sak8265 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 καλησπέρα παιδιά αν έχει κάποιος δεύτερη θήκη σιλικόνης και να μην την χρειάζεται θα την ήθελα έχω κοιτάξει και δεν βρισκω πουθενά ας μου στείλει ένα μήνυμα εννοείτε θα την πληρώσω ευχαριστώ Το γραψα και πιο πανω εχει στο mynia.gr με 3.5€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crisnak Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Το γραψα και πιο πανω εχει στο mynia.gr με 3.5€ ευχαριστω φιλε μου εκανα την αναζητηση στο mynia.gr αλλα δεν βρηκα θηκη για το be x αν μπορεις στειλε μου το λινκ στο νημα να παω απευθειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 ευχαριστω φιλε μου εκανα την αναζητηση στο mynia.gr αλλα δεν βρηκα θηκη για το be x αν μπορεις στειλε μου το λινκ στο νημα να παω απευθειας Εχεις δικιο πρεπει να τους τελειωσε μπορεις να επικοινωνισης μαζι τους και να τους ρωτησεις ποτε θα την ξαναφερουν εγω εκει την ειδα και την πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) 1. Κατεβάζεις το αρχείο https://yadi.sk/d/2MxAwuXMmSMwn 2. Κάνεις εγκατάσταση με το TWRP 3. Wipe Chache & Dalvik 4. Reboot... περιμένεις να ανοίξει 5. Από το market κατεβάζεις το MoreLocale2 6. Επιλέγεις Custom Locale Language: el ISO639 Country: GR ISO3166 πατάς SET και το έχεις ρυθμίσει στα Ελληνικά https://yadi.sk/i/j_i15NPomSN9u https://yadi.sk/i/6OxfsOgLmSN9p Καλησπέρα και καλό μήνα. Έβαλα την MIUI 5.9.17, όλα καλά! Πέρασα μετά το αρχείο "MIUI_5.9.17_BeX_EL_Fix_231215_Christmas" στην sd για τα ελληνικά. Πρώτα κάνω "wipe cache & dalvik" και μετά κάνω install το Fix (όπως κάναμε δηλαδή όταν εγκαταστήσαμε την miui rom), ή πρώτα κάνω install το Fix και μετά "wipe cache & dalvik"? Παρατήρησα οτι ο ήχος του ξεκλειδώματος της οθόνης είναι πολύ δυνατός και οτι το touchscreen θέλει λίγη δύναμη παραπάνω για να δεχθεί εντολή. Με την "μαμά" ρομ η οθόνη ήταν πιο ευαίσθητη.... > EDIT: OK, το έκανα! > πώς αλλάζω το google πληκτρολόγιο? Μέσω playstore? Ποιό προτείνετε? Edited August 1, 2016 by LarryAn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Την ιδια αλλαγή έκανα κι εγω, έβαλα το swiftkey και δεν ξαναασχολήθηκα μαζί του... τόσο καλό είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Πώς ξαναγυρίζουμε σε οφίσιαλ στοκ ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Κοντεύουν 13 μήνες που έχω πάρει το κινητό αυτό στη μικρή μου αδερφή (16 χρ) και ακόμα δεν το έχει διαλύσει! Παίζει να είναι το μόνο που άντεξε τόσο πολύ στα χέρια της! :lol: Το μόνο παράπονο που έχει, είναι η διάρκεια της μπαταρίας (εξαρχής το είχε) και τίποτα άλλο ως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Κοντεύουν 13 μήνες που έχω πάρει το κινητό αυτό στη μικρή μου αδερφή (16 χρ) και ακόμα δεν το έχει διαλύσει! Παίζει να είναι το μόνο που άντεξε τόσο πολύ στα χέρια της! :lol: Το μόνο παράπονο που έχει, είναι η διάρκεια της μπαταρίας (εξαρχής το είχε) και τίποτα άλλο ως τώρα. Εγω φιλε το χω 16 μηνες ολα οκ η μπαταρια μου παει μια ημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak93 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Παιδιά έχω το κινητό 2 χρονια περίπου φανταστικό κάνα θέμα μέχρι πρότινος . μου έχει φούσκωση η μπαταρία τώρα και θέλει άλλαγμα . είναι κανεις που έχει καμια καβάτζα να την πουλάει γιατί αθηνα που ψάχνω δεν βρίσκω πουθενά ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Παιδιά έχω το κινητό 2 χρονια περίπου φανταστικό κάνα θέμα μέχρι πρότινος . μου έχει φούσκωση η μπαταρία τώρα και θέλει άλλαγμα . είναι κανεις που έχει καμια καβάτζα να την πουλάει γιατί αθηνα που ψάχνω δεν βρίσκω πουθενά ευχαριστώ. Μπορεις να βρεις απο το wish στα 15€ η απο το minya.gr στην θεσσαλονικη ειναι με 19€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak93 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 σε ευχαριστώ παρα πολύ . της θεσσαλονίκης τα κατάστημα το ξέρω αλλα έχουν ξεμείνει . το wish δεν το ξέρω μπορείς να δόσης link ;) ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεις να βρεις απο το wish στα 15€ η απο το minya.gr στην θεσσαλονικη ειναι με 19€. σε ευχαριστώ παρα πολύ . της θεσσαλονίκης τα κατάστημα το ξέρω αλλα έχουν ξεμείνει . το wish δεν το ξέρω μπορείς να δόσης link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 σε ευχαριστώ παρα πολύ . της θεσσαλονίκης τα κατάστημα το ξέρω αλλα έχουν ξεμείνει . το wish δεν το ξέρω μπορείς να δόσης link ;) ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ευχαριστώ παρα πολύ . της θεσσαλονίκης τα κατάστημα το ξέρω αλλα έχουν ξεμείνει . το wish δεν το ξέρω μπορείς να δόσης link Πληκτρολογησε κατευθειαν wish.com μπες στο σαιτ και παρε οτι θες ερχονται ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak93 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 βρίσω μπαταρία για αλλα upefone . δεν κάνει η μπαταρία από κανένα άλλο μοντέλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 βρίσω μπαταρία για αλλα upefone . δεν κάνει η μπαταρία από κανένα άλλο μοντέλο ? Οχι περιμενε λιγο καιρο θα ξαναφερει φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Γεια σας πρόσφατα έβαλα την MIUI 7 v5.9.17 και έχω το εξης πρόβλημα. Ενω στις ρυθμίσεις μου δείχνει την εσωτερική και εξωτερική μνήμη όταν ανοίγω τoν file explorer δεν υπάρχει η εσωτερική μνήμη, παρα μόνο η εξωτερική sd καρτα. Στην ουσία είναι σαν να μην υπάρχουν τα 8gb του τηλεφώνου αφού δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Δεν είναι ροοτ η ρομ και γιαυτο δεν μπορείς να εξερευνήσεις τον εσωτερικό χώρο μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Rootarismeno είναι. Miui έχεις και λειτουργεί κανονικά η εσωτερική μνήμη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 καλημερα δεν το εχω πλεον το τηλεφωνο αλλα αποτι θυμαμαι αμα δεν ηταν ρουτ δεν εμφανιζε την εσωτερικη μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) Rootarismeno είναι. Miui έχεις και λειτουργεί κανονικά η εσωτερική μνήμη? Λειτουργεί κανονικά, μπορεις να την δείς στην συσκευή, όχι στο PC. Άμα θες βάλε miui 8, στον υπολογιστή θα βλέπεις και τις δύο, αλλά δεν θα έχεις gps. Για οδηγίες εγκατάστασης και άλλα rom, πχ cyanogen εδώ, μαζί με google translate. Edited August 25, 2016 by thracian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Λειτουργεί κανονικά, μπορεις να την δείς στην συσκευή, όχι στο PC. Άμα θες βάλε miui 8, στον υπολογιστή θα βλέπεις και τις δύο, αλλά δεν θα έχεις gps. Για οδηγίες εγκατάστασης και άλλα rom, πχ cyanogen εδώ, μαζί με google translate. Να την δω μπορώ, να αποθηκεύσω κάτι όμως όχι. Για να καταλάβεις χωρίς κάρτα μνήμης δεν μπορώ να βγάλω ουτε φωτογραφία. Εν τέλει γύρισα στην stock rom. Θα ψηνόμουν για cm άλλα είναι στα ρώσικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 @thracian: :D:D:D Μιας και το κατέχεις το έργο, δεν κάνεις το ψυχικό να μας δώσεις κι εμάς τη cyanogen με Ελληνικά να την εγκαταστήσουμε; αν δεν είναι ακατόρθωτο... και σε ένα μήνα να το κάνεις, όποτε βρεις εσυ χρόνο, καλά θα ήταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 βρίσω μπαταρία για αλλα upefone . δεν κάνει η μπαταρία από κανένα άλλο μοντέλο ? Φιλε εαν δεν πηρες ακομη μπαταρια σε ενημερωνω οτι το minya εφερε με 17€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Λειτουργεί κανονικά, μπορεις να την δείς στην συσκευή, όχι στο PC. Άμα θες βάλε miui 8, στον υπολογιστή θα βλέπεις και τις δύο, αλλά δεν θα έχεις gps. Για οδηγίες εγκατάστασης και άλλα rom, πχ cyanogen εδώ, μαζί με google translate. Καλημέρα Thracian. Μια ερώτηση: ποιά από όλες τις miui έχει πλήρες ελληνικό μενού? Να μην είναι πχ μισά αγγλικά και μισά translated ελληνικά σαν την 5.9.17 αν θυμάμαι καλά. Thx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Τα 3 κουμπιά αφής (home, πίσω και εφαρμογές) στο κάτω μέρος του κινητού δεν λειτουργούν πλέον. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Και αν ναι βρήκε λύση για να τα ξαναδουλέψει? Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Τα 3 κουμπιά αφής (home, πίσω και εφαρμογές) στο κάτω μέρος του κινητού δεν λειτουργούν πλέον. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Και αν ναι βρήκε λύση για να τα ξαναδουλέψει? Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια. Απο αλλον φιλο ακουσα οτι με επαναφορα εργοστασιακων λειτουργησαν,αλλιως βαζεις μια εφαρμογη απο το store και ετοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts