pgetsopoulos Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Όταν έχω παραπάνω από μία καρτέλες ανοικτές και πάω να κλείσω το firefox, δε μου εμφανίζει πλέον επιλογή να τις αποθηκεύσει και να τις εμφανίσει όταν τον ανοίξω ξανά. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; εχεις βαλει να μην σε ξαναρωτησει τι θα κανει ;) αν πας ρυθμισεις μπορεις να το αλλαξεις Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Σε ποιο σημείο είναι (γιατί στις "καρτέλες" δε βλέπω κάτι); Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Σε ποιο σημείο είναι (γιατί στις "καρτέλες" δε βλέπω κάτι); στα γενικα που λεει εκκινηση firefox: και εχει επιλογες, πανω πανω Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 "Στην εκκίνηση του firefox" που έχει τρεις επιλογές; Δεν εννοώ αυτό όμως. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 "Στην εκκίνηση του firefox" που έχει τρεις επιλογές; Δεν εννοώ αυτό όμως. τι εννοεις ? :confused: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Όταν έχω παραπάνω από μία καρτέλες ανοικτές, να μου δίνει επιλογή είτε να ξεκινήσω με αυτές στην επόμενη εκκίνηση του firefox είτε όχι. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Όταν έχω παραπάνω από μία καρτέλες ανοικτές, να μου δίνει επιλογή είτε να ξεκινήσω με αυτές στην επόμενη εκκίνηση του firefox είτε όχι. απο την στιγμη που τικαρες το να μην με ξαναρωτησει, δεν γινεται Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Δε θυμάμαι να το έχω κάνει αυτό. Αν κάνω απεγκατάσταση και κατόπιν επανεγκατάσταση του firefox, υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Δε θυμάμαι να το έχω κάνει αυτό. Αν κάνω απεγκατάσταση και κατόπιν επανεγκατάσταση του firefox, υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί; νομιζω, δεν ειμαι σιγουρος... δοκιμασε το :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Δε θυμάμαι να το έχω κάνει αυτό. Αν κάνω απεγκατάσταση και κατόπιν επανεγκατάσταση του firefox, υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί; Πήγαινε Επιλογές->Επιλογές->Καρτέλες->Είναι το δεύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Πήγαινε Επιλογές->Επιλογές->Καρτέλες->Είναι το δεύτερο αυτο ειναι οταν εχεις 2 παραθυρα και πας να κλεισεις το 1... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 options-->general-->startup-->when firefox starts ''show my windows and tabs from last time'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 αυτο ειναι οταν εχεις 2 παραθυρα και πας να κλεισεις το 1... Βασικά σε προειδοποιεί ότι πρόκειται να κλείσεις παραπάνω από μία καρτέλα και αν θες να συνεχίσεις(νόμιζα ότι αυτό έλεγε)...Τελικά ειναι αυτό που λέει ο Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Όταν έχω παραπάνω από μία καρτέλες ανοικτές, να μου δίνει επιλογή είτε να ξεκινήσω με αυτές στην επόμενη εκκίνηση του firefox είτε όχι. Τελικά βρήκα άκρη αλλιώς. Κλείνω κανονικά το firefox και, όταν θέλω να μου εμφανίσει τις τελευταίες καρτέλες που είχα ανοικτές, πηγαίνω στο "ιστορικό" και επιλέγω "επαναφορά προηγούμενης συνεδρίας". Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Γιατί δεν κάνεις αυτό που σου είπε ο Nikos_s3; Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις κάθε φορά στο ιστορικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Αν κάνω αυτό, θα πηγαίνει πάντα στις καρτέλες που είχα κλείσει τελευταίες. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Έχεις δίκιο:)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Aυτο εννοω http://img842.imageshack.us/img842/4992/fferror.png Τελικά το παραπάνω πρόβλημα που σας ειχα πει λύθηκε μετα την πρωτη επανεκκίνηση, τωρα ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) εκανα εγκατασταση του 4 πανω απο την 3.16 και στα add on εχει 2 που λεγονται firefox synchronization extension και 1-pc sync 2 synchronization extension λεει δεν ειναι συμβατα με τον 4 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ!πως γινεται να τα σβησω χειροκινητα?πηγα στον φακελο του ffox ενεργοποιησα κρυφα αρχεια μπηκα στον φακελο profile αλλα δεν τα βρηκα! 2-εχω ρυθμισει απο το tab mix plus ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ολοκληρος ο ffox οταν κλεινω την τελευταια καρτελα αλλα αυτο δεν γινεται!κλεινει ολοκληρο το παραθυρο του ffox ακομα και ετσι! ακομα δεν αρχισαμε ολο bugs ειναι! 3-καλα μιλαμε το bug μετα το αλλο! ειχα 7 tab ανοιχτα ,εκλεισα τον ffox και στο ανοιγμα εκει που ρωταει εαν θελω την τελευταια session ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΤΗΣ!ΕΛΕΟΣ! Edited March 30, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Καλημερα σε ολους... Νομιζω οτι δεν υπαρχει μια συμαντικη επιλογη...Δε μπορω να κανω export τους σελιδοδεiκτες μου! Υπαρχει καποιος τροπος;;; Edited March 31, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Καλημερα σε ολους... Νομιζω οτι δεν υπαρχει μια συμαντικη επιλογη...Δε μπορω να κανω export τους σελιδοδεiκτες μου! Υπαρχει καποιος τροπος;;; Tο εχω γραψει και παλαιότερα, για τον Firefox και τον Thunderbird υπάρχει προγραμματακι που κανει backup τα πάντα. http://sourceforge.net/projects/mozbackup/files/MozBackup/1.5.1/MozBackup-1.5.1-EN.exe/download Ασε που έχει τετοια επιλογή στην ιδια θέση όπως και όλες οι προηγούμενες versions πήγαινε Σελιδοδείκτες->Προβολή όλων των σελιδοδεικτών->Εισαγωγή&Αντίγραφο->Εξαγωγή HTML και αντίστοιχα απο κατω Εισαγωγή HTML Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Tο εχω γραψει και παλαιότερα, για τον Firefox και τον Thunderbird υπάρχει προγραμματακι που κανει backup τα πάντα. http://sourceforge.net/projects/mozbackup/files/MozBackup/1.5.1/MozBackup-1.5.1-EN.exe/download Ασε που έχει τετοια επιλογή στην ιδια θέση όπως και όλες οι προηγούμενες versions πήγαινε Σελιδοδείκτες->Προβολή όλων των σελιδοδεικτών->Εισαγωγή&Αντίγραφο->Εξαγωγή HTML και αντίστοιχα απο κατω Εισαγωγή HTML Ναι...οκ...εχεις δικιο για την επιλογη.Τωρα την ειδα...Δε νομιζω να την ειχε εκει στη προηγουμενη εκδοση,αλλα anyway...Αρκει που υπαρχει... Ευχαριστω...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) εκανα εγκατασταση του 4 πανω απο την 3.16 και στα add on εχει 2 που λεγονται firefox synchronization extension και 1-pc sync 2 synchronization extension λεει δεν ειναι συμβατα με τον 4 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ!πως γινεται να τα σβησω χειροκινητα?πηγα στον φακελο του ffox ενεργοποιησα κρυφα αρχεια μπηκα στον φακελο profile αλλα δεν τα βρηκα! 2-εχω ρυθμισει απο το tab mix plus ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ολοκληρος ο ffox οταν κλεινω την τελευταια καρτελα αλλα αυτο δεν γινεται!κλεινει ολοκληρο το παραθυρο του ffox ακομα και ετσι! ακομα δεν αρχισαμε ολο bugs ειναι! 3-καλα μιλαμε το bug μετα το αλλο! ειχα 7 tab ανοιχτα ,εκλεισα τον ffox και στο ανοιγμα εκει που ρωταει εαν θελω την τελευταια session ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΤΗΣ!ΕΛΕΟΣ! τελικα τα 2 extensions που ελεγα ηταν απο το νοκια pc suite και τα εσβησα χειροκινητα! στον 3 διπλα απο τα βελακια πισω-εμπρος ειχε ενα μικρο τριωνακι που το πατουσες και σου εδειχνε τις προηγουμενες-επομενες σελιδες που ειχα επισκεφτει.στον 4 δεν το εχει ? βασικα στο 2 το διατυπωσα λαθος.εχω ρυθμισει στο ποντικι τη ροδελα οταν την παταω να κανει close.στον ffox 3 οταν την παταγα εκλεινε η ΚΑΡΤΕΛΑ.στον 4 κλεινει ΟΛΟΣ Ο FFOX!υπαρχει καμμια λυση? στην σελιδα των personas δεν λειτουργει το scrolling με την ροδελα του ποντικιου και ο ffox κολλαει Edited March 31, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 στον 3 διπλα απο τα βελακια πισω-εμπρος ειχε ενα μικρο τριωνακι που το πατουσες και σου εδειχνε τις προηγουμενες-επομενες σελιδες που ειχα επισκεφτει.στον 4 δεν το εχει ? το πατας λιγακι συνεχομενα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ή κάνεις δεξί κλικ πάνω τους Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts