prodromosfan Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 κατι αναφερθηκε σχετικα με τις υπερθερμανσεις (τις οποιες εγω δεν εχω ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 μολις διαβασα και στο thread των ρωσων οτι και αυτοι εχουν το 1.6 λογικα ειναι η καινουρια παρτιδα που βγηκε με αυτο το frimware δυστυχως ουτε εκεινοι μπορουν να κανουν extraction και να το ανεβασουν Πρόδρομε, έχω κατεβάσει το rom της συσκευής, αλλά ακόμα δεν το βάζω στο internet, είναι αυτό που λες, συζητάμε με τους Ρώσους το θέμα τε την υπερθέρμανση στο v1.6. κατι αναφερθηκε σχετικα με τις υπερθερμανσεις (τις οποιες εγω δεν εχω ) Ποια έκδοση έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 1.3 αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα με υπερθερμανση χωρις λογο ελαχιστα ειχε υερμανθει οταν επαιζε 30λεπτα racing και οταν φορτιζει αντε και λιγο οταν μιλαω στο whatsapp φωνητικη κληση με δεδομενα 3g οχι με wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantolis Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 (edited) Επιδη δεν εχω υπολογιστη μπορω να κατεβασω την V1.3 απο wifi μου και πως ακριβως γινεται αυτο? Edited June 11, 2015 by rantolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 (edited) πως θα γίνει να μας δώσετε την ρομ, να την αποθηκεύσετε σε κάποιο cloud ώστε να την κατεβάσουμε και εμείς? Είναι στο cloud, όσοι θέλετε το rom, γράψτε μου να σας δώσω το link θα εχει καμια διαφορα αραγε? Δοκίμασα και τα δύο (v1.6 και v1.3), καμία διαφορά δεν έχουν, αλλα προσωπικά πιστεύω ότι το v1.6 έχει θέμα με υπερθέρμανση. Εγώ πάντως θα μείνω στο v1.3. Edited June 12, 2015 by thracian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Είχαμε πτώση... :( Υπάρχει δυνατότητα, και αν ναι, αξίζει να ψάξω για αντικατάσταση οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Στην 1.6 έχει λυθεί το bug όπου όταν έχεις την κάρτα μνήμης στο κινητό και ως προεπιλεγμένο δίσκο εγραφής την μνήμη του τηλεφώνου δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση κάποιο παιχνίδι από το playstore μεγαλύτερο απο 50mb (πχ shadow fight 2). Ενώ αν επιλέξεις ως προεπιλεγμένο δίσκο εγραφής την κάρτα μνήμης γίνεται κανονικά η εγκατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantolis Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 1) Που θα βρω και πως θα της κατεβασω στο κινητο μου. 2) Την 4.4.4 μπορω να την βαλω και απο που θα την κατεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Είχαμε πτώση... :( Υπάρχει δυνατότητα, και αν ναι, αξίζει να ψάξω για αντικατάσταση οθόνης; http://www.banggood.com/Original-LCD-Display-And-Touch-Screen-Repair-Part-For-Ulefone-BE-X-p-977657.html Στην 1.6 έχει λυθεί το bug όπου όταν έχεις την κάρτα μνήμης στο κινητό και ως προεπιλεγμένο δίσκο εγραφής την μνήμη του τηλεφώνου δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση κάποιο παιχνίδι από το playstore μεγαλύτερο απο 50mb (πχ shadow fight 2). Ενώ αν επιλέξεις ως προεπιλεγμένο δίσκο εγραφής την κάρτα μνήμης γίνεται κανονικά η εγκατάσταση. Άγνωστο... αλλα μπορείς να το δείς και μόνος, σου έστειλα link για το v1.6 1) Που θα βρω και πως θα της κατεβασω στο κινητο μου. 2) Την 4.4.4 μπορω να την βαλω και απο που θα την κατεβασω Τι να το κάνεις το 4.4.4, βάλε καλύτερα το Lollipop 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 η ulefone εχει αναρτησει ανακοινωση και λεει πως καποια τηλεφωνα αναμεσα σε αυτα και το δικο μας δεν θα παρουν αναβαθμιση σε Android 5 και ο λογος ειναι οτι οι συγκεκριμενοι επεξεργαστες που φορανε δεν το υποστηριζουν δεν ξερω αν υπαρχει τηλεφωνο αλλης εταιριας που φοραει mtk6592 που φοραει το δικο μας αν εχει αναβαθμιστει σε android 5 αν υπαρχει μπορουμε να τους κανουμε αντιπαραθεση και να τους πλακωσουμε στα μειλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 (edited) δεν ξερω αν υπαρχει τηλεφωνο αλλης εταιριας που φοραει mtk6592 που φοραει το δικο μας αν εχει αναβαθμιστει σε android 5 αν υπαρχει μπορουμε να τους κανουμε αντιπαραθεση και να τους πλακωσουμε στα μειλ Ναι, υπάρχει εταιρεία που το τηλέφωνο φοράει mtk6592 σαν το δικο μας κι εχει αναβαθμιστει σε android 5, δες το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=DRr-bJJ-pwc Και μετά κάνε τους αντιπαράθεση :lol: Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω κανένα κινητό με επεξεργαστή mtk6592m που να έχει lollipop! η ulefone εχει αναρτησει ανακοινωση και λεει πως καποια τηλεφωνα αναμεσα σε αυτα και το δικο μας δεν θα παρουν αναβαθμιση σε Android 5 και ο λογος ειναι οτι οι συγκεκριμενοι επεξεργαστες που φορανε δεν το υποστηριζουν Το ξέρω, ότι mtk6592m όντως δεν υποστηρίζουν το lollipop, οι Ρώσοι του 4pda όμως δεν παρατάνε προσπάθειες να κάνουν porting το Lollipop στο κινητό μας, ίσως και βρουν μια λύση... Edited June 14, 2015 by thracian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 καποιος με την 1.6 παρακαλείται να ανεβασει screenshot απο τις ρυθμισεις που θα φαινεται το version number (ρυθμισεις->πληροφοριες) και μερικα screenshot απο το launcher γενικα ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 μου ηρθε κ εμενα σημερα μετα απο 13 μερες αναμονης. πολυ τιμιο κινητο για τα λεφτα του και απροβληματιστο απο την 1η στιγμη. ολα δουλευουν ρολοι και ξεκιναω το σεταρισμα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 με γεια :D μηπως μπορεις να κοιταξεις με ποιο firmware σου ηρθε και να ποσταρεις ενα screenshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Ορίστε φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 σε ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Firmware έκδοση v1.6 S509_GQ3020_B2_ulefone_V1.6_20150309 Οδηγίες Αναβάθμισης: 1. Κατεβάζουμε το SP-Flash-Tool-v5.1352.01 2. Αποσυμπιέζουμε το firmware στο φάκελο στον σκληρό δίσκο 3. Εκτελούμε ως διαχειριστής το [flash_tool.ехе] 4. Στην καρτέλα [Download] πατάμε το κουμπί [Scatter-loading] επιλέγουμε στον φάκελό του firmware το αρχείο [MT6592_Android_scatter.txt] 5. Στην λίστα με διευθύνσεις στην μνήμη τσεκάρουμε όλα, εκτός από [PRELOADER, CACHE, USRDATA]!!! 6. Πατάμε κουμπί [Download] 7. Απενεργοποιημένο κινητό συνδέουμε στο PC 8. Περιμένετε να τελειώσει η διαδικασία και να βγει το πράσινο σηματάκι, αποσυνδέουμε και μετά ενεργοποιούμε το κινητό 9. Χειροκροτάμε Και μην ξεχνάτε ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ!!! ...Ο κωδικός για κατέβασμα είναι το δικό μου όνομα χρήστη. Edited June 19, 2015 by thracian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλά έκανες και έβαλες τις οδηγίες. Λογικά δεν χάνεις τίποτα , μόνο το root? Σωστά θυμάμαι; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλά έκανες και έβαλες τις οδηγίες. Λογικά δεν χάνεις τίποτα , μόνο το root? Σωστά θυμάμαι; Απ' ότι θυμάμαι δεν χάνεις ούτι το root, άφοβα :)... Μου είπαν τα παιδιά που έκαναν ήδη την αναβάθμιση, εδώ είναι διορθωμένα κάποια προβλήματα στο play store, που μερικοί δεν μπορούσαν να κατεβάσουν με το 1.3 το asphalt 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Την έκανα Τελικά, όντως ούτε το ρουτ χάνεις. (Είχα καιρό να χρησιμοποιήσω το sp flash tool :-)) Καμία ορατή διαφορά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Ρε παιδιά, αυτή η θήκη λέει τίποτα? Την έχει κανείς? Μήπως καλύτερα να πάρω καμιά μούφα από το Jumbo? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Εδω εισαι... http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_182278.html Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Firmware έκδοση v1.6 Προστέθηκε στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Διορθώνουμε το πρόβλημα με το WiFi NVRAM WARNING: ERR 0x10 σε 5 βήματα: 1. Κάνουμε Root την συσκευή 2. Κατεβάζουμε συμπιεσμένο αρχείο [ATTACH]61842[/ATTACH](περιέχει μέσα 2 αρχεία) 3. Κάνουμε εγκατάσταση Root Explorer. 4. Αποσυμπιέζουμε το αρχείο και αντιγράφουμε το περιεχόμενο με το Root Explorer στο root/ data/nvram/APCFG/APRDEB (τα παλαιά που έχει μέσα τα κάνουμε αντικατάσταση με τα καινούργια) 5. Επανεκκινήστε την συσκευή Αν στα δίκτυα WiFi βλέπετε ξανά το NVRAM warning ERR 0x10, διαγράψτε το και δεν θα ξαναεμφανιστεί Το δοκίμασα σε δύο κινητά Ulephone και Blackview και το πρόβλημα λύθηκε Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Το δοκίμασα σε δύο κινητά Ulephone και Blackview και το πρόβλημα λύθηκε Ευχαριστώ :) Χαίρομαι, που βοήθησα:) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να προσέχετε, χθές σε μερικούς έβγαλε να κάνουν ανανέωση firmware σε S509_GQ3020_B2_ulefone_V1.7_20150525 , πάτησαν να γίνει, σβήστηκε το παλαιό firmware της συσκευής και το καινούργιο που μάλλον περιείχε σφάλματα και δεν μπήκε, στην τελική το κινητό δεν φόρτωνε android, και έμπαινε μόνο στο recovery. Επισυνάπτω και το σχετικό βίντεο: Неудачное обновление ulefone be x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts