Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποια "αλεπου" εχεις?

3.6.23:(

σημερα θα δοκιμασω να ανοιξω την αλεπου χωρις τιποτα και θα σας πω αυριο αποτελεσματα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ρε γιωργο μας κοροιδευεις? :p βαλε την 7αρα που ναι απειρως ελαφρυτερη και γρηγοροτερη....

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

κάνε ένα registry clean...και εγώ με 1gb σε xp είμαι και δεν έχω πρόβλημα.

κάνε ένα registry clean...και εγώ με 1gb σε xp είμαι και δεν έχω πρόβλημα.

οντως...το εκανα και ειμαι μια χαρα...ευχαριστω:)

πετρο θα την βαλω..;)

Φιλικά Γιώργος

παιδια εγω πανω απο ενα χρονο χρησιμοποιω τον browsel seamonkey τον πρωτο της mozilla. Δε ξερω γιατι αλλα σε σχεση με τον firefox και opera κολλαει λιγοτερο. Ο υπολογιστης μου ειναι απο το 2003,τι ανασυγκροτησεις,τι ιους, το ιντερνετ παντα κολλαει και με το seamonkey βρικα την ηρεμια μου.

Οσον αφορα το firefox μου αρεσαν τα θεματα που παιρνει,κτλ. Αλλα μαλλον αργουσε συνεχως να φορτωσει,ακομα και η εκδοση του τον ιουνιο που ειχα την τελευταια.

Οσον αφορα τον οπερα οποτε παταγα enter για μια ιστοσελιδα, μου βγαζε στην αρχη την ιστοσελιδα χωρις τις εικονες,και μετα με τις εικονες και τα χρωματα ολοκληρωμενα.

Seamonkey απο μενα -δεν ξερω αν κολλανε ολα αυτα στο θεμα,η αν θα το μεταφερετε, αλλα ηθελα καπου να τα πω.

και γω λιγα εχω... adblock εννοειται

double click closes tab

nokia 3d maps plugin

nosquint

urlcorrector

και κλειστα αυτη τη στιγμη

flashblock

blocksite

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Κάνοντας update από τον Firefox; Κατεβάζοντας το setup από τους server του Mozilla ή από κάπου αλλού;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εμένα πάλι με 7.0.1 μου λεει ότι είναι ενημερωμένος. Στο δια ταύτα. Αλλαγές-βελτιώσεις που παρατηρήσατε στον 8; Από μνήμη; Ταχύτητα;

Εμένα πάλι με 7.0.1 μου λεει ότι είναι ενημερωμένος. Στο δια ταύτα. Αλλαγές-βελτιώσεις που παρατηρήσατε στον 8; Από μνήμη; Ταχύτητα;

Το μόνο που παρατήρησα είναι η λίγο βελτιωμένη ταχύτητα και τα κάπως λιγότερα κολλήματα!

δε το τρεξα πολύ και δε κατάλαβα τραγικές διαφορές. ίσως μια ανάσα στην γρηγοράδα.

Όντως mol. Παρατηρώ ότι είναι λίγο πιο γρήγορος.

Εγω τον εβαλα σημερα, και μου αλαξε το search engine στην αρχικη του Firefox. :wacko:

Υπαρχει τροπος να ξαναβαλω το google ?

Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" 

εχω παρατηρησει οτι σε πολλους σερνεται ο firefox..ακομα και σε δυνατα μηχανηματα...σε σας τιποτα?

Φιλικά Γιώργος

εχω παρατηρησει οτι σε πολλους σερνεται ο firefox..ακομα και σε δυνατα μηχανηματα...σε σας τιποτα?

Σε μένα δεν σέρνεται καθόλου, τώρα με τα updates δηλαδή.. Μόνο ένα μικρό προβληματάκι έχει.. Όταν τον ανοίγω, κολλάει για 3-4 δευτερόλεπτα.. Αλλα μετά τρέχει πολύ γρήγορα :) Α και επίσης όταν ανοίγω πάνω από 5-6 tabs συνήθως καθυστερεί λίγο.. Αυτά μόνο!

*edit

8-9 tabs

Edited by Pitsikoulina
λάθος στην πληκτρολόγηση!

Είναι 1gb.

Πες μου ότι είναι και netbook...Αν είναι netbook πρέπει να πας σίγουρα στα 2GB αν είναι laptop ή desktop σίγουρα στα 4GB. Εγω θέλω να του κάνω μια αναβάθμιση στα 8GB γιατί με 50 tabs καμιά φορά κολλάει...

Πες μου ότι είναι και netbook...Αν είναι netbook πρέπει να πας σίγουρα στα 2GB αν είναι laptop ή desktop σίγουρα στα 4GB. Εγω θέλω να του κάνω μια αναβάθμιση στα 8GB γιατί με 50 tabs καμιά φορά κολλάει...

Κοίτα έχει να κάνει και με τα sites που μπαίνω.. Αν μπω myphone και ανοίξω διαφορετικά θέματα σε διαφορετικά tabs, δεν κολλάει ποτέ, ανεξάρτητα από τον αριθμό τους.. Αλλά αν μπω πχ. youtube ή greekddl, αργεί να ανοίξει πάνω από περίπου 8 tabs..

Και τέλος πάντων ναι, είναι netbook..

Πως όμως κάνω αναβάθμιση στη ram? Θέλει ειδικό?