Jump to content

LG G Flex2 (H955)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

99.99% ειναι μουφα το προγραμμα

Δεν μίλησα για πρόγραμμα

Είναι USB συσκευή ας πούμε που παρεμβάλλεται μεταξύ του φορτιστή και του καλωδίου φόρτισης

EDIT:

Λοιπόν ντάξει καλά τα mAh, αλλά μας διέφυγε ότι μιλάμε για άλλη τάση

Κομπλέ είμαστε σε Wh :P

Edited by RickDangerous

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα έστειλα τη συσκευή πάλι στην procordia γιατί είχε μπει σκόνη μπροστά από τη μπροστινή κάμερα και είχε χάλια ασπρουλιαρικη και θαμπή απεικόνιση. Τον Ιανουαριο είχα αλλάξει οθόνη. Από τότε και μετά παρατήρησα τη σκόνη. Μάλλον κάτι δεν στεγανοποίησαν καλά. Πάντως για να λέμε και τα αρνητικά ή μπροστινή κάμερα είναι μάπα. Moto G 2014 που έχω για 2ο βγάζει πολύ καλύτερες φωτό και βίντεο..

Αυτές τις δύο ημέρες έγινε κάτι που δεν το περίμενα με τπτ.

Τον τελευταίο καιρό νε είχε εκνευρίσει το κινητό.

Παρότι root+xposed και προσεγμένο, με αλλαγμένο το thermal throttling και πολλές

εφαρμογές προεγκατετημένες να τις έχω διαγράψει ή παγώσει, το κινητό είχει πολύ lag.

Ωρες-ώρες με εκνεύριζε πάρα πολύ.

Εβαλα λοιπόν αγγελία για να φύγει, βρέθηκε ένα καλό παληκάρι από την πόλη μου.

Το είδε, "α μου λέει είναι ρουταρισμένο, εγώ το θέλω μαμά και με 6.0.1".

Οκ του λέω, σου την περνάω και βρισκόμαστε Δευτέρα να σου το δώσω.

Μια και δυο λοιπόν, σήμερα το πρωί, κατεβάζω το LGUP κατεβάζω και τα 2 images (5.1.1 και 6.0.1),

περνάω πρώτα την 5.1.1 σαν refurbished μιας και το κινητό ήταν root, έτσι ώστε να σβήσει τα πάντα.

Σε 10 λεπτά τελείωσε, μετά περνάω με upgrade την 6.0.1.

Κάνω τα απαραίτητα, το ξαναφτιάχνω όπως ήταν με τις ρυθμίσεις μου, τις εφαρμογές μου τα όλα μου.

Ωσπου να το δώσω, ας δούμε πως πάει, λέω μέσα μου.

Πάω να το δουλέψω... και αρχίζει το πανηγύρι.

Διάβαζα θετικά σχόλια, αλλά αυτό δεν το περίμενα.

Παιδιά το κινητό ρολάρει απίστευτα!

Είναι σαν να "γλυστράει" (αυτή η λέξη μου ταιριάζει.)

Η απόκριση είναι πολύ γρήγορη.

Κάθε φορά που το ξεκλείδωνα, το flex ανταποκρίνονταν μετά από 2 sec, πολύ ενοχλητικό.

Οταν λέω ότι σήμερα η "σχέση" μου με το flex ανανεώθηκε το εννοώ.

Ετρεξα και το antutu έτσι για πλάκα.

Την 1η φορά με ζορισμένο/ζεστό κινητό έφτασε τις 51000.

Την 2η φορά πιο κρύο αλλά με μπαταρία στο 28% έφτασε στις 62000.

Πριν από λίγο, δροσερό και με μπαταρία στο 79%, κοιτάξτε τι έδειξε!

https://drive.google.com/open?id=0BxWPjNTpMgxpVHZmOTdYMEVFMHc

Απόψε θα το ζορίσω να τελειώσει εντελώς η μπαταρία, να το ξαναγεμίσω φουλ για να κάνει recalibration

και να δούμε τι γίνεται και με το sot.

Δε βλέπω να το δίνω τελικά.

Αξίζει έστω και χωρίς root, το λέω εγώ που ήμουν πολύ υπέρ του rooting και της

ελευθερίας που αυτό σου παρέχει.

Edited by stivakos
Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Οδηγο για xposed:/

Φίλε μου δεν είναι κακό που το ζητάς απλά έχω την απορία

Θες να δουλέψεις xposed, που δεν είναι για εντελώς αρχάριους ούτως ή άλλως ας πούμε και θα χρειαστεί ψάξιμο και διάβασμα στην πορεία

Δυσκολεύεσαι λοιπόν να βρεις στο ιντερνετ πως μπαίνει;

Η διαδικασία είναι 5 λεπτών

Κόλλησες κάπου;

Το ωραίο είναι να τα ψάχνουμε λίγο γενικά

Αν δεν βγάλεις άκρη εδώ είμαστε

Τον τελευταίο καιρό νε είχε εκνευρίσει το κινητό.

Παρότι root+xposed και προσεγμένο, με αλλαγμένο το thermal throttling και πολλές

εφαρμογές προεγκατετημένες να τις έχω διαγράψει ή παγώσει, το κινητό είχει πολύ lag.

Ωρες-ώρες με εκνεύριζε πάρα πολύ.

Ωπ τι έγινε έδω;

Η εμπειρία χρήσης ναυαρχίδας μετατράπηκε σε σπάσιμο νεύρων; :p :rolleyes:

Τώρα το root-xposed πιο πολύ κάποιες ευκολίες παρέχει και ικανοποιεί την "ανάγκη" του μαστροχαλαστή που έχουμε κάποιοι,

παρά κάνει κάποια ουσιαστική διαφορά στις επιδόσεις, ίσα ίσα, μπορεί να κάνει και χειρότερα τα πράγματα κάποιες φορές

Η αλλαγή των thermal σαν βασικό impact έχει να κάνει το κινητό σαν ζεστή πατάτα

Επίσης και την lollipop αν φλάσαρες και πέρναγες πάλι τις εφαρμογές σου από την αρχή, πάλι καλύτερα θα πήγαινε ;)

Όσον αφορά την MM, δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική άποψη, αλλά θυμάμαι κάτι καλό που είχες πει

Ποστάρουν εδώ μέσα συνφορουμίτες που μόλις πέρασαν την 6 και σε 1 ωρίτσα βγάζουν συμπέρασμα ότι

πλέον μιλάμε για "άλλο κινητό".

Και στην 5.1 αν βάλεις 10 εφαρμογές δεν υπάρχει ίχνος lag.

Για φόρτωσε 175 (όπως το δικό μου) και δούλεψέ το καμιά βδομάδα, να γεμίσουν οι cache, να δημιουργηθούν τα αρχεία που πρέπει, να έρθει το κινητό σε νορμάλ φορτίο και ξαναμιλάμε.

Σίγουρα, θα πηγαίνει καλύτερα από την 5.1.1 αλλά νομίζω ότι υπάρχει και λίγη υπερβολή, ίσως λόγω αρχικού ενθουσιασμού, δεν καταλογίζω δόλο μη τρελαθούμε.

:p

@RickDangerous...

Καλά κάνεις και μου τη λες.

Αλλά τί θα ήταν καλύτερο?

Να γράφω εδώ μέσα για το πόσο φοβερό κινητό είναι και ζήτω η LG και εύγε

ή να πω αυτό που πραγματικά συμβαίνει και από πίσω να του ρίχνω μούτζες μόνο και

μόνο για να μη φανώ ανακόλουθος?

Ενας κάτω του μέσω όρου χρήστης είμαι, αυτό είναι μόλις το 2ο android κινητό που έχω στην κατοχή μου.

Και καμιά μπούρδα θα πούμε, είναι βέβαιο.

Τον εαυτό μου εκθέτω στο κάτω-κάτω.

Για το 2ο quote πάντως δεν έχεις δίκιο. Το κινητό στήθηκε όπως ήταν και με την 5.1.1 .

Με τις ίδιες εφαρμογές ίδιες ρυθμίσεις, τα πάντα ίδια. Η διαφορά φαίνεται με γυμνό μάτι.

Και σήμερα βλέπω ότι και η μπαταρία κρατάει (αρκετά) περισσότερο. Θα ποστάρω όταν θα έχω περισσότερα δεδομένα.

Για την ιστορία, ο αντικαταστάτης του flex θα ήταν το Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

Δε ξέρω αν θα κάνω την αλλαγή πάντως.

Με ενδιαφέρει η μεγαλύτερη μπαταρία και η ξεκλείδωτη ελληνική ROM. Θα δούμε...

Edit: Ευχαριστώ πάντως που έκανες το κόπο να ψάξεις παλιά μου post για να μου τη πεις. :p

Edited by stivakos
Xiaomi Redmi Note 3 Pro

@RickDangerous...

Καλά κάνεις και μου τη λες.

Αλλά τί θα ήταν καλύτερο?

Να γράφω εδώ μέσα για το πόσο φοβερό κινητό είναι και ζήτω η LG και εύγε

ή να πω αυτό που πραγματικά συμβαίνει και από πίσω να του ρίχνω μούτζες μόνο και

μόνο για να μη φανώ ανακόλουθος?

Ενας κάτω του μέσω όρου χρήστης είμαι, αυτό είναι μόλις το 2ο android κινητό που έχω στην κατοχή μου.

Και καμιά μπούρδα θα πούμε, είναι βέβαιο.

Τον εαυτό μου εκθέτω στο κάτω-κάτω.

Καλά τα λες γενικά

Δεν είναι κακό πάντως να είναι κάποιος "κάτω του μέσου όρου χρήστης" ας πούμε όπως το λες εσύ, ούτε λέει κάτι

Απλά καλό είναι να μην έχει κάπως "απόλυτη" άποψη

Θυμάσαι, όταν λέγαμε κάποιοι για κολλήματα, εσύ και άλλοι βέβαια (νέοι κάτοχοι επί το πλείστον) επιμένατε για lag free κινητό, επιπέδου ναυαρχίδας και Nexus, ενώ συνειδητοποιείς κι εσύ τώρα ότι φέρνει πιο πολύ σε midrange συσκευή η εμπειρία χρήσης και όχι σε high-end

Μπορώ να καταλάβω τον αρχικό ενθουσιασμό της αγοράς, γιατί η συσκευή είναι πολύ ξεχωριστή κατά τ'άλλα, αλλά δεν χρειάζεται να εκθειάζουμε κάτι επειδή το πήραμε

Το πιο σημαντικό βέβαια αυτό που λες κι εσύ, που το αναγνωρίζεις στην πορεία τι συμβαίνει και δεν το λέω ειρωνικά αυτό ή κάπως :)

Για το 2ο quote πάντως δεν έχεις δίκιο. Το κινητό στήθηκε όπως ήταν και με την 5.1.1 .

Με τις ίδιες εφαρμογές ίδιες ρυθμίσεις, τα πάντα ίδια. Η διαφορά φαίνεται με γυμνό μάτι.

Και σήμερα βλέπω ότι και η μπαταρία κρατάει (αρκετά) περισσότερο. Θα ποστάρω όταν θα έχω περισσότερα δεδομένα.

