Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο ειναι το προβλημα σου; :wacko:

η μερα ειναι κατα-ηλιολουστη και μου λεει οτι εχουμε συνεφιες και ομιχλες..:wacko:

Profanws... kati me ton kairo tou firefox! Den fainetai kai pali poly kala! :O

-Emena padws o kairos otan erixne xioni edeixne apla vroxes... :rolleyes: :shifty:

PS. File kostakiss ston 1o fakelo me efarmoges pou exeis sthn ypografh sou, to NOD32 vrike SymbOS/Skulls virus... :O

η μερα ειναι κατα-ηλιολουστη και μου λεει οτι εχουμε συνεφιες και ομιχλες..:wacko:

Εμ, και συ τι περιμενεις; Εδω οι Ελληνες μετεωρολογοι κανουν πολλες φορες λαθος, τι να κανουν και οι αλλοι απο χιλιαδες χλμ μακρια :)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

@Ilias1908 τουλαχιστον να μην ελεγε οτι να ναι..τελος παντων..τερμα το οφφ τοπικ!

@clarco αν πατησεις στην εικονα κανει κατι σαν ζουμ και φαινεται καλυτερα..;)

Πάντως το Light Fog ειναι μόδα φαίνεται τώρα τελευταία.

Σχεδόν κατα τη διάρκεια όλου του πρωινού μια βδομάδα τώρα light fog βγάζει... :lol:

μα τι γινετε??

http://img397.imageshack.us/img397/114/screenhunter15yf.jpg

http://img140.imageshack.us/img140/3824/screenhunter26ta.jpg

:what:

παιδια!!:help: επειγοντως!!!

ΥΣ:εχω την τελευταια βερζιον του firefox..1.5.0.1

Παιδια, απο τοτε που εκανε μονος του upgrade o Firefox σε 1.5.0.1 δεν παιζει το Gmail Notifier.

Το εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα?

κατέβασε την τελευταία έκδοση 0.5.5 :)

Thanx!

Γιατι ομως δεν την κατεβαζε μονο του ?:wacko:

Είναι ένα extension του firefox, αλλα αφού δεν ξέρεις τι είναι τότε προφανώς δεν το έχεις και εγκατεστημένο :p Μπλοκάρει τις διαφημίσεις.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρατήρησε κανείς ένα κάπως σπαστό, νευρικό (όχι τόσο ομαλό και γρήγορο) άνοιγμα των ιστοσελίδων στην τελευταία έκδοση του FF 1.5.0.1 ??? :worry: :worry:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

GreekCharmed δοκίμασες να σβήσεις ότι έχει σχέση με profile και Mozilla στο pc σου;

Όλα τα έκανα και πάλι τπτ...format μυρίζομαι :(

Namaste!

Όλα τα έκανα και πάλι τπτ...format μυρίζομαι :(

Προτείνω σβήσιμο τα πάντα (αφού κρατήσεις αντίγραφο των bookmarks σου) όπως σου έχουν ήδη περιγράψει και μετά ένα καθάρισμα της registry (ΙΜΟ πολύ καλό γι' αυτή τη δουλειά έιναι το RegVac, εμένα μου έχει βρει και καθαρίσει πράματα που δεν λέγανε να ξεκολλήσουν από το PC ό,τι πάλεμα και τους είχα κάνει). Φυσικά μετά κάνε ένα clean install της 1.5.0.1 (τελευταία και πιο ασφαλής έκδοση). Καλή επιτυχία... :)

P.S. Μία ερώτηση κι από μένα ...

Υπάρχει τρόπος να εμφανίζω εικονίδιο του FF στα associations (html και htm) για τις ιστοσελίδες ??? Δυστυχώς αν και τα έχω δηλώσει στα Tools>Folder Options>File Types να σχετίζονται με τον Firefox (επίσης τα διέγραψα και ξαναέβαλα, όπως και ξαναπέρασα τον Firefox) ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ... επιμένουν να εμφανίζονται εικονίδια του ΙΕ... :mad:

Μια βοήθεια απ' όποιον μπορεί βρε παιδιά... Ευχαριστώ :worry:

καλησπέρα σε όλους,

sto yahoo.com στο μειλ μου τα ελληνικα τα βγάζει σε κάτι ρόμβους και κατι περίεργα.οταν αλλάζω το character coding ή κωδικοποίηση σε ελληνικά διορθώνεται αλλά προχωρόντας σε επόμενο μειλ πάλι τα ίδια και πάλι η ίδια δουλειά χειροκίνητα να αλλάζω την κωδικοποίηση.μπορώ να το διορθώσω??

στον ie δεν μου το κανει αυτο.φταίει μήπως το συγκεκριμένο site??? :cry:

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Κι εμένα το ίδιο μου κάνει. Για δοκίμασε Tools>Options>Content tab>Fonts & Colors>Advance>Default Character Encoding (όρισε τα ελληνικά).

Πάντως και με αυτές τις ρυθμίσεις κι εμένα στο mail του yahoo μου εμφανίζιε σχεδόν πάντα πότε ρόμβους και πότε πολλά ερωτηματικά και δώστου να αλλάζω χειροκίνητα το character encoding (ίσως είναι το site που έχει πρόβλημα, αλλού δεν θυμάμαι να έχω τέτοιο θέμα).

ρε παιδια το προβλημα που εχω μου εχει σπασει τα νευρα...αυτο που μου προτιναν τα παιδια για το clear cache..δεν κανει τπτ..εκανα φορματ..στην αρχη ολα καλα..μετα δεν ξερω τι επαθε..:confused:

Κι εμένα το ίδιο μου κάνει. Για δοκίμασε Tools>Options>Content tab>Fonts & Colors>Advance>Default Character Encoding (όρισε τα ελληνικά).

Πάντως και με αυτές τις ρυθμίσεις κι εμένα στο mail του yahoo μου εμφανίζιε σχεδόν πάντα πότε ρόμβους και πότε πολλά ερωτηματικά και δώστου να αλλάζω χειροκίνητα το character encoding (ίσως είναι το site που έχει πρόβλημα, αλλού δεν θυμάμαι να έχω τέτοιο θέμα).

βλέπω οτι πιθανότατα διορθώθηκε! ευχαριστώ πολύ φίλε nickvog:)

edit:τελικά δεν διορθώθηκε :-( πάλι τα ίδια κανει

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: