένας στο θέμα των "αιωνίων" και επίσης των δωρεάν συγγραμάτων, ο άνθρωπος φαίνεται σοβαρός και δομημένος στις απόψεις του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmac (15 Ιαν. 2005 , 12:34) Πολύ ενδιαφέρουσα και στο θέμα μας η συνέντευξη του νέου προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας http://www.enet.gr/online/online_text?c=112&id=44403856 Πέρα από τις διαφορετικές απόψεις που μπορεί να έχει ο καθένας στο θέμα των "αιωνίων" και επίσης των δωρεάν συγγραμάτων, ο άνθρωπος φαίνεται σοβαρός και δομημένος στις απόψεις του. Δεν πρόκειται να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Αν γίνει αυτό θα ξεσηκωθεί όλη η φοιτητική κοινότητα. Αυτό δεν γίνεται με τίποτα. Άσ'τον παππούλη αυτόν να λέει... :whistle: Καλά έκανες gmac και ανέφερες το θέμα πάντως, ανοίγει μεγάλη συζήτηση, αλλά το θέμα είναι μόνο μια συνέντευξη αυτού του κυρίου σε θεωρητικό μόνο επίπεδο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmac (15 Ιαν. 2005 , 12:34) Πολύ ενδιαφέρουσα και στο θέμα μας η συνέντευξη του νέου προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας http://www.enet.gr/online/online_text?c=112&id=44403856 Πέρα από τις διαφορετικές απόψεις που μπορεί να έχει ο καθένας στο θέμα των "αιωνίων" και επίσης των δωρεάν συγγραμάτων, ο άνθρωπος φαίνεται σοβαρός και δομημένος στις απόψεις του. Σιγά μην εφαρμοστούν αυτά που λέει. :( Ενοχλούν τόσο τους αυτοκράτορες καθηγηταράδες, όσο και τους χαραμοφάηδες αιώνιους φοιτητές (τα επίθετα δικά μου). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Φυσικά και ΔΕΝ θα εφαρμοστούν. Και άλλα νέα από τις σημερινές εφημερίδες: Oι εκπρόσωποι των πανεπιστημιακών (ΠOΣΔEΠ- AEI), κατά την διάρκεια του συνεδρίου τους το Σαββατοκύριακο, αποφάσισαν να βάλουν «λουκέτο» στα AEI αντιδρώντας στις αλλαγές που προωθούνται στο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης. Όπως τόνισε στην «H» ο αντιπρόεδρος της ΠOΣΔEΠ - AEI κ. Λάζαρος Aπέκης, οι πανεπιστημιακοί ζητούν να αποσυρθούν άμεσα τα νομοσχέδια του υπ. Παιδείας για την εφαρμογή συστήματος αξιολόγησης στα AEI, την ίδρυση Iνστιτούτων Διά Bίου Eκπαίδευσης και την αντικατάσταση του ΔIKATΣA, ώστε να αναγνωρίζονται με διαδικασίες εξπρές τα πτυχία του εξωτερικού. Tα παραπάνω ζητήματα απορρέουν από την διακήρυξη που υπέγραψαν οι Eυρωπαίοι υπουργοί Παιδείας στην Mπολόνια της Iταλίας το 1999 και έχουν καθυστερήσει να υλοποιηθούν στη χώρα μας πλέον της πενταετίας. Δηλαδη οι Πανεπιστημιακοί δε θέλουν να αξιολογούνται (και ποιος κλάδος θέλει άλλωστε) κι επίσης θέλουν να παραμείνει ως έχει το ΔΙΚΑΤΣΑ, που όπως όλοι ξέρουμε λειτουργεί τέλεια, αξιοκρατικά και αδιάβλητα :mad: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Αντικατάσταση του ΔΙΚΑΤΣΑ δεν λέει ότι θέλουν; :confused: Τώρα που το βλέπω δεν είναι ξεκάθαρο τι ζήτησαν (είναι ανάλογα που πάει το κόμμα)... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Αντικατάσταση του ΔΙΚΑΤΣΑ δεν λέει ότι θέλουν; :confused: Τώρα που το βλέπω δεν είναι ξεκάθαρο τι ζήτησαν (είναι ανάλογα που πάει το κόμμα)... Θέλουν να αποσυρθεί το νομοσχέδιο που αντικαθιστά το ΔΙΚΑΤΣΑ... Προφανώς δε θέλουν να διευκολυνθεί καθ'οποιονδήποτε τροπο η αναγνώριση πτυχίων από εξωτερικό. Να υπενθυμισω εδώ ότι με το παρόν σύστημα ακόμα και οι πτυχιούχοι από χώρες της ΕΕ ταλαιπωρούνται χωρίς οίκτο για μια ρημάδα αναγνώριση... Προσωπικά περιμένω το καινούριο σύστημα για να αναγνωρίσω το μεταπτυχιακό μου, αν και με τα μεταπτυχιακά δεν υπήρχε ιδιαίτερο πρόβλημα και με το ΔΙΚΑΤΣΑ πέρα από τη γνωστή γραφειοκρατία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Παρεπιπτόντως η Καθημερινή της Κυριακής είχε αφιέρωμα στο θέμα των Πανεπιστημίων... http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100031_16/01/2005_130601 Στο τέλος του άρθρου είναι όλα τα links. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Καλά, είναι τραγικοί αν είναι έτσι. Το ήξερα βέβαια, αλλά κάθε μέρα επιβεβαιώνεται και παραπάνω... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagual Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Εγώ πάντως είμαι υπέρ της αιώνιας φοίτησης, και αν όχι της αιώνιας, της διαρκούς φοίτησης τουλάχιστον :D Παράθεση always look on the bright side of life :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts