Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας ειμαι κατοχος του zenfone 2 απο τον Οκτωβριο κ ενω ολα κυλουσαν μια χαρα εδω κ 4 μερες περιπου μετα την τελευταια ενημερωση λογισμικου που εκανα ξεκινησε να βγαζει γραμμες στην οθονη κ να τρεμοπαιζει. Συμβαινει κυριως οταν εχω να το χρησιμοποιησω αρκετη ωρα, αν βρισκομαι σε εφαρμογη με σκουρο η μαυρο φοντο οπως πχ η συλλογη η η καρτελα επιλογης σιμ κατα την κληση η το ξυπνητηρι μολις ενεργοποιειται , η οθονη ''νεκρωνει'' κ ξεκιναει να γινεται ροζ κ να κανει γραμμες.Επικοινωνησα με την asus κ προτειναν επαναφορα εργοστασιασων την οποια κ εκανα σημερα, αλλα μετα απο 2 περιπου ωρες το προβλημα ξαναεμφανιστηκε κ μαλιστα χειροτερο απο πριν γιατι πριν οταν ''ζεσταινοταν'' το κινητο σταματαγε να βγαζει γραμμες τωρα οποιαδηποτε ωρα και στιγμη το πιανει.Με λιγο ψαξιμο ειδα οτι κ αλλοι ειχαν το ιδιο θεμα κ τελικα εγινε αντικατασταση οθονης.Υπαρχει καποιος με παρομοια εμπειρια; Απο βδομαδα θα επικοινωνησω με το σερβις μαλλον.. μιας κ αυτο ηταν το επομενο πραγμα που προτεινε κ η ιδια η Asus!

13250293_1216436035042622_737132517_n.jpg?oh=b078c3e12d6b9fd74cbfe0da931fbd11&oe=5742464E

13275629_1111104588928494_896311897_n.jpg?oh=4f20eb5b8ef48126d9c6a2a8dad21550&oe=5741E4A7

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως καλό θα ήταν όταν μας βγάζει κάποιο θέμα το τηλέφωνο, να αναφέρουμε και ποια έκδοση (WW, CN, TW) είναι, από που έχει αγοραστεί....

Μπας και βγάλουμε άκρη για το αν τα προβλήματα εμφανίζονται σε όλες τις εκδόσεις ή σε συγκεκριμένες ...

Αν εννοείς Android τη τελευταία με οτα

Αν εννοείς του κινητόυ 2.3 ghz ww

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα σου πρότεινα να πάρεις μια κάρτα της ιδιας εταιρειας (πχ καποιο καρτοκινητό) και να την δοκιμάσεις στο sim slot εκεινο. Παιζει να φταιει η σιμ σου. Αν κάνει τα ίδια, δοκιμασε να περάσεις την ρομ απο πανω ολοκληρη και να κανεις ένα factory reset. εξω εχεις σημα κανονικα;

Έχω την εντύπωση πως με την τελευταία αναβάθμιση έχει στρώσει λίγο η μπαταρία. 1.8ghz /4GB / cn σε ww

προσωπικα εχω να κάνω αναβάθμιση στο κινητό, από την τελευταία prism barebone (ww_2.20.40.164). σταματησε την αναπτυξη της ο συγκεκριμένος developer οποτε επομενο update θα ειναι οταν με το καλό έρθει η MM για να στησω το κινητο πάλι απο την αρχή.

Γεια σας ειμαι κατοχος του zenfone 2 απο τον Οκτωβριο κ ενω ολα κυλουσαν μια χαρα εδω κ 4 μερες περιπου μετα την τελευταια ενημερωση λογισμικου που εκανα ξεκινησε να βγαζει γραμμες στην οθονη κ να τρεμοπαιζει. Συμβαινει κυριως οταν εχω να το χρησιμοποιησω αρκετη ωρα, αν βρισκομαι σε εφαρμογη με σκουρο η μαυρο φοντο οπως πχ η συλλογη η η καρτελα επιλογης σιμ κατα την κληση η το ξυπνητηρι μολις ενεργοποιειται , η οθονη ''νεκρωνει'' κ ξεκιναει να γινεται ροζ κ να κανει γραμμες.Επικοινωνησα με την asus κ προτειναν επαναφορα εργοστασιασων την οποια κ εκανα σημερα, αλλα μετα απο 2 περιπου ωρες το προβλημα ξαναεμφανιστηκε κ μαλιστα χειροτερο απο πριν γιατι πριν οταν ''ζεσταινοταν'' το κινητο σταματαγε να βγαζει γραμμες τωρα οποιαδηποτε ωρα και στιγμη το πιανει.Με λιγο ψαξιμο ειδα οτι κ αλλοι ειχαν το ιδιο θεμα κ τελικα εγινε αντικατασταση οθονης.Υπαρχει καποιος με παρομοια εμπειρια; Απο βδομαδα θα επικοινωνησω με το σερβις μαλλον.. μιας κ αυτο ηταν το επομενο πραγμα που προτεινε κ η ιδια η Asus!

To εχω ξαναδιαβασει και εχω δει παρομοιες φωτο και ηταν προβλημα λογισμικου. θα σου προτεινα να κρατησει backup τα αρχεια σου και να περασεις ολοκληρη την ρομ απο πανω, απο την αρχή με wipe cache και dalvik cache.

Πάντως καλό θα ήταν όταν μας βγάζει κάποιο θέμα το τηλέφωνο, να αναφέρουμε και ποια έκδοση (WW, CN, TW) είναι, από που έχει αγοραστεί....

Μπας και βγάλουμε άκρη για το αν τα προβλήματα εμφανίζονται σε όλες τις εκδόσεις ή σε συγκεκριμένες ...

Ειναι WW(WW_2.20.40.184) κ εχει αγοραστει οπως ειπα τον Οκτώβριο απο ελληνικό κατάστημα στην περιοχη της Λαμπρινής.Eπισης να πω κατι που δεν ανεφερα, ειναι η εκδοση των 4GB στα 2.3

Edited by ag_ts

Ειναι WW(WW_2.20.40.184) κ εχει αγοραστει οπως ειπα τον Οκτώβριο απο ελληνικό κατάστημα στην περιοχη της Λαμπρινής.Eπισης να πω κατι που δεν ανεφερα, ειναι η εκδοση των 4GB στα 2.3

Προχώρα σε διαδικασία RMA την Δευτέρα κιόλας, δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεσαι ή να αγχώνεσαι άλλο, έτσι κι αλλιώς ότι και να συμβαίνει αφού είσαι στην εγγύηση θα στο φτιάξουν άμεσα και χωρίς χρέωση.

Παρακάτω σου δίνω ολοκληρωμένα τις πληροφορίες όπως τις είχα δώσει και σε ένα άλλο συμφορουμίτη την 1η Απρίλη για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις:

Το επίσημο service το έχει η omnitech, η διαδικασία όμως που ακολουθείται για τις συσκευές που χρήζουν επισκευής είναι η εξής:

1) Επικοινωνείς στο 0080044142044 (Ιταλία είναι αλλά χωρίς χρέωση) από Δευτέρα έως Παρασκευή (από τις 09:00-13:00 και από τις 14:00-18:00) και τους λες το πρόβλημα.

2) Σου στέλνουν στο mail σου την αίτηση επισκευής και τον κωδικός προτεραιότητας. Συμπληρώνεις online την αίτηση και εν συνεχεία

3) Σου στέλνουν εκ νέου email με τις οδηγίες για την διαδικασία RMA

4)Πας ο ίδιος την συσκευή με τα απαραίτητα χαρτιά στην omnitech ή τα στέλνεις με το courier που σου παρέχει η Asus δωρεάν.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

13250293_1216436035042622_737132517_n.jpg?oh=b078c3e12d6b9fd74cbfe0da931fbd11&oe=5742464E

13275629_1111104588928494_896311897_n.jpg?oh=4f20eb5b8ef48126d9c6a2a8dad21550&oe=5741E4A7

Το ίδιο έπαθα κι εγώ. Το έστειλα στο service, δεν τους το έκανε, το βρήκαν οκ και μου το επέστρεψαν. Μόλις παρέλαβα πάλι τα ίδια. Αναγκάστηκα και αγόρασα άλλο κινητό και τώρα το πουλάω όσο όσο γιατί ούτε όρεξη έχω, ούτε χρόνο να ασχολούμαι. Απλά για μένα η Asus πήρε Χ και η ζωή συνεχίζεται.

Κρίμα γιατί το πρόβλημα είναι γνωστό και το περιέγραψα πλήρως στο rma

Το ίδιο έπαθα κι εγώ. Το έστειλα στο service, δεν τους το έκανε, το βρήκαν οκ και μου το επέστρεψαν. Μόλις παρέλαβα πάλι τα ίδια. Αναγκάστηκα και αγόρασα άλλο κινητό και τώρα το πουλάω όσο όσο γιατί ούτε όρεξη έχω, ούτε χρόνο να ασχολούμαι. Απλά για μένα η Asus πήρε Χ και η ζωή συνεχίζεται. Κρίμα γιατί το πρόβλημα είναι γνωστό και το περιέγραψα πλήρως στο rma

Ξαναστειλτο ανετα φιλε τωρα που εχεις αλλο, στο κατω κατω, αν στο φτιαξουν, το πουλας κανονικα και οχι οσο-οσο.

Το καταστημα της Λαμπρινης, το εχει παρει απο Κινα ισως, ή απο Ευρωπη? Ιδου το ερωτημα.

1.Ξαναστειλτο ανετα φιλε τωρα που εχεις αλλο, στο κατω κατω, αν στο φτιαξουν, το πουλας κανονικα και οχι οσο-οσο.

2.Το καταστημα της Λαμπρινης, το εχει παρει απο Κινα ισως, ή απο Ευρωπη? Ιδου το ερωτημα.

1. και αλλοι που ειχαν παρομοιο προβλημα στο zentalk, ήταν θέμα αναβάθμισης αυτό το πρόβλημα της οθονης. αν περάσει παλιοτερο firmware, πολυ πιθανον να φτιάξει.

2. αν του έκανε ΟΤΑ τοτε ειναι το WW σιγουρα.

Θα σου πρότεινα να πάρεις μια κάρτα της ιδιας εταιρειας (πχ καποιο καρτοκινητό) και να την δοκιμάσεις στο sim slot εκεινο. Παιζει να φταιει η σιμ σου. Αν κάνει τα ίδια, δοκιμασε να περάσεις την ρομ απο πανω ολοκληρη και να κανεις ένα factory reset. εξω εχεις σημα κανονικα;

.

Έξω κανένα πρόβλημα από σημα μόνο στο σπίτι. Η σιμ είναι Οκ γιατί στη σλοτ 1 δουλεύει μια χαρά οπωε και σε άλλα κινητά. Μίλησα με service και θα το στείλω ευχαριστώ πολύ πάντως

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ίδιο έπαθα κι εγώ. Το έστειλα στο service, δεν τους το έκανε, το βρήκαν οκ και μου το επέστρεψαν. Μόλις παρέλαβα πάλι τα ίδια. Αναγκάστηκα και αγόρασα άλλο κινητό και τώρα το πουλάω όσο όσο γιατί ούτε όρεξη έχω, ούτε χρόνο να ασχολούμαι. Απλά για μένα η Asus πήρε Χ και η ζωή συνεχίζεται.

Κρίμα γιατί το πρόβλημα είναι γνωστό και το περιέγραψα πλήρως στο rma

Να ρωτησω αρχικα αν το πηγες στην omnitech ο ιδιος η αν το εστειλες με courier. Επισης καθε ποσο σου παρουσιαζε τα προβληματα ; Γιατι το δικο μου μετα την επαναφορα εργοστασιακων ειλικρινα ειναι αδυνατο να μην εμφανιστουν οι γραμμες οτιδηποτε κ αν πας να κανεις.Απο δευτερα θα δουμε την τυχη και του δικου μου κ θα επανλεθω με νεοτερα :O

Να ρωτησω αρχικα αν το πηγες στην omnitech ο ιδιος η αν το εστειλες με courier. Επισης καθε ποσο σου παρουσιαζε τα προβληματα ; Γιατι το δικο μου μετα την επαναφορα εργοστασιακων ειλικρινα ειναι αδυνατο να μην εμφανιστουν οι γραμμες οτιδηποτε κ αν πας να κανεις.Απο δευτερα θα δουμε την τυχη και του δικου μου κ θα επανλεθω με νεοτερα :O

Το έστειλα με κουριερ. Πριν το στείλω το είχα κλειστό κάνα δυο μέρες. Την ημέρα που ήταν να το στείλω το άνοιξα και δεν μου έκανε το πρόβλημα. Το κράτησαν 4 μέρες και δεν τους το έκανε. Τέλος πάντων εγώ θα σε συμβούλευα να μην το στείλεις ακόμα. Κάνε υπομονή λίγες μέρες ακόμα που θα πάρει Marshmallow. Υπάρχουν υπονιες ότι ίσως είναι θέμα software και ότι θα διορθωθεί.

Καλησπέρα και απο εμένα που είμαι και εγω παθών.... Εγω προσωπικά δοκίμασα τα πάντα αλλά το πρόβλημα δεν λυνόταν... Το έστειλα με courier στην omnitech και μετά από μια εβδομάδα μου το έστειλαν πάλι με courier στο σπίτι μου επισκευασμένο (δεν το ξέρω ακόμα αν είναι πράγματι επισκευασμένο δυστυχώς γιατί βρίσκομαι στο εξωτερικό) Επίσης είχαν στη συσκευασία και επιστολή που μου ζήταγαν συγγνώμη για την ταλαιπωρία.... Είδωμεν...

Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G

Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM

Καλησπέρα και απο εμένα που είμαι και εγω παθών.... Εγω προσωπικά δοκίμασα τα πάντα αλλά το πρόβλημα δεν λυνόταν... Το έστειλα με courier στην omnitech και μετά από μια εβδομάδα μου το έστειλαν πάλι με courier στο σπίτι μου επισκευασμένο (δεν το ξέρω ακόμα αν είναι πράγματι επισκευασμένο δυστυχώς γιατί βρίσκομαι στο εξωτερικό) Επίσης είχαν στη συσκευασία και επιστολή που μου ζήταγαν συγγνώμη για την ταλαιπωρία.... Είδωμεν...

Την επιστολή την είχαν και σε μένα αλλά δεν άλλαξαν τίποτα. Εγώ νεύριασα γιατί αφού τους γράφω ολόκληρο rma, κάνω κόπο το συσκευαζω και το στέλνω, αυτοί δεν βρίσκουν τίποτα και δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο πριν το στειλουν πίσω.Και μιλάμε για πρόβλημα καταγεγραμμενο από την Asus

φιλε μου οσοι δεν εχουμε καποιο θεμα με το κινητο πρεπει να αποκτησουμε γιατι το θες εσυ???δλδ για να καταλαβω η κολοβη αλεπου ολες κολοβες τις βλεπει???ελεος.το 90% των χρηστων εδω μεσα εχουν μια χαρα κινητα χωρις προβληματα.

Φίλε μου είναι πολλές οι κολοβές αλεπούδες ως φαίνεται ... Αν έχεις όρεξη κάτσε και διάβασε http://www.asus.com/zentalk/thread-55424-1-1.html για να δείς τι σε περιμένει (που δεν το εύχομαι) Και μη χαίρεσαι ιδιαίτερα γιατί μόλις θα έρθει και η δική σου η σειρά και θα κλαίς για τα δεν ξέρω και εγω πόσα ευρωπουλάκια έδωσες για να έχεις κινητό αλλά τελικά δεν θα έχεις ....τότε να δούμε τι θα λές.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1. και αλλοι που ειχαν παρομοιο προβλημα στο zentalk, ήταν θέμα αναβάθμισης αυτό το πρόβλημα της οθονης. αν περάσει παλιοτερο firmware, πολυ πιθανον να φτιάξει.

2. αν του έκανε ΟΤΑ τοτε ειναι το WW σιγουρα.

Δυστυχώς δεν είναι θέμα αναβάθμισης. Είναι hardware πρόβλημα.

Post on 2016/5/22 00:47 | View dhouston's posts

Just to update I sent my phone in the repaired it in one day sent it back. I have since installed several firmware updates and no sign of flickering or the white banding that I had before. So basically i can confirm what others are saying on here. It was caused by a defective screen.

Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G

Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM

Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό πριν λίγες ημέρες απο minideal.net στην έκδοση των 4gb/32gb. Επειδή διάβασα ο,τι μπόρεσα και είδα οτι υπάρχουν κάποια θέματα, μπορεί κάποιος να μου πεί 3-4 πράγματα που πρέπει να κάνω με το που πρωτοπάρω το κινητό;

Κάποιο online registration για εγγύηση; Κάποια ROM (Custom ή Επίσημη απο την Asus και που θα την βρώ); Λογικά είναι CN Version, μπορώ να το γυρίσω σε WW? Ποια η διαδικασία; Κερδίζω/Χάνω κάτι αν το κάνω; Κάποια συμβουλή άλλη γενικότερα; Έψαξα να δω στο θέμα όμως είναι 285 σελίδες και δεν μπόρεσα να το διαβάσω ολόκληρο

Edited by jimisvog

Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό πριν λίγες ημέρες απο minideal.net στην έκδοση των 4gb/32gb. Επειδή διάβασα ο,τι μπόρεσα και είδα οτι υπάρχουν κάποια θέματα, μπορεί κάποιος να μου πεί 3-4 πράγματα που πρέπει να κάνω με το που πρωτοπάρω το κινητό;

Κάποιο online registration για εγγύηση; Κάποια ROM (Custom ή Επίσημη απο την Asus και που θα την βρώ); Λογικά είναι CN Version, μπορώ να το γυρίσω σε WW? Ποια η διαδικασία; Κερδίζω/Χάνω κάτι αν το κάνω; Κάποια συμβουλή άλλη γενικότερα; Έψαξα να δω στο θέμα όμως είναι 285 σελίδες και δεν μπόρεσα να το διαβάσω ολόκληρο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6354930#post6354930

για να περασεις custom rom πρεπει να ξεκλειδωσεις τον Bootloader... αλλα χανεις την εγγυηση διοτι δεν μπορει να ξανακλειδωσει.... δικη σου αποφαση.. σου παραθετω το λινκ για να κατεβασεις την επισημη εφαρμογη της asus για να τον ξεκλειδωσεις..

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/ZE551ML/UnlockApp_ze551ml_20150723.apk

Edited by varitimos84

Όχι custom rom δεν με ενδιαφέρει να βάλω. Θα ακολουθήσω την Asus σε αυτό το κομμάτι και θα παίρνω τα επίσημα. Χάνω την εγγύηση αν το γυρίσω σε WW με την πρώτη μέθοδο που παρέθεσες? Τι διαφορές θα έχει;

Όχι custom rom δεν με ενδιαφέρει να βάλω. Θα ακολουθήσω την Asus σε αυτό το κομμάτι και θα παίρνω τα επίσημα. Χάνω την εγγύηση αν το γυρίσω σε WW με την πρώτη μέθοδο που παρέθεσες? Τι διαφορές θα έχει;

οχι δε χανεις εγγυηση.. αφου μπορεις να ξαναγυρισεις σε CN οποτε θελησεις... η μονη διαφορα που εχει η ww σε σχεση με την cn ειναι οι κινεζικες εφαρμογες.. ειναι πιο "καθαρο".. σε αυτη τη περιπτωση μπορεις να το κανεις root το κινητο δηλαδη να το ξεκλειδωσεις.. να αφαιρεσεις οποια εφαρμογη του κινητου δε θες.. κ επειτα να το κανεις unroot δηλαδη να το ξανακλειδωσεις.

(αλλο πραγμα το root και αλλο το ξεκλειδωμα του bootloader)

οχι δε χανεις εγγυηση.. αφου μπορεις να ξαναγυρισεις σε CN οποτε θελησεις... η μονη διαφορα που εχει η ww σε σχεση με την cn ειναι οι κινεζικες εφαρμογες.. ειναι πιο "καθαρο".. σε αυτη τη περιπτωση μπορεις να το κανεις root το κινητο δηλαδη να το ξεκλειδωσεις.. να αφαιρεσεις οποια εφαρμογη του κινητου δε θες.. κ επειτα να το κανεις unroot δηλαδη να το ξανακλειδωσεις.

(αλλο πραγμα το root και αλλο το ξεκλειδωμα του bootloader)

Ωραία. Μάλλον αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω. Για root/unroot υπάρχει κάποιος οδηγός ή είναι απλή διαδικασία (π.χ με κάποιο software). Επίσης, αφου βάλω WW μετά παίρνω τα updates κανονικά από system update μέσω του λογισμικού;

NEVERMIND το βρήκα. Κάποια άλλη συμβουλή σχετικά με το κινητό; Τι να κάνω/μην κάνω;

Ευχαριστω by the way

Edited by jimisvog

Ωραία. Μάλλον αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω. Για root/unroot υπάρχει κάποιος οδηγός ή είναι απλή διαδικασία (π.χ με κάποιο software). Επίσης, αφου βάλω WW μετά παίρνω τα updates κανονικά από system update μέσω του λογισμικού;

NEVERMIND το βρήκα. Κάποια άλλη συμβουλή σχετικά με το κινητό; Τι να κάνω/μην κάνω;

Ευχαριστω by the way

δε θα παιρνεις αυτοματα τις ενημερωσεις.. θα πρεπει να τις κατεβαζεις χειροκινητα κ να τις περνας.. ακολουθεις τον οδηγο στην σελιδα 160 που σου εστειλα.. ιδια διαδικασια ειναι..

δε μου ερχεται κτ στο μυαλο να σου πω... ρωτας αποριες κ σου απαντανε τα παιδια εδω μεσα..

Ωραία κούλ. Ίσως και καλύτερα έτσι για να είμαι πιο safe στις ενημερώσεις και να βάζω αυτές που δεν έχουν θέματα.

θα σου προτεινα τωρα που θα σου ερθει, μην κάνεις ακόμα τπτ. σε λιγο καιρο (ειναι θεμα ημερων) θα μας ερθει η ΜΜ και οποτε θα πρεπει να ξαναστησεις το κινητό. πέρνα μονο playstore στην CN εκδοση (αν δεν στο εχουν ήδη περασμενοι αυτοι) απενεργοποιησε οτι bloatware υπαρχει και περιμενε την MM.

Θεωρώ πως μέχρι να έρθει το κινητό θα πάρει 15-20 μέρες οπότε αν έχει μπει επίσημα η MM τότε θα γίνει μια και καλή το σετάρισμα. Thanks πάντως

Αλλαγη region σε ww, να κανεις ετσι και αλλιως, ωστε να βαλεις τωρα την τελευταια ww και κατοπιν την 6αρα κατ'ευθειαν.

Τα update γινονται "χειροκινητα", οπως σου εγραψαν ηδη.

800αρα μπαντα 4G (πρακτικα wind προς το παρον), την ξεχνας, φανταζομαι το ηξερες πριν παραγγειλεις, δεν σε τρομαζω και εγω και πολλοι αλλοι απο Κινα το πηραμε και δεν εχουμε κανενα προβλημα, ειναι θεμα χρηστη φυσικα.

Εγγυηση διεθνης δεν ισχυει (απ'όσο ξερω), οποτε μην αγχωνεσαι γι'αυτο, οτι θελεις κανεις με το κινητο και αν προκυψει hardware προβλημα, εχεις να κανεις με το κινεζομαγαζο (αυτο ειναι μειονεκτημα της φθηνοτερης αγορας απο Κινα), 6 μηνες σε καλυπτει και το paypal (αν το χρησιμοποιησες), το κινεζομαγαζο υποτιθεται σε καλυπτει για εναν χρονο, για 2 χρονια δεν νομιζω να σε καλυπτει.

Την αλλαγή του region θα την κάνω με το τελευταίο update? ή πρέπει να παω πίσω και να κάνω τα upgrades?

EDIT: Απο όσο είδα απλά περνάω ολόκληρο το latest ww firmware μαζι με τα .img.

800αρα μπαντα 4G (πρακτικα wind προς το παρον), την ξεχνας, φανταζομαι το ηξερες πριν παραγγειλεις, δεν σε τρομαζω και εγω και πολλοι αλλοι απο Κινα το πηραμε και δεν εχουμε κανενα προβλημα, ειναι θεμα χρηστη φυσικα.

Απο δίκτυο έχω Vodafone 4G οπότε λογικά δεν θα έχω θέμα.

Edited by jimisvog

• The title was changed to Asus Zenfone 2