Toxicity Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 ...ενωθει με τα υπολοιπα 9 τοτε οποιος απο τους κλωνους καταφερει να το περασει στο αιμα του θα γινει υπερκλωνος με τρομερη δυναμη, αλλα επιτρεψε μου να σου γνωρισω τα υπολοιπα 4 αδερφια μου: ειναι ο Ζαν, ο Κλοντ, ο Βαν και ο Νταμ" χαρηκα ειπε ο Τζακ, και ο Πεδρο συνεχισε "τα μονα γονιδια που εμειναν να ενωθουν ειναι το δικο μου, του Ζαν και του Νταμ." Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 "Ο Κλοντ και ο Βαν τα ένωσαν, δηλαδή;" ρώτησε ο Τζακ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Ναι δυστυχως τους επιασαν τα υπολοιπα αδερφια μου και τους πηραν ακριβως οσο αιμα χρειαζοταν, πρεπει να δρασουμε γρηγορα γιατι εμεις ειμαστε πλεον ο στοχος τους Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Ωραία, είπε ο Τζάκ... Αυτό μας βολευει! Αντί να πάμε εμείς να τους βρούμε, θα περιμένουμε να έρθουν αυτοί. Πρέπει να ετοιμαστούμε. Γρήγορα, πιάσε το... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 ...τηλέφωνο και παράγγειλε καμία πίτσα. Ισως χρειαστεί να περιμένουμε πολλή ώρα". "Εντάξει, Τζακ. Φέρε μου σε παρακαλώ την εφημερίδα". Ο Τζακ πήρε στα χέρια του την εφημερίδα και κοίταξε την πρώτη σελίδα, όπου έγραφε: "Χοσέ Κλασμέ: Εθεάθη προχθές σε ληστεία τράπεζας. Σύμφωνα με άλλους μάρτυρες, όμως, ο περιβόητος Χοσέ Κλασμέ, την ίδια ώρα, έπαιζε μπίλιες στο εξοχικό του στη Χαβάη". "Κοίτα να δεις!" σκέφτηκε ο Τζακ. Εκείνη την ώρα χτύπησε η πόρτα. "Εμπρός", φώναξε ο Πέδρο. "Οι πίτσες σας" ακούστηκε απ' έξω μια φωνή. Ο Πέδρο άνοιξε την πόρτα... και το αίμα του πάγωσε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Mα αυτή η πίτσα έχει μανιτάρια, είπε ο Πέδρο, και εσείς στην πιτσαρία ξέρετε πολύ καλά οτι είμαι αλλεργικός στα μανιτάρια. Όταν τα τρώω μπορεί και να πεθάνω... Εκτός κι άν.... Αυτό είναι! Εκτός κι αν το κάνατε επίτηδες για να με σκοτώσετε. -ο Πέδρο πιάνει τον ντελιβερά και τον ρίχνει στο πάτωμα- Ποιός είναι πίσω απο αυτό, ρωτάει ο Πέδρο αγριεμένος. Ο Χοσέ? ΜΙΛΑ!!!!! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Ο διανομέας απάντησε με τον τρόμο στο πρόσωπό του. "Προς Θεού, κύριε Κλασμέ, δεν είχαμε σκοπό να σας ξαποστείλουμε! Εγώ είμαι καινούριος ντιλίβερι-μπόι, έτυχε να σας φέρω λάθος πίτσα." Ο Πέδρο, όμως, δυσπιστούσε. "Και, για να 'χουμε καλό ρώτημα, γιατί έχεις το καπέλο κατεβασμένο μέχρι το πιγούνι; Κρύβεις τη φάτσα σου;" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Και, πριν προλάβει ο άλλος να απαντήσει, ο Πέδρο με μια απότομη κίνηση τράβηξε το καπέλο από το κεφάλι του διανομέα. Και αμέσως αντίκρισε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 ...τον κανονικό διανομέα με ένα μελανιασμένο μάτι. -"Να.... ξέρετε κύριε Πέδρο... είχα έναν τσακωμό με τη γυναίκα μου και που πέταξε ένα βάζο. Ντρέπομαι να κυκλοφορίσω έτσι και για αυτό κρατάω χαμηλά το καπέλο μου" -"Μα καλά, πώς γίνεται να σου πέταξε βάζο και να σου μελάνιασε το μάτι? Σα να μη μας τα λές καλά Σπύρο", είπε ο Πέδρο με μία έκφραση περιέργιας αλλά και αμφισβήτισης ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του....:shifty: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 τελος παντων, μετα απο πολλες εξηγησεις ο Σπυρος (btw παραξενο ονομα για αμερικανο) καταφερε να πεισει τον Πεδρο και τους υπολοιπους οτι ηταν ατυχημα. Ο Τζακ ομως σκεφτοταν διαφορα την ωρα της συζητησης του Πεδρο με τον Σπυρο και μολις εφυγε ο πιτσαδορος ψυθιρισε "μανιταρια, αυτο ειναι" ο Πεδρο τον ρωτησε. τι ψελλιζεις Τζακ? και ο Τζακ ολοκληρωσε την σκεψη του "αν ειστε και οι 10 κλωνοι του προγραμματος τοτε θα ειστε ακριβη αντιγραφα ο ενας του αλλου, αρα δεν θα κινδυνευεις μονο εσυ απο τα μανιταρια αλλα και οι αλλοι 9, αν αυτο αληθευει τοτε εχουμε ενα οπλο στην κατοχη μας, γιατι το αλλεργικο σοκ μπορει να τους σκοτωσει οπως κι εσενα" Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 σημείωση συντάκτη. (σ.σ.): Ο Σπύρος είναι ομογενής απο την Ελλάδα. Οι γονείς του είχαν φύγει για αμερική τη δεκαετία του 80 για ένα καλύτερο μέλλον. Ο Σπύρος μεγάλωσε εκεί αλλά αγαπάει πολύ την Ελλάδα και έρχεται κάθε καλοκαίρι. Μήπως ο Σπύρος παίξει τελικά καθοριστικό ρόλο στην όλη ιστορία, τώρα που ο Τζάκ σκέφτηκε το κόλπο με τα μανιτάρια? Θα δεχθεί να τους βοηθήσει? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Ο Πέδρο γούρλωσε τα μάτια του. "Όντως! Εγώ, ο Χοσέ και ο Κάρλος είμαστε τρίδυμοι. Την αλλεργία, όμως, την έχω μόνο εγώ. Εκείνος που κλωνοποιήθηκε ήταν ο Χοσέ. Επομένως, τα υπόλοιπα 7 αδέρφια μας δεν έχουν την αλλεργία. Αλλά, από ό,τι θυμάμαι, ο Χοσέ ήταν αλλεργικός σε κάτι άλλο όταν ήταν μικρός. Βεβαίως, όταν τον έπιαναν οι αλλεργικές του κρίσεις, δε διέτρεχε κίνδυνο θανάτου, αλλά τον έπιανε μια εξαιρετικά επίμονη φαγούρα. Και αυτό το κάτι που του προκαλούσε την αλλεργία ήταν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 ...ενα σπάνιο βότανο που φυτρώνει μόνο στα βάθη του Αμαζονίου, και ελάχιστοι ξέρουν πώς μοιάζει. Ευτυχώς είμαι ένας απο αυτούς! Είναι τόσο σπάνιο που ακόμα και οι ιθαγενείς που ζούν εκεί δεν ξέρουν την πραγματική του αξία. Γρήγορα Τζάκ, ετοίμασε τις βαλίτσες σου, πάμε ταξιδάκι... :shifty: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Το ίδιο απόγευμα, μέσα σε ένα αεροπλάνο με προορισμό τη Βραζιλία, πετούσαν δύο άνθρωποι που δεν ξεχώριζαν σε τίποτα από τους υπολοίπους. "Πέδρο", ρώτησε ο Τζακ, "ήταν ανάγκη να ντυθούμε έτσι; Με βερμούδα και ψάθινο καπέλο;" "Ταξιδεύουμε ινκόγκνιτο, Τζακ. Ήθελες να δηλώσουμε ότι είμαστε πράκτορες του FBI;" Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε μια φωνή από τα μεγάφωνα που έλεγε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 "Ladies and gentlemen, may i have your attention please... This is the Captain speaking. We are 50 miles north of Brazil International Airport and you are about to land in10 minutes. Please, fasten your seatbelts and prepear to land." "Madame et monsieur, peuvent j'avoir votre attention svp... C'est parler de capitaine. Nous sommes de 50 milles de nord d'aéroport international du Brésil et vous êtes sur le point de débarquer les minutes in10. Svp, attachez vos ceintures de sécurité et prepear à la terre." "Dame und geehrter Herr, können ich Ihre Aufmerksamkeit bitte haben... Dieses ist das Kapitänsprechen. Wir sind 50 Meilen Norden Brasilien des internationalen Flughafens und SieSIND im Begriff, Minuten in10 zu landen. Bitte befestigen Sie Ihre seatbelts und prepear am Land." "Eτομάσου Τζάκ, προσγειωνόμαστε.. Έχε το νού σου τώρα στο αεροδρόμιo, θα μας περιμένει ο σύνδεσμός μας...", είπε ο Πέδρο... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Ανάμεσα, λοιπόν, στο τσούρμο των ταξιδιωτών που πατούσαν εκείνη την ώρα το πόδι τους στο Ρίο, βρίσκονταν και ο Πέδρο Κλασμέ με τον Τζακ. "Πέδρο, πώς θα αναγνωρίσουμε το σύνδεσμό μας;" ρώτησε ο Τζακ. "Θα κρατάει ταμπέλα που γράφει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 "Πωλούνται διαμερίσματα. Τιμές ευκαιρίας" Το συνθηματικό μας θα είναι: "θέλω 1 κιλό πατάτες", είπε ο Πέδρο... "Μα νά!!! Νάτος!", συνέχισε, και μαζί με τον Τζάκ έτρεξαν προς το μέρος του... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 ξαφνικά βγαίνουν τα όπλα έξω και αρχίζουν απανωτοί πυροβολισμοί οσπου όλοι πέφτουν κάτω σκάει η αστυνομία, ο πέδρο και ο τζακ τους πετάνε 2 χειροβομβίδες με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός νεκρός και ένα αμαξι κατεστραμένο κλέβουν στα γρήγορα ενα μηχανάκι και οπου φύγει φύγει Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 ο Πεδρο οδηγαει προς τα βαθη του Αμαζονιου με τον Τζακ πισω του, ενω ταυτοχρονα σημαινει με τον ασυρματο ακυρωση σχεδιου Α156 και εφαρμογη ειδικου σχεδιου Κ87. Την ιδια ωρα ομως ο απο το μυαλο του Τζακ περασε μια φριχτη σκεψη, θυμηθηκε το ονειρο που ειχε δει η μητερα του (βλ. post #12) "Ο Τζακ χαμενος στην ζουγκλα του Αμαζονιου κυνηγημενος απο εναν μαυρο πανθηρα πεφτει σε μια παγιδα καποιου λαθροκυνηγου και σπαει το δεξι του χερι και το αριστερο του ποδι" "Σταματα Πεδρο" του φωναξε ο Τζακ, "κρυψε το μηχανακι καπου, πρεπει να σου εξηγησω..." Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 "Η μητέρα μου είχε δει ένα όνειρο, ότι παθαίνω αυτό ακριβώς που μου συνέβη τώρα... Άουτς!...". Τα χτυπημένα μέλη του Τζακ τον πονούσαν τρομερά. "Δεν ξέρω τι λες, Πέδρο, αλλά νομίζω ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε... Θα μου πάρει μέρες να αναρρώσω... Για αυτό και νομίζω ότι θα πρέπει να λύσουμε τις διαφορές μας με την Κλάρα και τα αδέρφια σου ειρηνικά. Προς Θεού, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμβιβαστούμε. Θα τους βάλουμε στο σωστό δρόμο. Και αυτό θα γίνει ως εξής... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 (ακολουθεί συνομιλία Πέδρο-Τζάκ, εν μέσω πυροβολισμών) -Ώπα Τζάκ, για σιγά... Θέλεις δηλαδή να πείς οτι κάναμε τόσο ταξίδι για να καταστρέψουμε τους αδερφούς μου, άδικα? Είσαι σοβαρός Τζάκ? Με δουλεύεις?:mad: -Όχι ρε Πέδρο δεν είπα αυτό. Απλά κάτι δε μου πάει καλά. Το όνειρο... ο πάνθηρας... η ζούγκλα.... -Πού έμπλεξα γ@μώ το κερατό μου, είπε ο Πέδρο. Πού να ήξερα Τζάκ οτι είσαι προληπτικός? Οτι φοβάσαι ακόμα και τον ίσκιο σου... Είσαι ενας ΔΕΙΛΟΣ! -Πρόσεξε Πέδρο πως μου μιλάς γιατί θα γίνουμε μπίλιες, έτσι? Αν θές να συνεχίσεις κάντο. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα, που έλεγαν στο χωριό μου. -Θα το μετανιώσεις Τζάκ. Η Βραζιλία είναι μια πολύ επικίνδυνη χώρα και δεν έχεις τη δύναμη να επιβιώσεις μόνος σου. Σκέψου το...;) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 "Μη φύγεις, Πέδρο! Ο σκοπός μας είναι κοινός, νομίζω" φώναξε ο Τζακ, ενώ μια σφαίρα του καψάλισε το μαλλί. "Άλλαξες γνώμη, ε; Να μη φύγω. Δε φεύγω, λοιπόν. Δε θα μπορούσα ποτέ να το κάνω..." "Πέδρο, στήριξέ με, γιατί δεν μπορώ να πατήσω καλά το πόδι και ας πάμε σε εκείνη τη σπηλιά πίσω από το πυκνό φύλλωμα". Ο Πέδρο άρπαξε τον τραυματισμένο Τζακ, τον έριξε στην πλάτη του και χώθηκαν στη σπηλιά. Και μέσα αντίκρισαν έκπληκτοι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 ...μια αρκουδα, η οποια ομως κοιμοταν. Ομως ο Πεδρο πατησε κατα λαθος ενα ξερο κλαδι και τοτε η αρκουδα ξυπνησε... Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 "Για στάσου!" σκέφτηκε ο Πέδρο. "Δεν υπάρχουν αρκούδες στον Αμαζόνιο!" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Έχεις δίκιο Πέδρο, είπε ο Τζάκ. Μάλλον είναι ένα σπάνιο είδος μεταλλαγμένης μαΐμούς, που μοιάζει με αρκούδα. Κάπου είχα διαβάσει οτι αν σε τσιμπίσει με το κεντρί της μπορεί και να πεθάνεις. Πάμε να φύγουμε όμως Πέδρο γιατί ξύπνησε και αν ανοίξει τα φτερά της χαθήκαμε...!:worry: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts