Jump to content

[Off topic] Umi Zero: Περί παραγγελιών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

OFF TOPIC:

Το site αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό. Και στο δίπλα forum και εδώ έχουν αναφερθεί ουκ ολίγες απατεωνιές του.

Εμένα πέρισυ μου χάλασε τα Χριστούγεννα. Δεν είχα μπει στον κόπο να ψαχτώ, είχα αγοράσει και ένα τάμπλετ παλιότερα το οποίο είχε έρθει κανονικά οπότε αποφάσισα να παραγγείλω δώρα για όλους από εκεί. Παραγγελία ~€100 μέσα Νοεμβρίου. Φτάνει ένα δέμα παραμονές Χριστουγέννων με κάτι τραγικά μπιχλιμπίδια μηδαμινής αξίας και ξεκινάει ο γολγοθάς: Επικοινωνία σχεδόν ανύπαρκτη, να μην παραδέχονται τίποτε, να τους στέλνω φωτό με την ετικέτα στο δέμα και το περιεχόμενο, τίποτε αυτοί. Dispute στο paypal, μηνύματα πέρα-δώθε, το paypal να λέει πως πρέπει να στείλω πίσω το πακέτο για να μου κάνει refund, εγώ να τους λέω πως αν το στείλω δεν πρόκειται να δω τα έξοδα αποστολής, αυτοί να με εκβιάζουν να αποσύρω το claim για να μου δώσουν τα έξοδα (ναι καλά). Τελικά τα χρήματα τα πήρα Φλεβάρη και βέβαια χωρίς τα έξοδα αποστολής των μπιχλιμπιδιών (€15). Σκεφτείτε να έπεφτε το δολάριο όπως φέτος: Θα έχανα σίγουρα ένα δεκάευρο επιπλέον + τα €15 των εξόδων. Όταν τελικά μου έγινε refund, τους έστειλα mail να μου πιστώσουν τα έξοδα αποστολής και βέβαια έκαναν τον κινέζο...

• Απαντήσεις 305
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προς ενημέρωση, η "Annie" κάνοντας copy-paste από προηγούμενα μηνύματα επαναλαμβάνει τα ίδια για αγορά κουπονιών 1 ευρώ κλπ.

Απάντησα και δημοσιεύω, έχοντας περιέργεια για το που θα το πάει. Αν κουράζω, ενημερώστε με για να σταματήσω να γράφω. Αν υπάρχει ενδιαφέρον για ενημέρωση, μπορώ να συνεχίσω...

--- email προς Annie από tinydeal

Look, Annie, your credibility and reliability is on the line. A lot has been said and written about problems others had dealing with your shop, in greek and foreign fora, especially during the past couple of weeks.

As a result, I do not agree, and will not follow any instructions to buy any product other than the device you claim I "won" (which is P05-ZERO according to your site, if I'm not mistaken).

I see you just keep repeating (copying and pasting instructions about some kind of special product). All you manage to do this way, is getting things worse, which is fine my me - I'm a prospect customer - it's your shop that proves not to be clear about terms and conditions of its operation.

So, I will not buy a product from a shop that has limited reliability, but if the "contest" you announced is true, then I'm willing to buy Umi Zero for 70,82 euros (only that, no other product of yours).

To keep it short and clear: why don't you just issue me a discount code I can use to buy Umi Zero for 70,82 euros, as you advertised? What's the problem with that solution? Why am I to buy coupons?

If you give me a proper discount code, I will proceed with my purchase using paypal, so that I have proper buyer protection.

I'm informing you that this message will posted to one or more fora, so that other prospect customers of yours know who they're dealing with.

Thank you

Εγω εχω περιεργεια να δω ποσο σπασ@@δες μπορουν να γινουν.. Απ`οτι φαινεται παρα πολυ

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• 3 weeks later...

εγω χ8ες παρελαβα ,ολα ενταξει

τα 2 led δεν ειχανε το ιδιο χρωμα το ενα ητανε κιτριμο και το αλλο πορτοκαλι!

η συσκευασια ολα κομπλε ,κανενα προβλημα,

ο φορτιστης ειναι στα 2.4Α αλλα το καλωδιο δεν ειναι αυτο που μπενει οπως κι να το βαλεις!!

Καταταλα ολα κομπλε!

Never again UMI

Βγήκε και κάποιος κερδισμένος.. Και τόσος θόρυβος για τη beta έκδοση τσάμπα η ανησυχία, τα κανονικά ΘΑ παραλαμβαναμε :lol:

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.