tarirs Δημοσιεύτηκε January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 15, 2015 Παιδια οπως καταλαβατε ψαχνομαι για μεταβαση,απο το iphone 5 σε μια απο τις συσκευες...με αυτο το μπατζετ.....βεβαια αν εχετε καποια αλλη γνωμη δεχτη..και φυσικα απο εδω Ελλαδα..... Με ενδιαφερει η αυτονομια και η καμερα.....τολειτουργικο το βολευω δεν εχω θεμα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Παιδια οπως καταλαβατε ψαχνομαι για μεταβαση,απο το iphone 5 σε μια απο τις συσκευες...με αυτο το μπατζετ.....βεβαια αν εχετε καποια αλλη γνωμη δεχτη..και φυσικα απο εδω Ελλαδα..... Με ενδιαφερει η αυτονομια και η καμερα.....τολειτουργικο το βολευω δεν εχω θεμα.... Από κάμερα το 930 είναι το καλύτερο. Από αυτονομία έτσι κι έτσι. Για τα υπόλοιπα ας αποφασίσουν οι υπόλοιποι. Εγώ θα πρότεινα το G3 αν θες να εξαντλήσεις το budget, διαφορετικά το Note 3 Neo αλλά εγώ είμαι προκατειλημμένος με μια συσκευή (930) που δεν έχει ούτε led ειδοποιήσεων, ούτε glance screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Αν μπορείς να πάρεις το G3 32gb είναι συνολικά πολύ καλύτερο από τα άλλα δύο. Αν όμως αναφέρεσαι στο 16gb μοντέλο, τότε θα έλεγα πως είναι σοβαρός αντίπαλος το Lumia 930, αν και πιο εστιασμένο ως συσκευή στην κάμερα (όπως τα περισσότερα windows phone). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Lg g3 16gb κοιταω,επισης ψαχνω καποια συσκευη με αντοχη στον χρονο,διοτι οταν θα την+ παρω δεν θα ειμαι σε θεση να αλλαξω συντομα....και οταν λεω αντοχη στο χρονο,οχι μονο σαν συσκευη,αλλα και σαμ μεταπωλητικη αξια Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Lg g3 16gb κοιταω,επισης ψαχνω καποια συσκευη με αντοχη στον χρονο,διοτι οταν θα την+ παρω δεν θα ειμαι σε θεση να αλλαξω συντομα....και οταν λεω αντοχη στο χρονο,οχι μονο σαν συσκευη,αλλα και σαμ μεταπωλητικη αξια Μεταπωλητική αξία ανάλογη του Iphone μην περιμένεις. Γι αυτό το λόγο βρίσκεις και τέτοιες συσκευάρες σε αυτά τα λεφτά. Εγώ θα έλεγα οτι αφού προέρχεσαι από Ios, καλύτερα να πας στο Android και στο G3 από άποψη ποικιλίας εφαρμογών. Ειδικά αν οι φωτογραφίες δεν προορίζονται για χρήση πέρα από κανα facebook, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας στο 930. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Σκεφτομαι να βαλω στο παιχνιδι και το samsung galaxy alpha... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Σκεφτομαι να βαλω στο παιχνιδι και το samsung galaxy alpha... Στα λεφτά αυτά πας σε G3 32GB ασυζητητί. Καταλαβαίνω οτι σε ψαρώνει το μεταλλικό design του Alpha αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το προτιμήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 αν κρατησεις 10 μήνες-1 χρονο το g3 και το πουλησεις μετά,δεν θα το πουλήσεις 230-240 όπως τώρα δίνουν το g2? άποψη.. χάνεις 120 ευρά?έ τόσα χάνεις κ με μεταπώληση iphone σε 1 χρόνο..σωστά? διορθώστε με.. αν σκεφτείς πως θα χάσεις ξαναγοράζοντας iphone την αξία του g2 σε 2 χρόνια και του g3 σε 2,5,έ πολύυ εύκολα πας και αγοράζεις g2 ή g3..!! μεταξύ μας πανε παρε ενα g2,δεν θα σου λείψει τπτ.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μεταπωλητική αξία ανάλογη του Iphone μην περιμένεις. Γι αυτό το λόγο βρίσκεις και τέτοιες συσκευάρες σε αυτά τα λεφτά. Εγώ θα έλεγα οτι αφού προέρχεσαι από Ios, καλύτερα να πας στο Android και στο G3 από άποψη ποικιλίας εφαρμογών. Ειδικά αν οι φωτογραφίες δεν προορίζονται για χρήση πέρα από κανα facebook, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας στο 930. Oι φωτογραφιες του g3 δεν προοριζονται για χρηση facebook αλλα για πολυ παραπανω. Ειναι ισως το καλυτερο android σε καμερα. Το 930 αν θες αυτοματες φωτογραφιες και οχι υπο ρυθμισεις ειναι χειροτερο τις περισσοτερες φορες. Η καμερα του 930 θελει ρυθμισεις για να βγαλει καλες φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Η καμερα του 930 θελει ρυθμισεις για να βγαλει καλες φωτο. Αυτό μπορεί να ίσχυε επί Cyan. Στη denim ή κάμερα πέρασε σε άλλο επίπεδο. (Είμαι κάτοχος του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Αυτό μπορεί να ίσχυε επί Cyan. Στη denim ή κάμερα πέρασε σε άλλο επίπεδο. (Είμαι κάτοχος του) Δεν την προλαβα την denim οποτε δεν εχω αποψη δυστυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Προφανώς και ξέρω πόσο καλό είναι το G3 στις φωτογραφίες, ουσιαστικά αυτό που ήθελα να πω είναι οτι δεν υπάρχει κανένας λόγος γενικότερα να φορτωθεί κάποιος ένα wp από την στιγμή που μιλάμε για μικροδιαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) Λοιπον,επειδη ο χρηστης ερχεται απο ios...αμα θελει ενα γρηγορο κινητακι αλλα χωρις να εχει ενα store με τα παντα...μπορει να παει στα WP-lumia 930.Αμα εισαι π.χ επαγγελματιας και χρειαζεσαι μεγαλη οθονη με πενακι...πας note 3.Κατα την γνωμη μου ειναι ενα τηλεφωνο που μετα δεν μπορεις να πας σε καποιο galaxy s ή σε αλλη εταιρεια τοσο ευκολα(το θεμα ειναι οτι θα κολλαει λογω του φορτωμενου touchwiz,αλλα το συγκεκριμενο ειναι πιο οργανωμενο και απο το s5-note 4 σε πολλα πραγματα κατα την γνωμη μου) Παραλληλα αμα θες παρε g3 το 32 γιατι τα 2 αμα υπολογισεις την πολυ υψηλη αναλυση της οθονης(QHD) μαζι με τον snapdragon 801 οπου δυσκολευεται,θα εχεις μικροκαθυστερησεις και μετρια αυτονομια στην μπαταρια.Αμα δεν εχεις θεμα με τον αποθηκευτικο πανε στο g2 το οποιο ειναι πιο καλο.Γενικως lg και nokia-microsoft lumia δινουν γρηγορα τα updates του android(g3-πρωτη συσκευη με Android L-5.0 απο τελη του 2014,ενω οι αλλοι περιμενουν)και του Windows Phone ειναι αμεσες. Edited January 16, 2015 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Παιδια οπως καταλαβατε ψαχνομαι για μεταβαση,απο το iphone 5 σε μια απο τις συσκευες...με αυτο το μπατζετ.....βεβαια αν εχετε καποια αλλη γνωμη δεχτη..και φυσικα απο εδω Ελλαδα..... Με ενδιαφερει η αυτονομια και η καμερα.....τολειτουργικο το βολευω δεν εχω θεμα.... Θα πρότεινα 930. Πολύ καλή οθόνη και κατασκευή στα πρότυπα iphone. Η αυτονομία δεν θα είναι στα επίπεδα του note αλλά λογικά καλύτερη από το 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Είμαι κάτοχος του lg g3 32gb και πλήρως ικανοποιημενος διάβασα πολλά πριν το πάρω περί lag και τα συναφή αλλά σε διαβεβαιώ ότι η συσκευή δουλεύει άψογα. Η κάμερα είναι πολύ καλή, αυτονομία σε βγάζει άνετα με 4μιση έως 5μιση ώρες οθόνη ανάλογα την χρήση. Ποιότητα κατασκευής αρκετά καλή τουλάχιστον έως τώρα δεν έχει τριξιματα κτλ.. Αν καταλήξεις σε αυτό και έχεις την οικονομική δυνατότητα αξίζουν τα 50€ διαφορά για να πάρεις το 32αρι με τα 3gb Ram. Για το note 3 Neo δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά έχω το note 3 το οποίο είναι πολύ καλό αλλά δεν το συγκρίνω με το LG μου... Θεωρώ το LG γενικώς καλύτερο και πιο ξεκουραστο στην καθημερινότητα από τα χρώματα της οθόνης μέχρι το κράτημα και τα κουμπιά στην πλάτη! Για Nokia πραγματικά δεν έχω ιδέα οπότε κάποιος φίλος που το έχει ενδεχομένως να μπορούσε να σε βοηθήσει καλύτερα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts