Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://addons.mozilla.org/themes/moreinfo.php?id=72&application=firefox

;) enjoy...(είναι για την 1.5..αν δεν σου είναι συμβατό πες μου να σου δώσω τα links για προηγούμενες εκδόσεις)...:)

Δυστηχός δεν μου το εγκαθιστά! :(

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Και γιατί να το κάνουμε; Δεν είναι αυτό νορμάλ χρήση του browser

Αν τον ζορίσεις τόσο, λογικό είναι να βγάλει προβλήματα.

H normal ποιά είναι; Ενα tab τη φορά και ανοιγοκλείνουμε τον browser λες κι έχουμε τον IE...;

Ξέρω άπειρους που κάνουν αυτή την χρήση και την θεωρούν νορμάλ. 15 tabs δεν είναι ζόρισμα...για αυτό εφευρέθηκαν εάν ήταν θα έβαζαν περιορισμό στο πόσα ανοίγεις!

Ι need a six month vacation, twice a year.

Δυστηχός δεν μου το εγκαθιστά! :(

http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=1556

http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=1557 :)

για δες με αυτά..

και εγώ δεν έχω προβλήματα με την 1.5 :)

από μνήμη, 80-90 MB σταθερά :)

80-90ΜΒ σταθερά; :eek: Και το λες για καλό; :confused: Εγώ βλέπω 38-40ΜΒ μέσο όρο με ένα ανοιχτό παράθυρο και 59 ΜΒ με 4 ανοιχτά παράθυρα firefox.

Eγω όταν βλέπω galleries φωτογραφιων τυχαίνει να ανοίγω και 50 tabs, να κλεινω αυτά τα 50, να ξανανοιγω αλλα 50 στο καπακι κλπ.

Ε φτάνει να πιανει 500MB RAM. Ελεος.

Kαι χωρίς να ανοίξεις πολλά tabs είναι μνημοβόρος...

Εδώ με 6 tabs και ένα 3ωρο πλοήγησης χωρίς να κλείσει...115MB μνήμης (έχω 512ΜΒ)

http://img296.imageshack.us/img296/3651/fx5at.png

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

μπορειτε να μου δωσετε μια λιστα με τα τοπ εξτενσιονς για το μοτζιλα?

Οι δικές μου προτιμήσεις/προτάσεις

--- scrapbook = σώζει ατόφιες HTML σελίδες εν είδει βιβλιοθήκης/αρχείου τις οποίες μπορείς να διαχειριστείς και εμφανίσεις πολύ εύκολα (τρομερά βολικό για να κρατάς είτε ολόκληρες σελίδες, είτε μέρος της σελίδας που έχεις κάνει select με το ποντίκι)

--- all-in-one = αυτοματοποιείς διάφορες ενέργειες (history back, new tab, close tab, κλπ) χρησιμοποιώντας κινήσεις του ποντικιού (εθιστικό - για βιαστικούς και ... τεμπέληδες!)

--- download manager tweak = για tuning του download manager

--- DownThemAll = για μαζικά downloads (εμφανίζει όλα τα links μιας σελίδας και μπορείς να διαλέξεις όποια θέλεις)

--- colorful tabs = χρωματίζει τα tabs για μεγαλύτερη ευκολία αναφοράς

Επίσης χρησιμοποιώ κατά κόρον bookmarks toolbar folders τα οποία με βολεύουν πολύ.

“I may have said the same thing before...but my explanation, I am sure, will always be different.”

-- Oscar Wilde

H normal ποιά είναι; Ενα tab τη φορά και ανοιγοκλείνουμε τον browser λες κι έχουμε τον IE...;

Ξέρω άπειρους που κάνουν αυτή την χρήση και την θεωρούν νορμάλ. 15 tabs δεν είναι ζόρισμα...για αυτό εφευρέθηκαν εάν ήταν θα έβαζαν περιορισμό στο πόσα ανοίγεις!

Είδες να πω κάτι τέτοιο;

Κι εγώ με 10 tabs ταυτόχρονα δουλεύω, αλλά δεν τον αφήνω ανοιχτό όλη μέρα χωρίς λόγο :wacko:

μπορειτε να μου δωσετε μια λιστα με τα τοπ εξτενσιονς για το μοτζιλα?

Εδώ θα βρεις μια λίστα με τις πιο δημοφιλεις επεκτάσεις (ελληνιστί most popular extensions :p)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Είδες να πω κάτι τέτοιο;

Κι εγώ με 10 tabs ταυτόχρονα δουλεύω, αλλά δεν τον αφήνω ανοιχτό όλη μέρα χωρίς λόγο :wacko:

Koiτα καλό είναι να μην ωραιοποιούμε τον FX 1.5:rolleyes:

Eγώ (λέμε τώρα) είμαι online 12 ώρες και δουλεύω...γιατί πρέπει να δεσμεύω τόση ποσότητα μνήμης για τον browser αυτό;

Γίνεται το ίδιο με τον Maxthon ή τον IE...; Δεν νομίζω.

Είναι bug και δεν χρειάζεται να το παραβλέπουμε.

Σου είπα πιο πάνω 3 ώρες ανοικτός με 6 tabs ...115mb μνήμης την στιγμή που με Maxthon έχω το περισσότερο 13mb.

Eγώ (λέμε τώρα) είμαι online 12 ώρες και δουλεύω...γιατί πρέπει να δεσμεύω τόση ποσότητα μνήμης για τον browser αυτό;

Σου είπα πιο πάνω 3 ώρες ανοικτός με 6 tabs ...115mb μνήμης την στιγμή που με Maxthon έχω το περισσότερο 13mb.

Τον Maxthon δεν τον ξέρω αλλά αυτό που πρέπει να δούμε είναι εαν με τον IE σε ένα παράθυρο επισκευτείς διαδοχικά όλα τα site που έχεις στα tabs tou ff και να δούμε την κατανάλωση μνήμης (δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν είμαι προγραμματιστής κ.τ.λ. δεν υποστηρίζω κανέναν) και σε 'μένα τρώει αρκετά mb αλλά έχω και 4-5 tabs το λιγότερο κάθε φορά, και εκτώς του οτι δεν θα ήταν εύκολο να το κάνω αυτό με τον ΙΕ μου τρώει παρόμοια μνήμη γιατί εκτώς από το explorer.exe γεμίζει και το svchost.exe μνήμη που βασικά μετά δεν την "αφήνει".

Ο Μαxthon είναι ένας ΙΕ με tabs και αρκετά αντίστοιχα extensions από τον FX προεγκατεστημένα.

Δοκίμασε τον, είναι πολύ καλός! Καμία σχέση με τον ΙΕ πλην της μηχανής του που χρησιμοποιεί.

@σιγουρα ειναι αυτα?διοτι μερικα μου φανηκαν λιγο ασχετα..αν και ειχαν αρκετα μεγαλο αριθμο download..

τιποτα αλλο?

@σιγουρα ειναι αυτα?διοτι μερικα μου φανηκαν λιγο ασχετα..αν και ειχαν αρκετα μεγαλο αριθμο download..

τιποτα αλλο?

τα δικά μου...:O

http://img194.imageshack.us/img194/9656/ext9ov.th.png

Εγω λέω οτι με λογική χρήση δεν πρόκειται να έχεις προβλήματα.

Εντάξει, είναι bug, αλλά όχι και τόσο ενοχλητικό πιστευώ. Αν θες να δουλεύεις πολλές ώρες με πολλά tabs, το πιο απλό είναι να αποθηκεύσεις τη σειρά τους, να τον κλεισεις και να τα ανοίξεις πάλι όλα μαζί. 1 λεπτό δουλειά είναι.

κοιταξτε εσεις οι δυο να πλακωθειτε τωρα για αυτο το θεμα :p
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Εγω λέω οτι με λογική χρήση δεν πρόκειται να έχεις προβλήματα.

Εντάξει, είναι bug, αλλά όχι και τόσο ενοχλητικό πιστευώ. Αν θες να δουλεύεις πολλές ώρες με πολλά tabs, το πιο απλό είναι να αποθηκεύσεις τη σειρά τους, να τον κλεισεις και να τα ανοίξεις πάλι όλα μαζί. 1 λεπτό δουλειά είναι.

Thats my point. Στα προηγούμενά σου posts δεν το έλεγες...τώρα είμαστε σύμφωνοι.

κοιταξτε εσεις οι δυο να πλακωθειτε τωρα για αυτο το θεμα :p

.....να ηρεμήσει και ο κυνηγός όχι τίποτα άλλο. :p :happy:

πράγματι ο 1.5 τρώει αρκετή μνήμη. Αν τον αφήσω κι εγώ ανοιχτό για αρκετή ώρα μετά αρχίζει η κατανάλωση πολλής μνήμης.

Κάτι επιπλέον. Δε με αφήνει να κάνω install extensions. Μου λέει να τα ενεργοποιήσω στα options αλλά δεν υπάρχει πουθενά αυτό. Το μόνο που έχει είναι το allow install από κάποια sites, στα οποία έχω βάλει το site με τα extensions του firefox αλλά πάλι τίποτα...

Παιδια εγω θελω να χρισιμοποιησω για πρωτη φορα τον Firefox και θελω να μου πειτε ποια εκδοση ειναι η καλυτερη και τι extensions να βαλω?

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Παιδια εγω θελω να χρισιμοποιησω για πρωτη φορα τον Firefox και θελω να μου πειτε ποια εκδοση ειναι η καλυτερη και τι extensions να βαλω?

Βαλε την 1.5 εκδοση(καινουργια), και για extensions πανε στο https://addons.mozilla.org/extensions/

και δες τι σε βοηθαει περισσοτερο.

Εγω παντως χρησιμοποιω τα παρακατω :)

http://show.imagehosting.us/show/1065954/0/nouser_1065/T0_-1_1065954.JPG

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Toν 1.5 σαφώς.

Τα δικά μου once again.

http://img194.imageshack.us/img194/9656/ext9ov.th.png

Ok θα κατεβασω και θα βαλω την 1.5.

Thanks !!!!

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM