toledo Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Τελικη το καταπιε!!!!!! Με τον ολο οτι θα την πάρω καινούργια φοτογραφικη χαχαχαχαχαχαχα Χρειαζομαστε μια γιατι η αλλη παλιωσε Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Τελικη το καταπιε!!!!!! Με τον ολο οτι θα την πάρω καινούργια φοτογραφικη χαχαχαχαχαχαχα Χρειαζομαστε μια γιατι η αλλη παλιωσε Aυτα ειναι, κινητα - φωτογραφικες...... κατα τ αλλα εχουμε οικονομικη κριση ( πλακα κανω ετσι μην παρεξηγηθουμε ) offtopic το ξερω...... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 γι αυτη την θηκη τι λετε; φαινεται οτι δεν ειναι με αυτκολλητο που κολλαει στο καπακι οπως οι αλλες θηκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 ...με βγαζει ενα πινακακι που λεει security warning και πρεπει να παταω allow οταν τρεχω καποιες εφαρμογες αλλιως σε 20 δευτερα κανει deny απο μονο του και το κανει συχνα αυτο δεν υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει;... ειναι πολυ σπαστικο και το κανει συχνα Θα πας ρυθμίσεις, ασφάλεια, θα κατεβεις προς τα κάτω και εκεί που λέει "επαλήθευση εφαρμογών" θα το ξετικάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Ρε παιδιά δοκιμασατε να βαλετε δικο σας ηχο κλησεις;;;;; Γιατι δεν το περναει;;;; Μπ3 δεν περνει;;;;;; Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Ρε παιδιά δοκιμασατε να βαλετε δικο σας ηχο κλησεις;;;;; Γιατι δεν το περναει;;;; Μπ3 δεν περνει;;;;;; με το app της μουσικης παιζεις το mp3 που θες και εχει επιλογη για ηχο κλησης ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα πας ρυθμίσεις, ασφάλεια, θα κατεβεις προς τα κάτω και εκεί που λέει "επαλήθευση εφαρμογών" θα το ξετικάρεις. ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Δεν δουλεύει καλα, μου είδαμε η εφαρμογή θα τερματιστη συνέχεια, μετα απο 2 επανεκκίνηση εστρωσε, δεν ξερω τι εφτιαξε, αλλη ερωτιση:γιατι στον υπολογιστής δεν μπορω να δω τον χωρο του τηλέφωνο για να βάλω τις φοτογραφιες της;;;;;;; και βλέπω μόνο την Κάρτα μνημης;;;;; Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Δεν δουλεύει καλα, μου είδαμε η εφαρμογή θα τερματιστη συνέχεια, μετα απο 2 επανεκκίνηση εστρωσε, δεν ξερω τι εφτιαξε, αλλη ερωτιση:γιατι στον υπολογιστής δεν μπορω να δω τον χωρο του τηλέφωνο για να βάλω τις φοτογραφιες της;;;;;;; και βλέπω μόνο την Κάρτα μνημης;;;;; αυτη την απορια την εχω και εγω οντως οταν κανεις συνδεση στο πισι βλεπει μονο την sd και οχι την εσωτερικη ενω κανονικα πρεπει να τις δει και τις δυο...παραξενο :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Ρε παιδιά δοκιμασατε να βαλετε δικο σας ηχο κλησεις;;;;; Γιατι δεν το περναει;;;; Μπ3 δεν περνει;;;;;; και με το es3 file explorer κανεις οτι θελεις, βαζεις mp3 κλπ κλπ Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Ας πούμε οτι εγινε, ΡΕ παιδιά πως θα δω τι μνημη του κινητου στον υπολογιστη γιανα ππεράσω μεσα φοτο και τραγουδια;;;;; Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bidakis Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) καλησπερα. εχω προβλημα με το ulefone be x. οταν λαμβανω η κανω κλησεις,μετα απο λιγα δευτερολεπτα κλεινει η συνδεση. εχω δοκιμαση και τις 2sim οπως 2g/3g.πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? ευχαρηστω. Edited March 30, 2015 by gerstavros2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Ας πούμε οτι εγινε, ΡΕ παιδιά πως θα δω τι μνημη του κινητου στον υπολογιστη γιανα ππεράσω μεσα φοτο και τραγουδια;;;;; κανεις δεν ξερει? μια βοηθεια ρε παιδια!!!!!! :cry::cry::cry::cry: Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 κοιταξε τι επολογη εχει κανει σαν mtp τα εμφανιζει μια χαρα και τα 2 αν το εχεις usb τοτε επιβεβαιωσε να εχει προσβαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 καλησπερα. εχω προβλημα με το ulefone be x. οταν λαμβανω η κανω κλησεις,μετα απο λιγα δευτερολεπτα κλεινει η συνδεση. εχω δοκιμαση και τις 2sim οπως 2g/3g.πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? ευχαρηστω. Δοκιμασε μια επαναφορα τηλεφωνου... Αν δεν γινει τιποτα μαλλον θα ειναι καποιο harware problem. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bidakis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 καλησπερα.ευχαρηστω για την αμεση απαντηση.με επαναφορα δεν εγινε τιποτα,καμια αλλη λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 κανεις δεν ξερει? μια βοηθεια ρε παιδια!!!!!! :cry::cry::cry::cry: Μια πιο διαφορετική ματιά: διάβασε αυτό το άρθρο. Μετά ψάξε να βρεις το swiFTP στο νετ. Και τέρμα τα καλώδια... Στη θέση δικτύου βλέπω σαν sdcard0 την κάρτα sd της συσκευής και στη θέση sdcard1 είναι η εσωτ. μνημη του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ευχαριστω θα το κοιταξω αυριο Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 καλησπερα. εχω προβλημα με το ulefone be x. οταν λαμβανω η κανω κλησεις,μετα απο λιγα δευτερολεπτα κλεινει η συνδεση. εχω δοκιμαση και τις 2sim οπως 2g/3g.πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? ευχαρηστω. Μήπως να αλλάξεις rom ή να περάσεις την ίδια από πάνω; Τουλάχιστον έτσι ίσως αποφανθούμε για το αν πρόκειται για software πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) πως μπορω να προσθεσω οθονη (επιφανεια εργασιας); εχει 4 οθονες και δεν εχει επιλογη για προσθηκη νεας Edited April 1, 2015 by admen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bidakis Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 καλησπέρα, πως μπορώ να αλλάξω ή να περάσω την ίδια ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bidakis Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 καλησπέρα, καλο μηνα ,όταν έχω ανοιχτή ακρόαση δεν κλείνει, ακόμα και όταν η οθόνη σβήσει. Τρελοοοο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 πως μπορω να προσθεσω οθονη (επιφανεια εργασιας); εχει 4 οθονες και δεν εχει επιλογη για προσθηκη νεας το παρελαβα και εγω!για τα λεφτα του ειναι σκανδαλο!βαλε nova launcher φιλε να ξενοιασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bidakis Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καλημέρα, εψαξα στο διαδίκτυο και δεν μπόρεσα να βρω κάποια ROM official για το be x, γνωρίζεται αν γίνεται και αν θελει, κάποιος ,που έχει το ίδιο τηλέφωνο να μου δώσει την rom, ώστε να δοκιμασω να την περάσω, μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καλημέρα, εψαξα στο διαδίκτυο και δεν μπόρεσα να βρω κάποια ROM official για το be x, γνωρίζεται αν γίνεται και αν θελει, κάποιος ,που έχει το ίδιο τηλέφωνο να μου δώσει την rom, ώστε να δοκιμασω να την περάσω, μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα? Η rom είναι αυτή : http://www.needrom.com/download/ulefone-be-x/ Καλή επιτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bidakis Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ευχαριστώ, θα σας ενημερωσω για την "επέμβαση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts