islanderfi Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 (edited) Έβαλα στο Zenfone 2 μια sd 32 gb sandisk Και κάνει συχνά αποσύνδεση την κάρτα Υπάρχει καμία λύση; Σε εμένα που το έκανε έφταιγε η κάρτα, κάποιο θέμα είχε και την αντικατέστησα με άλλη και όλα καλά κανένα απολύτως πρόβλημα. Δοκίμασε με άλλη κάρτα μάλλον θα το λύσεις το πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κακό με το νέο μοντέλο είναι η υβριδική δεύτερη θύρα (Sim ή microsd) με έχει ξενερώσει πολύ αυτή η τακτική στις εταιρείες Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι και οτι καλύτερο αλλά η εσωτερική μνήμη ξεκινάει απο 64Gb και οχι απο 32Gb και ανεβαίνει στα 128 & 256 Gb για αυτό είναι υβριδική. Αυτά τουλάχιστον για το deluxe(ZS570KL). Το ultra(ZU680KL) θα εχει ενα θέμα η 32Gb έκδοση η 64 & 128 Gb είναι πολύ καλύτερα. Edited July 24, 2016 by islanderfi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasagel Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Επιτελους ηρθε η οθονη μαζι με frame και την αλλαξα. Στις εικονες μπορειτε να δειτε οτι ηρθε με μαυρο αυτοκολλητο επανω στο λογοτυπο της asus. Ειναι γνησια. Θα την τεσταρω και θα σας πω εαν παρουσιασει παλι ghost touches ή οχι ;-) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160601/be82ae552c88819b9e9e9c0b91e9b7f1.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160601/d751c5f32e04b650a50c7f8463e2597a.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160601/9bf683bfd325230f82633d3fcadfd17b.jpg Και φυσικα σκεφτομαι να στειλω στον κινεζο την ελλατωματικη ως δικια του και να του πω να μου ξαναστειλει αλλη μια. Απλα η δικια μου εγραφε 2015/03/08. Λετε να πιασει??? Επειδή και εμένα άρχισε να μου κάνει κόλπα η οθόνη θα ήθελα να μου απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις αν μπορείς 1.Ειναι γνήσια η οθόνη; 2. Η φωτεινότητα είναι καλή; 3. Το Frame είναι επάνω στην οθόνη; 4. Αντιμετωπίσες δυσκολία σε κάποιο σημείο της αλλαγής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Ποιες παρτίδες εμφανίζουν πρόβλημα με την οθόνη; Εγώ το αγόρασα Σεπτέμβρη του 2015 από e-shop. Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Νέα μικρή αναβάθμιση θα έρθει σε λίγες μέρες στο WW V2.20.40.194 [Applicable model] ZenFone2 (ZE551ML) [Release Date] 2016/07/27 (complete system automatically pushed about a week If you do not receive push updates, go to [setting] -> [About] -> [system update] to manually update) [system optimization] 1. Fixed APP2SD function, enhance stability 2. remove 3rd party app ( WW: Clean Master, CM Security, TW: EZ Order) 3. public warning system updates such as updated find any problems, please report the issue forum in return, thank you! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Επειδή και εμένα άρχισε να μου κάνει κόλπα η οθόνη θα ήθελα να μου απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις αν μπορείς 1.Ειναι γνήσια η οθόνη; 2. Η φωτεινότητα είναι καλή; 3. Το Frame είναι επάνω στην οθόνη; 4. Αντιμετωπίσες δυσκολία σε κάποιο σημείο της αλλαγής; Γνήσια είναι η οθόνη, κανένα θέμα με τον φωτισμο. Το frame είναι fix με οθόνη και digitizer. Δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στην αλλαγή. Κανεις τραμπα μητρικη, κουμπια, κεραία, μπαταρία κλπ απο το ενα frame στο άλλο. Υπάρχουν πολλά βιντεακια οδηγοί στο youtube. Κρατησα και την παλιά οθόνη για ωρα αναγκης. Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasagel Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Γνήσια είναι η οθόνη, κανένα θέμα με τον φωτισμο. Το frame είναι fix με οθόνη και digitizer. Δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στην αλλαγή. Κανεις τραμπα μητρικη, κουμπια, κεραία, μπαταρία κλπ απο το ενα frame στο άλλο. Υπάρχουν πολλά βιντεακια οδηγοί στο youtube. Κρατησα και την παλιά οθόνη για ωρα αναγκης. Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ, θα το προσπαθήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Νέα μικρή αναβάθμιση θα έρθει σε λίγες μέρες στο WW V2.20.40.194 [Applicable model] ZenFone2 (ZE551ML) [Release Date] 2016/07/27 (complete system automatically pushed about a week If you do not receive push updates, go to [setting] -> [About] -> [system update] to manually update) [system optimization] 1. Fixed APP2SD function, enhance stability 2. remove 3rd party app ( WW: Clean Master, CM Security, TW: EZ Order) 3. public warning system updates such as updated find any problems, please report the issue forum in return, thank you! Την πέρασα πριν λίγο... Ευτυχώς αφαίρεσαν τις βλάκιες Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 27, 2016 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Δεν μας έχουν ξεχάσει πάντως... Μόλις την πέρασα μέσω ΟΤΑ. Τι έχουν αφαιρέσει; Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Clean master & cm security Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Σε ευχαριστώ, θα το προσπαθήσω Κάπου είχα βάλει και το link απο το Ebay Edited July 27, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Σε rootαρισμένο τηλέφωνο με τη μέθοδο 3, μπορεί να γίνει η αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα; Ή πρέπει πρώτα να το κάνω unroot; Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Σε rootαρισμένο τηλέφωνο με τη μέθοδο 3, μπορεί να γίνει η αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα; Ή πρέπει πρώτα να το κάνω unroot; Ποια είναι η μέθοδος 3? Πρεπει να το κανεις unroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Σε rootαρισμένο τηλέφωνο με τη μέθοδο 3, μπορεί να γίνει η αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα; Ή πρέπει πρώτα να το κάνω unroot; ΠΑΝΤΑ πριν οποιαδηποτε αναβάθμιση θα πρέπει να γινεται unroot και αφαιρεση του xposed framework. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Καλησπερα σε ολους! Μετα απο μια βλαβη στο κινητο μου , ηρθε η ωρα για μια αλλαγη αφου δεν συμφερει να το επισκευασω.(iphone rulz :p ) Επεσε στο ματι μου τυχαια το selfie που το εχει για λιγες μερες το e-shop στα 250 ευρω. Nα πω την αληθεια δεν το ηξερα (εχω καιρο να ασχοληθω με κινητα) και αμεσως με "ψαρωσαν" τα χαρακτηριστικα του για την τιμη του , οποτε το εψαξα. Μετα απο μπολικη "μελετη" βιντεο,συγκριτικα,κριτικες, αλλα και καποιες συμβουλες απο μελη του φορουμ, μαλλον αποφασισα να παρω το zedfone 2 παρ'ολο που βγαινει οπου να'ναι το επομενο, αλλα δυστυχως χρειαζομαι αμεσα αγορα κινητου.. Θα επρεπε να μπει στους διαξιφισμούς η ερωτηση ( :X ) αλλα , αν καποιος εχει δοκιμασει και τα , 2 ας μου πει καμια γνωμη πριν την αγορα. Το δευτερο ερωτημα ειναι το εξης: Ειδα οτι πολλοι το εχουν αγορασει απο το ιταλικο αμαζον.Χτες βραδυ έψαξα λιγο και το βρηκα σε πολυ καλες τιμες, αλλα λεει οτι δεν στελνει Ελλαδα το συγκεκριμενο ειδος!! Δεν εχω παρει ποτε απο το ιταλικο , μονο απο το αγγλικο αλλα χωρις προβλημα!Ξερει κανεις τι γινεται και πως μπορω να το παρω απο εκει???:confused: Thanx ολους και σορυ για το μεγαλο post!! :) Edited July 28, 2016 by DarthStergius Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ποια είναι η μέθοδος 3? Πρεπει να το κανεις unroot Η μέθοδος 3 περιγράφεται εδώ - - > forum.xda-developers.com/zenfone2/general/asus-zenfone-2-flashing-recovery-mode-t3096596 Γενικά τα updates περνάνε χωρίς πρόβλημα, χωρίς unroot. Μια φορά μόνο μου εμφανίστηκε πρόβλημα και από τότε ρωτάω πριν την αναβάθμιση. Στους xda λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, οπότε προχωράω! Είπα να ρωτήσω κι εδώ, αν το δοκίμασε κάποιος φίλος. :) Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Για εγινε τωρα update καλο Σεπτεμβρίο η 6αρα Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Το update το περασε κανεις? Απο οτι διαβαζα στο φορουμ στην Asus αρκετοι ειχαν πρόβλημα με flickering της οθονης όταν την περασαν... παρουσιαστηκε σε καποιον κατι αντιστοιχο? Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 το περασα απο τη 1η μερα, Δεν εχω καποιο τετοιο θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Το update το περασε κανεις? Απο οτι διαβαζα στο φορουμ στην Asus αρκετοι ειχαν πρόβλημα με flickering της οθονης όταν την περασαν... παρουσιαστηκε σε καποιον κατι αντιστοιχο? Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Νομίζω όμως ότι αυξήθηκε η κατανάλωση της μπαταρίας. Αλλά δεν είμαι και σίγουρος, το δοκιμάζω ακόμα. Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Κανένα θεμα. Όσο για την κατανάλωση ποτέ δεν είσαι σίγουρος πια εφαρμογή απο όλες προκαλεί battery drain... Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) Ρε παιδιά η συσκευή ενός φίλου απόκτησε ξαφνικά πρόβλημα με το WiFi το οποίο δεν ενεργοποιείται και η συσκευή επίσης κολλάει και κλείνει και ανοίγει μονο της. Τι μπορεί να κάνει; η συσκευή είναι 3 μηνών αγορασμένη απο eshop https://www.youtube.com/watch?v=KZYhXdLg-WY απο ότι είδα είναι κοινο πρόβλημα αλλά δεν είδα λύση. Edited July 29, 2016 by ceed777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ρε παιδιά η συσκευή ενός φίλου απόκτησε ξαφνικά πρόβλημα με το WiFi το οποίο δεν ενεργοποιείται και η συσκευή επίσης κολλάει και κλείνει και ανοίγει μονο της. Τι μπορεί να κάνει; η συσκευή είναι 3 μηνών αγορασμένη απο eshop https://www.youtube.com/watch?v=KZYhXdLg-WY απο ότι είδα είναι κοινο πρόβλημα αλλά δεν είδα λύση. hard reset για αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 hard reset για αρχή... Με το hard reset όλοι λένε πως δεν γίνεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ρε παιδιά η συσκευή ενός φίλου απόκτησε ξαφνικά πρόβλημα με το WiFi το οποίο δεν ενεργοποιείται και η συσκευή επίσης κολλάει και κλείνει και ανοίγει μονο της. Τι μπορεί να κάνει; η συσκευή είναι 3 μηνών αγορασμένη απο eshop https://www.youtube.com/watch?v=KZYhXdLg-WY απο ότι είδα είναι κοινο πρόβλημα αλλά δεν είδα λύση. Μια σκέψη θα ήταν να ξαναφλασάρει μια ολοκληρωμένη ROM από το site της Asus. Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Μια σκέψη θα ήταν να ξαναφλασάρει μια ολοκληρωμένη ROM από το site της Asus. Αυτο προσπαθεί να κάνει όλο το βράδυ αλλά το κινητό απενεργοποιείται μονο του συνεχώς. Θα δούμε αύριο τώρα. Δεν προλάβαμε ανοιχτό και το σέρβις της asus οπότε μάλλον απο Δευτέρα. Πάντως απο ότι είδα οι περισσότεροι το έστειλαν στο σέρβις και τους άλλαξαν τη συσκευή, οπότε όποιος είναι μεγάλος γκαντέμης και το πάθει να παρακαλα να έχει εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts