eLeKtriK EyE Δημ. February 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Στον Mozilla εδώ στη σχολή μου, μου βγάζει το μιάου ενώ το Netword.EnableIDN είναι στο false! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Εγώ μόλις το άλλαξα είναι οκ. Απ'οτι λέει και ο ng78, παίζει ρόλο και ο isp... είμαι με TEE. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Εγώ μόλις το άλλαξα είναι οκ. Απ'οτι λέει και ο ng78, παίζει ρόλο και ο isp... είμαι με TEE. Είμαι στο δίκτυο του Πανεπιστημίου. Όταν πάω σπίτι θα δοκιμάσω και από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 i am sorry mate...i know how it feels...:( όσο για το δίδαγμα, ισχύει 1000%...βάζε πλέον ότι χρειάζεσαι πραγματικά και αφού πρώτα έχει δοκιμαστεί ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν δημιουργεί κολήματα...αν θες βοήθεια σε αυτό let me know....τα έχω δοκιμάσει όλα...:O Ευχαριστω πολυ Νικο.Αν ειναι και θελω καμμια info για καποιο extension θα σε ρωτησω. ;) Στον Mozilla εδώ στη σχολή μου, μου βγάζει το μιάου ενώ το Netword.EnableIDN είναι στο false! Και σε μενα βγαζει το μιαου ενω ειναι false. :confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Και από το σπίτι (Forthnet aDSL) με FireFox 1.0 και τη ρύθμιση στο false πάλι μιάου βγάζει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Και από το σπίτι (Forthnet aDSL) με FireFox 1.0 και τη ρύθμιση στο false πάλι μιάου βγάζει :D μπας και ξέχασες να ταϊσεις την γάτα..??:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 μπας και ξέχασες να ταϊσεις την γάτα..??:p Σιωπή εσύ, ο αστείος! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Εγώ μόλις το άλλαξα είναι οκ. Απ'οτι λέει και ο ng78, παίζει ρόλο και ο isp... είμαι με TEE. Το παίρνω πίσω, ξαναδοκίμασα αφού είδα οτι και άλλοι απο εδώ τους βγάζει την γάτα πάλι, και νιαουρίζει και σε μενα.. Περίεργο πάντως, την πρώτη φορά μόλις το άλλαξα μου έβγαλε ο firefox http://www.paypal.com could not be found :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Με Otenet ADSL, είδα το μιάου πριν αλλάξω το Netword.EnableIDN αλλά έφτιαξε μόλις το έκανα false, παρ'ότι δεν έκανα restart στον Firefox!... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Kαι μένα νιαουρίζει :lol: παρότι το έβαλα στο false... :worry: :confused: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Ούτε μιάου, ούτε τίποτα. Δούλεψε με τη μια μόλις το έβαλα false Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Δεν νιαουρίζει τίποτα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Έλαβα το παρακάτω μύνημα και το μεταφέρω αυτούσιο Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε σχετικά με την πολύ ενδιαφέρουσα ανοικτή παρουσίσαση με θέμα τον φυλλομετρητή Firefox: The Browser Reloaded. H παρουσίαση διοργανώνεται από το Cyprus Linux User Group όπως φαίνεται πιο κάτω : Που: Πανεπιστημιούπολη, Κτήριο ΧΩΔ01, Αίθουσα 108 Πότε: Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2005, 7:00μμ Θέμα: Firefox, The Browser Reloaded Ομιλητής: Γρηγόρης Ανδρέου Για τον ομιλητή: Ο Γρηγόρης Ανδρέου είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, στους τομείς της Μηχανικής Λογισμικού και Τεχνητής Νοημοσύνης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε για ένα χρόνο για τη Sun Microsystems στο Broomfield, Colorado. Με το τέλος των σπουδών του επέστρεψε στην Κύπρο, όπου εργάζεται σαν Σύμβουλος σε τοπική εταιρία πληροφορικής. Είναι χρήστης ανοικτού λογισμικού για περισσότερο από 7 χρόνια και ενεργό μέλος της κυπριακής κοινότητας ανοικτού λογισμικού. *Οδηγίες για την Πανεπιστημιούπολη υπάρχουν στο http://www.cs.ucy.ac.cy/Resources/travel/newcampus.html Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 έκανα format... δοκίμασα να κάνω restore τον firefox με το MozBack-up.. όλα επανήλθαν κανονικά, εκτός από τα extensions τα όποια αν και εμαφνίζονται στην σχετική λίστα δεν λειτουργούν καθόλου... τι μπορεί να γίνει? αν δεν μπορεί να γίνει κάτι κανένα Link για exteded statusbar, tabbrowser extensions, undoclosetab, download manager tweak, image zoom, smiley Xtra, weatherfox, image toolbar Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Den mporw na katalabw ti paizete me to firefox sto sxoleio. Oi kathigites mas to egkatestisan(ston user mas) kai den douleue. Meta apo 1 ebdomada doulepse mono gia mia mera kai stin teleutaia wra xalase pali. Oute autoi den kseroun ti ftaei. Ti lete na ftaiei??? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Το ΠΣΔ μάλλον... Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 έκανα format... δοκίμασα να κάνω restore τον firefox με το MozBack-up.. όλα επανήλθαν κανονικά, εκτός από τα extensions τα όποια αν και εμαφνίζονται στην σχετική λίστα δεν λειτουργούν καθόλου... τι μπορεί να γίνει? αν δεν μπορεί να γίνει κάτι κανένα Link για exteded statusbar, tabbrowser extensions, undoclosetab, download manager tweak, image zoom, smiley Xtra, weatherfox, image toolbar http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showforum=2 όλα εδώ είναι σε αλφαβητική σειρά...;):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Δε νομίζω να φταίει το Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο για το πρόβλημα με το firefox. Κάτι άλλο πρέπει να είναι γιατί σε 2 τουλάχιστον σχολεία ξέρω ότι παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Γενικά το ΠΣΔ τελευταία έχει πολλά προβλήματα το πρωί (απο τις 10 και μετά). Γι αυτό το ανέφερα. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Mετα απο πολυ καιρο ''αρνησης'',αποφασισα να κατεβασω τον firefox. Exω μερικες ερωτησεις:Θα μπορω να τον χρησιμοποιω εναλλαξ με τον ie? Θα εχω τιποτα προβληματα με msn messenger και διαφορα αλλα προγραμματα? Υπ οψιν οτι ειμαι αρχαριος σε οτι αφορα firefox.Δεν ξερω τιποτα.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Exω μερικες ερωτησεις:Θα μπορω να τον χρησιμοποιω εναλλαξ με τον ie?Κανένα πρόβλημα, εγώ δουλεύω συνέχεια τον FFX και που και που και τον IE. Θα εχω τιποτα προβληματα με msn messenger και διαφορα αλλα προγραμματα?Όχι... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Μαματος ο firefox!Πως και δεν τον ειχα βαλει τοσο καιρο? Πολυ χαρηκα! :p Eρωτησεις νεουδιου:Pως προσθετω bookmarks ετσι ωστε να εχω μαζεμενες τις σελιδες που επισκεπτομαι πολυ συχνα πανω αριστερα κατω απο την αdress bar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Μαματος ο firefox!Πως και δεν τον ειχα βαλει τοσο καιρο? Πολυ χαρηκα! :p Eρωτησεις νεουδιου:Pως προσθετω bookmarks ετσι ωστε να εχω μαζεμενες τις σελιδες που επισκεπτομαι πολυ συχνα πανω αριστερα κατω απο την αdress bar? Μεταφέρεις το bookmark στo υπομενου "Bookmarks Toolbar Folder" που βρίσκεται στο μενου Bookmarks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Sτο forecastfox μπορουν να εμφανιζονται οι θερμοκρασιες σε βαθμους Κελσιου και οχι σε f? Aκυρο! το βρηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Τον έβαλα κι εγώ εδώ και λίγες μέρες και είναι super ! Αρκετά πιο γρήγορος από τον Internet Explorer :) Του έχω βάλει και αρκετά themes και διάφορα άλλα όπως ForecastFox και Bandwidth Tester και ξεσκίζει !!! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts