st1313 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 (edited) Δηλαδη τωρα που τα windows τελειωνουν και θα παμε απέναντι ποση ram θα χρειαστούμε για καμια 70αρια εφαρμογες που τωρα τις δουλεύουμε με 1giga. Edited July 3, 2017 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Δηλαδη τωρα που τα windows τελειωνουν και θα παμε απέναντι ποση ram θα χρειαστούμε για καμια 70αρια εφαρμογες που τωρα τις δουλεύουμε με 1giga. 2 το λιγότερο. Αλλιώς θα είναι σα να μην άλλαξες ποτέ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 2 το λιγότερο. Αλλιώς θα είναι σα να μην άλλαξες ποτέ. Ναι αλλα με 2 θα τρεχει απροβλημάτιστα για δυο τουλάχιστον χρονια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ναι αλλα με 2 θα τρεχει απροβλημάτιστα για δυο τουλάχιστον χρονια? όπως καταλαβαίνεις,αυτό δε μπορώ να στο εγγυηθώ εγώ σαν Χρυσόστομος.:p Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ναι αλλα με 2 θα τρεχει απροβλημάτιστα για δυο τουλάχιστον χρονια? Υπολόγιζε +1 για κάθε χρόνο παραμονής, με τα τωρινά δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Υπολόγιζε +1 για κάθε χρόνο παραμονής, με τα τωρινά δεδομένα. τα 3gb είναι υπεραρκετά εδώ και 2 χρόνια πάντως. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ποτέ όμως δεν ξέρουμε πόσο θα αυξηθούν οι απαιτήσεις,γιατί μπορεί οι εφαρμογές στον επόμενο χρόνο γίνουν πιο βαριές και να χρειάζονται περισσότερη ram Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 τα 3gb είναι υπεραρκετά εδώ και 2 χρόνια πάντως. Ναι. Εννοώ τα τωρινά. Όχι τα προπέρσινα. Και εγώ με 3 θα ξεκινούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ποτέ όμως δεν ξέρουμε πόσο θα αυξηθούν οι απαιτήσεις,γιατί μπορεί οι εφαρμογές στον επόμενο χρόνο γίνουν πιο βαριές και να χρειάζονται περισσότερη ram αυτό ισχύει για όλα τα λειτουργικά βέβαια. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι. Εννοώ τα τωρινά. Όχι τα προπέρσινα. Και εγώ με 3 θα ξεκινούσα. Βρε συ το ίδιο λέμε στην ουσία.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Υπολόγιζε +1 για κάθε χρόνο παραμονής, με τα τωρινά δεδομένα. Αυτό ακριβως εχω καταλαβει και γω. Για αυτό δεν μου αρεσει το android. Οσοι στην παρεα ειχαν παρει τηλ. με 1giga σχεδόν ολοι τα εχουν πεταξει και να πεις ηταν τιποτα σκληροι χρηστες να πω ενταξει. Για τελος του 15μιλαω που τα φθηνα ειχαν 512 και τα μεσαια 1giga ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 αυτό ισχύει για όλα τα λειτουργικά βέβαια. Σίγουρα, αλλά σε κάποια λειτουργικά η διαχείριση της μνήμης είναι πιο αποδοτική. Για τους χρήστες πάντως αυτό δε σημαίνει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 το 2015 δεν πήγαινες πουθενά με 512 ραμ,μη σου πω ούτε με 1. Αν σκεφτείς ότι αρχές του 16 ήδη έβγαιναν με 3 και 4 gb...Μάλλον οι φίλοι σου,είχαν μείνει πίσω. το 2012 ναι,δεκτό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 το 2015 δεν πήγαινες πουθενά με 512 ραμ,μη σου πω ούτε με 1. Αν σκεφτείς ότι αρχές του 16 ήδη έβγαιναν με 3 και 4 gb...Μάλλον οι φίλοι σου,είχαν μείνει πίσω. το 2012 ναι,δεκτό. Ποση ram ειχαν τα μεσαια της Samsung για παράδειγμα τα φθηνοτερα από το α5 λεω Μεχρι τελος του 15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ποση ram ειχαν τα μεσαια της Samsung για παράδειγμα τα φθηνοτερα από το α5 λεω Μεχρι τελος του 15 δεν θυμάμαι,αλλά ποιος σου είπε ότι θεωρούταν καλή συσκευή; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 δεν θυμάμαι,αλλά ποιος σου είπε ότι θεωρούταν καλή συσκευή; Αμα δεν είναι καλο ένα τηλεφωνο 200+ ευρω μιας από τις μεγαλύτερες εταιριες στο χωρο τοτε ποιο είναι. Δεν ξερει ολος ο κοσμος τα κινεζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Θα στο πω απλά.γνωστες μάρκες στον χώρο στα 200 ευρώ για την εποχή που λες,όχι δεν έβγαζαν καλά τηλέφωνα. Ναι το ξέρω,αρκετά τα χρήματα,αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ετσι από περιεργεια θα ηθελα ένα συγκριτικο μεταξυ του 930 και του s5 να δουμε τι ψαρια πιανουν σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Παρόλο που όπως είπα θα ξεκίναγα με 3 τώρα (για οικονομικούς λόγους), θα μου ήταν μεγάλη έκπληξη αν είχα την ίδια εμπειρία χρήσης (έστω και μειωμένη κατά 20/30%) μετά από δύο χρόνια και αφού θα έχει προηγηθεί και τουλάχιστον μία αναβάθμιση. Για κάποιον πάντως που δε συνηθίζει να αλλάζει συχνά συσκευές (όπως εγώ) το ιδανικό ίσως είναι τα 4. Η απορία θα μου λυθεί μετά από 2 χρόνια πάντως από άλλους χρήστες θέλω να ελπίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Πάντος ας το παραδεχτούμε όλοι το πιο σταθερό και ram friendly λειτουργικό είναι το iOS ,αλλά με τσουχτερή τιμή. Να το iPhone 7 έχει 2Gb ram και πάει σφαίρα ,αλλά ποιος αντέχει την κλειστότητα των iPhone, αλλά και την τιμή τους;:p Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Πάντος ας το παραδεχτούμε όλοι το πιο σταθερό και ram friendly λειτουργικό είναι το iOS ,αλλά με τσουχτερή τιμή. Να το iPhone 7 έχει 2Gb ram και πάει σφαίρα ,αλλά ποιος αντέχει την κλειστότητα των iPhone, αλλά και την τιμή τους;:p ε,αυτοί που αγοράζουν s8+ και γενικά ναυαρχίδες day one,τι 800 τι 900 ευρώ. Δε μασάνε στο κατοστάρικο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 ε,αυτοί που αγοράζουν s8+ και γενικά ναυαρχίδες day one,τι 800 τι 900 ευρώ. Δε μασάνε στο κατοστάρικο. Το θέμα είναι ποιος δίνει ολόκληρο ή και διπλό μισθό για να αγοράσει ένα κινητό που μπορεί και να το χάσει; Αν είναι θέμα επαγγελματισμού παίρνεις ένα λαπτοπ. Τα S8+, τα παίρνουν και τα ζηλεύουν κάτι κοριτσάκια μόνο γιατί έχει <<καλή κάμερα>> σύμφωνα επειδή είναι ναυαρχίδα. Δεν λεω ότι το s8 δεν έχει καλή κάμερα αλλα το Lumia 950 εχει πολύ καλυτερη αλλα και σε καλύτερη τιμή P.S. ξεφύγαμε πολύ από το θέμα Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 δεν έχει "καλή κάμερα".έχει πάρα πολύ καλή,χωρίς εισαγωγικά. Επίσης πολύς(λέμε τώρα)κόσμος αγόραζε το 950 στην τότε τιμή του... Στα υπόλοιπα διαφωνούμε εντελώς. Δεν θα επεκταθώ όμως άλλο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 (edited) Πάντος ας το παραδεχτούμε όλοι το πιο σταθερό και ram friendly λειτουργικό είναι το iOS Την ίδια άποψη έχω και εγώ αν και θεωρώ πως τα WM10 είχαν πλησιάσει σε απόδοση. Για να μην παρεξηγηθώ τα bugs είναι άλλο ζήτημα το οποίο όμως λύνεται. Η πλατφόρμα είναι το δύσκολο. Θα δούμε αν όντως δουλεύεται κάποια έκδοση. Προσωπική μου γνώμη: Θα πρόκειται περί τρέλας να εγκαταλειφθεί το project από τη MS. Edited July 3, 2017 by faasf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Την ίδια άποψη έχω και εγώ αν και θεωρώ πως τα WM10 είχαν πλησιάσει σε απόδοση. Για να μην παρεξηγηθώ τα bugs είναι άλλο ζήτημα το οποίο όμως λύνεται. Η πλατφόρμα είναι το δύσκολο. Θα δούμε αν όντως δουλεύεται κάποια έκδοση. Προσωπική μου γνώμη: Θα πρόκειται περί τρέλας να εγκαταλειφθεί το project από τη MS. Δεν νομίζω να εγκαταλειφθεί η πλατφόρμα τελείως,γιατι υπάρχουν πολλές ετερικες συσκευες(HP Elite x3) και θα δημιουργηθούν και άλλες από την HP κατά την γνώμη μου.Εγώ επίσης πιστεύω ότι θα βγεί και το Surface Phone.Αυτό για την γνώμη μου είναι σιγουράκη,καθώς έχουν βγεί πολλά βίντεο και από την ιδια την Microsoft αλλά και την Quallcom για τα Full Windows 10 on Phone Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Να δούμε πόσο θα αντέξουν τα 950, Alcatel 4s και HP Elite x3 με τα τωρινά Windows 10! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts