mol Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 αυτο εψανχα αλλά στις επεκτασεις δε το βρισκα! θενξ! ολα οκ τωρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapentefree Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα σε ένα υπολογιστή φίλου και δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα του firefox 19.0 ή ιός. Όταν κανει μια αναζήτηση με το firefox στο http://www.google.gr του βγάζει συνεχώς ότι η μηχανή αναζήτησης βρίσκει πολλά αιτήματα από το ιp του και του ζητά να εισάγει αριθμούς captcha. Αυτό γίνεται εσαεί και ποτέ δεν βγάζει το αποτέλεσμα αναζήτησης. Αν ζητηθεί η σελίδα http://www.google.com εμφανίζει μη δυνατή σύνδεση. Ολες οι άλλες μηχανές αναζήτησης δουλεύουν κανονικά καθώς και η εισαγωγή κάποιας url. Στον ιντερνετ explorer μπορείς να μπείς στην σελίδα του google.gr, αλλα γράφοντας λέξη αναζήτησης δεν κάνει τίποτα (σαν να μην στέλνει δεδομένα). Το μηχάνημα ελέχθηκε με spybot και trojan remover και δεν έβγαλέ κάποιο πρόβλημα. Έχει ενεγρό το microsoft essential και το spybot 2.0. Εχετε καμία ιδέα; Υ.Γ. Κάτι πήρε το μάτι μου σε ξένα φορουμ για παρόμοιο πρόβλημα στο firefox 19.0 που λύνεται με την 19.0.1; Πότε να περιμενουμε την Ελληνική 19.0.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m33 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Καλησπερα μιπος ξερει καποιος πως μπορω να αποφιγω της διφημησοις σε διφορες σεληδες στο Firefox opera i.e chrome κλπ ευχαριστω πολη παιδες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 δες 3-4 ποστς παραπάνω ;) για ff μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Εδω και μερικες μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα.. Οταν παω να δω ενα βιντεο στο youtube βγαζει μια πρασινη εικονα μονο.Αυτο "διορθωνεται" οταν παταω setting και ξεκλικαρω το enable hardware accelertion αλλα η πιοτητα μετα ειναι χαλια οτι αναλυση και να βαλω. επισης οταν παιζω angry birds στο fb κολλαει αρκετα .. Αυτο δεν συμβαινει ομως οταν μπαινω απτον chrome . Κατεβασα το απντειτ της καρτας γραφικων , ξανα εγκατεστησα flash player κλπ αλλα τιποτα.. Τι αλλο να κανω ? δεν εχω συνηθισει τον chrome :O Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 το hardware acceleration το εχετε οι πιο πολλοι ενεργοποιημενο ή οχι? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 ρε παιδια δεν μου κραταει αποθηκευμενες τις καρτελες πλεον.. ενω δηλαδη πριν εκλεινα τον firefox με 3-4 καρτελες ανοιχτες,τον εκλεινα και την επομενη ημερα οταν τον ανοιγα μου ανοιγε της τελευταιες καρτελες που ειχα αφησει ανοιχτες. πλεον δεν μου το κανει! καποια βοηθεια???? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 ρε παιδια δεν μου κραταει αποθηκευμενες τις καρτελες πλεον.. ενω δηλαδη πριν εκλεινα τον firefox με 3-4 καρτελες ανοιχτες,τον εκλεινα και την επομενη ημερα οταν τον ανοιγα μου ανοιγε της τελευταιες καρτελες που ειχα αφησει ανοιχτες. πλεον δεν μου το κανει! καποια βοηθεια???? http://support.mozilla.org/el/questions/786128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Καλημέρα . Εδώ και μια εβδομάδα περίπου πιξελιαζει σε κάποια σημεία (όχι σταθερά) . Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα κείμενα να μην διαβάζονται . Αν κινήσω την σελίδα πάνω κάτω διορθώνεται προσωρινά αλλά για πολύ λίγο . Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Εμενα παλι μου φαινεται οτι αργει πιο πολυ ο 20 και ειδικα τα βιντεο στο youtube.. Τοχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Εμενα παλι μου φαινεται οτι αργει πιο πολυ ο 20 και ειδικα τα βιντεο στο youtube.. Τοχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο ? Τωρα που το λες το επιβεβαιωνω κι εγω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 στον 20 γιατι οταν ξεκιναει να κατεβαζει ενα αρχειο ΔΕΝ ανοιγει το κλασσικο παραθυρο με το progress του download?απλα λιγο λιγο πρσινιζει το tab του firefox.υπαρχει ρυθμιση να ξαναφαινεται το παραθυρο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Τα downloads έχουν ενσωματωθεί πλέον στην Library οπότε αν πατήσεις Ctrl+J σου εμφανίζει την progress bar του download σου. Αν κάνεις δεξί κλίκ στον κενό χώρο δεξιά του Help και επιλέξεις Customize από το μενού επέλεξε από το παράθυρο που θα σου ανοίξει το εικονίδιο του Download (ένα βέλος που δείχνει προς τα κάτω) και τοποθέτησέ το (drag and drop) στο πάνω μέρος του Firefox. Με τον τρόπο αυτό όταν κατεβάζεις το βελάκι θα μετατρέπεται σε μια progress bar και θα σου λεει τον εκτιμώμενο χρόνο ολοκλήρωσης. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Τα downloads έχουν ενσωματωθεί πλέον στην Library οπότε αν πατήσεις Ctrl+J σου εμφανίζει την progress bar του download σου. Αν κάνεις δεξί κλίκ στον κενό χώρο δεξιά του Help και επιλέξεις Customize από το μενού επέλεξε από το παράθυρο που θα σου ανοίξει το εικονίδιο του Download (ένα βέλος που δείχνει προς τα κάτω) και τοποθέτησέ το (drag and drop) στο πάνω μέρος του Firefox. Με τον τρόπο αυτό όταν κατεβάζεις το βελάκι θα μετατρέπεται σε μια progress bar και θα σου λεει τον εκτιμώμενο χρόνο ολοκλήρωσης. :) το εκανα ωραιο κολπο! αλλα το μονο που βρηκα μειον ειναι οτι οταν πατας το βελακι και σου ανοιγει τα αρχεια που κατεβασες/κατεβαζεις δεν δειχνει την ταχυτητα κατεβασματος παρα μονο αν πας το ποντικι απο πανω απο το download που κατεβαινει εκεινη τη στιγμη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Τωρα που το λες το επιβεβαιωνω κι εγω. Πρέπει να απενεργοποιηθεί το protected mode του flash και μετά να γίνει reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 το εκανα ωραιο κολπο! αλλα το μονο που βρηκα μειον ειναι οτι οταν πατας το βελακι και σου ανοιγει τα αρχεια που κατεβασες/κατεβαζεις δεν δειχνει την ταχυτητα κατεβασματος παρα μονο αν πας το ποντικι απο πανω απο το download που κατεβαινει εκεινη τη στιγμη.... Για να βλέπεις την ταχύτητα θα πρέπει να επαναφέρεις το παλιό στυλ εμφάνισης των downloads ή να ανοίγεις το history. Το παράθυρο δηλαδή που αναφέρεις στο προηγούμενο post σου. Για να το κάνεις αυτό κάνεις τα παρακάτω: 1) Στην address bar γράφεις "about:config" 2) Πατάς ΟΚ στο μήνυμα που σου βγάζει 3) Στην Search bar που σου βγάζει γράφεις "browser.download.useToolkitUI" 4) Αλλάζεις την τιμή από false σε true κάνοντας διπλό κλικ πάνω στην καταχώρηση browser.download.useToolkitUI Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 (edited) Για να βλέπεις την ταχύτητα θα πρέπει να επαναφέρεις το παλιό στυλ εμφάνισης των downloads ή να ανοίγεις το history. Το παράθυρο δηλαδή που αναφέρεις στο προηγούμενο post σου. Για να το κάνεις αυτό κάνεις τα παρακάτω: 1) Στην address bar γράφεις "about:config" 2) Πατάς ΟΚ στο μήνυμα που σου βγάζει 3) Στην Search bar που σου βγάζει γράφεις "browser.download.useToolkitUI" 4) Αλλάζεις την τιμή από false σε true κάνοντας διπλό κλικ πάνω στην καταχώρηση browser.download.useToolkitUI Οκ ευχαριστώ θα το δοκιμάσω το βραδάκι και επανέρχομαι αν προκύψει κατι EDIT οκ ολα καλα!ευχαριστω! Edited April 27, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 το πραγμα με τα βιντεακια που ολο κολλουσαν με την 20 ειχε παραγινει.γυρισα στην 17.0.1 πλεον και νομιζω ειναι καλυτερα.τι κανανε με το flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 το πραγμα με τα βιντεακια που ολο κολλουσαν με την 20 ειχε παραγινει.γυρισα στην 17.0.1 πλεον και νομιζω ειναι καλυτερα.τι κανανε με το flash? ολα τελεια στην 20.0.1 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) ολα τελεια στην 20.0.1 τι να πω .εγω σε σαιτ με embedded video ακομα και στο zougla κολλουσαν σε σημειο να μην μπορεις να δεις! Edited May 8, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 τι να πω .εγω σε σαιτ με embedded video ακομα και στο zougla κολλουσαν σε σημειο να μην μπορεις να δεις! δωσε μου λινκ να δοκιμασω Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 δωσε μου λινκ να δοκιμασω δεν θυμαμαι συγκεκριμενα αλλα στη zougla.gr καπου ειχε αρθρα και συνοδευονταν απο βιντεο ολο κολλουσαν.τωρα με την 17 που εβαλα τυχαια ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 δεν θυμαμαι συγκεκριμενα αλλα στη zougla.gr καπου ειχε αρθρα και συνοδευονταν απο βιντεο ολο κολλουσαν.τωρα με την 17 που εβαλα τυχαια ολα καλα. λοιπον στο zougla καποια παιζουν ΟΚ και καποια οντως εχω μικρα κολληματα Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Γεια σας παιδια,τον τελευταιο καιρο οταν παω να δω καποιο βιντεο μου βγαζει το μηνυμα ''η λειτουργια flash κατερρευσε''.εχει κανεις ιδεα τι φταιει και τι μπορω να κανω?ειναι πολυ κουραστικο γιατι μετα χρειαζεται ανανεωση η σελιδα για να το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Γεια σας παιδια,τον τελευταιο καιρο οταν παω να δω καποιο βιντεο μου βγαζει το μηνυμα ''η λειτουργια flash κατερρευσε''.εχει κανεις ιδεα τι φταιει και τι μπορω να κανω?ειναι πολυ κουραστικο γιατι μετα χρειαζεται ανανεωση η σελιδα για να το δω. λοιπον στο zougla καποια παιζουν ΟΚ και καποια οντως εχω μικρα κολληματα καπου ειχα διαβασει οτι κανανε κατι αλλαγες στην διαχειρηση των flash και ισως φταιει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts