giothesuper Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 ποια "αλεπου" εχεις? 3.6.23:( σημερα θα δοκιμασω να ανοιξω την αλεπου χωρις τιποτα και θα σας πω αυριο αποτελεσματα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 ρε γιωργο μας κοροιδευεις? :p βαλε την 7αρα που ναι απειρως ελαφρυτερη και γρηγοροτερη.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 κάνε ένα registry clean...και εγώ με 1gb σε xp είμαι και δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 κάνε ένα registry clean...και εγώ με 1gb σε xp είμαι και δεν έχω πρόβλημα. οντως...το εκανα και ειμαι μια χαρα...ευχαριστω:) πετρο θα την βαλω..;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 παιδια εγω πανω απο ενα χρονο χρησιμοποιω τον browsel seamonkey τον πρωτο της mozilla. Δε ξερω γιατι αλλα σε σχεση με τον firefox και opera κολλαει λιγοτερο. Ο υπολογιστης μου ειναι απο το 2003,τι ανασυγκροτησεις,τι ιους, το ιντερνετ παντα κολλαει και με το seamonkey βρικα την ηρεμια μου. Οσον αφορα το firefox μου αρεσαν τα θεματα που παιρνει,κτλ. Αλλα μαλλον αργουσε συνεχως να φορτωσει,ακομα και η εκδοση του τον ιουνιο που ειχα την τελευταια. Οσον αφορα τον οπερα οποτε παταγα enter για μια ιστοσελιδα, μου βγαζε στην αρχη την ιστοσελιδα χωρις τις εικονες,και μετα με τις εικονες και τα χρωματα ολοκληρωμενα. Seamonkey απο μενα -δεν ξερω αν κολλανε ολα αυτα στο θεμα,η αν θα το μεταφερετε, αλλα ηθελα καπου να τα πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Εγώ θεωρώ ότι έχω ελάχιστα πράγματα στο Mozilla. ColorfulTabs DownThemAll! IE Tab Greek Spelling dictionary Tab Scope McAfee Site Advisor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 και γω λιγα εχω... adblock εννοειται double click closes tab nokia 3d maps plugin nosquint urlcorrector και κλειστα αυτη τη στιγμη flashblock blocksite Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Από αύριο διαθέσιμη η έκδοση 8. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Μα εγώ την πέρασα χθες..:blink: Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Κάνοντας update από τον Firefox; Κατεβάζοντας το setup από τους server του Mozilla ή από κάπου αλλού; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Κάνοντας update απ' τον firefox! :confused: Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 και γω την έχω από προχθές! μέσω update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Εμένα πάλι με 7.0.1 μου λεει ότι είναι ενημερωμένος. Στο δια ταύτα. Αλλαγές-βελτιώσεις που παρατηρήσατε στον 8; Από μνήμη; Ταχύτητα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Εμένα πάλι με 7.0.1 μου λεει ότι είναι ενημερωμένος. Στο δια ταύτα. Αλλαγές-βελτιώσεις που παρατηρήσατε στον 8; Από μνήμη; Ταχύτητα; Το μόνο που παρατήρησα είναι η λίγο βελτιωμένη ταχύτητα και τα κάπως λιγότερα κολλήματα! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 δε το τρεξα πολύ και δε κατάλαβα τραγικές διαφορές. ίσως μια ανάσα στην γρηγοράδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Η πλάκα είναι ότι ήδη έχει βγει η alpha του Firefox 10... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 δε το τρεξα πολύ και δε κατάλαβα τραγικές διαφορές. ίσως μια ανάσα στην γρηγοράδα. Όντως mol. Παρατηρώ ότι είναι λίγο πιο γρήγορος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Εγω τον εβαλα σημερα, και μου αλαξε το search engine στην αρχικη του Firefox. :wacko: Υπαρχει τροπος να ξαναβαλω το google ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Tools --> Options --> Καρτέλα General Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 εχω παρατηρησει οτι σε πολλους σερνεται ο firefox..ακομα και σε δυνατα μηχανηματα...σε σας τιποτα? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) εχω παρατηρησει οτι σε πολλους σερνεται ο firefox..ακομα και σε δυνατα μηχανηματα...σε σας τιποτα? Σε μένα δεν σέρνεται καθόλου, τώρα με τα updates δηλαδή.. Μόνο ένα μικρό προβληματάκι έχει.. Όταν τον ανοίγω, κολλάει για 3-4 δευτερόλεπτα.. Αλλα μετά τρέχει πολύ γρήγορα :) Α και επίσης όταν ανοίγω πάνω από 5-6 tabs συνήθως καθυστερεί λίγο.. Αυτά μόνο! *edit 8-9 tabs Edited November 9, 2011 by Pitsikoulina λάθος στην πληκτρολόγηση! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Α και επίσης όταν ανοίγω πάνω από 5-6 tabs συνήθως καθυστερεί λίγο.. Αυτά μόνο! Πόση RAM έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Πόση RAM έχεις; Είναι 1gb. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Είναι 1gb. Πες μου ότι είναι και netbook...Αν είναι netbook πρέπει να πας σίγουρα στα 2GB αν είναι laptop ή desktop σίγουρα στα 4GB. Εγω θέλω να του κάνω μια αναβάθμιση στα 8GB γιατί με 50 tabs καμιά φορά κολλάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Πες μου ότι είναι και netbook...Αν είναι netbook πρέπει να πας σίγουρα στα 2GB αν είναι laptop ή desktop σίγουρα στα 4GB. Εγω θέλω να του κάνω μια αναβάθμιση στα 8GB γιατί με 50 tabs καμιά φορά κολλάει... Κοίτα έχει να κάνει και με τα sites που μπαίνω.. Αν μπω myphone και ανοίξω διαφορετικά θέματα σε διαφορετικά tabs, δεν κολλάει ποτέ, ανεξάρτητα από τον αριθμό τους.. Αλλά αν μπω πχ. youtube ή greekddl, αργεί να ανοίξει πάνω από περίπου 8 tabs.. Και τέλος πάντων ναι, είναι netbook.. Πως όμως κάνω αναβάθμιση στη ram? Θέλει ειδικό? Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts