Jump to content

Περίεργες συνήθειες και προκαταλήψεις

lek88
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε μλκ Πάνο, σπιτική φέτα λες να έλεγα;;; :lol:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 69
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εποχιακό... Άμα η σκουρη πλευρά της κουβέρτας δεν είναι από την πάνω πλευρά δεν ζεσταίνει...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Ρε μλκ Πάνο, σπιτική φέτα λες να έλεγα;;; :lol:

Αυτό άφησες να εννοηθεί.

Και φυσικά δε μπαίνει ποτέ φέτα στις τυρόπιτες των τυροπιτάδικων. Συνήθως μπαίνει άλμη, και πολύ σπάνια μυζήθρα. Φέτα μόνο σε σπιτική τυρόπιτα, αυτή που φτιάχνουν οι νοικοκυρές.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εποχιακό... Άμα η σκουρη πλευρά της κουβέρτας δεν είναι από την πάνω πλευρά δεν ζεσταίνει...

Και αν είναι μονοχρωμη?

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Και αν είναι μονοχρωμη?

Κανένα πρόβλημα...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Όταν πίνω φραπέ σε καφετέρια πάντα αφήνω ενα δάχτυλο περίπου υπόλοιπο.. αν δω κάποιον δίπλα μου να το πίνει όλο και να ρουφάει με το καλαμάκι ακόμα και τον αφρό, με πιάνει αναγούλα :O

Όταν πίνω φραπέ σε καφετέρια πάντα αφήνω ενα δάχτυλο περίπου υπόλοιπο.. αν δω κάποιον δίπλα μου να το πίνει όλο και να ρουφάει με το καλαμάκι ακόμα και τον αφρό, με πιάνει αναγούλα :O

Εγω παλι τον πινω μεχρι τερμα,μεχρι και τον αφρο.Και αν ο αφρος ειναι παχυς και δεν ρουφιεται τον γλυφω απο το καλαμακι.

Φανταζομαι οτι αυτο εχει νοημα βαση φυσικης,αφου τα σκουρα χρωματα απορροφουν την θερμοτητα σε αντιθεση με τα φωτεινα που την αντανακλουν.Με την ιδια λογικη καλο ειναι να αποφευγουμε τα σκουροχρωμα ρουχα το καλοκαιρι.

Εγω παλι τον πινω μεχρι τερμα,μεχρι και τον αφρο.Και αν ο αφρος ειναι παχυς και δεν ρουφιεται τον γλυφω απο το καλαμακι.

Φανταζομαι οτι αυτο εχει νοημα βαση φυσικης,αφου τα σκουρα χρωματα απορροφουν την θερμοτητα σε αντιθεση με τα φωτεινα που την αντανακλουν.Με την ιδια λογικη καλο ειναι να αποφευγουμε τα σκουροχρωμα ρουχα το καλοκαιρι.

Αυτό που λες για τα χρώματα ισχύει Για εξωτερικούς χώρους κ κάτω από τον ηλιο αλλά μιλάει για κουβέρτα και δεν φαντάζομαι ότι κοιμάται με την κουβέρτα στον ήλιο ! Προφανώς του αρέσει για κάποιο λόγο να είναι η σκούρα πλευρά από πανω. Στο δωμάτιο του δεν νομίζω να ζεσταίνεται παραπάνω αν έχει την σκούρα πλευρά του σκεπασματος Από πανω!

Edited by lek88

από πού να ξεκινήσω και πού να καταλήξω εγώ.....

Δεν κόβω νύχια βραδύ,δεν τα κόβω τετάρτη και Σάββατο.

Πολλές φορές κάνω ότι κάνω επί 3,δηλαδή,πολλές φορές ας πούμε με κόβει το ένα μάτι,θα τα ανοιγόκλεισω επί 3 φορές.

Φτηνώ για το κακό μάτι,θα κουνήσω το κεφάλι και θα κάνω ότι φτύνω προς τους ώμους μου επί 3,ξεκινώντας από δεξιά και φυσικά καταλήγοντας αριστερά.

Λέω πάντα επίσης για το κακό μάτι την λέξη σκόρδα από μέσα μου 3 φορές.

Εχω πάθηση με κάποια πράγματά μου,ας πούμε κινητό τηλέφωνο,σημάδι αν δω έστω και σε μέγεθος κόκκου άμμου,θα μπει αγγελία.

Κοιτάζω οπού μπαίνω να μπαίνω πάντα με το δεξί πόδι.

Δεν μου αρέσει να αγοράζω κάτι Δευτέρα.

Φοβάμαι πολύ τις βαριές ασθένειες,σε σημείο πού πολλές φορές φοβάμαι ότι εχω κάτι κακό.

Δεν μου αρέσει να με ακουμπάνε στο σώμα,κι ιδιαίτερα στην πλάτη.

Δίνω μεγάλη σημασία σε σημάδια...ρίξιμο καφέ,σπάσιμο ποτηριού.

Πάντα στο αμάξι ακόμα και να το εχω κλειδώσει,θα κοιτάξω ξανά αν είναι κλειδωμένο κι επίσης θα πατήσω συνήθως 3 φορές το κοντρόλ του.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αυτό το κάνω σε σχεδόν όλα τα ποσιμα, εκτός από τα εντελώς καθαρά (νερό, χυμός από κουτί, μπύρα, αλκοολουχα), το κάνω κυρίως στην σοκολάτα, σε στημένο χυμό και σε ότι άλλο έχει πιθανότητα να αφήσει κατακαθι... Φυσαω και μια φούσκα στο καλαμάκι αν το έχω αφήσει πολύ ώρα να ακουμπώ στον πάτο :p

could you do it again?

από πού να ξεκινήσω και πού να καταλήξω εγώ.....

Δεν κόβω νύχια βραδύ,δεν τα κόβω τετάρτη και Σάββατο.

Πολλές φορές κάνω ότι κάνω επί 3,δηλαδή,πολλές φορές ας πούμε με κόβει το ένα μάτι,θα τα ανοιγόκλεισω επί 3 φορές.

Φτηνώ για το κακό μάτι,θα κουνήσω το κεφάλι και θα κάνω ότι φτύνω προς τους ώμους μου επί 3,ξεκινώντας από δεξιά και φυσικά καταλήγοντας αριστερά.

Λέω πάντα επίσης για το κακό μάτι την λέξη σκόρδα από μέσα μου 3 φορές.

Εχω πάθηση με κάποια πράγματά μου,ας πούμε κινητό τηλέφωνο,σημάδι αν δω έστω και σε μέγεθος κόκκου άμμου,θα μπει αγγελία.

Κοιτάζω οπού μπαίνω να μπαίνω πάντα με το δεξί πόδι.

Δεν μου αρέσει να αγοράζω κάτι Δευτέρα.

Φοβάμαι πολύ τις βαριές ασθένειες,σε σημείο πού πολλές φορές φοβάμαι ότι εχω κάτι κακό.

Δεν μου αρέσει να με ακουμπάνε στο σώμα,κι ιδιαίτερα στην πλάτη.

Δίνω μεγάλη σημασία σε σημάδια...ρίξιμο καφέ,σπάσιμο ποτηριού.

Πάντα στο αμάξι ακόμα και να το εχω κλειδώσει,θα κοιτάξω ξανά αν είναι κλειδωμένο κι επίσης θα πατήσω συνήθως 3 φορές το κοντρόλ του.

Σε οτι αφορα τις προκαταληψεις με τις μερες τις εβδομαδας,την χειροτερη φημη την εχει η Τριτη.Εκτος απο την Τριτη και 13,εχω ακουσει οτι γενικα οσες δουλειες ξεκινανε Τριτη, δεν στεριωνουν.Αυτη η δεισιδαιμωνια ισως να οφειλεται στο οτι η αλωση της Κων/πολης εγινε ημερα Τριτη.

Οντως αυτό σχετικά με την τρίτη και την άλωση τής Κωνσταντινούπολης το εχω ακούσει κι εγώ.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τη μουστάρδα σκέτη δεν τη μπορώ, σε σάντουιτς μια χαρά την τρώω και μαρέσει κιόλας ..

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Δε βαζω ποτε ξυπνητηρι και μιση, ακριβος, παρα τεταρτο. Π.χ. 6:43 ή 9:04 ή 8:58 ή 8:29 κτλ :)

Πλέον ξέρω πως υπάρχουν τρεις τέτοιοι. :p Αν και εγώ δεν βάζω ούτε σε ζυγό, ούτε στα 5. Τα ξυπνητήρια μου λήγουν στο 1-3-7-9. 9 πιο σπάνια..

Φιλαρακι,κερναω μπυρα:p Επιτελους βρισκω ενα ατομο που συμφωνει οτι η φετα ειναι το πιο σιχαμερο τυρι στον κοσμο.Στο αλλο thread που το ειχα γραψει,πεσαν ολοι να με φανε.Ακομη περισσοτερο με αηδιαζει η απαισια συνηθεια καποιων να συνδυαζουν το καρπουζι με την φετα.Παλιοτερα δεν αντεχα ουτε να υπαρχει φετα στο τραπεζι που τρωω.Τωρα μπορω να συμβιβαστω, αρκει να βρισκεται αρκετα μακρυα απο εμενα ωστε να μην μου ερχεται η απαισια μυρωδια στα μουτρα.Αλλα αν πεσει το παραμικρο μοριο φετας στο πιατο μου ειμαι ικανος να πεταξω ολο το φαγητο.Αν ακουμπισω καταλαθως φετα με γυμνα χερια,μετα θα τα τριβω και θα τα πλενω με τις ωρες.Το ιδιο θα κανω και αν με αγγιξει καποιος που προηγουμενως ειχε πιασει φετα,χωρις να πλυνει τα χερια του.Και πραγματικα λυπαμαι διοτι ενω η Ελλαδα εχει τοσα ωραια τυρια, αυτο το σιχαμα θεωρειται το εθνικο μας τυρι.

τι ειπες ρε φιλε για το τυρι; νομιζα πως ημουν ο μοναδικος στον κοσμο! θεωρω το τυρι και ειδικα τη φετα ως το πιο σιχαμερο τροφιμο μακραν με μικρη διαφορα απο τα κοπρανα!:lol:

δεν τρωω φαγητο αν στο τραπεζι εχει φετα γιατι υπαρχει η πιθανοτητα καποιος στο τραπεζι να μιλησε και να εχει πεσει καποιο μοριο στο πιατο μου, δε φιλαω την κοπελα μου αν εχει φαει και δεν εχει πλυνει τα δοντια της και με οδοντικο νημα (και listerine απο πανω καλοδεχουμενο), επισης δεν αγοραζω απο φαστ φουντ οταν στα κουτια με τις αλοιφες εχουν και φετα και πολλες αλλες αρρωστημενες καταστασεις! εκανα καποια βηματα και πλεον μπορω να φερω μια φετα σε πολυ κοντινη αποσταση με μενα (αρκει να μη φυσαει κοντρα ανεμος) οπως και να την πιασω φορωντας γαντια αλλα μεχρι εκει! πλεον ειμαι πεπεισμενος και γω και η γυρω μου πως η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη και ετσι η φετα δεν πολυμπαινει σπιτι μου! αρκετα ειπα και αναγουλιασα!

1396035_654372851273823_742394737_n.jpg?oh=3fbee3d16277a3ad17dbb65efbbe3d65&oe=554BD8BB

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Coulis είσαι θεουλης :lol:

Αααααλλη μια παραξενια μου είναι το γεγονός πως όταν κάνω κάτι που απαιτεί πνευματική εργασία , πχ ασκήσεις για το φροντ κλπ, έχω την τάση να μασαω την μπλούζα μου. Αν έχει γιακα, τότε μόνο το αριστερό μέρος του :p. Επειδή μικρός με αυτό το τρόπο κατεστρεφα μπλούζες, πλέον μασαω τσίχλα. Αλλά και πάλι το αριστερό μου πόδι σε αυτές τις εργασίες κουνιεται λες και κρατώ το ρυθμό σε κάνα τραγούδι...

could you do it again?

Κι εγω το κανω αυτο.Οταν εχω αγχος ή αμηχανια, εχω την συνηθεια να τρωω την μπλουζα μου.Εχω καταστρεψει τονους απο μπλουζες με αυτον τον τροπο.Επισεις καμια φορα τρωω και τα στυλο Edited by NetSurfer_g7

• 1 month later...
Κι εγω το κανω αυτο.Οταν εχω αγχος ή αμηχανια, εχω την συνηθεια να τρωω την μπλουζα μου.Εχω καταστρεψει τονους απο μπλουζες με αυτον τον τροπο.Επισεις καμια φορα τρωω και τα στυλο

:confused: λες και ακούω τον εαυτό μου :p

could you do it again?

Κι εγω το κανω αυτο.Οταν εχω αγχος ή αμηχανια, εχω την συνηθεια να τρωω την μπλουζα μου.Εχω καταστρεψει τονους απο μπλουζες με αυτον τον τροπο.Επισεις καμια φορα τρωω και τα στυλο

! To ίδιο ακριβώς κάνω και εγώ (με τα στυλό εννοώ). Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος :p