Jump to content

Samsung Galaxy A5

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

(παντα με ενεργοποιημένες την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και τον περιορισμο δεδομένων παρασκηνίου)

Αυτο δεν το ειχαμε λαβει καθολου υπ' οψιν μας..

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετα απο λίγες μέρες χρήσης με το "γλειφιτζούρι"..μπορώ να εχω άποψη :

-αυτή την "Διαγραφή" των ειδοποιήσεων ..την σκέφτηκαν πολύ για να την βάλουν απο κάτω ,και με μικρότερα fonts? :(

-ναι ..δεν εχει χάσει απο ταχύτητα , ανεπαίσθητη:happy: ίσως η διαφορά ..

-εχεις μια αίσθηση οτι το mobile σου είναι ακόμη για λίγο ζωντανό.. !!

ελπίζεις οτι ίσως και να ανέβεις ακόμη κλιμακα .. βλπ 5.1.1

-οι δικές σου:ninja: εφαρμογές δούλεψαν όλες !!

-Κερδίσαμε τους offline χάρτες του GoogleMaps ,δεν είναι και λίγο..

-Αυτη η "Έξυπνη Διαχείριση" μου άρεσει ολο και πιο πολυ ..μολις μου έβγαλε μνμ οτι μια εφαρμογή ...κάτι κάνει λαθος.. και μου σπαταλά τη μπαταρία .

-Δυστυχώς ΔΕΝ εγινε κάτι με τη ένταση ήχου :X του ..

-Το ίδιο - ίσως και το πιο σημαντικό- για μια ..πιο γρήγορη ρύθμιση της εστίασης του φακού .

(Πολλά + εγραψα !! ..επηρεάστηκα απο το Δωράκι της Samy που λάβαμε - πρώτη φορά - ,ναναι καλά ο φίλος που έγραψε τo link )

Τι τα ήθελα τα καλά λόγια ... η αναβάθμιση ΧΤΥΠΑΕΙ !! και μάλιστα σε ενα πολύ ευαίσθητο σημείο ,

στην επικοινωνία Handsfree με BT στο αυτοκίνητο ,

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=79488

Δεν εχω τα προβλήματα συνδεσης που αναφέρουν οι χρήστες -στη πρώτη σελίδα που διάβασα ετσι οταν εκανα την αναζήτηση... - αλλα ο ήχος κατα της διάρκεια της κλήσης

..εχει γίνει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΧΑΜΗΛΟΣ ..ισα που ακούγεται !!! με τέρμα την ενταση ,τουλάχιστον στην δική μου μονάδα ...:mad::mad::mad:

Πως γυρνάμε ΕΠΊΣΗΜΑ, στην Kitkat ?

μεχρι να διορθώσουν - αν το κάνουν ποτέ - αυτό το ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .

Αυτο δεν το ειχαμε λαβει καθολου υπ' οψιν μας..

Κάντε το και θα δειτε μεεεεεγάληηηη διαφορά!!!;)

να πω ....πως δεν είχα ρωτήσει για την αναβάθμιση ..2 φορές ίσως :(.

Εντάξει ,καλά τα παίζει τα παιχνίδια αλλα..

https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=Bluetooth+issue+in+Lollipop

Περιμένω απάντηση ,στην παραπάνω ερώτηση δλδ 5.0.2 επιστροφή σε 4.4.4..:mad:

να πω ....πως δεν είχα ρωτήσει για την αναβάθμιση ..2 φορές ίσως :(.

Εντάξει ,καλά τα παίζει τα παιχνίδια αλλα..

https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=Bluetooth+issue+in+Lollipop

Περιμένω απάντηση ,στην παραπάνω ερώτηση δλδ 5.0.2 επιστροφή σε 4.4.4..:mad:

Δε ξέρω αν θα βοηθήσω, αλλά να πω το εξής:

Έχω το Alpha και πέρασα τη lolipop πριν 2 μήνες περίπου. Είχα αρχικά κάποια θέματα σύνδεσης με το BT ( sony SBH52 ) και κάποια με το BT του αυτοκινήτου στην αρχή. Η λύση ήρθε με το να << σβήσω >> όλες τις συνδέσεις BT που είχα στο τηλέφωνο και όλα τα apps σε όποια από τις συσκευές είχε. Τα εγκατέστησα όλα από την αρχή και ξανά έκανα τις όποιες απαραίτητες ρυθμίσεις και τέλος όλα τα προβλήματα, ούτε μία φορά δε μου ξαναπαρουσιάστηκε το οτιδήποτε.

Αν λοιπόν δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο, δοκίμασέ το, ίσως σου λύσει το πρόβλημα και στο δικό σου Α5.

Από εχθές ένα Α5 βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας. Εχθές το έστηνα και μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετική συσκευή. Ηρθε με την 5 (Ουγγρική) και έκανε και ένα update (δεν θυμάμαι πόσα MB). Συγχρονισμός με το pc (όπου και υπήρχε το backup επαφών και ημερολογίου στο MS Οutlook) ήταν άμεσος και πανεύκολος μέσω του SmartSync. Μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε η χρήση του SideSync (δεν το είχα ξαναδεί). Η λειτουργία είναι άψογη, και σε σχέση με το HTC One μόνο το wifi φαίνεται να υπολείπεται (πέρα του ήχου που είναι αυτονόητο). Παρά το φόρτωμα δεν φαίνεται να σκαλώνει πουθενά (καλό για σαμμυ συσκευή) και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Από εχθές ένα Α5 βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας. Εχθές το έστηνα και μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετική συσκευή. Ηρθε με την 5 (Ουγγρική) και έκανε και ένα update (δεν θυμάμαι πόσα MB). Συγχρονισμός με το pc (όπου και υπήρχε το backup επαφών και ημερολογίου στο MS Οutlook) ήταν άμεσος και πανεύκολος μέσω του SmartSync. Μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε η χρήση του SideSync (δεν το είχα ξαναδεί). Η λειτουργία είναι άψογη, και σε σχέση με το HTC One μόνο το wifi φαίνεται να υπολείπεται (πέρα του ήχου που είναι αυτονόητο). Παρά το φόρτωμα δεν φαίνεται να σκαλώνει πουθενά (καλό για σαμμυ συσκευή) και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Πως ενεργοποίεις το SideSync;

Κάντε το και θα δειτε μεεεεεγάληηηη διαφορά!!!;)

Οντως η διαφορα με την εξοικονομιση ενεργειας ενεργοποιημενη ειναι μεεεεεεεεγαληηηη και δεν το λεω ειρωνικα ισα ισα.

Ομως και παλι το τηλεφωνο δεν θα αφησει καποιον με το στομα ανοιχτο με την αυτονομια του. Με σκληρη χρηση (αλλωστε τετοια τηλεφωνα για αυτο προοριζονται) βγαζεις μια μερα αλλα μεχρι εκει.

Μιας και το τηλεφωνο δεν ειναι δικο μου και το εχω λιγες μερες στα χερια μου εχω να πω οτι σαν κατασκευη ειναι απιστευτη και ως προς τον σχεδιασμο αλλα κυριως ως προς την ποιοτητα κατασκευης.

Απο πλευρας επιδοσεων με τιποτα δεν φαινεται ο 1,2 GHz που αν δεν το ξερεις οτι ειναι τοσο χαμηλα χρονισμενος ανετα το συγκρινεις με τα "μεγαλα" της αγορας.

Θελω να τονισω την μη υποστηριξη OTG που ειλικρινα δεν καταλαβαινω το γιατι.

ΟΚ Το τηλφ με το LAPTOP πως συνδέονται μεσω BLUETOOTH;

Εχαριστώ.

Καλησπερα εχω 2 θεματακια.πρωτον πολλες φορες οταν ακουω ραδιο η ενταση μειωνεται στο 0 αυτοματα.αν την ανεβασω καποιες φορες ειναι οκ αλλες ξαναπεφτει αυτοματα στο 0.αλλες φορες μενει κανονικα στιν ενταση που βαζω εξαρχης χωρις κανενα θεμα.δευτερον εδω και λιγες μερες οι φωτογραφιες που βγαζω δεν εμφανιζονται στο φακελο συλλογη αλλα μονο στο φακελο καμερα μεσα στα αρχεια μου κτλ.καποιες φορες δεν εμφανιζονται ουτε εκει.προφανως εχω κανει καποια βλακεια στις ρυθμισεις χωρις να το καταλαβω.οποιαδηποτε βοηθεια η ιδεα ευπροσδεκτη.

Καλησπέρα σας

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που ρωτάω εδώ. Θέλω να πάρω στην γυναίκα μου ένα κινητό και είμαι ανάμεσα σε LG G3 16GB & A5.

Υπάρχει κάποιος που να έχει δουλέψει και τα 2 και να έχει κάποια άποψη?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα σας

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που ρωτάω εδώ. Θέλω να πάρω στην γυναίκα μου ένα κινητό και είμαι ανάμεσα σε LG G3 16GB & A5.

Υπάρχει κάποιος που να έχει δουλέψει και τα 2 και να έχει κάποια άποψη?

Ευχαριστώ

Επειδη και εγω ειχα αυτο το δίλημμα θα σου πω οτι το a5 αξιζει παρα πολύ...το lg εχω ακουσει οτι κολλαει και απο κατι βιντεο που ειδα στο YouTube να συγκρινουν τις 2 αυτες συσκευες το a5 ηταν φανερα πιο γρήγορο. ..ετσι κατέληξα στο a5 και ησύχασα...

Sony Ericsson Xperia Arc

Cyanogenmod 11 - android 4.4

2 θεματακια εχω με το τηλεφωνο:

1ον ενω απενεργοποιω την εξυπνη δημιουργια κειμενου για καποιο λογο εκεινη ενεργοποιειται ξανα

2ον με το wifi file transfer pro δεν εχω προσβαση στην SD.

2 θεματακια εχω με το τηλεφωνο:

1ον ενω απενεργοποιω την εξυπνη δημιουργια κειμενου για καποιο λογο εκεινη ενεργοποιειται ξανα

2ον με το wifi file transfer pro δεν εχω προσβαση στην SD.

Γιατί δεν χρησιμοποιείς το sidesync που κάνει την ίδια δουλειά με τo WiFi file transfer που αποθηκευει στην ad και είναι και native εφαρμογή;

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Γιατί δεν χρησιμοποιείς το sidesync που κάνει την ίδια δουλειά με τo WiFi file transfer που αποθηκευει στην ad και είναι και native εφαρμογή;

Γιατι το wifi file transfer δεν απαιτει λογισμικο στον υπολογιστη.

Καινουργιος κατοχος και εγω,εχω να πω πως μου αρεσει πολυ η ποιοτητα σαν κατασκευη και προλαβα και ανακαλυψα (χεχεχε) μερικα πραγματακια που θελω να τα μοιραστω μαζι σας.

Πατατε την κληση και ανοιγετε το πληκτρολογιο και καλα να παρετε τηλεφωνο.

Πληκτρολογητε :

*#1234# βγαζει filmware version

*#0011# το network status

*#0228# το battery status

*#0808# το usb settings

Επισης εχει ενα κρυφο μενου τεστ και το εμφάνιζει πληκτρολογώντας*#0*#

Αυτα προς το παρον και "καλο σκαλισμα"

Edit: Διαβασα πως θα παρει αναβαθμιση σε android 6.0 ,εσεις γνωριζετε κατι.;

Edited by antrenik
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Πάνω σε αυτό που λες,ξέρει κανείς αν θα τρέχει σε 64 bit το marshmallow?Πάντως δεν έχω ξαναδεί συσκευή με 1giga ram free !!!απίστευτο το Α5!!!

Σε ένα βίντεο που είδα στο YouTube ,έδειχνε τις συσκευές που θα πάρουν την 6.0 και μέσα σε αυτές ήταν και το A5
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Κατι αλλο που παρατηρησα στις λιγες μερες που ειχα το κινητο στα χερια μου ειναι το κολλημα που ετρωγε με την καρτα μνημης οπου ενω την εβλεπε κανονικα ξαφνικα την απερριπτε και ενω φαινοταν στο κινητο οι διαφοροι file manager την εβλεπαν αδεια. Με μια επανεκκινηση του κινητου το προβλημα λυνοταν μεχρι την επομενη φορα. Να σημειωθει οτι το προβλημα δεν λυθηκε ουτε μετα απο φορμαρισμα την καρτας σπο το ιδιο το τηλεφωνο. Η καρτα ειναι μια ADATA 64 GB που στις αλλες συσκευες που την εχω κατα καιρους δοκιμασει παιζει κανονικα.

Εχουμε μαθει τιποτα για το νεο Α5 του 2016 ποτε θα ερθει στα μερη μας???

Σε καποιες χωρες ηδη κυκλοφορησε (νομιζω Ασια)

Λογικα παμε για νεο ετος ετσι??

• The title was changed to Samsung Galaxy A5