djtasos030 Δημοσιεύτηκε January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2015 καλημερα σημερα ειδα προβληματα του lg g2 σε σημα....λογω της δουλειας μου ειναι αναγκαιο να εχω συνεχεια καλο σημα και επειδη εχω samsung ace και χανει το σημα ειμαι ετοιμος για αναβαθμιση κινητου και μεχρι εχτες ειμουν ετοιμος να παρω το lg g2...μου ειπαν 2 γνωστοι μου πως το g2 εχει προβληματα ειδικα με το σημα και με προβληματισε ο ενας εχει την παρτιδα 408 και ο αλλος την 406 ... μου ειπαν να το ψαξω στα φορουμ να δω και ειδα και εδω μεσα εκπληκτος για αυτο το προβλημα...μου προτειναν σε αυτα τα λεφτα να παρω το z2 γιατι θελω να παρω το to lg 32gb και η διαφορα με το z2 ειναι γυρω στα 30 ευρω.... δεν ειδα καπου να γραφετε στο φορουμ για προβληματα του z2.....δεν εχει κανενα προβλημα?????με το σημα τι λεει το z2???? ποιος ειχε και τα δυο κινητα να μας πει? ειδα επισης μεγαλυτερη μνημη το z2 3gb ram????και μεγαλυτερη μπαταρια 3.200ma....?????τι προτεινετε? επισης μου ειπαν πως αν παιζω παιχνιδια κιτρινιζει η οθονη στις γωνιες και δεν το καλυπτει η εγγυηση στην lg gia to g2...ισχυει? για το ζ2 δεν εχω δει στο φορουμ ουτε ακουσα προβληματα.... τι παιζει τελικα μπερδευτικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Άψογο είναι το σήμα στο z2 και γενικά απόλυτα απροβληματιστη και smouth λειτουργία γενικότερα σαν συσκευή. Στα συν σε σχέση με το g2 η ανώτερη ποιότητα κατασκευής,τα 3GB RAM η Micro sd υποδοχή πιο καινούργιος επεξεργαστής(801 έναντι 800 του g2) και ότι είναι πιο καινούργιο μοντέλο και μια εξαιρετική αυτονομία με μια τεράστια σε χωρητικότητα μπαταρία. Είχα και τις 2 συσκευες και συνολικά πιο ικανοποιημενος έμεινα με το z2 μιας και πρώτα είχα το g2. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 το μονο αρνητικό που ειδα στο z3 είναι δυσκολία στο root και αν γίνει χάνεις πολλά χαρακτηριστικά........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtasos030 Δημ. January 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 η μπαταρια στο Ζ2 κραταει πιο πολυ απο το g2????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtasos030 Δημ. January 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 και ποια η διαφορα επισης του sony xperia LTE 16GB me sony xperia 16gb????????το lte εχει 326 και το αλλο 399 στα σκρουτζομαγαζα.....γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Z2 είναι απλά απροβληματιστο με άριστο σήμα εν αντιθέσει με το G2 που είχα πάει πολλές φορές να το σπάσω από τα νεύρα μου. Η μπαταρία τους είναι πάρα πολύ κοντά, δεν θα έχεις κανένα θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtasos030 Δημ. January 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 ποια η διαφορα του sony xperia lte me to sony xperia ???????βλεπω διαφορας τιμης και σε σκρουτζομαγαζα και σε bestprice... ποια η διαφορα των δυο συσκευων???????εγω που ειμαι ασχετος βλεπω διαφορα το LTE MONO.... ποιος ξερει ποια η διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 ποια η διαφορα του sony xperia lte me to sony xperia ???????βλεπω διαφορας τιμης και σε σκρουτζομαγαζα και σε bestprice... ποια η διαφορα των δυο συσκευων???????εγω που ειμαι ασχετος βλεπω διαφορα το LTE MONO.... ποιος ξερει ποια η διαφορα? Φίλε μου ένα μοντέλο είναι. Ένα LTE/4G κυκλοφορεί εντός ΕΕ όπου φέρνουν όλα τα καταστήματα. Αυτό εδώ κοιτάς μόνο για αγορά. http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html Το skroutz έχουν μπλέξει τα μπούτια τους. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtasos030 Δημ. January 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 ευχαριστω πολυ ολους σας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Πολύ καλύτερο το z2 σε ποιότητα κατασκευής, ραμ και κάμερα (αν και δεν τόσο καλή όσο περιμένει κάνεις)! +αδιάβροχο Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavalier Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 η μπαταρια στο Ζ2 κραταει πιο πολυ απο το g2????? Στο Ζ2 έχει καλή μπαταρία και κρατάει περισσότερο από το g2 http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-z2-battery-test/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtasos030 Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 για το Ζ2 λεω να παω γιατι το g2 να τρεχω να αλλαζω οθονες να χανω σημα και αλλα που διαβαζω δεν θα τα αντεξω... τελικα στο Ζ2 βγαινει η μπαταρια η οχι?και επισης απο ποια παρτιδα και μετα δεν εχει προβληματα?η απο ποια χωρα να προτιμησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 για το Ζ2 λεω να παω γιατι το g2 να τρεχω να αλλαζω οθονες να χανω σημα και αλλα που διαβαζω δεν θα τα αντεξω... τελικα στο Ζ2 βγαινει η μπαταρια η οχι?και επισης απο ποια παρτιδα και μετα δεν εχει προβληματα?η απο ποια χωρα να προτιμησω? Η μπαταρία δεν βγαίνει παρά μόνο από το Service. Από όπου και να το πάρεις από Σεπτέμβριο και έπειτα η παρτίδα άρα δεν ανησυχείς. Χώρα οποιαδήποτε ΕΕ(μεγάλων χωρών κατά προτίμηση ακόμα καλύτερα) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtasos030 Δημ. January 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 τελικα ερχεται απο καιζερ....να δουμε τι θα λεει σαν μαγαζι τι λεει παιδες ?εχει καινουργιες παρτιδες κινητων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Ποιο καιζερ από όλα;; αυτά τα δύο που είναι δίπλα από σταθμό ομόνοια είναι μια χαρά! Πας τα βλέπεις και τα παίρνεις. Όσον αφορά το κιτρίνισμα με τα g2 έχουν κοτρινισει 3 οθόνες στο δικό μου κινητό! Στην πρώτη αλλαγή μου είχαν αλλάξει και πλακέτα οπότε δεν είναι θέμα ελλατωματικου κινητού... Αλλά η χρήση που του κάνω είναι υπερεξαντλητικη. Στο σέρβις την πρώτη φορά μου το αλλάξανε και δεν είπανε τπτ... Την δεύτερη φορά πρόλαβα και έσπασα την οθόνη... Αυτό το μήνα θα πάω να μου την ξαναλλαξουν... Ας μ πούνε τπτ ότι δεν το καλύπτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourloz Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Πολύ καλή επιλογή. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το Ζ2 είναι πολύ νεότερο και αυτό φαίνεται και στην τιμή αλλά και στην ισχύ του. Παράθεση Panasonic GD90, Ericsson T29, Sony Ericsson T630, Sony Ericsson W350i, Nokia 7200, Νokia N80, iPhone 3G, Motorola Atrix, Nokia ExpressMusic 5220, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z3, Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ποιο καιζερ από όλα;; αυτά τα δύο που είναι δίπλα από σταθμό ομόνοια είναι μια χαρά! Πας τα βλέπεις και τα παίρνεις. Όσον αφορά το κιτρίνισμα με τα g2 έχουν κοτρινισει 3 οθόνες στο δικό μου κινητό! Στην πρώτη αλλαγή μου είχαν αλλάξει και πλακέτα οπότε δεν είναι θέμα ελλατωματικου κινητού... Αλλά η χρήση που του κάνω είναι υπερεξαντλητικη. Στο σέρβις την πρώτη φορά μου το αλλάξανε και δεν είπανε τπτ... Την δεύτερη φορά πρόλαβα και έσπασα την οθόνη... Αυτό το μήνα θα πάω να μου την ξαναλλαξουν... Ας μ πούνε τπτ ότι δεν το καλύπτει Ο θεος και η μανα του!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ποιο καιζερ από όλα;; αυτά τα δύο που είναι δίπλα από σταθμό ομόνοια είναι μια χαρά! Πας τα βλέπεις και τα παίρνεις. Όσον αφορά το κιτρίνισμα με τα g2 έχουν κοτρινισει 3 οθόνες στο δικό μου κινητό! Στην πρώτη αλλαγή μου είχαν αλλάξει και πλακέτα οπότε δεν είναι θέμα ελλατωματικου κινητού... Αλλά η χρήση που του κάνω είναι υπερεξαντλητικη. Στο σέρβις την πρώτη φορά μου το αλλάξανε και δεν είπανε τπτ... Την δεύτερη φορά πρόλαβα και έσπασα την οθόνη... Αυτό το μήνα θα πάω να μου την ξαναλλαξουν... Ας μ πούνε τπτ ότι δεν το καλύπτει Φίλε μου,πέρα από την οποιαδήποτε εξαντλητικη χρήση που του κάνεις,το να αλλάξεις 3 οθόνες και να πας για τέταρτη ξεφεύγει από τα όρια του "το g2 αν το σκιζεις μέρα νύχτα βγάζει κιτρινιλες",οπότε το τηλέφωνο σου μαλλον είναι προβληματικό και δεν θα αλλάξεις 3 αλλά 13 οθόνες( αν θυμάμαι και καλά το έχεις μονο 2-3 μήνες).Γνώμη μου απαιτησε αντικατάσταση.Εκτός αν το αφήνεις στον ήλιο η κάτι τέτοιο οπότε πάω πάσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Όχι το έχω σχεδόν ένα χρόνο! Περνάω τουλάχιστον 8-10 ώρες τη μέρα παίζοντας παιχνίδια λόγω ανιαρης δουλειάς. Καμία φορά με φωτεινότητα στο 100% και φορτιζοντας. Για αυτό σας λέω είναι υπερεξαντλητικη. Δεν είναι θέμα κινητού παλιά είχα ένα Samsung nexus s και είχα αλλάξει και εκεί 3 οθόνες. Στο g2 έχει αλλαχτεί με τη μία η οθόνη, το πίσω καπάκι και πλακέτα (2φορες)... Μετά άλλαξα και frame.... Οπότε ουσιαστικά μόνο η μπαταρία και τα περιφέρειακα είναι ίδια... Η οθόνη κιτρινίζει στο σημείο που είναι ένα στρογγυλό μεταλλικό πάνω δεξια που είτε είναι πυκνωτής είτε μπαταρία :P (ακόμη δεν έχω καταλάβει) υπερθερμενεται και περνάει στην οθόνη! Κατασκευαστικο λάθος είναι... Απλά η χρήση που γίνεται συνήθως σε ένα κινητό δεν είναι σαν την δική μου για αυτό δεν το εμφανίζει σε όλους :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Εγω παντως μετα απο 2 LG G2 16αρια μεταχειρισμενα που τα κρατησα απο 1 εξαμηνο το καθενα δεν εχω κανενα παραπονο. Αυτονομια,οθονη,καμερα(με λιγο γαργαλημα),εχοντας του φλασαρει απιστευτα πραματα,το ενα ηταν Ελληνικο και αυτο που εχω τωρα απο taiwan δεν μου κανανε κιχ. Ουτε κιτρινη οθονη,ουτε κακο σημα(πριν ειχα note 2,Galaxy S4,Moto G),ουτε χαλια gps ουτε τιποτα.Δηλωνω κι ερωτευμενος με τα μικρα του beezels.Πραγματικα το καλυτερο smartphone που ειχα! Τωρα θα το δωσω βεβαια παλι να παρω κουτατο G2 32αρι αυτη τη φορα γιατι με τον χωρο ειχα ενα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ποιο καιζερ από όλα;; αυτά τα δύο που είναι δίπλα από σταθμό ομόνοια είναι μια χαρά! Πας τα βλέπεις και τα παίρνεις. Όσον αφορά το κιτρίνισμα με τα g2 έχουν κοτρινισει 3 οθόνες στο δικό μου κινητό! Στην πρώτη αλλαγή μου είχαν αλλάξει και πλακέτα οπότε δεν είναι θέμα ελλατωματικου κινητού... Αλλά η χρήση που του κάνω είναι υπερεξαντλητικη. Στο σέρβις την πρώτη φορά μου το αλλάξανε και δεν είπανε τπτ... Την δεύτερη φορά πρόλαβα και έσπασα την οθόνη... Αυτό το μήνα θα πάω να μου την ξαναλλαξουν... Ας μ πούνε τπτ ότι δεν το καλύπτει σιγα μην σε καλύπτει η εγγύηση για σπασμένη οθονη....... το 160 ευρω θα το σκάσεις........ Όχι το έχω σχεδόν ένα χρόνο! Περνάω τουλάχιστον 8-10 ώρες τη μέρα παίζοντας παιχνίδια λόγω ανιαρης δουλειάς. Καμία φορά με φωτεινότητα στο 100% και φορτιζοντας. Για αυτό σας λέω είναι υπερεξαντλητικη. Δεν είναι θέμα κινητού παλιά είχα ένα Samsung nexus s και είχα αλλάξει και εκεί 3 οθόνες. Στο g2 έχει αλλαχτεί με τη μία η οθόνη, το πίσω καπάκι και πλακέτα (2φορες)... Μετά άλλαξα και frame.... Οπότε ουσιαστικά μόνο η μπαταρία και τα περιφέρειακα είναι ίδια... Η οθόνη κιτρινίζει στο σημείο που είναι ένα στρογγυλό μεταλλικό πάνω δεξια που είτε είναι πυκνωτής είτε μπαταρία :P (ακόμη δεν έχω καταλάβει) υπερθερμενεται και περνάει στην οθόνη! Κατασκευαστικο λάθος είναι... Απλά η χρήση που γίνεται συνήθως σε ένα κινητό δεν είναι σαν την δική μου για αυτό δεν το εμφανίζει σε όλους :P 10 ώρες παιχνίδια? (ελπίζω να το λες ειρωνικά.......) αν δεν το λες ειρωνικά........ και εγώ θέλω τέτοια δουλειά........... και προφανώς κανένα κινιτο μέχρι τωρα δεν αντέχει τέτοια χρήση........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Καθόλου ειρωνικά :P Δεν έχει σπάσει έχει κιτρινίζει... Όταν είχε σπάσει τα έσκασα τα 150ευρα για να συνεχίσω να έχω εγγύηση! Για αυτό το λόγο αγοράζω συσκευές με εγγύηση :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Καθόλου ειρωνικά :P Δεν έχει σπάσει έχει κιτρινίζει... Όταν είχε σπάσει τα έσκασα τα 150ευρα για να συνεχίσω να έχω εγγύηση! Για αυτό το λόγο αγοράζω συσκευές με εγγύηση :P omg!!! τι ελιωσες δλδ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Γενικα ολα τα lg,ακομα και το g3 με το σημα εχει σκαμπανεβασματα...αλλα εχει διορθωθει σε αυτην την εκδοση Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Το σημα παντως μαζι με το GPS ειναι απο τα πιο εκνευριστικα μειονεκτηματα του G2. Αν θες να εισαι παντα alert, προτιμας κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts