kostakiss Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Ποιο ειναι το προβλημα σου; :wacko: η μερα ειναι κατα-ηλιολουστη και μου λεει οτι εχουμε συνεφιες και ομιχλες..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Profanws... kati me ton kairo tou firefox! Den fainetai kai pali poly kala! :O -Emena padws o kairos otan erixne xioni edeixne apla vroxes... :rolleyes: :shifty: PS. File kostakiss ston 1o fakelo me efarmoges pou exeis sthn ypografh sou, to NOD32 vrike SymbOS/Skulls virus... :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 η μερα ειναι κατα-ηλιολουστη και μου λεει οτι εχουμε συνεφιες και ομιχλες..:wacko: Εμ, και συ τι περιμενεις; Εδω οι Ελληνες μετεωρολογοι κανουν πολλες φορες λαθος, τι να κανουν και οι αλλοι απο χιλιαδες χλμ μακρια :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 @Ilias1908 τουλαχιστον να μην ελεγε οτι να ναι..τελος παντων..τερμα το οφφ τοπικ! @clarco αν πατησεις στην εικονα κανει κατι σαν ζουμ και φαινεται καλυτερα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Πάντως το Light Fog ειναι μόδα φαίνεται τώρα τελευταία. Σχεδόν κατα τη διάρκεια όλου του πρωινού μια βδομάδα τώρα light fog βγάζει... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 μα τι γινετε?? http://img397.imageshack.us/img397/114/screenhunter15yf.jpg http://img140.imageshack.us/img140/3824/screenhunter26ta.jpg :what: παιδια!!:help: επειγοντως!!! ΥΣ:εχω την τελευταια βερζιον του firefox..1.5.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Ποιο theme χρησιμοποιείς; Fusion Alternative: https://addons.mozilla.org/themes/moreinfo.php?application=firefox&id=1611&page=previews Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Παιδια, απο τοτε που εκανε μονος του upgrade o Firefox σε 1.5.0.1 δεν παιζει το Gmail Notifier. Το εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 κατέβασε την τελευταία έκδοση 0.5.5 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 παιδια με το προβλημα μου τι θα γινει?μου εχει σπασει τα νευρα...:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Clear cache kostakiss... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 κατέβασε την τελευταία έκδοση 0.5.5 :) Thanx! Γιατι ομως δεν την κατεβαζε μονο του ?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Clear cache kostakiss... εκανα εκαθαριση μεσω του firefox..αλλα παλι τα ιδια..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawir Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Otan kano anazitisi eikonon de moy vgazei tis eikones se smikrinsi ekei poy fainontai oles mazi. Giati? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Μήπως έχεις κανένα περίεργο φίλτρο στο adblock; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawir Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Pos mporo na to ele3o ayto kai ti einai to adblock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Είναι ένα extension του firefox, αλλα αφού δεν ξέρεις τι είναι τότε προφανώς δεν το έχεις και εγκατεστημένο :p Μπλοκάρει τις διαφημίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Έχεις λινκ για το adblock? edit: Το βρήκα :) Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Παρατήρησε κανείς ένα κάπως σπαστό, νευρικό (όχι τόσο ομαλό και γρήγορο) άνοιγμα των ιστοσελίδων στην τελευταία έκδοση του FF 1.5.0.1 ??? :worry: :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 GreekCharmed δοκίμασες να σβήσεις ότι έχει σχέση με profile και Mozilla στο pc σου; Όλα τα έκανα και πάλι τπτ...format μυρίζομαι :( Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Όλα τα έκανα και πάλι τπτ...format μυρίζομαι :( Προτείνω σβήσιμο τα πάντα (αφού κρατήσεις αντίγραφο των bookmarks σου) όπως σου έχουν ήδη περιγράψει και μετά ένα καθάρισμα της registry (ΙΜΟ πολύ καλό γι' αυτή τη δουλειά έιναι το RegVac, εμένα μου έχει βρει και καθαρίσει πράματα που δεν λέγανε να ξεκολλήσουν από το PC ό,τι πάλεμα και τους είχα κάνει). Φυσικά μετά κάνε ένα clean install της 1.5.0.1 (τελευταία και πιο ασφαλής έκδοση). Καλή επιτυχία... :) P.S. Μία ερώτηση κι από μένα ... Υπάρχει τρόπος να εμφανίζω εικονίδιο του FF στα associations (html και htm) για τις ιστοσελίδες ??? Δυστυχώς αν και τα έχω δηλώσει στα Tools>Folder Options>File Types να σχετίζονται με τον Firefox (επίσης τα διέγραψα και ξαναέβαλα, όπως και ξαναπέρασα τον Firefox) ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ... επιμένουν να εμφανίζονται εικονίδια του ΙΕ... :mad: Μια βοήθεια απ' όποιον μπορεί βρε παιδιά... Ευχαριστώ :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 καλησπέρα σε όλους, sto yahoo.com στο μειλ μου τα ελληνικα τα βγάζει σε κάτι ρόμβους και κατι περίεργα.οταν αλλάζω το character coding ή κωδικοποίηση σε ελληνικά διορθώνεται αλλά προχωρόντας σε επόμενο μειλ πάλι τα ίδια και πάλι η ίδια δουλειά χειροκίνητα να αλλάζω την κωδικοποίηση.μπορώ να το διορθώσω?? στον ie δεν μου το κανει αυτο.φταίει μήπως το συγκεκριμένο site??? :cry: Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Κι εμένα το ίδιο μου κάνει. Για δοκίμασε Tools>Options>Content tab>Fonts & Colors>Advance>Default Character Encoding (όρισε τα ελληνικά). Πάντως και με αυτές τις ρυθμίσεις κι εμένα στο mail του yahoo μου εμφανίζιε σχεδόν πάντα πότε ρόμβους και πότε πολλά ερωτηματικά και δώστου να αλλάζω χειροκίνητα το character encoding (ίσως είναι το site που έχει πρόβλημα, αλλού δεν θυμάμαι να έχω τέτοιο θέμα). Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 ρε παιδια το προβλημα που εχω μου εχει σπασει τα νευρα...αυτο που μου προτιναν τα παιδια για το clear cache..δεν κανει τπτ..εκανα φορματ..στην αρχη ολα καλα..μετα δεν ξερω τι επαθε..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Κι εμένα το ίδιο μου κάνει. Για δοκίμασε Tools>Options>Content tab>Fonts & Colors>Advance>Default Character Encoding (όρισε τα ελληνικά). Πάντως και με αυτές τις ρυθμίσεις κι εμένα στο mail του yahoo μου εμφανίζιε σχεδόν πάντα πότε ρόμβους και πότε πολλά ερωτηματικά και δώστου να αλλάζω χειροκίνητα το character encoding (ίσως είναι το site που έχει πρόβλημα, αλλού δεν θυμάμαι να έχω τέτοιο θέμα). βλέπω οτι πιθανότατα διορθώθηκε! ευχαριστώ πολύ φίλε nickvog:) edit:τελικά δεν διορθώθηκε :-( πάλι τα ίδια κανει Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts