flyingbullshit Δημοσιεύτηκε November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 5, 2004 Αντιμετωπιζω ενα μαλλον πολυ σοβαρο προβλημα. Λοιπον, ανοιγω το PC μου, ειμαι online, ok, αλλα καποια στιγμη με περνουν τηλ. στο σταθερο και απ'το Modem σβηνει το λαμπακι "DSL" και βγαινει απ'το net.Βεβαια δεν συμβαινει 100% οταν με περνουν τηλ. σε καποια χρονικα διαστηματα σβηνει παλι το λαμπακι και βγαινει.Εχει κανεις καμια ιδεα? Εχω γραμμη ΟΤΕ (ADSL 512) Modem ZyXEL 650R-31 (Over POTS/PSTN) Demo Connection Forthnet 384 Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αυτο οπως το περιγραφεις το εχω ξανακουσει να συμβαινει μονο σε dial-uρ συνδεσεις, οταν τους καλουν να πεφτει η συνδεση.Σε dsl μου φαινεται λιγο παραξενο.Παρε ενα τηλεφωνο στο 2108227080 ειναι η τεχνικη υποστηριξη dsl του Οτε μηπως και σε βοηθησουν. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 ΟΚ, και εγω,μην νομιζεις, τοσα χρονια PSTN εχω, τωρα ομως εχω δυο μερες ADSL και τσαντιζομαι με κατι τετοια. Υπαρχει πιθανοτητα να συμβαινει αυτο γιατι δεν ειναι ολες οι τηλεφωνικες γραμμες συνδεμενες με καποιο φιλτρακι? Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Δεν ξερω αν τις συνδεσεις τις εκανες μονος σου η καποιος τεχνικος του Οτε αλλα κοιτα μηπως εχει γινει κατι λαθος.Παντως φιλτρο πρεπει να βαλεις σε ολες τις τηλεφωνικες συσκευες αλλιως θα ακους θορυβο στη γραμμη. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Εγω την εκανα την εγκατασταση, ειμαι σιγουρος οτι εγινε καλα.Χθες συζητησα με τους τεχνικους το θεμα του θορυβου.Σε μια συσκευη τηλεφωνου να φανταστεις (λιγο παλια) ειχε υπερβολικα πολυ θορυβο και με το που εβαλα το φιλτρο απλα μειωθηκε αυτος ο θορυβος.Οι αλλες συσκευες χωρις φιλτρο παραγουν τοσο θορυβο οσο η παλια με φιλτρο.Ρωτησα για το θεμα αυτο και μου ειπαν καταρχην να περασω κι αλλο φιλτρο στην παλια συσκευη και στα υπολοιπα τηλεφωνα να το ψαξω πολυ πριν βαλω για το ποιο ταιριαζει. αστα να πανε ειναι Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Εντωμεταξυ απο τις 1.15 που μπηκα σημερα με εχει πεταξει μεχρι τωρα 2.18 πανω απο εξι φορες!!! αν ειναι δυνατον!!! Πρεπει να κανω κατι... Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Τελικα βγαινει και με το τηλεφωνο -οχι οταν το σηκωνω εγω- αλλα και με τακτα χρονικα διαστηματα.. Πως γινεται αυτο δεν ξερω. Να απευθυνθω σε ειδικους για το Router μου ή για την γραμμη? Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Προφανως καποιο λαθος θα εχει γινει στη συνδεσμολογια.Μπες και εδω http://www.adslgr.com/ αν και αυτη τη στιγμη απότι βλεπω εχουν προβλημα με το server.Ρωτησε ομως τα παιδια ξερουν πολυ περισσοτερα πραγματα και μπορουν να σε βοηθησουν. Στο τηλεφωνο που σου εδωσα πηρες;Αν θελεις παρε και στην εξυπηρετηση πελατων της forthnet αν και προφανως δεν ειναι προβλημα provider μπορει να σε βοηθησουν. Μην τρελαινεσαι παντως :cool: και εγω τις πρωτες 2-3 μερες ειχα προβληματακια αλλα μετα ολα καλα. :) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 ευχαριστω anyway. Θα δω τωρα τι θα κανω, Παντως οτι βοηθεια, ειναι ευπροσδεκτη Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Πρόβλημα με τα καλώδια έχεις. Ειδικά αν από πριν είχες θόρυβο στη γραμμή... Πρέπει να το ψάξεις με ηλεκτρολόγο. Πάντως σίγουρα θέλει όλες οι συσκευές να παίρνουν σήμα από φίλτρο και όχι κατευθείαν από τη dsl γραμμή! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Δηλαδη λες τωρα να βαλω πρωτα φιλτρα σε ολα τα τηλεφωνα και μετα να δω. Και το τηλ που εχω περασει φιλτρο, γιατι εχει ακομα θορυβο? Και σε παρακαλω,πες μου τι αλλο πρεπει να δει ο ηλεκτρολογος? Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Βασικα γιατι να πληρωσεις ηλεκτρολογο?Καλεσε στον ΟΤΕ και δηλωσε βλαβη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Μωρε πηρα κι εκει πριν 2 μερες και με πηραν απο το service adsl της Λαρισας και μου ελεγαν μαλ..κιες με το συμπαθειο!!! Με εκβιαζαν γιατι εκανα την εγκατασταση μονος μου οτι θα με χρεωσουν για ασκοπο καλεσμα των τεχνικων, και τετοιες μαλ..κιες οποτε τους ειπα οτι θα το λυσω μονος μου και τους το εκλεισα στην μαπα... Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Είναι πολυ προκλητικοί εκεί στον ΟΤΕ. Δλδ παίρνεις τηλ με όλη την καλή διάθεση και σου σπάνε τα νεύρα με τις ********. Ένας κολλητός μου είχε πρόβλημα μετά Που έβαλε dsl με το κουδούνισμα του τηλεφώνου. Και όταν το είπε στον ΟΤΕ και το συνέδεσε με την dsl του είπαν ότι θα του χρεώσουν την επίσκεψη, γιατί είχε κάνει την εγκατάσταση μόνος του. Όταν πήγε στον ΟΤΕ και δεν ανέφερε καν την dsl, το παρουσιάσε ως πρόβλημα του τηλεφώνου απλά, που παρουσιάστηκε ξαφνικά, ήρθαν και του το φτιάξαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Βασικα εκανα αιτηση να ερθουν την δευτερα, αλλα μαλλον θα το κανω μονος μου ή με τον ηλεκτρολογο καλυτερα για να γλυτωσω απο τετοιου ειδους μλκιες καλυτερα.. Απ'οτι καταλαβα το μονο που χρειαζεται ειναι να περασω μικροφιλτρα σε ολες τις συσκευες, γιατι σηκωσα την συσκευη με το φιλτρο και δεν εγινε τιποτα. Αντε να δουμε αν γλυτωσω τα τζαμπα φραγκα για το ΟΤΕ. Παντως στα αληθεια πΟΤΕ Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts