kutulu26 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Υποθετω οτι αυτο χρειαζεται ρουτ.... Ναι χρειαζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 το κινητο ξαφνικα εκλεισε και δε ξανανοιγει με τιποτα! Το βαζω και στο ρευμα αλλα ειναι νεκρο... Εχετε κατι να προτεινετε ? Που πρεπει να το παω αν δεν γινει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Αν εκλεισε απο μπαταρια, δοκιμασε να το βαλεις στο ρευμα για αρκετη ωρα και δες μετα αν ανοιξει. αλλιως procordia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 ok... ευχαριστω. το περιεργο ειναι οτι ειχε ακομα 30% περιπου μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 το κινητο ξαφνικα εκλεισε και δε ξανανοιγει με τιποτα! Το βαζω και στο ρευμα αλλα ειναι νεκρο... Εχετε κατι να προτεινετε ? Που πρεπει να το παω αν δεν γινει κατι? Δοκίμασες να πατήσεις Power + Volume Down για λίγα δευτερόλεπτα? Ισως κόλλησε και μ'αυτόν τον τρόπο μπορεί να επανέλθει. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Τελικά αυτό έκανα και ξανάνοιξε! Thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Και κάτι άλλο. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ MLT! Πληκτρολογώ 277634#*#. Ορίστε και τα links... http://prntscr.com/b75m56 Πατάω το "SVC Menu" και μετά μου εμφανίζει αυτό: http://prntscr.com/b75ltt Πατώντας το MLT, με ξαναγυρίζει στο πρώτο μενού. Για πείτε... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Και κάτι άλλο. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ MLT! Πληκτρολογώ 277634#*#. Ορίστε και τα links... http://prntscr.com/b75m56 Πατάω το "SVC Menu" και μετά μου εμφανίζει αυτό: http://prntscr.com/b75ltt Πατώντας το MLT, με ξαναγυρίζει στο πρώτο μενού. Για πείτε... Μηπως το παγωσες με κανενα titanium?(LG MLT 2.59) εμενα που το χω παγωσει το ιδιο κανει Edited May 22, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Μηπως το παγωσες με κανενα titanium?(LG MLT 2.59) εμενα που το χω παγωσει το ιδιο κανει Δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο. Ασε που δεν βρίσκω ούτε από τον root uninstaller to LG MLT, ούτε μέσα από το Titanium Backup... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Μηπως παλαιοτερα με καποιο bloat guide το χες σβησει καταλαθος. (com.lge.mlt) ειναι το αλλο ονομα Edited May 22, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Μηπως παλαιοτερα μεσο κανενος bloat guide το χες σβησει καταλαθος Τώρα που το λές, μάλλον αυτό έγινε. Είχα σβήσει πριν λίγο καιρό κάποιες bloatware εφαρμογές της LG, βάσει κάποιου οδηγού που είχα βρει στο xda. Αν τον αναζητήσω, είμαι σίγουρος ότι θα είναι μέσα στα σβησμένα. Ευχαριστώ, μ'έφαγε η περιέργεια. Και τώρα τι γίνεται, υποτίθεται ότι η συσκευή μου είναι σαν να είχα κάνει το MLT, disable αλλά με πιο "δραστικό" τρόπο? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Ναι mlt δεν υπαρχει .Παντως το που εσβησες τις εφαρμογες ηταν λιγο ρισκο καλυτερα να τις παγωνες. Σε περιπτωση που κρατησες backup ok Edited May 22, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ναι mlt δεν υπαρχει .Παντως το που εσβησες τις εφαρμογες ηταν λιγο ρισκο καλυτερα να τις παγωνες. Σε περιπτωση που κρατησες backup ok Εχεις δίκιο, ήταν ρίσκο, δεν τις πάγωσα. 6-7 εφαρμογές διέγραψα, ήξερα τι κάνουν και που χρειάζονται εκτός απ'το MLT. Και πάλι ευχαριστώ... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) εγω χαρηκα που βοηθησα . Απο οτι βλεπω στο τιτανιουμ παντως νομιζω παγωνεται και το hidden menu lol ας το αφησουμε καλυτερα παντως... Λολ Edited May 22, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 εγω χαρηκα που βοηθησα . Απο οτι βλεπω στο τιτανιουμ παντως νομιζω παγωνεται και το hidden menu lol ας το αφησουμε καλυτερα παντως... Λολ Ασε μη μπλέξουμε (κι άλλο :p)... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satzik Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Γεια στην παρέα .μόλις το πήρα κ γω στα χέρια.πανεμορφο μόνο αυτό μπορώ να πω για αρχ ή.προερχομαι από το note 2 που είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Καμιά συμβουλή για το αρχικό στήσιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Γεια στην παρέα .