Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει τροπος να γραψω εναν αγωνα ΝΒΑ που θα παιξει ονλαιν τα ξημερωματα σε μια ιστοσελιδα?

δε νομιζω... μονο με κανα προγγραμμα καταγραφης της οθονης αλλα θα καταγραφει μεχρι το πρωι...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

τωρα με το ερωτημα του φιλου θυμηθηκα μια ερωτηση...ξερετε add on που να μπορω να κατεβαζω βιντεο που ειναι κλειδωμενα απο το site?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Καλησπέρα,

Έκανα μια βλακεία με τον mozilla και έχασα τους αελιδοδείκτες. Πάτησα βοήθεια -> Επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία και εκεί απενεργοποίησα όλα τα πρόσθετα... Ο mozilla τους έχει κρατήσει αλλά δεν τους έχω στην μπάρα :/ καμία ιδέα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

τωρα με το ερωτημα του φιλου θυμηθηκα μια ερωτηση...ξερετε add on που να μπορω να κατεβαζω βιντεο που ειναι κλειδωμενα απο το site?

το videodownload helper νομιζω πως εχει τη δυνατοτητα.δοκιμασε το ομως γιατι δεν ειμαι σιγουρος

Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual

το videodownload helper νομιζω πως εχει τη δυνατοτητα.δοκιμασε το ομως γιατι δεν ειμαι σιγουρος

αυτο το εχω αλλα δεν ποιανει:(

μου ειναι γκρι σε αυτα τα site

Φιλικά Γιώργος

Ας βοηθήσει λίγο κάποιος σας παρακαλώ.

Τελευταία ο Opera μου crash-άρει το σύστημα. Για IE δεν το σκέφτομαι οπότε σκέφτομαι τη λύση του Firefox. Υπάρχει ένα όμως στη μέση: δεν μπορώ να ακούσω ραδιόφωνο. Εγκαθιστώ το Media Player Plugin και αρνείται πεισματικά να παίξει. Δοκίμασε να τον τρέχω ως Windows Vista και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Καλός, χρυσός ο Opera αλλά crash-άρει.

Λειτουργικό σύστημα: Windows 7 64bit.

Edit: Το βρήκα επιτέλους.

WMP does not include the plugin used by Firefox. You can download the plugin from http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx

If after running the setup file for the plugin, Firefox 4 beta can still not access WMP, you will need to copy the plugin into the Firefox 4 installation directory.

You will then need to create a folder called plugins inside the Firefox 4 beta installation directory. The default location for the installation is C:\Program Files\Mozilla Firefox 4.0 Beta 4\

Create a folder inside that location called plugins

If you are having trouble finding where Firefox 4 has been installed, you can right-click on the shortcut you use to start Firefox 4 and choose Properties, the location where it is installed will be on the General tab.

Search your computer for a file called np-mswmp.dll, copy this file into the newly created plugins folder.

Edited by soublaki-3

Ας βοηθήσει λίγο κάποιος σας παρακαλώ.

Τελευταία ο Opera μου crash-άρει το σύστημα. Για IE δεν το σκέφτομαι οπότε σκέφτομαι τη λύση του Firefox. Υπάρχει ένα όμως στη μέση: δεν μπορώ να ακούσω ραδιόφωνο. Εγκαθιστώ το Media Player Plugin και αρνείται πεισματικά να παίξει. Δοκίμασε να τον τρέχω ως Windows Vista και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Καλός, χρυσός ο Opera αλλά crash-άρει.

Λειτουργικό σύστημα: Windows 7 64bit.

Edit: Το βρήκα επιτέλους.

δοκιμασε παντως και τον internet explorer 9.ειναι καλος(firefox fanboy μουν μεχρι πριν λιγο,και αν και συνεχιζω να τον χρησιμοποιω,θα μπορουσα ανετα να ζησω με ie9)

nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual

δοκιμασε παντως και τον internet explorer 9.ειναι καλος(firefox fanboy μουν μεχρι πριν λιγο,και αν και συνεχιζω να τον χρησιμοποιω,θα μπορουσα ανετα να ζησω με ie9)

απο ταχυτητα ειναι καλος?

Φιλικά Γιώργος

απο ταχυτητα ειναι καλος?

σε γενικες γραμμες ναι.φορτωνει εξισου γρηγορα με τους αλλους περιηγητες και το μονο σημειο που υστερει ειναι οταν ανοιγεις νεα καρτελα η ενα συνδεσμο σε νεα καρτελα(χουι του internet explorer 8),αλλα οχι σημαντικα.επισης χρησιμοποιει πολυ λιγοτερη ραμ απο τους ανταγωνιστες,που σημαινει οτι μπορει να ειναι ομαλος με πολυ περισσοτερες καρτελες απο τη μαϊμου και το tracking protection που ειναι ουσιαστικα το adblock plus ενσωματωμενο οπως επισης και οι accelerators σου λυνουν τα χερια.εκει που υστερει σημαντικα ειναι στα προσθετα,οπου στην επισημη σελιδα βρισκεις ελαχιστα αξιολογα(λιγοτερα και απο του safari).σε γενικες γραμμες ειναι μια σοβαρη προσπαθεια που θα ηταν σοβαροτερη αν υποστηριζε windows xp,mac και linux.

σε γενικες γραμμες ναι.φορτωνει εξισου γρηγορα με τους αλλους περιηγητες και το μονο σημειο που υστερει ειναι οταν ανοιγεις νεα καρτελα η ενα συνδεσμο σε νεα καρτελα(χουι του internet explorer 8),αλλα οχι σημαντικα.επισης χρησιμοποιει πολυ λιγοτερη ραμ απο τους ανταγωνιστες,που σημαινει οτι μπορει να ειναι ομαλος με πολυ περισσοτερες καρτελες απο τη μαϊμου και το tracking protection που ειναι ουσιαστικα το adblock plus ενσωματωμενο οπως επισης και οι accelerators σου λυνουν τα χερια.εκει που υστερει σημαντικα ειναι στα προσθετα,οπου στην επισημη σελιδα βρισκεις ελαχιστα αξιολογα(λιγοτερα και απο του safari).σε γενικες γραμμες ειναι μια σοβαρη προσπαθεια που θα ηταν σοβαροτερη αν υποστηριζε windows xp,mac και linux.

εγω ειμαι ακομα με την 3.6 αλλα μου κανει διαφορα κολληματα

Φιλικά Γιώργος

εγω ειμαι ακομα με την 3.6 αλλα μου κανει διαφορα κολληματα

αναβαθμισε βρε :p

παιδια οσοι μπορουν να απαντησουν συντομα... αυριο φευγω για το πασχα και στον firefox 4 εχω αποθηκευσει κατι σαιτ σαν εικονιδια (κατω απο την μπαρα διευθυνσης) και θελω να τα περασω στο κινητο σαν σελιδοδεικτες αλλα επειδη ειναι μπολικα θα με παρει ωρα για ενα-ενα (και βαριεμαι:lol:) any ideas?

παιδια οσοι μπορουν να απαντησουν συντομα... αυριο φευγω για το πασχα και στον firefox 4 εχω αποθηκευσει κατι σαιτ σαν εικονιδια (κατω απο την μπαρα διευθυνσης) και θελω να τα περασω στο κινητο σαν σελιδοδεικτες αλλα επειδη ειναι μπολικα θα με παρει ωρα για ενα-ενα (και βαριεμαι:lol:) any ideas?

Τι σημαίνει αυτό

Τι σημαίνει αυτό

http://img576.imageshack.us/i/gggzd.jpg

απλα εχω πολλλλλα ακομα που πατας ενα βελακι να στα δειξει...

Edited by pgetsopoulos

Νομιζω αναφερεσαι στους σελιδοδεικτες? αυτο καταλαβα:whistle:,

Αν ειναι αυτο μπορεις να τους κανεις save σε html να τους μεταφέρεις στο κινητό και να τους ανοίγεις απο εκει.

Εναλλακτικά τους μεταφέρεις στο igoogle account που εχεις (αν εχεις) και απο όπου και να μπεις τους εχεις διαθέσιμους.

Έναν συγχρονισμό πρέπει να κάνεις και ο 4 τον υποστηρίζει εγγενώς πλέον. Tools->Options καρτέλα Sync. Φτιάχνεις λογαριασμό και συγχρονίζεις bookmarks, passwords, tabs, preferences και history σε οποιοδήποτε μηχανάκι τρέχει firefox και έχεις εισάγει τον μοναδικό Sync Key.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Έναν συγχρονισμό πρέπει να κάνεις και ο 4 τον υποστηρίζει εγγενώς πλέον. Tools->Options καρτέλα Sync. Φτιάχνεις λογαριασμό και συγχρονίζεις bookmarks, passwords, tabs, preferences και history σε οποιοδήποτε μηχανάκι τρέχει firefox και έχεις εισάγει τον μοναδικό Sync Key.

για το κινητο το ηθελα :p αλλα νταξει ευχαριστω αλλα επιτελους βρηκα πως τους κανω export σε html... απλα για καποιο λογο βγαλαν το manage bookmarks...:mad:

Κάποιο add-on για γραμματικό έλεγχο;

Tι εννοείς γραμματικό έλεγχο, ορθογραφικό ξέρω εγω.

https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/?src=api

Περιέχει αγγλικά και ελληνικά.

αναβαθμησα αλλα το ξαναγυρισα γιατι δεν πηγαινα καλα:( πρεπει να σβησω κατι add ons :mad:

Φιλικά Γιώργος

αναβαθμησα αλλα το ξαναγυρισα γιατι δεν πηγαινα καλα:( πρεπει να σβησω κατι add ons :mad:

Tα addons μπορεις να τα προσθεσεις και μετα.

για το κινητο το ηθελα :p αλλα νταξει ευχαριστω αλλα επιτελους βρηκα πως τους κανω export σε html... απλα για καποιο λογο βγαλαν το manage bookmarks...:mad:

Κατάλαβα γιατί το θες. Απλά νόμιζα ότι χρησιμοποιούσες firefox και στο κινητό. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Tα addons μπορεις να τα προσθεσεις και μετα.

δεν λεω για την 4αρα..λεω για να μην καθυστερει ο browser???ισως φταιει και η παλαιοτητα του υπολογιστη η ο επεξεργαστης που κανει κολληματα???ισως να κανω φορμαρισμα?

Φιλικά Γιώργος

ειναι λιγο βαρυς ο ff 4.τι λειτουργικο εχεις και τι hardware;

ειναι λιγο βαρυς ο ff 4.τι λειτουργικο εχεις και τι hardware;

windows xp sp3...για hardware δεν θυμαμαι να σας πω

Φιλικά Γιώργος

Mετα απο ασταθεια του pc μου εκανα recover.

Υποψιαζομουνα τον firefox και δεν τον εγκατεστησα,αλλα δουλευα με οπερα και ie9.

Aπολυτα σταθερο το pc μια εβδομαδα,και επιχειρω πριν 3 μερες να εγκαταστησω τον firefox.

Και αρχισαν παλι τα ιδια,ξαφνικες επανεκινησεις απο το πουθενα,ασταθεια το pc.

Kαι μιλαμε για ενα καθαρο και αδειο pc,δεν εχω εγκαταστησει σχεδον τιποτα......

Συμβαινει σε αλλον κατι παρομοιο?

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!