kotsosp Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Εγώ εδώ και λίγο καιρό απεγκατέστισα το Norton Internet Security 2003 λόγω διαρκών προβλημάτων και τώρα χρησιμοποιώ το Kaspersky Antivirus Personal Pro 5.0 και το Sygate Personal Firewall Pro 5.5 build 2710. Μετά από χρήση περίπου 20 ημερών μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ελαφριά και τα δύο και έχουν πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Το spysweeper είναι καλό αλλά θα σου πρότεινα να δεις και κανένα άλλο μαζί, όπως pestpatrol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JAs0nX ( 8 Νοέ. 2004 , 01:47) vevaia mallon tha provo se format giati ta provlimata den stamatane o upologistis kollaei diarkos sto ksekinima! ASXETO: thermokrasia CPU guro sto 52 einai kalh? emena polu mou fainete.. Εγώ έχω ένα κόκκινο αυτοκίνητο, καλό δεν είναι ; :p Φίλε μου, χωρίς να μας πεις τι επεξεργαστή έχεις, δεν έχει νόημα η αναφορά στην θερμοκρασία.. :) Πάντως, αν άρχισε ξαφνικά να σου κάνει κολλήματα, μάλλον υπερθερμαίνεται ο επεξεργαστής (η θερμοκρασία που βλέπεις είναι άσχετη). Βγάλε την ψύκτρα και τον επεξεργαστή, καθάρισέ τα καλά, βάλε καλή αγώγιμη πάστα (ή το γνωστό τζατζίκι :p ) πάνω στον επεξεργαστή, ξαναβάλε την ψύκτρα και μάλλον τα προβλήματά σου θα τελειώσουν! Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Antivirus tis Norton Firewall prosfata kai ego allaxa kai piga sto ZoneAlarm . To Norton eixe arketa provlimatakia exisou omws gia emena stable (stathero ) kata ta alla. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Sygate personal firewall Πολυ ελαφρυ και ειναι το πιο ευκολο για να επιτρεψεις ή να απαγορευεις ενα προγραμμα στο να εχει προσβαση ή οχι στο internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αυτό που δεν έχει αναφερθεί είναι το Outpost το οποίο το έχω στο φορητό μου κι είναι πάρα πολύ καλό. Υπάρχει και free έκδοση και είναι μικρή. Τ'αναφέραμε όλα ή ακόμα ; :p Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. November 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan ( 9 Νοέ. 2004 , 16:30) Εγώ έχω ένα κόκκινο αυτοκίνητο, καλό δεν είναι ; :p Φίλε μου, χωρίς να μας πεις τι επεξεργαστή έχεις, δεν έχει νόημα η αναφορά στην θερμοκρασία.. :) Πάντως, αν άρχισε ξαφνικά να σου κάνει κολλήματα, μάλλον υπερθερμαίνεται ο επεξεργαστής (η θερμοκρασία που βλέπεις είναι άσχετη). Βγάλε την ψύκτρα και τον επεξεργαστή, καθάρισέ τα καλά, βάλε καλή αγώγιμη πάστα (ή το γνωστό τζατζίκι :p ) πάνω στον επεξεργαστή, ξαναβάλε την ψύκτρα και μάλλον τα προβλήματά σου θα τελειώσουν! Μιχάλης :alien: o epexergastis einai pentium IV 2.4G HT evala pasta k tin erixa tin thermokrasia sta 40aria alla pali otan ton zorizo anevazei kana 52ari! ta kollimata den euthinontan telikos sti thermokrasia apoti katalava! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 telika poio einai to pio elafri firewall ap'ola????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts