Jump to content

Samsung Galaxy A5

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις αναβαθμιστηκε το galaxy a5 σε Lolipop 5 και χαθηκε η λειτουργια ληψης φωτογραφιας με την παλαμη. Γινετε να το επαναφερω? Edited by teoa5

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα μετα από το update σε 5.0.2 και αφου δεν εμεινα ευχαριστημένος ειπα να προσπαθήσω να κανω downgrade παλι στην 4.4.4 με αποτέλεσμα αφου τελειωσε με το odin να μου γραφει με πρασινα pass και εγω να χαιρομαι εμεινα με την χαρα. Το τηλεφωνο περιμενοντας το να κανει επανακινηση εμεινε κλειστο και δεν ανοιγει ουτε σε recovery.

Τωρα τι μπορω να κανω? μπορει καποιος να βοηθησει μηπως και σωσουμε την κατασταση? ευχαριστω.

καλησπέρα μετα από το update σε 5.0.2 και αφου δεν εμεινα ευχαριστημένος ειπα να προσπαθήσω να κανω downgrade παλι στην 4.4.4 με αποτέλεσμα αφου τελειωσε με το odin να μου γραφει με πρασινα pass και εγω να χαιρομαι εμεινα με την χαρα. Το τηλεφωνο περιμενοντας το να κανει επανακινηση εμεινε κλειστο και δεν ανοιγει ουτε σε recovery.

Τωρα τι μπορω να κανω? μπορει καποιος να βοηθησει μηπως και σωσουμε την κατασταση? ευχαριστω.

Σε Download mode μπαίνει; Αν ναι δοκίμασε να του περάσεις ξανά τη ρομ.

όχι δεν ανοιγει καθολου. Εδώ είναι το τρελο. Δεν μου δινει καμια δυνατοτητα για να κανω κατι ουτε φορτιζει ουτε τιποτα δεν ειναι όπως στο iPhone που σε αφηνει να μπεις σε dfu mode και μπορεις να βαλεις ξανα από την αρχη το firmware.

UPDATE

Τελικα σημερα πηγε στην samsung και αναμενω ενημερωση

Edited by hotgr

Καλησπερα,ειμαι στην δυσαρεστη θεση να αναφερω πως εκλεψαν το τηλεφωνο μου,μπηκα στο find my phone, κλειδωσα την συσκευη ,αυριο θα παω στην αστυνομια να αναφερω το imei ετσι ωστε να παω στην κοσμοτε και να κλειδωθει τελειως το τηλεφωνο. Ξερετε αν μπορω να κανω κατι αλλο? Ευχαριστω

Κριμα.. Θα μπορούσες να κανείς tracking, ώστε να δεις που βρίσκεται ίσως, εκτός κ αν είχες κλειστό το location, οπότε λογικά δε θα δουλέψει αυτό. Επεισης θα μπορούσες να στειλεις ένα μήνυμα που θα του εμφανίσει στην οθονη.

Καλησπερα,ειμαι στην δυσαρεστη θεση να αναφερω πως εκλεψαν το τηλεφωνο μου,μπηκα στο find my phone, κλειδωσα την συσκευη ,αυριο θα παω στην αστυνομια να αναφερω το imei ετσι ωστε να παω στην κοσμοτε και να κλειδωθει τελειως το τηλεφωνο. Ξερετε αν μπορω να κανω κατι αλλο? Ευχαριστω

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, δυστυχώς. Πέρυσι που μου έκλεψαν το ipad (και όχι μόνο) μετά από διάρρηξη στο σπίτι, παρόλο που εντόπισα ακόμη και τους κλέφτες, γιατί έκαναν μια βλακεία και είδαμε φάτσες και στοιχεία, σε πληροφορώ ότι δεν έγινε τίποτα!!! Το μόνο που έκανα στην συνέχεια ήταν να το κλειδώσω και να το βγάλω άχρηστο, τίποτα άλλο. Οπότε κάνε αυτά που γράφεις και εσύ να είσαι καλά, θα πάρεις άλλο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, όντως πήγα στην αστυνομία και στην κοσμοτε μετά και την κλείδωσα την συσκευή.. Οπότε τώρα προς αναζήτηση νέας συσκευής..

όχι δεν ανοιγει καθολου. Εδώ είναι το τρελο. Δεν μου δινει καμια δυνατοτητα για να κανω κατι ουτε φορτιζει ουτε τιποτα δεν ειναι όπως στο iPhone που σε αφηνει να μπεις σε dfu mode και μπορεις να βαλεις ξανα από την αρχη το firmware.

UPDATE

Τελικα σημερα πηγε στην samsung και αναμενω ενημερωση

Δυστυχώς σου κάηκε η πλακέτα, ευτυχώς όμως σε τέτοιες περιπτώσεις και γραμμένο Knox να έχεις στο περνάνε στην εγγύηση και προχωράει σε αντικατάσταση πλακέτας, θα σου επιστραφεί σαν καινούργιο.. ελπίζω.

Στα "δυστυχώς" επίσης το ότι ξεχνάς τα αρχεία που είχες μέσα.

Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!!!!

Για τα αρχεια δεν με πειραζει καθολου γιατι ολα τα ειχα στην καρτα μνημης. :)

Ειδομεν......

Καλημέρα παιδια. Σκέφτομαι να πάρω κ εγω το συγκεκριμένο τηλ. Χρειάζεται κάτι να προσέξω; Υπάρχει κάποιο αρνητικο/πρόβλημα που να έχει το τηλ; Ειστε ευχαριστημένοι; Ευχαριστώ προκαταβολικά και απότι βλέπω από τις προηγούμενες σελίδες θα ακούσω καλά λόγια...

Σύμφωνα μ' αυτό το site: http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-A500FU/ βγήκε σήμερα η αναβάθμιση 5.0.2 για Vodafone, εγώ έχω Cosmote κι ακόμα δεν μου έχει εμφανιστεί κάτι, σε σας;
Samsung Galaxy Note 10.1 4G & Galaxy A5

Δεν είπε ποτέ κανείς ότι βγαίνουν όλες μαζί για μια χώρα... Υπομονή, αν και λογικά θα είναι κοντά και για τα αλλα δύο variants Edited by dbal

Sony logo.gif

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, όντως πήγα στην αστυνομία και στην κοσμοτε μετά και την κλείδωσα την συσκευή.. Οπότε τώρα προς αναζήτηση νέας συσκευής..

Ρε παιδια πως κατεφερνει η Κοσμοτε να κλειδωσει την συσκευη??:wacko:

Ρε παιδια πως κατεφερνει η Κοσμοτε να κλειδωσει την συσκευη??:wacko:

Βάζει σε black list το imei. Ουσιαστικά δεν την κλειδώνει αλλά την καθιστά άχρηστη στο να μπορέσει κάποιος να την χρησιμοποιήσει με οποιαδήποτε sim για κλήσεις.

Κανονικό κλείδωμα και κατ'επέκταση αχρήστευση συσκευής γίνεται μόνο στα apple.

επειδη ειμαι και ασχετος οταν πιανω 4g κανονικα δεν πρεπει να βγαζει διπλα στο σημα ''4g''? ''H+'' μου εμφανιζει. Εχω κανει την καρτα μου υποτιθεται 4g. Μια λυση ? Η ειμαι τελειως ασχετος ? :O:O:p

επειδη ειμαι και ασχετος οταν πιανω 4g κανονικα δεν πρεπει να βγαζει διπλα στο σημα ''4g''? ''H+'' μου εμφανιζει. Εχω κανει την καρτα μου υποτιθεται 4g. Μια λυση ? Η ειμαι τελειως ασχετος ? :O:O:p

Τι σύνδεση έχεις; Ανάλογα με το πακέτο σου παρέχεται το 4G ή όχι. Επίσης θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις μέσω sms ή μπαίνοντας στον online λογαριασμό σου, ή σε ένα αντίστοιχο κατάστημα.

Λοιπον η ενημερωση που ειχα για το τηλεφωνο ειναι πως θα παει στο ανωτερο(!!!!) service και θα ειδοποιηθω απο εβδομαδα. Αντε να δουμε ποτε θα ξεμπερδεψουμε

Cosmote έχω και μου είπαν πως πιάνω 4g αλλά ούτε μια φορά δε έπιασα ούτε καν 3g . Πως το ενεργοποιώ?

Κάλεσε στο 13838. Πρέπει όμως να έχεις τουλάχιστον Cosmote PLUS 35, ή κάποιο ειδικό πακέτο Internet. Πιάνεις όμως Η+ το οποίο είναι 3.5G. Εμένα πάντως το A5 με Cosmote μου δουλεύει κανονικά το 4G.

Παίδες βγάζει μήνυμα γιά αναβάθμηση, να κάνω ή όχι;; Υπάρχει κανένας που την έκανε γιά να μας πεί εντυπώσεις;;
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Παίδες βγάζει μήνυμα γιά αναβάθμηση, να κάνω ή όχι;; Υπάρχει κανένας που την έκανε γιά να μας πεί εντυπώσεις;;
η συσκευη σου ειναι cosmote vodafone η ανεξαρτητου φορεα?προσοχη,η συσκευη λεω και οχι ο παροχος του κινητου σου.

η συσκευη σου ειναι cosmote vodafone η ανεξαρτητου φορεα?προσοχη,η συσκευη λεω και οχι ο παροχος του κινητου σου.

"Ανεξάρτητη" .... οι κύριοι αυτοί το είχαν 399 ευρώ και το πήρα από κατάστημα της γειτονιάς 282 ... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• The title was changed to Samsung Galaxy A5