Jump to content

Προβλημα ΙΟΥ


liri22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια βοηθεια!Προσπαθω να κανω uninstal ενα προγραμμα απο το προσθαφαιρεση προγραμματων και δεν μπορω.Μαλλον ειναι ιος.Κανω search το ονομα του προγραμματος αυτου δεν βρησκει κανενα φακελο η αρχειο με το ονομα αυτο.Το προγραμμα που με προβληματιζει λεγεται Home search assistan.
Link to comment
Share on other sites

δες μέσα στο φάκελο program files αν υπάρχει άλλος φάκελος με το όνομα αρχείου που ψάχνεις ή με το όνομα της εταιρίας που το φτιάχνει ή κάτι παρόμοιο. αν βρεις το φάκελο αυτό, κάνε του απλά μετονομασία. στη συνέχεια επανεκκίνησε τον υπολογιστή σου. αν δε σου βγάλει κανένα πρόβλημα, ξαναμπές στο program files, βρες το (μετονομασμένο) φάκελο και απλά διέγραψέ τον από εκεί. για να το διαγράψεις και από το κουμπί έναρξη-προγράμματα, κάνε δεξί κλικ στο έναρξη, πάτα το εξερεύνηση για όλους τους χρήστες (explore all users), βρες το στα προγράμματα και διέγραψέ το σαν αρχείο.
Link to comment
Share on other sites

Στο progam file δεν υπαρχει τιποτα που να σχετιζεται με το προγραμμα αυτο τα εχω ψαξει ολα.Καποια αλλη ιδεα!Μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει uninstall οτιδηποτε;
Link to comment
Share on other sites

Φίλε δοκίμασε να το σβήσεις μπαίνοντας σε SAFE MODE ως ADMINISTRATOR. Εάν δεν σβήνεται ούτε έτσι δοκίμασε να σβήσεις τον φάκελο που το έχει (άμα το βρείς) μέσω του DOS. ;)

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Link to comment
Share on other sites

Κι εμένα για spyware μου κάνει. Πρώτα αφαίρεσέ το με Ad-Aware και μετά ψάξε να βρεις και το φάκελο που ήταν εγκατεστημένο για να το διαγράψεις τελείως.
Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...