Καλά είπα ότι δεν έχω άποψη για MM, πιστεύω ότι θα πηγαίνει καλύτερα κι εγώ εννοείται, απλά ας το δουλέψουμε κάμποσο καιρό κι αυτό ;)

γενικά δεν έχω λόγο να μην το πιστεύω για οποιοδήποτε update ότι θα κάνει καλύτερη τη συσκευή, θα πρέπει να αποδειχθεί το αντίθετο στην πορεία

Αλλά χώρια root/xposed και όλες τις ευκολίες που προσφέρουν, συγκεκριμένα χωρίς titanium εγώ θα δυσκολευόμουν αρκετά νομίζω, ήδη το έχω πάει 2 φορές στο service και το titanium με βοήθησε πολύ φυσικά

θα την παλέψω να συνεχίσω με lollipop, εδώ έχουμε συνηθίσει και τα κολλήματα

Και πράγματι και με Lollipop πάει κάπως καλύτερα μετά από φρέσκο φλασάρισμα/σετάρισμα, μέχρι και περισσότερο χώρο έχω διαθέσιμο με τις ίδιες εφαρμογές, σα να καθαρίζει κάπως η φάση με reset και στήσιμο από την αρχή γενικά :)

Για την ιστορία, ο αντικαταστάτης του flex θα ήταν το Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

Δε ξέρω αν θα κάνω την αλλαγή πάντως.

Με ενδιαφέρει η μεγαλύτερη μπαταρία και η ξεκλείδωτη ελληνική ROM. Θα δούμε...

Κοίτα με το Note 3 σίγουρα θα είχες αρκετά καλύτερη εμπειρία χρήσης (σε σχέση με Lollipop Flex τουλάχιστον) και διάρκεια μπαταρίας

Από εκεί και πέρα μπαίνουν κι άλλα, οθόνη (που θα σου λείψει σίγουρα του flex) και B20 μπάντα να προσέξεις να'χει

Edit: Ευχαριστώ πάντως που έκανες το κόπο να ψάξεις παλιά μου post για να μου τη πεις. :p

the pleasure was all mine :p

Αξιζει να παω σε redminote 3 pro? Εδω και μερες κανει ρεσταρτ μονο του και καποιες φορες μενει σε bootloop μονο αν το εχω να φορτιζει δεν κανει κατι.. Ναι ξερω θα το στειλω σερβισ αλλα αμα το ξανακανει? Ολο ο ιδιο θα κανω? Πολλοι απο δω μεσα ειχαν το ιδιο προβλημα btw

Εβαλα και εγω την ΜΜ, 3 μερες περασαν και ακομα δεν εχει βρει εφαρμογες για να το κανω οπως το εχα πριν, ροοτ-exposed. Στην αποκριση δεν ειδα προβλημα, αλλα ουτε πριν ειχα (εκτος οταν γεμιζε η μνημη...).

Διαφορα ειδα σιγουρα στην μπαταρια, σε καθημερινη χρηση 3+ ωρες μουσικη-ραδιο, wifi on, σεταρισμα κλπ (χωρις κλησεις και data ομως) . Το βραδυ εμενα με 20-30%, με την ΜΜ ειμαι 30-40%.

Το ροοτ ομως ειναι απαραιτητο,το χρειαζονται οι εφαρμογες που μας επιτρεπουν να σεταρουμε το κινητο οπως μας βολευει.

Εβαλα και εγω την ΜΜ, 3 μερες περασαν και ακομα δεν εχει βρει εφαρμογες για να το κανω οπως το εχα πριν, ροοτ-exposed. Στην αποκριση δεν ειδα προβλημα, αλλα ουτε πριν ειχα (εκτος οταν γεμιζε η μνημη...).

Διαφορα ειδα σιγουρα στην μπαταρια, σε καθημερινη χρηση 3+ ωρες μουσικη-ραδιο, wifi on, σεταρισμα κλπ (χωρις κλησεις και data ομως) . Το βραδυ εμενα με 20-30%, με την ΜΜ ειμαι 30-40%.

Το ροοτ ομως ειναι απαραιτητο,το χρειαζονται οι εφαρμογες που μας επιτρεπουν να σεταρουμε το κινητο οπως μας βολευει.

Δυστυχώς δεν προβλέπεται root για την ΜΜ.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Αξιζει να παω σε redminote 3 pro? Εδω και μερες κανει ρεσταρτ μονο του και καποιες φορες μενει σε bootloop μονο αν το εχω να φορτιζει δεν κανει κατι.. Ναι ξερω θα το στειλω σερβισ αλλα αμα το ξανακανει? Ολο ο ιδιο θα κανω? Πολλοι απο δω μεσα ειχαν το ιδιο προβλημα btw

Το ίδιο πρόβλημα ακριβώς είχα κι εγώ. Σε λίγο θα σου κάνει μόνιμα bootloop, εκτός κι αν το έχεις στον φορτιστή.

Θέμα μπαταρίας είναι, μου την αλλάξανε (με 23€) και οκ τώρα

Θα σου πρότεινα να πάρεις backup όσο πιο σύντομα μπορείς και να το πας στο service, πριν φτάσει στο απροχώρητο

Πόσο καιρό το έχεις;

Για την ιστορία, από το πρωί έχω το Redmi Note 3 Pro με ελληνική ROM.

Τελικά πως και αποφάσισες να κάνεις την αλλαγή;

Όπως είπε και ο stivakos root στην ΜΜ δεν προβλέπεται για μας, εκτός κι αν βρεθεί τρόπος να ξεκλειδωθεί ο bootloader

που γενικά φαντάζει λίγο δύσκολο, μετά από τόσο καιρό..

Υποσχέθηκα στο παληκάρι ότι θα του το αναβαθμίσω και θα του το δώσω, δε μπορούσα να κάνω πίσω.

Από'κει και πέρα, μέτρησε η μεγαλύτερη μπαταρία, η πολύ καλή εμπειρία χρήσης, η δυνατότητα root

και σίγουρα η μεγάλη και ενεργή κοινότητα που το υποστηρίζει με συνεχείς αναβαθμίσεις.

Το πήρα και σε καλή τιμή (καινούργιο, 160 Ευρώ με περασμένη ελληνική ROM, τζαμάκι γνήσιο xiaomi και

θήκη της mercury).

Πάντως καλό χρυσό το Redmi αλλά τον "χαρακτήρα" του Flex 2, δεν το έχει το xiaomi, τι να λέμε τώρα.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Αν και δεν ειχε απαντήσει κανείς σε παλαιότερο ποστ, επιβεβαιώνω οτι με την 6 δεν έχουμε 4G+, παρά μόνο σκέτο 4G. Διπλα δίπλα με το άλλο εταιρικό ενα G4, με ίδιο ακριβώς σήμα, ίδιο σερβερ στο speedtest, 41Mbps το Flex 2, 82 Mbps το G4. Πιστεύω έχει νόημα η σύγκριση όπως έγινε, αν ξέρει κανείς περισσότερα πάνω στο τεχνικό κομμάτι να με διορθώσει.

Το καλό με αυτή την εταιρεία είναι οτι έχεις μονίμως ενα θέμα να ασχοληθείς, υπάρχει πάντα σασπένς και δεν βαριέσαι. Άντε βγάλε άκρη τι φταίει με την ΜΜ.

Το ίδιο πρόβλημα ακριβώς είχα κι εγώ. Σε λίγο θα σου κάνει μόνιμα bootloop, εκτός κι αν το έχεις στον φορτιστή.

Θέμα μπαταρίας είναι, μου την αλλάξανε (με 23€) και οκ τώρα

Θα σου πρότεινα να πάρεις backup όσο πιο σύντομα μπορείς και να το πας στο service, πριν φτάσει στο απροχώρητο

Πόσο καιρό το έχεις;

Όπως είπε και ο stivakos root στην ΜΜ δεν προβλέπεται για μας, εκτός κι αν βρεθεί τρόπος να ξεκλειδωθεί ο bootloader

που γενικά φαντάζει λίγο δύσκολο, μετά από τόσο καιρό..

Γυρω στον 1 χρονο μπορει λιγο λιγοτερο.. Και ναι κανει μονιμα bootloop εκτος αν τοχω στον φορτιστει. Θα το στειλω εγγυηση αλλα αν ξαναγινει το ιδιο πραγμα σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω συσκευη.. Κατι αλλο κανα καλο προγραμμα για μπακαπ?

Πάντως καλό χρυσό το Redmi αλλά τον "χαρακτήρα" του Flex 2, δεν το έχει το xiaomi, τι να λέμε τώρα.

Αν δεν είχε αυτόν το χαρακτήρα το Flex, οι μισοί δεν θα το πέρναμε και οι άλλοι μισοί που θα το παίρναμε, δεν θα το κρατάγαμε τόσο :p

Γυρω στον 1 χρονο μπορει λιγο λιγοτερο.. Και ναι κανει μονιμα bootloop εκτος αν τοχω στον φορτιστει. Θα το στειλω εγγυηση αλλα αν ξαναγινει το ιδιο πραγμα σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω συσκευη.. Κατι αλλο κανα καλο προγραμμα για μπακαπ?

Απλά να ξέρεις ότι θα πληρώσεις 23€ δυστυχώς κι εσύ, γιατί η μπαταρία έχει 6 μήνες μόνο εγγύηση

Για Backup το καλύτερο είναι το titanium όπως είπε και ο stivakos, αλλιώς κάνε την δουλειά σου πρόχειρα με το LG Backup π.χ.

root kai titanium not. μεχρι να το ρουταρο θα μου κανει κανα ρεσταρτ στα μισα θα γινει χειροτερα:ρ helium Καλο ειναι? εψαξα στο ιντερνετ κλπ εχει καλες αξιολογισεις. οστοσω μλκια της lg 6 μηνες η ελλατωματικη τους μπαταρια.

Γνωστό είναι το Helium, βάλτο κι αν σε βολέψει οκ

Δυστυχώς όλες οι εταιρίες δίνουν 6 μήνες εγγύηση για την μπαταρία

Καλησπέρα, επειδή έχω ξετρελαθεί με το κινητό και σκέφτομαι να το πάρω, μπορείτε να μου πείτε αν είναι αξιόπιστο σαν συσκευη; Πριν είχα το MotoG και μου βγήκε σκυλί! Edited by akanthithos

Αξιόπιστο, εννοείς να μην βγάζει προβλήματα;

Εγώ το έχω πάει 2 φορές για service, την πρώτη πλακέτα, τη 2η μπαταρία

Κοίτα πάντα είναι και το τι θα σου κάτσει, τώρα τι να πούμε

Ακριβώς αυτό. Ακούγονται διάφορα θέματα με μπαταρία, πλακέτα ή οθόνη, ωστόσο το δικό μου λειτουργεί ρολόι εδώ και 11 μήνες.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Αυτό εννοώ, να μην έχει την φήμη του ''ζημιάρικου'' κινητού, σίγουρα θα έβγαλε προβήματα σε κάποιους όπως όλα τα κινητά άλλωστε. Πάντως το παρήγγειλα και το περιμένω την Δευτέρα!:w00t: Μακάρι να είμαι τυχερός και να μην πέσω σε ελλατωματικό.

Αυτό εννοώ, να μην έχει την φήμη του ''ζημιάρικου'' κινητού, σίγουρα θα έβγαλε προβήματα σε κάποιους όπως όλα τα κινητά άλλωστε. Πάντως το παρήγγειλα και το περιμένω την Δευτέρα!:w00t: Μακάρι να είμαι τυχερός και να μην πέσω σε ελλατωματικό.

Πάντως η LG ειδικά τελευταία δεν έχει και την καλύτερη φήμη

Το G4 bootloop, το Flex μπαταρία μετά από κανά χρόνο και κάτι, για το Nexus 5X διαβάζω random restarts και bootloop τώρα με Nougat και θυμάμαι και το Nexus 4 που είχα που είχε βγάλει άλλο ένα κλασσικό θέμα τότε, είχε χάσει την αφή στο κάτω μέρος η οθόνη που είναι τα soft buttons

:D