μόλις το πήρα κ γω στα χέρια.πανεμορφο μόνο αυτό μπορώ να πω για αρχ ή.προερχομαι από το note 2 που είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Καμιά συμβουλή για το αρχικό στήσιμο? Βάλε τη μάνα σου να το ξεματιάσει (:D). Μετά βάλτου έναν launcher της προκοπής (nova πχ) και βάλτου και το lux που ρυθμίζει τα της φωτεινότητας. Μεγειές.... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satzik Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 (edited) Χαχαχα.ευχαριστω.ξεχασα να αναφέρω s/n 511 ολλανδικό.μαλλον καινούργια παρτίδα. Λοιπόν μετά το άνοιγμα δε χρειάστηκε ενημέρωση έχει 5.1.1. 1ες εντυπώσεις: Μετά από 15 λεπτά μου μείωσε τη φωτεινότητα thermal.....ίσως λόγο των αναβαθμίσεων εφαρμογών Έχει λιγα lag αλλά δεν ενοχλούν Οθόνη παρα πολύ καλή αλλά με κόκκους δεν παρατήρησα κιτρινιλες αλλά προερχομενος από την χωρίς κόκκους οθόνη του note 2 θέλει να το συνηθισω.π ιό φωτεινή του lg ειδικά στο λευκό. Πάρα πολύ καλό σήμα wifi το καλύτερο που έχω δει Γενικά ευχαριστημένος από την αγορά θα επανέλθω μετά από χρηση το μόνο σίγουρο είναι ότι στα λεφτά του είναι από τις καλύτερες επιλογές Το σίγουρο είναι ότι ζεστενεται στο game of war χιχιχι. Edited May 26, 2016 by satzik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Θα ηθελα τα φωτα σας... το κινητο που εχω ειναι αγορασμενο τον φεβρουαριο του 16 οταν μπαινω στην σελιδα με τα FW της LG μου βγαζει τα παρακατω: Download Firmware Version: V15c Country: DEU/GERMANY Model: LGH955 Full List For Your Phone Here (οπου μου δινει σαν τελευταια την V15c. καποια στιγμη ειχε φαει ενα κολημμα και σταλθηκε στην procordia οπου του περασαν την V15e!!!! το θεμα ειναι οτι μου ανεβαζει θερμοκρασια πολυ ευκολα, για παραδειγμα σε 5-10 λεπτα αναγνωσης ειδησεων (απο το περιπτερο της Google) η πλατη ειναι παρα πολυ ζεστη και στο CPU-Z δειχνει κατι 65αρια σε βαθμους κελσιου, ακομα χειροτερα ειναι οταν το εχω σε 3g/4g, εκει ανεβαζει ακομα και στην διαρκεια ομλιας.... υπαρχει περιπτωση να φταιει FW ή ειναι κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 (edited) μην αγχωνεστε αν το κινητο νιώθετε ότι καιει λιγο παραπανω , ακομα και 65 να εχει .η λυση για τον κοφτη φωτεινότητας αλλα και για αλλα θεματα είναι γνωστη παντως αλλα θελει ροοτ(custom thermal) ειδικα κατά τη διαρκεια περιηγησης στο διαδυκτιο με δεδομενα εκει είναι φυσιολογικο να ανεβαζει. Edited May 27, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Δεν λεω για λιγο παραπανω ζεστο, λεω οτι το κινητο ζεματαει και το θεμα δεν ειναι αν ειναι ή οχι λιγο πιο ζεστο, το θεμα ειναι οτι μπαινει ο κοφτης (στην καλυτερη σε 2 πυρινες, στην χειροτερη στους 4 μεγαλους) και απο εκει και μετα σερνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 το κινητο ξαφνικα εκλεισε και δε ξανανοιγει με τιποτα! Το βαζω και στο ρευμα αλλα ειναι νεκρο... Εχετε κατι να προτεινετε ? Που πρεπει να το παω αν δεν γινει κατι? το ιδιο ακριβως κ σε εμενα:O:O θυμασαι αν εκανες κανα update σε καποια εφαρμογη απο playstore? θα δοκιμασω το συνδυασμο power+vol down κ επανερχομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 ανοιξε κ μου βγαζει μνμ οτι κανει optimize app.... εκανε κανα 2-3 restart....αλλα παλι νεκρο... διαβαζοντας λιγο στο xda...αναφερουν για προβλημα στην μπαταρια.... το στελνω procordia? ποσο εγγυηση εχει η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alucard82 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 φιλε μου καποιο προβλημα υπαρχει με την συσκευη σου,το δικο μου με παιχνιδι κανα δυο ωρες και 4g δεν εχει ανεβασει θερμοκρασια πανω απο 46c και μιλαμε για παρτιδα 503 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 φιλε μου καποιο προβλημα υπαρχει με την συσκευη σου,το δικο μου με παιχνιδι κανα δυο ωρες και 4g δεν εχει ανεβασει θερμοκρασια πανω απο 46c και μιλαμε για παρτιδα 503 Την θερμοκρασία την μετράς με το CPU-temp? γιατί δείχνει λάθος θερμοκρασία, μονο το CPU-Z δείχνει την κανονική, Με το CPU-Temp και έμενα τόσο έδειχνε 30-46 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts