Chryssostomos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μην στεναχωριέσαι και εγώ είμαι εδώ,χαχαχα ελα ανθρωπε μου.:lol::lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 ελα ανθρωπε μου.:lol::lol::lol: Να δούμε πότε θα στρώσει. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Να δούμε πότε θα στρώσει. Μακάρι θες να πεις,γιατί απλά πεθαίνει. Πέφτει αστραπή! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μακάρι θες να πεις,γιατί απλά πεθαίνει. Πέφτει αστραπή! Κοντεύω να κλείσω την μέρα και έχω 55% μπαταρία με πολύ edge σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Κοντεύω να κλείσω την μέρα και έχω 55% μπαταρία με πολύ edge σήμερα. Και αυτό το λες καλά ας πούμε; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Πάρτε ένα nexus 5 να δείτε τι θα πει "πέφτει σαν νερό" η μπαταρία. Πάντως και στο 930 δεν δείχνει καλά στοιχεία. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Πήρε άλλος ενημερώσεις εφαρμογών σήμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 εγώ προς το παρόν όχι... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Και αυτό το λες καλά ας πούμε; Βέβαια. Αφού σου λέει με πολύ edge. Δεν "κάθεται" η συσκευή. Εσύ κάνε ένα soft μήπως κόλλησε καμία εφαρμογή και τσέκαρε τους λογαριασμούς e mail μήπως έχει φάει κάποιος κάποιο κόλλημα γιατί κι αυτό τρώει πολύ μπαταρία. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Βέβαια. Αφού σου λέει με πολύ edge. Δεν "κάθεται" η συσκευή. Εσύ κάνε ένα soft μήπως κόλλησε καμία εφαρμογή και τσέκαρε τους λογαριασμούς e mail μήπως έχει φάει κάποιος κάποιο κόλλημα γιατί κι αυτό τρώει πολύ μπαταρία. μου λέτε βασικά πράγματα...που κλασσικά Τα έχω κάνει όλα. εγώ πάλι δεν το θεωρώ καλή κατανάλωση και βλέπω πως με την ενημέρωση,ο μόνος τρόπος να μην πέφτει η μπαταρία σαν τρελή είναι να μην το ακουμπάω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ρωτάω γιατί άλλαξα το μέγεθος του κειμένου σε 150% απο 200 και μετά μου ήρθαν ενημερώσεις... Ίσως δεν είναι πραγματικές ενημερώσεις αλλα έχει να κάνει με αυτη την αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ρωτάω γιατί άλλαξα το μέγεθος του κειμένου σε 150% απο 200 και μετά μου ήρθαν ενημερώσεις... Ίσως δεν είναι πραγματικές ενημερώσεις αλλα έχει να κάνει με αυτη την αλλαγη όπως το γράφεις.δεν είναι πραγματικές ενημερώσεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Και αυτό το λες καλά ας πούμε; Φυσικά είναι καλά αφού δεν έχει κλείσει καθόλου το τηλέφωνο,όσο δεν έβλεπα εδώ κοιτούσα μέσω ίντερνετ τα παιχνίδια μπάσκετ ποδόσφαιρο και ο edge δεν έχει κλείσει. Μπαταρία τώρα με τόση ώρα ίντερνετ (δεν ανοίγω υπολογιστή λόγο παιδιού) 46%,δεν έχει κλείσει ο edge καθόλου σχεδόν. Δεν είναι καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Κοίτα αν έβλεπες αγώνα,ναι είναι πάρα πολύ καλά. Διάβασα όμως και αλλου ότι έχουν και άλλοι θέμα από εχθές με την μπαταρία και διαφορες συσκευές... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 44% η μπαταρία από τις 8.30 το πρωί. Με χρήση κλασσική που κάνω και πριν την ενημέρωση θα ήταν κάπου στο 20 μπορεί και παρακάτω :D Επιτέλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Κοίτα αν έβλεπες αγώνα,ναι είναι πάρα πολύ καλά. Διάβασα όμως και αλλου ότι έχουν και άλλοι θέμα από εχθές με την μπαταρία και διαφορες συσκευές... Τη να πω ίσως ακόμα δεν έστρωσε σε όλους. Αυτό που έχω ξαναγράψει πάντως για την μπαταρία μου είναι πως μόλις φτάσει στο 100% της φόρτισης το βγάζω κατευθείαν από την πρίζα. Υ.γ.δεν έβλεπα,διάβαζα και έγραφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Τη να πω ίσως ακόμα δεν έστρωσε σε όλους. Υ.γ.δεν έβλεπα,διάβαζα και έγραφα. Ναι έστω και πάλι,είχες την οθόνη αναμμένη,κάτι που σε εμένα το γονατίζει. τώρα αυτό για την φόρτιση που λες δεν παίζει κάποιο ρόλο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 τώρα αυτό για την φόρτιση που λες δεν παίζει κάποιο ρόλο. Ίσως δεν παίζει άλλα μια δυο φορές που το άφησα όλο το βράδυ είδα ότι τελείωσε πιο γρήγορα γι' αυτό το αναφέρω,μπορεί να κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ίσως δεν παίζει άλλα μια δυο φορές που το άφησα όλο το βράδυ είδα ότι τελείωσε πιο γρήγορα γι' αυτό το αναφέρω,μπορεί να κάνω λάθος. Αν ισχύει αυτό μας τρολλάρει η ms. εγώ πχ μόνο το βράδυ μπορώ να το φορτίζω....τουλάχιστον 8/10 φορές. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Πιστεύω οτι απο την στιγμή που βγάζει άνετα τη μέρα η μπαταρία και με πολυ χρήση ειναι σούπερ! Δεν ξερω πολλα τηλέφωνα να το καταφέρνουν αυτο..... Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 με την Μπαταρία που έχει θα έπρεπε να σε βγάζει και μισή ακόμα και με αρκετή χρήση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 με την Μπαταρία που έχει θα έπρεπε να σε βγάζει και μισή ακόμα και με αρκετή χρήση. Για πια συσκευή μιλάμε; Έχω το 640 ds. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Για πια συσκευή μιλάμε; Έχω το 640 ds. lumia 640ds xl. το 640 ds που έδωσα στην αδερφή μου,πλέον έχει καλύτερη κατανάλωση.:lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 lumia 640ds xl. το 640 ds που έδωσα στην αδερφή μου,πλέον έχει καλύτερη κατανάλωση.:lol::lol: Περίεργο παντός γιατί το xl έχει καλύτερη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Περίεργο παντός γιατί το xl έχει καλύτερη μπαταρία ε ναι αυτό λέω και εγώ... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts