JIMBOAthens Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Τι θέμα;πες μου αν θες να το ψάξω.έχω την 510 παρτίδα γερμανικό. Κατέβασε ένα μονόχρωμο γκρι χρώμα, βάλε την φωτεινότητα στο minimum ξετικάρωντας το Auto και παρατήρησε την οθόνη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο.Παρατηρείς ανομοιομορφία στην κατανομή του γκρι χρώματος στην οθόνη σου ή κάποιες κιτρινίλες κοντά στις άκρες της? ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nαι 10 χαρακτήρες Προσωπική εμπειρία ή από σχόλια χρηστών? Παρτίδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Δεν θυμάμαι, ή 509 ή 510 παρτίδα γνωστού μου έχει πρόβλημα με κιτρινιλες. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Δεν θυμάμαι, ή 509 ή 510 παρτίδα γνωστού μου έχει πρόβλημα με κιτρινιλες. Κατάλαβα. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Ζήτησε αντικατάσταση? Από Ελλάδα η αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Κατάλαβα. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Ζήτησε αντικατάσταση? Από Ελλάδα η αγορά? Από Ελλάδα το αγόρασε καινούριο, νομίζω με την "προσφορά" που έβγαλε πρόσφατα ενα κατάστημα. Δεν θα κάνει αντικατάσταση, φοβάται μην "πέσει" σε χειρότερη οθόνη. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Από Ελλάδα το αγόρασε καινούριο, νομίζω με την "προσφορά" που έβγαλε πρόσφατα ενα κατάστημα. Δεν θα κάνει αντικατάσταση, φοβάται μην "πέσει" σε χειρότερη οθόνη. Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα ενημερώσω και εγώ μόλις παραλάβω από Amazon.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) 4-5 άτομα που πήραμε τις τελευταίες μέρες μαζεμένα με ΣΝ 509 και 510 , δεν είχαμε κανένα θέμα παντως με κιτρινίλες και ανομοιομορφίες του γκρί. :) Παρεπιμπτόντως, απενεργοποίησα το MLT service της LG που τρέχει εξ αρχής και είδα διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας ένα 10-15% χαλαρά. Στην ουσία είναι άν έχω καταλάβει καλά και από πιο παλιά, ένα κατασκοπευτικό πρόγραμμα που δίνει το στίγμα σου μέσω ιντερνετ που βρίσκεσαι. Απελευθερώθηκαν 150 ΜΒ από την μνήμη που έτρεχαν στο παρασκήνιο χωρίς να το ξέρεις κι έτσι εφόσον δεν στέλνει συνέχεια το στίγμα κερδίζεις και μπαταρία. Βέβαια να πω εδώ, ότι στην δική μου χρήση δεν θέλω να βλέπω που είμαι και καλά μέσω του καιρού και τέτοια , οπότε η απενεργοποίησή του δεν με επηρρεάζει στην χρήση μου. Δεν το έχω τσεκάρει ακόμη να δω άν επηρρεάζει την χρήση του gps, αν θυμάμαι καλά σε άλλη συσκευή που το είχα ξαναβγάλει , δεν υπήρξε θέμα. Θα το δοκιμάσω αύριο και θα σας πω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192012 Edited November 29, 2015 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Κατέβασε ένα μονόχρωμο γκρι χρώμα, βάλε την φωτεινότητα στο minimum ξετικάρωντας το Auto και παρατήρησε την οθόνη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο.Παρατηρείς ανομοιομορφία στην κατανομή του γκρι χρώματος στην οθόνη σου ή κάποιες κιτρινίλες κοντά στις άκρες της? ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσωπική εμπειρία ή από σχόλια χρηστών? Παρτίδα? Το έκανα αλλά δεν κατάλαβα κάτι.ούτε κίτρινα ούτε τπτ. ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 4-5 άτομα που πήραμε τις τελευταίες μέρες μαζεμένα με ΣΝ 509 και 510 , δεν είχαμε κανένα θέμα παντως με κιτρινίλες και ανομοιομορφίες του γκρί. :) Παρεπιμπτόντως, απενεργοποίησα το MLT service της LG που τρέχει εξ αρχής και είδα διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας ένα 10-15% χαλαρά. Στην ουσία είναι άν έχω καταλάβει καλά και από πιο παλιά, ένα κατασκοπευτικό πρόγραμμα που δίνει το στίγμα σου μέσω ιντερνετ που βρίσκεσαι. Απελευθερώθηκαν 150 ΜΒ από την μνήμη που έτρεχαν στο παρασκήνιο χωρίς να το ξέρεις κι έτσι εφόσον δεν στέλνει συνέχεια το στίγμα κερδίζεις και μπαταρία. Βέβαια να πω εδώ, ότι στην δική μου χρήση δεν θέλω να βλέπω που είμαι και καλά μέσω του καιρού και τέτοια , οπότε η απενεργοποίησή του δεν με επηρρεάζει στην χρήση μου. Δεν το έχω τσεκάρει ακόμη να δω άν επηρρεάζει την χρήση του gps, αν θυμάμαι καλά σε άλλη συσκευή που το είχα ξαναβγάλει , δεν υπήρξε θέμα. Θα το δοκιμάσω αύριο και θα σας πω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192012 Επειδή με ενδιαφέρει μου το εξηγείς σε παρακαλώ;εκτός αν κόβει το GPS.τι δεν το θέλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Όσοι το αγοράσατε πρόσφατα, από που το πήρατε και βρήκατε παρτίδες 509 και άνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Το έκανα αλλά δεν κατάλαβα κάτι.ούτε κίτρινα ούτε τπτ. ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή με ενδιαφέρει μου το εξηγείς σε παρακαλώ;εκτός αν κόβει το GPS.τι δεν το θέλω Για το gps θα το δοκιμάσω το απόγευμα μάλλον. Πάς λοιπόν στο τηλέφωνο και πληκτρολογείς τα παρακάτω για να μπεις στο κρυφό μενού: 277634#*# και στο μενού που θα σου ανοίξει πάς SVC-Menu/MLT/uncheck το enable και κάνεις μια επαννεκίνηση οπωσδήποτε. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσοι το αγοράσατε πρόσφατα, από που το πήρατε και βρήκατε παρτίδες 509 και άνω? Hellasphone στον Πειραιά, πολύ καλά παιδιά κι εξυπηρετικά. Είναι και wind το κατάστημα για όποιον έχει τον εν λόγω πάροχο και θέλει πχ να βγάλει nano sim. https://hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=1008 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Από την προσφορά του eshopεγω την 510. Και την κερδίζω με αυτό φίλε μου;τι απενεργοποιεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Από την προσφορά του eshopεγω την 510. Και την κερδίζω με αυτό φίλε μου;τι απενεργοποιεί; Το έγραψα και πιο πριν, μπαταρία και ελευθερώνει και 150 ΜΒ από τις εφαρμογές που τρέχουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Δεν επιδρά καθόλου στο GPS η απενεργοποίηση του MLT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Δεν επιδρά καθόλου στο GPS η απενεργοποίηση του MLT. Το έχεις τσεκάρει Jim; Εγώ ξέχασα να ανοίξω το GPS κι έφτασα τελικά και δεν μπορώ να το τσεκάρω :-P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Το έχεις τσεκάρει Jim; Εγώ ξέχασα να ανοίξω το GPS κι έφτασα τελικά και δεν μπορώ να το τσεκάρω :-P Ναι. Το GPS το χρησιμοποιώ συνεχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 4-5 άτομα που πήραμε τις τελευταίες μέρες μαζεμένα με ΣΝ 509 και 510 , δεν είχαμε κανένα θέμα παντως με κιτρινίλες και ανομοιομορφίες του γκρί. :) Παρεπιμπτόντως, απενεργοποίησα το MLT service της LG που τρέχει εξ αρχής και είδα διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας ένα 10-15% χαλαρά. Στην ουσία είναι άν έχω καταλάβει καλά και από πιο παλιά, ένα κατασκοπευτικό πρόγραμμα που δίνει το στίγμα σου μέσω ιντερνετ που βρίσκεσαι. Απελευθερώθηκαν 150 ΜΒ από την μνήμη που έτρεχαν στο παρασκήνιο χωρίς να το ξέρεις κι έτσι εφόσον δεν στέλνει συνέχεια το στίγμα κερδίζεις και μπαταρία. Βέβαια να πω εδώ, ότι στην δική μου χρήση δεν θέλω να βλέπω που είμαι και καλά μέσω του καιρού και τέτοια , οπότε η απενεργοποίησή του δεν με επηρρεάζει στην χρήση μου. Δεν το έχω τσεκάρει ακόμη να δω άν επηρρεάζει την χρήση του gps, αν θυμάμαι καλά σε άλλη συσκευή που το είχα ξαναβγάλει , δεν υπήρξε θέμα. Θα το δοκιμάσω αύριο και θα σας πω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192012 εγω ειδα ενα 509 με ανομοιομορφιες, και πσιτευω οτι και τααλλα ειχαν απλα δεν το προσεξατε καλα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Ίσως ναι, ίσως όχι.θα το ξαναδώ τη νύχτα.να ρωτήσω εσάς που το έχετε καιρό μέχρι πόση οθόνη βγάζετε;πχ εγώ με την ίδια και βαρύτερη χρήση από το Ζ πήρα 3μισή ώρες.με την πρώτη φόρτιση όμως.λογικά θα βελτιωθεί η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 εγω ειδα ενα 509 με ανομοιομορφιες, και πσιτευω οτι και τααλλα ειχαν απλα δεν το προσεξατε καλα Θα μου επιτρέψεις να ξέρω καλύτερα από εσένα το αν έχω ανομοιομορφιες, μιας και το κινητό το έχω στα χέρια μου. :-) Εκτός και αν εννοείς τους μικρούς κόκκους που εμφανίζει σε πολύ χαμηλή φωτεινότητα, σε γκρι φόντο, σε σκοτεινό δωμάτιο. Σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες δηλαδή, γιατί τότε αυτό το εχουν όλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Θα μου επιτρέψεις να ξέρω καλύτερα από εσένα το αν έχω ανομοιομορφιες, μιας και το κινητό το έχω στα χέρια μου. :-) Εκτός και αν εννοείς τους μικρούς κόκκους που εμφανίζει σε πολύ χαμηλή φωτεινότητα, σε γκρι φόντο, σε σκοτεινό δωμάτιο. Σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες δηλαδή, γιατί τότε αυτό το εχουν όλα. δεν ειπα το δικο σου κινητο , ειπα οτι ακομα και ενα 509 παρτιδα ΕΙΧΕ ανομοιομορφιες. Και επειδη δεν εχω δει ακομα κανενα ΤΕΛΕΙΟ ειπα οτι παιζει και το δικο σου να εχει, αν θελεις βγαλε μια φωτογραφια χωρις φλας βραδυ με χαμηλο φωτισμο σε γκρι background να δουμε. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) δεν ειπα το δικο σου κινητο , ειπα οτι ακομα και ενα 509 παρτιδα ΕΙΧΕ ανομοιομορφιες. Και επειδη δεν εχω δει ακομα κανενα ΤΕΛΕΙΟ ειπα οτι παιζει και το δικο σου να εχει, αν θελεις βγαλε μια φωτογραφια χωρις φλας βραδυ με χαμηλο φωτισμο σε γκρι background να δουμε. Για δες αν και δεν με νοιάζει, γιατί αν είναι να πάρω μικροσκόπιο ή να ψάχνω τα γκρι φόντα για να δω το τυχόν πρόβλημα, όπως καταλαβαίνεις είναι αναξιο λόγου μιας και δεν ενοχλεί σε καμία άλλη φάση την εμπειρία χρήσης. Και η πλάκα είναι όμως ότι τι φόντο που έχω είναι σε γκρι απόχρωση. lol Μακάρι τι είναι αυτό τώρα. Έχουν μικρινει πολύ το όριο της φωτογραφίας και δεν με αφήνει να το ανεβάσω. Βαριέμαι τώρα να πάω στον υπολογιστή. Μια δοκιμή με Flickr https://flic.kr/p/BuErzA Edited November 29, 2015 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Φιλε πολυ εγωκεντρικα το εχεια παρει, αλλο δεν σε νοιαζει και αλλο αν το θεωρεις αναξιο λογου. Για εσενα μπορει να ειναι μικρα πραγματα, για καποιους αλλους που σκανε 300ρια και παλαιοτερα 350ρια ειναι μεγαλο θεμα να εχει θεματα οθονη που κινητα των 150 ευρω δεν εχουν. Και σου ειπα για φωτο, οχι screenshot Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Φιλε πολυ εγωκεντρικα το εχεια παρει, αλλο δεν σε νοιαζει και αλλο αν το θεωρεις αναξιο λογου. Για εσενα μπορει να ειναι μικρα πραγματα, για καποιους αλλους που σκανε 300ρια και παλαιοτερα 350ρια ειναι μεγαλο θεμα να εχει θεματα οθονη που κινητα των 150 ευρω δεν εχουν. Και σου ειπα για φωτο, οχι screenshot Αφού δεν το βλέπω δηλαδή, τι να θεωρήσω; Στο ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια θέματα, σαφώς και θα συμφωνήσω εννοείται. Αλλά δυστυχώς όπως βλέπεις σε όλες τις εταιρείες και ειδικά στις πρώτες παρτίδες τα πράγματα είναι τραγικά. Δεν έχω εν τω μεταξύ κάποια φωτογραφική τώρα πρόχειρη, αλλά είναι και στην πραγματικότητα όπως το βλέπεις. Ούτε διάχυση φωτός, ούτε ανομοιομορφιες. Αύριο ίσως κάποια στιγμή βρω κάτι και ανεβάσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr234567 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 σε flex 2 ξέρει κανείς πότε θα έρθει η 6.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Αφού δεν το βλέπω δηλαδή, τι να θεωρήσω; Στο ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια θέματα, σαφώς και θα συμφωνήσω εννοείται. Αλλά δυστυχώς όπως βλέπεις σε όλες τις εταιρείες και ειδικά στις πρώτες παρτίδες τα πράγματα είναι τραγικά. Δεν έχω εν τω μεταξύ κάποια φωτογραφική τώρα πρόχειρη, αλλά είναι και στην πραγματικότητα όπως το βλέπεις. Ούτε διάχυση φωτός, ούτε ανομοιομορφιες. Αύριο ίσως κάποια στιγμή βρω κάτι και ανεβάσω. πως να το θεωρησεις, οτι εισαι απο τους τυχερους φυσικα :) ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε flex 2 ξέρει κανείς πότε θα έρθει η 6.0; φημες μονο, ελπιζω να μην φαμε φολα με το κινητακι αυτο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Η εφαρμογή της κάμερας είναι οκ;η έχετε βάλει άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Η εφαρμογή της κάμερας είναι οκ;η έχετε βάλει άλλη; Οκ είναι, τι θέμα να έχει; Εγώ αυτή χρησιμοποιώ, βαριέμαι να το ψάχνω να αλλάζω να σου πω :p Manual control δεν έχει καθόλου βέβαια, αλλά μια χαρά είναι κατά τ'άλλα Φιλε πολυ εγωκεντρικα το εχεια παρει, αλλο δεν σε νοιαζει και αλλο αν το θεωρεις αναξιο λογου. Για εσενα μπορει να ειναι μικρα πραγματα, για καποιους αλλους που σκανε 300ρια και παλαιοτερα 350ρια ειναι μεγαλο θεμα να εχει θεματα οθονη που κινητα των 150 ευρω δεν εχουν. Και σου ειπα για φωτο, οχι screenshot Βέβαια τα κινητά αυτά, και άλλα ακριβότερα, εκτός από τα "θέματα" δεν έχουν και την εικόνα της οθόνης του Flex :) Τα άτομα αυτά που θα πάρουν το κινητό κι αντί να το χαρούν, θα αρχίζουν να ψυρίζουν την οθόνη σε πιο ακραίες συνθήκες, ώστε να πουνε "τελικά νάτο έχει θέμα, είναι μάπα το κινητό", ας πάνε σε άλλο κινητό, τόσο απλά :) Βασικά ας το αντιστρέψω λίγο, τα άτομα αυτά αφού ξέρουν ότι υπάρχουν κάποια "θέματα" ας πούμε και κάνουν το κινητό μάπα γι'αυτούς, γιατί θέλουν να το πάρουν αυτό το κινητό; γιατί μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία; τους αρέσει να τρολάρουν τον εαυτό τους ή είναι κάποιος βαθύτερος ψυχαναγκασμός; μια απάντηση παρακαλώ :p Οι υπόλοιποι, απλά απολαύστε την οθόνη και το κινητό γενικότερα φυσικά :) Όλοι όσοι το έχουν πάρει πρόσφατα (εδώ και μήνες δηλαδή) αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες εδώ, μόνο ενθουσιασμένοι είναι και δώσανε και αυτοί 300€ πάνω κάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts